WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
{OPEN} If you can dream it, you can do it~


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 {OPEN} If you can dream it, you can do it~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mickey Kasugano

Mickey Kasugano
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years.
» Class: Middle class
» Love interest: I don't want to do this any longer. I don't want you, there's nothing left to say. Hush, I've already spoken. Our love is brokenBerichtOnderwerp: {OPEN} If you can dream it, you can do it~   ma 18 aug 2014 - 5:02

Zuchtend gooide ze haar schooltas op een bankje en plofte er vervolgens zelf op. Na een weekend ziek in bed te hebben gelegen was school wel het laatste waar ze zich op had verheugd. Met tegenzin nam ze haar tas op schoot en zocht ze haar schrift en een pen. Ze moest een opstel schrijven over planten en bloemen. Met een geïrriteerde blik smeet ze het schrift op de grond. Planten en bloemen, waarom planten en bloemen. Konden ze niets iets interessanters bedenken? Opnieuw zuchtte ze en pakte het schrift van de grond. Dit werd niks, ze wist niet eens hoe ze moest beginnen. Ach, misschien mocht ze het later overschrijven van iemand.

- Inkomertje ~ Open! -

_________________
“I will love the light for it shows me the way, yet I will endure the darkness because it shows me the stars.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Levi Rivaille

Levi Rivaille
Info
» Posts : 12
Character

Character sheet
» Age: 22..................
» Class: Upper
» Love interest: Do you really think I have time for dirty human feelings?BerichtOnderwerp: Re: {OPEN} If you can dream it, you can do it~   ma 18 aug 2014 - 8:53


In stilte liep de man het schoolterrein op zijn schoudertas licht vierend op zijn rug en zijn haar fancy dansend in de lichte wind. Hij kon zijn captain wel vervloeken. Hij was geboren om titans te verslaan. Hij was een van de beste zo niet de beste maar hij moest hier babysitter spelen op een vijftien jarige met een te grote mond.. Hij haatte Eren hij haatte alles aan de knul. Inclusief het feit dat hij nu 22 moest spelen en zich onder anderen moest schikken. Dit was hij niet maar ja who cared.. Zacht zuchtte hij en staarde doods voor zich uit tot zijn blik op een meisje viel dat zuchtte en trok een wenkbrauw op. "Is het zo zwaar?" Mompelde hij kil en staarde neer op haar.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

{OPEN} If you can dream it, you can do it~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Schoolyard-