WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
~*I think that you do not want to know me.*~ 'Drake'


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 ~*I think that you do not want to know me.*~ 'Drake'

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake Burned

avatar
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: ~*I think that you do not want to know me.*~ 'Drake'   vr 17 mei 2013 - 8:56

Random Info

Name: Drake Burned
Nickname: Drake
Class: Middle Class
Teacher: Christoper william Heatherfield
Gender: Male
Age: 17
Inner

Personality:
Drake is een eigenzinnige jongen. Eigenlijk zou het handig zijn als je een handboek voor hem had.
-Dat is dit eigenlijk een beetje, dus gelukkig.-
Hij houd zich liever op de achtergrond en hij heeft duistere trekjes. Als hij de aandacht heeft van een grote groep mensen is het in de meeste gevallen negatief. Hij loopt dan namelijk  met iemand ruzie te maken, of hij pest iemand openlijk, en dan loopt hij weer iemand publiekelijk uit te lokken of te vernederen. Je moet Drake niet boos maken want ruzie maken kan hij goed, die gast heeft altijd wel zijn woordje klaar, hoe grof het ook is. Plus, met hem vechten is geen goed plan want hij is groot voor zijn 17 jarige leeftijd. Hij geniet er van als hij iemand pijn kan doen, iemand kan kwetsen of bespotten. Vrienden heeft hij wel, maar vreemd types zijn dat.  
Like: Ruzie, leugens, bloed, drugs, alcohol, sigaretten
16+:
 
etc eigenlijk alles wat de school en 'god' verboden heeft

Hates: Zoetsappig gedoe, leraren, ouders en de rest van zijn familie, positief zijn, REGELS, normen en waarden, hygiënisch zijn, en zo verder eigenlijk XD.
Fear: Zijn werkelijke gevoelens tonen.
Status: 'Like a boss'

Looks

Body: Stevige jongen met gemiddelde spiermassa.
Hair: Zwart en half lang. Het zit altijd in de war en heel soms haalt hij er een kam doorheen, hij moet er wel een 'beetje' fatsoenlijk uit zien voorde dames, vind hij zelf.
Eyes: Lichtbruin, bijna oranje.
Clothes: Bijna altijd zwart. Hij heeft meestal een zwarte jacked aan met een random shirt en een losse broek. Zijn schoenen zijn afgetrapte Vans.
Picture. -Kijk uit, alle plaatjes zijn behoorlijk groot.:
 

Accessoires: Ketting met 'vlam' bedeltje.
Colors: Black, red, gray, Dark green.
Relations

Parents:
Mother:
Olivia Selvin. Lieve dame, maar gestorven.  
Picture:
 

Father: Victor Burned. Serieuze zaken man, die Drake een last vind.
Link picture:
 

Brother:
Zean. Een broer die waar Drake het goed mee kan vinden, maar niet zonder ruzie.
Link picture:
 
Extra familly:
Uncle
Raimond, i dont want to talk about him...
picture:
 


Crush: Nope, i like to play...
Lover: Sill playing.
Childs:No way!
Friends: (Past)Jamy. (coming) Lovino, Bakura, Hayden.
People i hate: De leraren, en ieder ander die mij niet aan staat.
Acquaintances: ik ken gezichten misschien namen, meer niet.Past

In een vorig leven, in een ander universum, stond Drake bekend als de kat Darkfire.
Dit is een ander leven dat anders gelopen is dan zijn katten leven, heel anders...

Drake was jong toen zijn moeder overleed, waar hij wel verdriet om had. Zijn vader had niet veel aandacht en werd steeds meer verdorven van binnen. Hij was een zaken man die niet wilde dat mensen zich bemoeide met hem. Daarom heeft hij zich na de dood van Olivia nooit meer met zijn kinderen bemoeid. Drake had ook nog een 2 jaar oudere broer, Zean. Zean en Drake hadden soms ruzie, trokken elkaar soms de haren uit de kop. Maar als ze elkaar nodig hadden, waren ze er voor elkaar. Ze waren goede maatjes die met elkaar overweg konden.Ze leefde in een groot huis met bediendes die de kinderen een soort van verzorgde. Het waren telkens nieuwe mensen dus Drake heeft zich ook nooit aan een van hun kunnen hechten. Wie ook bij hen in huis woonde was de broer van zijn vader Raimond. Hij had geen baan, kon niet aan de bak komen dus had hun vader gezegd dat hij een van de kamers kon nemen in het grote huis. Raimond was in het begin altijd erg begaan met de kinderen, ze waren erg goede maatjes. Toen Drake 7 jaar was, deed Raimond wel erg raar. Rainmond gebruikte opeens drugs. Dat was de eerste keer dat Drake werd mishandelt en zwaar misbruikt. Of Zean dit wist, of ook mee maakte, dat heeft Drake nooit geweten. Dat kwam omdat hij te bang was om er over te spreken. Drake stopt het nu weg, hij schaamt zich ervoor.  Die jaren daarna bleef zijn oom dat doen, waarom wist Drake niet. Hij werd toen dus wel heel erg bang voor zijn oom. Zijn vader wist het niet. Dat kwam doordat zijn oom  dreigde dat als hij het zou vertellen, dat er nog ergere dingen met hem zouden gebeuren. Dus Drake hield maar zijn mond.Er was niemand van wie hij hield, en niemand hield van hem. Op 11 jarige leeftijd zag zijn vader de advertentie van een school die aan de andere kant van het land lag. Hij stuurde Drake daar heen, zo was hij mooi van hem af. Drake en Zean hadden een plan gesmeed toen ze onderweg waren naar die school, ze wilde daar helemaal niet heen. De jongens bedachten een plan om tijdens het tanken te ontsnappen, maar het ging fout. Zean was toen al 13, en Drake nog maar 11 hij was te laat toen ze weg rende en Drake werd gegrepen door de taxibestuurder. Hij kon niet anders doen dan gewoon mee gaan. Sinds toen heeft Drake zijn broer nooit meer gezien.

Door de jaren heen zat Drake al een tijdje op de school hij kreeg een beste vriend, genaamd Jamy. Ze groeide wat jaartjes samen op, voerde de grootste kattenkwaad uit. Tot de school het zat was en besloot het koppel uit elkaar te halen. Jamy werd naar een andere school gestuurd. Daarom heeft Drake een hekel aan de leraren en het bestuur. Ze hebben hem afgenomen wat zijn leven een beetje dragelijk maakte. Hij vond het niet eerlijk, en besloot dat als hij geen geluk mocht hebben, dat hij dat ook niet mocht. Drake werd bitterder en bitterder. Tegenwoordig houd hij zich dus schuil in de schaduwen van de school en vraagt alleen aandacht op de manier dat hij kan. Hopelijk brengt dit nieuwe jaar hem wat meer geluk.
Link picture jamy and Drake:
 

 _________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
 

~*I think that you do not want to know me.*~ 'Drake'

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-