WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Once in a lifetime (OPEN)


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Once in a lifetime (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Once in a lifetime (OPEN)   ma 3 jun 2013 - 4:22


De stapels papieren voor haar neus vertelde de rossige vrouw al meer als genoeg. Ze zou geen straal daglicht zien die dag. Het enige wat ze zou zien die dag waren letters en cijfers op elkaar, tussen elkaar gekras en lelijke hakenpoten. Nakijkwerk was nou niet haar favoriete taak en al helemaal niet als het zo goed als onleesbaar was. Maar vandaag was de stapel proefwerken nog wel het minste van haar zorgen want daarnaast lag een stapel papierwerk dat nog drie keer zo dik was wat zij als principal ook helemaal moest doorwerken.

De vrouwelijke vampier zuchtte en pakte haar kop koffie van het bureau. Zodra ze de hete drank door haar keel liet glijden ontspande ze even en zuchtte. Ze had een wereld van oorlogen en gevechten achter zich gelaten maar nog altijd voelde ze zich opgejaagd waar ze ook was, vechten zat nog altijd in haar systeem en Vyndi kreeg het er simpelweg niet snel uit.

Een zachte klop op haar deur deed haar opkijken en ze ging wat rechter achter haar bureau zitten enkele blaadjes opzij schuivend. "Binnen." Klonk haar stem zacht en helder geintereseerd kijkend naar de deur wie haar kwam storen.


_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Eddie Takummi

avatar
Info
» Posts : 51
Character

Character sheet
» Age: 20 years
» Class: Upper Class
» Love interest: give my a smoke and i wil consider the fact that you'r beautyfulBerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime (OPEN)   ma 3 jun 2013 - 4:53

zachte stappen klonken op de oude vloer. met een grote glimlach op zijn gezicht wandelde Eddie door de gangen. vrolijk floot hij een oud liedje. met zijn gele ogen keek hij de school gangen rond. hier en daar waren mensen aan het hangen of hun huiswerk aan het maken. na een tijdje rustig rond wandelen belandde Eddie bij de Principal office. hij bleef even staan. met een schuin hoofd en een vrolijk gezicht tikte hij met zijn vuist op de deur. Eddie stak zijn handen rustig in zijn zakken wachtend op antwoord. zachtjes hoorde hij de stem van de Principale "Binnen." Eddie deed de deur open en zij "goedendag Miss. Montgomery. zal ik u helpen met uw nakijkwerk?" hij hielp de leraren wel vaker met hun nakijk werk. Ed mog dan soms een beetje een lapzwans zijn maar hij was wel slim. met een vrolijk glimlachje wachtte hij op antwoord.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime (OPEN)   ma 3 jun 2013 - 6:47
Vyn trok haar wenkbrouw op de zwartharige jongen recht in zijn gele ogen aankijkend. En ze glimlachte even een beetje voor ze haar hand door haar rossige haar liet glijden. "Laat me raden, Dreyar heeft je gestuurd om mij te pesten?" Ze gromde half, Laxus was een geval apart, maar ja, ze moest het er maar mee doen, hij was een goede docent. Ze pakte een halve stapel nakijk werk en keek er snel doorheen voor een klein grijnsje op haar lippen kwam. "Je wilt gewoon je onvoldoende wegwerken nietwaar?" Ze keek op van de proefwerken en grijnsde naar Eddie. Voor ze de stapel aangaf. "Doe wat je niet laten kan."


_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime (OPEN)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Once in a lifetime (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School :: Principals office-