WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Places 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Places

 
LAST POST
Geen nieuwe berichten

Classes

Een school bestaat uit klaslokalen en veel ook. Het St.Montgomery bestaat uit drie etages, op de laagste etage volgen de jongste hun lessen. De middelste etage de leerlingen van 15 tot 18 jaar en de bovenste etage de oudste leerlingen. Verder vind je nog verschillende extra classes door het gebouw waar je je voor kan aanmelden.

Geen nieuwe berichten

Inside School

De lange gangen strekken zich uit, zo veel verhalen met zich mee nemend. Het St.Montgomery een statige school met vele geheimen die er op wachten om ontravelt te worden. Niet alles is wat het lijkt, en lange schuwen vormen zich juist waar het licht het helderst lijkt. Kijk altijd achter je als je deze school in stapt, het zou nog wel eens je laatste bezoek kunnen zijn.

Problematic day ...
do 25 sep 2014 - 10:28
Elyar Lazar Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Outside School

Omringt door de kersenbomen staat een goed onderhouden wit gebouw. Het St.Montgomery een school open voor iedereen die een les wil volgen onder haar dak. Dicht bij de school ligt een klein centrum van een pittoresk dorpje omringt door grote velden van niets anders dan gras en bomen. Op het stadje en de school na is nergens teken van leven te bekennen.

My walls are bre...
zo 26 okt 2014 - 9:20
Nathan McCalton Laatste bericht bekijken
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten