WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
New school... [OPEN]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 New school... [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katja Furr

avatar
Info
» Posts : 25
CharacterBerichtOnderwerp: New school... [OPEN]   vr 14 jun 2013 - 10:32

Katja liep over de stenen van de schoolplein. Voor haar was haar nieuwe school. Ze zuchtte toen ze bijna bij het grote gebouw was. Ze wou hier niet heen. Ze wou gewoon weg van alles. Haar zwarte haar glansde in de zon, terwijl ze het schoolplein rondkeek. Er waren een paar mensen. Ze liep door en hoorde iets achter haar, iemand gillen. Haar kattenoren gingen naar achter en haar groene ogen lette niet op. Ze merkte dat het niets belangrijks was, en liep rustig door. Maar opeens botsde ze tegen iemand aan en viel achterover. 'Sorry.' zei ze enkel rustig en pakte haar tas en stond weer op.

_________________
mijn accounts:
 

PM's naar Mikami.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mikkey Smach

avatar
Info
» Posts : 57
Character

Character sheet
» Age: .:11 years young.:.
» Class: .:Lower Class:.
» Love interest: *Ugh*BerichtOnderwerp: Re: New school... [OPEN]   za 22 jun 2013 - 1:18

Groen, overal groen en dan plots bruin, rood, geel en goudkleurig. Niet veel later, wit. Na een heel lange tijd, roze, witroze, geel, rood, blauw,... Wat is de natuur toch raar.

Mikkey Smach, een jonge meisje. Een spring in 't veld. En heel onzeker...
Mikkey liep naar de bankjes. Ze keek naar haar jojo die steeds op en neer ging. Miki droomde er van op de beste jojo'er te worden. Haar hazelnootbruine ogen glinsterden in de zon. Mikkeys lichtbruine haren wapperden in de zwoele wind. Als het zomer was dan knipde ze haar haren altijd kort. De lintjes in haar haren golvend alsof ze dansten op water...


Mikkey stond op. Ze rolde haar jojo op en stopte die in haar zak. Het vreselijk klein meisje liep in de richting van haar boekentas. Die stond tegen een van de grote gebouwen. Net voordat ze eraan kwam botste iemand tegen haar op. Miki zag een meisje met zwart haar, groene ogen en kattenoren achterover vallen. 'Sorry', zei het meisje rustig. Het meisje met de vreemde oren pakte haar tas en stond op. Mikkey reikte direct haar hand. Ze wachtte niet eens of het meisje haar hand vastpakkte. "Hallo, ik ben Mikkey Smach. En jij?", vroeg ze nieuwsgierig. De blos op haar wangen werd wat roder en ze hupte van het ene been naar de andere. Ze moest haar hand hoog houden en op haar tippen staan. Anders was ze nog twee koppen kleiner als het meisje. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Katja Furr

avatar
Info
» Posts : 25
CharacterBerichtOnderwerp: Re: New school... [OPEN]   zo 4 aug 2013 - 6:18

Een meisje met bruin haar, bruine ogen en dezelfde leeftijd keek Katja aan. Daarna stak ze haar hand uit, dus schudde Katja die maar. ''Hallo, ik ben Mikkey Smach. En jij?'' vroeg ze vrolijk. ''Ik ben Katja Furr,'' antwoordde Katja, iets vrolijker. Dit was haar kans om vrienden te maken. ''Hoelang ben jij hier eigenlijks al, Mikkey?'' vroeg ze om het gesprek niet dood te laten lopen.

_________________
mijn accounts:
 

PM's naar Mikami.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: New school... [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

New school... [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Schoolyard-