WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS] - Pagina 2


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Laxus Dreyar
Old Teacher
avatar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]   di 25 jun 2013 - 11:36

Laxus Dreyar


Hij moest haar wegduwen maar kon het niet over zijn hart krijgen. Er was nog zoveel gebeurd en haar armen brachten iets van opluchting in zijn hoofd. Hij wist ook dat zij het goed bedoelde en niet een spel met hem aan het spelen was. Hoewel hij dat ook niet helemaal zeker wist durfde hij haar erop te vertrouwen. Waarom hij haar best wilde vertrouwen wist hij niet, maar hoe het zou aflopen zou hij wel zien.

Hij vond het eigenlijk best jammer dat ze hem weer losliet, maar gaf nog altijd geen krimp. Het enige wat hij deed was kijken in haar bruine ogen en luisteren naar wat ze zei. Althans hij deed een poging tot want hij volgde het niet helemaal, zijn aandacht was gericht op haar ogen. Haar woorden drongen langzaam tot hem door en hij keek even weg. Nee hij had geen hoop om zijn leven normaal op te kunnen pakken.

Hij keek zwijgend naar haar hand en luisterde naar haar laatste woorden. Ze deed het allemaal zo makkelijk klinken, terwijl hij wist dat het alles behalve makkelijk was. Maar toch begreep hij het niet helemaal. Waarom wilde ze hem zo nodig helpen, hij was nu niet echt de geweldigste persoon dat er bestond. Waarom hem? Was er niet een of andere zwakkeling die ze haar hulp kon aanbieden. hij wist het even niet meer en staarde van haar hand naar haar gezicht.

Even slikte hij en pakte toch haar hand aan. niet dat hij nu echt hulp nodig had, maar het betekende dat ze dichterbij kwam dan wie dan ook. ''Sorry hiervoor.'' Mompelde hij zacht en versterkte zijn greep op haar hand en trok haar naar zich toe voor hij haar even in een omhelzing trok. hij wist dat hij het maar beter niet moest doen maar hij had het niet kunnen laten.

''The world... Sure is vast. To think there'd be monsters like this in the world...
I've got a long way to go.''

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

avatar
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]   di 25 jun 2013 - 22:32
Mereth Jackson
I could be found, I could be what you had saved;;

Ergens was ze bang dat hij haar hand niet aan zou nemen, zou opstaan en zou weglopen. Het was een angst die duidelijk aanwezig was in haar lichaam maar ze probeerde zichzelf er overheen te zetten. Nee, hij zou haar niet laten vallen. Daar was ze zeker van. En haar vertrouwen werd beloond toen ze zijn hand in de hare voelde. Een toen ze de zachte aanraking van zijn hand voelde klaarde haar gezicht op. Een glimlach veranderde in een grijns en met trots en hoop keek ze hem aan. Hij trok haar tegen zich aan en ze hapte heel even naar adem maar liet haar armen toch om hem heen slaan.

Hij had sorry gezegd, ze glimlachte zacht en schudde haar hoofd tegen zijn borst. ”Je hoeft geen sorry te zeggen.” Ze glimlachte en sloot haar ogen even. Zijn hartslag was hoorbaar zoals ze nu stond en het ontspande haar gehele lichaam. Een rust die ze niet eerder had kunnen voelen. ”Je bent niet alleen.” Ze hief haar gezicht en keek met een zachte glimlach naar hem op. ”Niet meer.” Het boeide haar vrij weinig hoe hij nu over haar zou denken, sterker nog, hij mocht denken wat hij wou, ze wou hem helpen en ze zou hem helpen of hij er blij mee was of niet.

Toch voelde ze een steek van jaloezie in haar lichaam. Hij en Hayden hadden duidelijk iets van een relatie gehad en het gevoel van ‘waarom zij en ik niet’ was aanwezig in Mereth’s lichaam. Zij wou hem helpen. Zij wou hem een mooi leven geven, Hayden was hem alleen maar aan het neerhalen en deed hem pijn. Zij niet, waarom had hij nog pijn om haar en zag hij niet wat voor mogelijkheid er voor hem stond? Gelijk kwam de zelfhaat waarmee ze zo lang gekampt had ook weer opzetten en ze trok haar ogen stijf op elkaar. Nee, ze kon niet zo denken, niet op dit moment, hij was gebroken, zij niet, zij stelde zich aan en misschien had iedereen gelijk en vroeg ze alleen maar om aandacht. Zij wou hem helpen en ze ging niet andersom verlangen. Dat kon ze niet maken.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
avatar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]   wo 26 jun 2013 - 11:33

Laxus Dreyar


Ze leek toch nog ergens over te twijfelen maar ook hij zat met zijn dilemma's. Het waren dan wel eerder problemen maar dat deed er niet toe. Toch even dacht hij angst in haar ogen te zien maar het verdween zodra hij haar hand pakte. Waarom hij haar hulp aannam wit hij niet, maar het leek zo'n goed vooruitzicht. Hij slikte even zodra hij haar naar adem hoorde happen, kwam het zo onverwachts? Hij schrok van haar armen en wist even niet meer wat hij nu wel en niet kon doen.

Ze stond eigenlijk veel te dichtbij en hij voelde hoe ze haar hoofd schudde. Langzaam liet hij zijn ogen afzakken en slikte weer. Haar woorden verbaasde hem alleen maar weer, nog even en hij snapte er helemaal niks meer van.  zijn ogen gleden naar haar gezicht en toch moest hij glimlachen. de plek waar haar hoofd lag was precies de plek war je zijn hart kon horen slaan, als hij er een had. Haar volgende woorden deden hem zijn hoofd schudden. ''Nee, dat is niet waar.'' Zei hij zacht en maakte zich los van haar om zich volledig om te draaien naar het raam. ''Iedereen staat er alleen voor, ik ben geen uitzondering.'' Zei hij en liet zijn hoofd rusten tegen het raamkozijn. Hij kon zichzelf wel voor zijn hoofd slaan.

Waarom liet hij haar dichtbij komen, en dit keer deed hij het zelf. Hij zette zijn ellebogen op de vensterbank en zuchtte. Het was niet goed om haar zo dichtbij te laten komen, alsof een persoon niet genoeg was om hem gek te maken.  Wat er ook gezegd werd ze bleef hangen, want hoe hard hij het ook wilde ontkennen, diep van binnen gaf hij nog altijd om haar. Ze was niet alleen een guildmember en dus familie, hij had haar niet willen verliezen. Toch kon hij het Mereth niet vertellen, het kleine beetje vertrouwen dat er was mocht intact blijven.

Onbewust kroop er toch een glimlach op zijn gezicht en hij sloot zijn ogen., hoewel zijn glimlach snel weer verdween. Hij zuchtte even en schudde zijn hoofd. Waarom maakte hij zijn leven toch zo onmogelijk. Wat hij ook zei, het was allemaal weer zijn eigen schuld en zelfs al kreeg hij de kans ging het fout.

''The world... Sure is vast. To think there'd be monsters like this in the world...
I've got a long way to go.''

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

avatar
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]   do 27 jun 2013 - 5:15
Mereth Jackson
I could be found, I could be what you had saved;;
Ze keek op toen hij zich losmaakte uit hun omhelzing en liet zichzelf half tegen de muur aan vallen zodat ze rustig naar buiten kon kijken. De wereld om hen heen leek zo vredig en stil. Ze sloot haar ogen en een glimlach speelde op haar lippen de klank van zijn stem horend. Maar zijn woorden zorgde er voor dat haar stemming iets minder werd. Ze draaide haar blik even naar hem toe en schudde haar hoofd maar staarde vervolgens weer half uit het raam en stak de nagel van haar duim tussen haar tanden.

De wereld leek af en toe zo.. tegenstrijdig te zijn en zo nu en dan vroeg Mereth zich af of er nog wel nut was in het leven leven dat ze nu had. Maar dan zou ze haar hoofd rechtten en een lach op haar gezicht faken net zo lang tot het een echte lach was. Tot ze weer gelukkig kon zijn en adem kon halen zonder dat het pijn deed in haar longen. Ze had zichzelf uit de ene na de andere put moeten slepen maar uiteindelijk had het haar zo veel sterker gemaakt. Op momenten als deze besefte ze zich pas hoe veel geluk ze eigenlijk had gehad. Want al was ze een monster of een buitenbeentje. Het had haar zo veel sterker gemaakt en Mer wist zeker dat ze op een dag de wereld aan zou kunnen. Hoe lang het dan nog duurde, ooit zou ze deze wereld kunnen verslaan met zijn eigen zieke spel.

Uiteindelijk draaide ze haar gezicht terug naar hem en schudde met haar hoofd. "Iedereen die zich afsluit voor hulp staat er alleen voor." Zei ze zachtjes met haar duim onder haar lippen. "Maar zodra iemand het toestaat staat de wereld achter hem om hem te helpen." Ze glimlachte met een warme twinkeling in haar bruin/amberen ogen. Ze deed een halve stap naar voren maar verplaatste haar benen uiteindelijk toch weer naar achteren. Hoe graag ze hem dan ook wou helpen, ze kon het alleen als hij de remmen doorbrak en haar toeliet. Anders was het onmogelijk. Opnieuw legde ze de nagel van haar duim in haar mond en draaide ze zich naar het raam om weer haar ogen te sluiten en zacht te zuchten.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
avatar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]   zo 14 jul 2013 - 8:18

Laxus Dreyar


Hij begreep haar niet, maar daarintegen begreep hij zichzelf ook niet helemaal meer.  Hoe langer hij erover nadacht, hoe ingewikkelder het werd. Niet alleen met zichzelf, hij kon het niet maken om haar te dichtbij te laten komen. In de wereld waar hij nu werkte was hij haar leraar en zij zijn leerlinge.  Zacht zuchtte hij en keek vanuit zijn ooghoeken toch weer naar haar. Hoe erg had hij zijn leven verkloot om nu hier zo te staan, hij leek bijna hopeloos. Niet dat het verschillend was met hoe hij zich voelde. Hij voelde zich dan ook wel hopeloos, dan niet hulpeloos. Misschien kwam het omdat hij gewoon moe was, maar veel wist hij voor zichzelf niet.

Ze zouden het nooit aan hem zien, maar diep van binnen was er niet veel meer van hem over gebleven. Niemand zou zien hoe gebroken hij werkelijk was na alles wat er was gebeurd. hij paste wel weer perfect bij de rest, ook hij had zijn eigen verhaal. Een verhaal dat iemand nooit volledig had geweten, maar zij... Zij wist al zoveel meer dan menig ander in zijn leven. Hij kon een zucht niet onderdrukken en staarde strak naar buiten, luisterend naar haar woorden. Haar aankijken deed hij niet, het zou waarschijnlijk teveel verraden over hoe hij zich voelde. Haar kennende zou ze zo door hem heen kijken, iets wat hij nu niet kon gebruiken.

Zich afsluiten voor hulp, hij had het simpelweg niet nodig. Toch had hij zojuist haar hand aangenomen. Hij draaide zijn hoofd iets zodra ze naar voren stapte. Zelf wilde hij een stap naar achteren zetten, om toch afstand te houden. Maar tot zijn halve opluchting deed ze alweer die pas terug en hij keek weer uit het raam. ''Zelfs al heb ik me afgesloten, ik heb er altijd alleen voor gestaan.'' Antwoordde hij en zuchtte zacht. Hoe kon ze ooit begrijpen hoe moeilijk het voor hem ook was om zomaar hulp aangeboden te krijgen. ''De wereld zal niet achter mij staan, weet ik nu al. Als het vertrouwen gebroken is, hoe verwacht je dat ze ooit kunnen helpen?'' Zuchtte hij zacht en sloot zijn ogen. ''Bovendien, hoe zouden ze mij ooit kunnen helpen als ze überhaupt niks weten?'' mompelde hij meer tegen zichzelf en schudde zijn hoofd. Deels was dat zijn fout, hij had nooit iets losgelaten. Zelfs zijn team wist niet genoeg om er ook maar iets van te kunnen begrijpen.

''The world... Sure is vast. To think there'd be monsters like this in the world...
I've got a long way to go.''

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

avatar
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]   wo 17 jul 2013 - 20:31
Mereth Jackson
I could be found, I could be what you had saved;;
Ze beet op haar onderlip en staarde even naar de grond. Irriteerde ze zich? Ja, haar woorden drongen niet tot hem door, hij sloot zich af voor haar en het was niet alleen vervelend maar het stak haar ook recht door haar hart heen. Haar hand vormde zich tot een vuist en ze kneep haar ogen samen. Waarom luisterde hij verdomme niet gewoon? Accepteerde hij haar niet gewoon. Ze kon het zelf al invullen, want waar ze ook waren, hij was en bleef haar teacher. Waarom zou hij ooit zo close met een leerling willen zijn.

Ze beet op haar onderlip en deed nog een stap achteruit de ruimte tussen hen in groter makend. Verder weg hoe dichter ze bij hem stond hoe gekker ze werd van het hopen dat er een mogelijkheid was. Er was geen mogelijkheid. Die was er nooit geweest en zou er ook nooit zijn. "Je zegt het nog zelf ook." Mompelde ze bitter en keek omhoog haar ogen schoten bijna vuur. "Je sluit jezelf af." Ze slikte en vergrootte de afstand tussen hen in nog meer. Ze schudde haar hoofd niet meer instaat om te antwoorden. Zijn stem brak al haar woorden af en smeet ze op een hoopje. Haar woorden waarmee ze hem had willen helpen.

Ze draaide haar hoofd af en beet op haar onderlip. "Sorry voor het storen." Mompelde ze zacht en knikte even respectvol met haar hoofd naar hem. Tranen brandde in haar ogen, ze moest weg en snel. "Ik hoop dat ik u niet tot last ben geweest." Haar stem brak bijna en ze beet haar onderlip zo goed als kapot tranen tegenhoudend al werd het onder haar ogen al iets van nat. "Ik zie u op school wel weer." Sprak ze hees haar stem schoot bijna over en ze draaide zich om. Voor hetzelfde geld zou ze helemaal verdwalen in deze wereld en nooit meer de weg terug vinden. Maar dan was het maar zo. Ze wist niet of ze hem nog een keer aan kon kijken. Ze had het voor zichzelf duidelijk gemaakt. Ze was bezig met iets wanhopigs en ze zou het niet voor elkaar krijgen. Hij was haar teacher niet iemand die haar in zijn hart zou kunnen sluiten. Klaar uit


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
avatar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]   za 20 jul 2013 - 9:58

Laxus Dreyar


Hij kon het gewoon niet meer allemaal uitleggen aan iedereen. Zelfs na alle jaren deed het hem nog teveel pijn, en misschien was het wel waar wat ze zei. Misschien sloot hij zichzelf wel af, maar ook hij had er zijn redenen voor.  En hij zou het ook niet kunnen toegeven, het was zoals hij altijd gewend was.  Maar de bittere toon in haar woorden deed hem opkijken en hij zette bijna een stap achteruit bij het zien van haar ogen. Langzaam sloeg hij zijn armen over elkaar en staarde haar strak aan. ''En waarom denk je dat ik dat doe?'' Antwoordde hij iets botter dan dat de bedoeling was.  Hij snoof even en schudde zijn hoofd.  ''Ik ga ook heel vrolijk aan iedereen vertellen wat er in mijn hoofd omgaat, wat ik heb meegemaakt.'' Vervolgde hij en keek naar buiten. Het feit dat ze achteruit liep deed hem toch fronsen.

De toon van haar volgende woorden deed hem opkijken en hij fronste. ''Waar slaat dat nu weer op?'' antwoordde weer bot maar ook verward. Hij bleef naar haar staren en slikte even, wat had hij nu weer fout gedaan bij haar. Haar woorden waren nu zo tegenovergesteld vergeleken met een moment eerder, alsof een simpel woord van hem iets in haar had omgeslagen. Er was in zijn oren niks meer over van de vriendelijkheid van eerst, maar waarom kon ze het niet begrijpen? Hij snoof even en duwde zich af van de muur en liep langs haar heen naar de deur. ''Whatever, stuur Sarah wel naar boven om je naar huis te brengen.'' Zei hij kort en liep de deur uit, door naar beneden.  Eenmaal beneden gaf hij ook Sarah een seintje om haar op te halen en naar huis te brengen. Zwijgend liep hij de guild uit, door naar zijn eigen huis aangezien hij verder niks te doen had.

''The world... Sure is vast. To think there'd be monsters like this in the world...
I've got a long way to go.''

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Never had a day like this [FIORE//FAIRYTAIL//LAXUS]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Other Worlds-