WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
[open] HUBBA HUBBA


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [open] HUBBA HUBBA

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lilly An Turner

Lilly An Turner
Info
» Posts : 30
Character

Character sheet
» Age: 16
» Class: middle class
» Love interest: It's just you and me.BerichtOnderwerp: [open] HUBBA HUBBA   zo 23 jun 2013 - 8:35

een harde gaap klonk uit de mond mond van Lilly. ze was net wakker geworden, moeizaam stond ze op. met grote slaperige ogen deed ze haar zwarte bril op. Lilly gaapte nogmaals en wandelde naar de badkamer. toen ze klaar was met douchen liep ze poedel naakt naar haar kleding kast. ze deed het eerste de beste ondergoed aan dat ze kon vinden tussen de puinhoop aan kleding. uit de stapel graaide ze ook een korte rok en een strak hemd. met een zucht trok ze ze aan. Lilly wreef nog even in haar ogen, ze ging recht staan en haalde haar hand door haar bruine haren. ze deed zwarte hakjes aan en ging op weg naar school.

met een licht uitdagende glimlach paradeerde Lilly door de nog vrij rustige gangen, ze had tussen uur. elke leuke jongen die ze zag kreeg een vrolijke glimlach toe gewezen. Lilly bleef een tijdje door de gangen lopen. met een zucht keek ze om zich heen er waren bijna geen andere, haar gedachte gang werd snel veranderd toen ze voetstappen hoorde.

_________________

~Eddie Takummi~Jellal Fernandes~Christian Mayweather~Jamy Thunder~Lilly An Turner~
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[open] HUBBA HUBBA

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School-