WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
[open] Same As Always


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [open] Same As Always

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Christian Mayweather
Old Teacher
avatar
Info
» Posts : 22
Character

Character sheet
» Age: My age is kinda unknown because i live for centuries
» Class: i teach a extra class.
» Love interest: Bring itBerichtOnderwerp: [open] Same As Always    do 13 jun 2013 - 3:14

een streng kijkende man liep door de zwak verlichte gangen van een drukke school. deze man was Christian, Christian Mayweather. hij werkte sinds kort op deze school als Art-teacher. Christian oftewel Chris was een vrij vreemde man. hij had erg lang rood haar en een rossig baardje. op zijn neus stond een klein vierkant brilletje. Chris had een dun gespierd lijf. ook zijn kleding stijl was anders dan normaal. hij droeg geen schoenen en alleen hemdjes zonder mouwen. Chris is al eeuwen oud. dit komt omdat hij lang geleden is gebeten door een vampier waardoor hij zelf ook in een vampier was veranderd. Christian is zelfs zo oud dat hij een van de eerste hippies was. hij is nu wel wat minder 'hippie' dan vroeger.
met een denkende frons liep Christian door de gangen van school. met een soepele beweging ontweek hij een renende student. hij pakte het kind bij de schouder en keek hem even aan. "niet rennen door de gangen" zij hij kort af. Chris liet het kind los en wandelde weer verder. nog geen twee seconden later dook hij weg voor een spuug propje dat werd afgeschoten door één van de vrienden van de student. Chris keek hem streng aan pakte zijn prop schieter en toste hem in de vuilnisbak. ook nu liep Chris weer verder. rond dit uur had hij geen les dus had hij tijd om huiswerk na te kijken. niet dat hij hier bepaald blij mee was. het was zijn minst favorieten verplichting, maar ach het moest gebeuren. nadat hij een tijdje had gelopen stond Christian stil voor een grote deur, hij keek naar binnen. er zat niemand. deze kamer was de Teacher Lounge. met een kalme maar denkende blik in zijn ogen zakte Chris in een stoel achter een bureau. hij pakte zijn tas op schoot en keek hem door. uit de tas haalde hij een stapel papieren met nakijk werk. Chris bladerde het door. stuk voor stuk zag hij mooie tekeningen maar ook cijfers. wat blijer keek hij op hij was eindelijk eens klaar met nakijk werk. Chris stapte achter zijn bureau vandaan en plofte neer op een van de banken. uit zijn tas haalde hij nu een dik tekenblok, hij begon met het schetsen van de kamer.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Jade Fernandez

avatar
Info
» Posts : 77
Character

Character sheet
» Age: 16.5 years
» Class:
» Love interest:BerichtOnderwerp: Re: [open] Same As Always    do 13 jun 2013 - 18:03

Eindelijk had ze haar huiswerk af! Met een opgeluchte zucht propte ze het schrift in haar tas. Jade veegde een pluk haar uit haar ogen, en gooide met een zwiep de zijtas over haar schouder. Het meisje had een vreemd uiterlijk. Lang blauw en stijl haar, wat altijd en beetje voor haar gezicht hing, en een tatoeage rond één oog, die dan te zien werd als ze alweer het haar uit haar gezicht haalde.

Jade wandelde op haar gemak door de gangen. Ze had een potlood en een tekenblok in haar handen, waar ze af en toe iets op schetste. Ze neuriede een vrolijk deuntje, wat een stukje was van haar favoriete liedje. Opeens voelde ze een klap tegen zich aan. Haar tekenblok en alle papieren erin vlogen in het rond, terwijl Jade zelf op haar rug belandde. 'Rotventje' Mompelde ze terwijl ze nog op haar rug lag. Ze ging op haar knieën zitten, en keek naar alle papieren, waarvan veel gekreukeld en vies geworden waren 'Shit!' Riep ze net iets te hard. Jade gromde even, liet haar tas vallen, en rende achter het joch aan. Die had haar goed kwaad gemaakt! Ze haalde de jongen in, en smeet hem op de grond. Ze hurkte neer, en pakte hem daarna aan zijn kraag, terwijl ze hem weer omhoog trok, en hem liet bungelen in de lucht.

-Inspi xD-

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Christian Mayweather
Old Teacher
avatar
Info
» Posts : 22
Character

Character sheet
» Age: My age is kinda unknown because i live for centuries
» Class: i teach a extra class.
» Love interest: Bring itBerichtOnderwerp: Re: [open] Same As Always    vr 14 jun 2013 - 3:12

Christians rust werd verstoord toen hij gerommel en geschreeuw van de gang hoorde. met een boze blik vloog hij op van de bank, Chris liep snel naar de gang waar hij Jade Fernandes aantrof in haar handen had ze een een of ander jochie. Christian zuchtte diep en liep naar de twee toe hij greep Jade bij haar arm trok haar naar achteren en duwde de jongen op de grond de andere kant op. zijn felle ogen gingen van het jongetje naar het meisje. "wat is hier nou weer aan de hand!" zij hij fel. er moesten altijd weer van die stomme akkefietjes gebeuren waardoor hij in zijn vrije tijd moest opstaan om het op te lossen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Jade Fernandez

avatar
Info
» Posts : 77
Character

Character sheet
» Age: 16.5 years
» Class:
» Love interest:BerichtOnderwerp: Re: [open] Same As Always    vr 14 jun 2013 - 5:45

Net toen Jade het joch een mep wilde geven, voelde ze een stevige hand rond haar arm sluiten. Ze keek snel opzij, waar de tekenleraar Christian Mayweather stond. Oei, dit ging niet goed! Ze werd naar achteren getrokken, en de jongen lag op de grond. . "wat is hier nou weer aan de hand!" Zei hij fel. Jade gromde wat. 'Niks' Mompelde ze kwaad, terwijl ze de andere kant op keek. 'Die idioot knalde tegen me op' Ze gaf de jongen een dodelijke blik. Jade wende haar blik na een tijdje af naar de plek waar haar tekeningen verkreukeld op de grond lagen, en zuchtte een beetje verdrietig.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: [open] Same As Always    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[open] Same As Always

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School :: Teachers Lounge-