WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
[Hallway] what are you doing [Yui || Drake]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [Hallway] what are you doing [Yui || Drake]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: [Hallway] what are you doing [Yui || Drake]   di 13 aug 2013 - 21:49

Hayden zuchtte zachtjes en liep de gang in terwijl ze nadacht en zachtjes opnieuw zuchtte. Ze liep naar het raam en duwde hem ruw open en zette haar handen op de vensterbank en keek naar beneden. Erg ver naar beneden was het niet, ze staarde naar een paar vogels die een nest aan het bouwen waren. Terwijl ze wegzonk in een flashback aan vroeger.

Anna was gelukkig boodschappen doen of naar de markt het boeide haar weinig. Zolang zij en Sarah maar weg konden hier, ze wist dat een van oom Elliott zijn vrienden ieder moment kon komen voor haar. Een rilling gleed over haar rug bij de gedachte wat ze had moeten doen met hem. Ze keek nog een laatste keer naar haar vaders broer die dood aan de muur hing, doorboord met alle items die haar magie blijkbaar kon verplaatsen. Ze legde haar armen strak om haar zusje heen en drukte haar hoofd in haar borst. Het was eng iemand zo te zien, te weten wat zij hem had aangedaan. Ze trok haar zusje mee naar boven op een manier dat ze zeker wist dat ze de man niet zou hoeven zien. Ergens had hij er om gevraagd, hij kwam naar beneden om Sarah te vermoorden voor haar ogen. Iedereen moest van haar zusje afblijven, waarom hij het blauwharige meisje dood had willen gehad wist ze niet maar ze was allang blij dat het hem niet gelukt was. 'Hayden waar gaan we heen' klonk de zachte maar angstige stem van het meisje wat ze mee trok. 'Zo ver mogelijk hier vandaan en een leven proberen op te bouwen en niet meer terug denken aan ons leven tot morgen.' Fluisterde ze en opende de voordeur en het felle zonlicht verblindde haar ogen, ze hield haar hand voor haar ogen en staarde naar de grond. 'Freedom' fluisterde ze met een glimlach terwijl ze naar haar zusje keek wiens hand ze niet zou loslaten voorlopig. Ze zette het op een lopen met baar zusje terwijl haar blote voeten het asfalt en de stenen elke keer raakte.

Alleen gekleed in een afgeragd wit jurkje keek ze naar de naam van de guild, lezen kon ze niet maar het zag er vrolijk uit, gezellig. Nog steeds met haar hand geklemt. Ze hadden ongeveer een week gelopen om zo ver mogelijk bij haar vandaan te kunnen komen. Voorzichtig opende ze de deur en liep naar binnen en kneep zachtjes in haar hand. Een tijdje terug had ze dankzij haar geliefde tante haar oog enorm beschadigd en dat zat nu afgedekt met een verbandje. Ze keek de guild rond en beet op de binnenkant van haar lip. Ze had gehoord dat guilds mensen hielpen met magie leren en dat je er een thuis kon vinden. Ze keek even rond en kneep harder in de hand van haar zusje terwijl er een klein mannetje op de bar zat en vrolijk naar de twee meisjes keek. ’Dames, wat kan ik voor jullie betekenen’ Hij scheen te negeren dat ze beide afgeragde kleding droegen. Ze voelde haar zusje die achterhaar stond en haar stevig vast hield.

Ze schrok op van een meisje wat langsliep en keek geirriteerd naar het meisje en draai de weg van het raam. ’Kap is met lawaai maken en ga naar je les.’ zei ze pissig en keek het meisje aan en liep naar haar toe en keek haar aan terwijl ze haar armen over elkaar sloeg.

_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Yui Hilay

Yui Hilay
Info
» Posts : 26
Character

Character sheet
» Age: 13 years
» Class: Lower
» Love interest: Is it possible that everything's true?BerichtOnderwerp: Re: [Hallway] what are you doing [Yui || Drake]   di 13 aug 2013 - 22:29

''Islands rose out of the steel harbor waters with sheer cliff sides, reaching to uneven summits, and crowned with austere, soaring firs.''
Iets te vlug griste ze een aantal boeken van haar bureau, waarna ze uit haar handen gleden en meteen met een klap op de grond vielen. Geschrokken keek Yui om zich heen, maar Pam en Wendy waren waarschijnlijk al naar hun les voor vandaag. Ze wist dat ze nog maar weinig tijd had, dus liet ze zich op haar knieën vallen en sorteerde met trillende handen de stapel die op de grond was gevallen. Vier boeken haalde ze uit de stapel en legde ze apart, de andere smeet ze terug op het bureau in de kamer. Dat kon ze later nog wel uitvogelen. Ze klemde de overige boeken stevig tegen haar borst met één arm, met de andere sloot ze de deur achter zich. Waar was haar les nu ook alweer? Haastig strompelde ze door de gangen en verliet het gebouw waar alle andere kamers van de meisjes waren. Haar schoenen maakte een trippelend geluid waarneer ze van de trap af liep, als tepschoenen op een dansvloer. De school doemde op tussen de kleurige kersenbomen, en een kleine zucht rolde over haar lippen. Hoeveel tijd had ze nog? Ze versnelde haar pas opnieuw en duwde de grote deur open, die met een krakerig geluid in beweging kwam. Het zonlicht gleed door de grote ramen naar binnen, die zo de hele gang verlichten. De gang was nagenoeg verlaten, op een paar andere na. Yui schrok op van een geluid, en keek recht in de geïrriteerde van een meisje, een stuk ouder dan zijzelf. ’Kap is met lawaai maken en ga naar je les.’ zei ze en ze leek absoluut niet blij met haar aanwezigheid, dat was duidelijk. Ze kwam haar vaag bekent voor, maar ze kon er niet zo 1, 2, 3 een naam bij herrinneren. Het meisje stapte op haar af en sloeg haar armen over elkaar, terwijl Yui haar boeken nog dichter tegen zich aantrok. ’’Dat was ik net van plan,’’ mompelde ze en ontweek de ogen van degene voor haar.

_________________
SCARS ONLY SAY YOU'VE SURVIVED
NOT HOW MUCH IT HURT
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: [Hallway] what are you doing [Yui || Drake]   di 13 aug 2013 - 22:45

"All I need is the power to be able to protect my comrades. So long as I can have the strength to do that, I don't care if I'm weaker than everyone in the world."
Geirriteerd staarde ze naar het meisje dat haar tegen sprak, ze was al in een vreselijk humeur en dit meisje hielp daar aardig bij. Als ze het goed herinnerde sliep dit meisje bij Wendy op de kamer. Arme Wendy bij zo een meisje, ze haatte iedereen hier behalve haar Guildmembers en een paar vrienden. Gezien Wendy bij het eerste hoorde, en iedereen vond Wendy aardig. Het was onmogelijk haar te haatten, 'Ga daar is sneller mee door zonder te veel herrie te maken.' Siste ze opnieuw pissig en greep haar boeken vast en zette die op de vensterbank klaar om ze die ene verdieping naar beneden te gooien. Ze was echt een vreselijke class president, ze was er een die het leuk vond andere te pesten en de grond in te boren. Hoe ze ooit president geworden was wist ze zelf ook niet. Ze keek het meisje aan met een vals getinte glimlach en sloeg haar armen opnieuw over elkaar.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Yui Hilay

Yui Hilay
Info
» Posts : 26
Character

Character sheet
» Age: 13 years
» Class: Lower
» Love interest: Is it possible that everything's true?BerichtOnderwerp: Re: [Hallway] what are you doing [Yui || Drake]   vr 16 aug 2013 - 7:03

''Islands rose out of the steel harbor waters with sheer cliff sides, reaching to uneven summits, and crowned with austere, soaring firs.''
Ze herkende alleen het gezicht van het meisje voor haar, maar ze kon er geen naam bij plaatsen. Ze zat sowieso niet in haar klas, gezien ze een stuk ouder was. En dan had ze haar wel beter herkent. Maar al met al, het betekende niet veel goeds op de manier waarop ze keek. En ze was al veelste laat. 'Ga daar is sneller mee door zonder te veel herrie te maken.' Ze voelde een ijzeren greep om haar boeken heen, en zag hoe ze die op de vensterbank plantte, enkele centimeter verwijdert van het open raam. Ze beet op haar lip om haar woorden te smoren, en keek met grote ogen toen de bedoeling duidelijk werd wat ze van plan was. De valse glimlach zei maar een ding; ze kwam hier niet zomaar vanaf. Uiteindelijk schoot haar de naam van het meisje weer te binnen, Hayden. Ze heeft die naam wel eens gehoord, al was het niet erg vaak. ''Mag ik dan die boeken terug?'' vroeg ze timide en wees naar de stapel vlakbij het raam.

_________________
SCARS ONLY SAY YOU'VE SURVIVED
NOT HOW MUCH IT HURT
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: [Hallway] what are you doing [Yui || Drake]   vr 16 aug 2013 - 11:17

Hayden de Payens schreef:
"All I need is the power to be able to protect my comrades. So long as I can have the strength to do that, I don't care if I'm weaker than everyone in the world."
Grijnzend liet ze haar vingers een rustig ritme tikken op de boeken en keek haar aan. 'Bedoel je deze boeken' vroeg ze lachend en keek haar opnieuw aan. Ze pakte een schriftje er tussen uit en hield deze in het open raam en liet het vallen. 'Oh nee wat erg, hij viel uit mijn handen kan je het mij vergeven?' Vroeg ze nep en grinnikte terwijl ze even naar beneden keek. 'heb je geld bij je want boeken kosten aardig wat.' Zei ze grinnikend ze had weer sigaretten nodig en Drake vast ook wel weer voor de verandering. Niet dat dat erg gek was met Hayden die altijd met hem meerookte.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: [Hallway] what are you doing [Yui || Drake]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Hallway] what are you doing [Yui || Drake]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School-