WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
First Class // Welcome [Europese HIstory]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 First Class // Welcome [Europese HIstory]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: First Class // Welcome [Europese HIstory]   ma 10 jun 2013 - 9:08


De lange roodharige gestalte haalde even adem en pakte haar papieren bij elkaar. Het was de eerste class van het nieuwe seizoen en Vyn had een aantal nieuwe leerlingen. Ze glimlachte even en keek naar de namenlijst, eentje in het bijzonder viel haar op maar ze hielt zich nog stil.

Snel liep ze door de gangen om bij het klaslokaal te komen waar zij tegenwoordig haar les zou geven. De class was er al en snel stapte ze het lokaal in. Ze glimlachte even naar de tien leerlingen die tot nu toe haar les zouden volgen. "Welkom allemaal." Ze sloeg een boek open en draaide zich even om naar het grote bord waardoor gelijk haar gehele stemming omlaag zakte. "Wat zijn jullie komisch Burned en Beilschmidt." Klonk haar stem pissig terwijl ze de tientallen leuzen en rare tekeningen van het bord weg haalde en ze draaide zich weer om naar de klas om nog net de twee elkaar een highfive te zien geven.

"Goed dan." ze pakte de absentielijst en keek elke leerling aan. Het was eigenlijk overbodig maar als er iets was waar leerlingen vaak niet tegen konden was het wel de absenties doornemen en dat was dus ook een van de leukste dingen van haar les. "Laten we maar beginnen. "Gilbert Beillsmidt." Ze staarde recht naar de albino met strakke ogen voor ze verder ging. "Eddie Takummi" Haar ogen gleden naar de jongen en ze knikte even naar hem. "Kaname Kuran" Ze glimlachte naar de oudere jongen en knikte ook naar hem. "Hayden de Payens" Ze glimlachte naar de roodharige student president en liet haar ogen op de volgende naar glijden. "Drake Burned" Haar stem veranderde naar een harde stille toon en ze keek de jongen strak aan voor ze even snoof en verder ging. "Syo Kurusu" Ze knikte naar hem en een glimlachje gleed over haar lippen. "Castiel Neveah" Was de volgende naam en ook hij werd vriendelijk begroet door Vyndi. "Youko Mizushima" Ze sprak zijn naam krachtig uit en knikte vriendelijk naar het meisje. "Abigail Queen" Er lag iets van een warmte in haar stem en ze zocht de ogen van een van haar oudste onderdanen. Misschien zelfs vrienden. Ze glimlachte en knikte half voor ze de laatste naam uitsprak. Oyota Ittoki" Ze knikte naar de laatste jongen en richtte zich tot de hele klas.

"Goed dan, zoals jullie al weten mijn naam is Vyndi Montgomery, jullie dienen me aan te spreken met Miss Montgomery, doen jullie anders, daar is het gat van de deur." Ze wees naar de deur en staarde naar haar twee 'favoriete leerlingen.' "Voor degene die hier enkel komen om mijn les te verstoren jullie zijn welkom om te vertrekken voor jullie denken grappig te zijn." Ze snoof en besloot verder de twee te negeren. "Goed dan, wie weet er iets van de geschiedenis van Europa in de 20ste eeuw?"


_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi


Laatst aangepast door Vyndi Montgomery op wo 12 jun 2013 - 5:58; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Abigail Queen

avatar
Info
» Posts : 28
Character

Character sheet
» Age: don't be fooled by the 16 year old looks
» Class: Middle Class
» Love interest: Go rot in hellBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   ma 10 jun 2013 - 9:23

haar blonde haar zwierde over haar schouders terwijl ze zich geruisloos voortbewoog door de gangen. haar uiterlijk zag er misschien lief uit maar haar ogen stonden kil. Elk mens wat hier rondliep zag ze als mogelijk doelwit en een verkeerd woord en ze zouden door de gangen vliegen. Het zou hun dood worden bij een verkeerd woord over Vyndi, de enige die zij respecteerde. Zij was haar Queen geweest en ze zou haar loyaal blijven tot het eind van haar bestaan, hoe lang dat ook nog mocht duren.
Binnen het lokaal had ze plek genomen achteren, het was voor haar niet nodig om vooraan te zitten. Ze kon alles prima volgen van haar plek, en het gaf haar een voordeel dat ze de eerste was. Ze had de perfecte plek uit kunnen kiezen. Ze had onopvallend nog gebogen naar Vyndi en bleef nu in stilte zitten luisteren en zuchtte kort. bij het horen van haar naam keek ze op naar haar docente en knikte even kort. De wamte in haar stem had ze niet gemist en het was voor haar de reden om haar respect nooit te laten vallen. Hoewel ze had beloofd geen woord te zeggen over het verleden van de hier Principal, had ze toch nog een andere blik op de vrouw die hier voor de klas stond.
Ze luisterde naar Vyndi haar woorden en zweeg, zoals ze altijd wel deed. En zelfs al zou ze een woord zeggen, ze was nooit echt de vriendelijkste tegenover anderen. Ze had teveel verloren om iets om anderen te geven. Bij de laatse vraag schudde ze haar hoofd en sloeg haar slanke benen over elkaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaname Kuran

avatar
Info
» Posts : 63
Character

Character sheet
» Age: 20
» Class: Upper class
» Love interest: For who could ever learn to love a beastBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   ma 10 jun 2013 - 10:44Bij uitzondering was kaname een keer op tijd wakker. Bij uitzondering stond hij een keer niet te lang onder de douche. Bij uitzondering had hij precies de juiste boeken in zijn tas gedumpt. Bij uitzondering stond hem helemaal niks in de weg om gewoon naar de les te gaan en een keertje niet te spijbelen. Je kon het gerust een wonder noemen.. Maar dat is natuurlijk bullshit, Kaname en spijbelen überhaupt al te laat komen gebeurde bij hem al zelden, maar af en toe wou hij dat hij iets losser kon zijn met school, af en toe een les missen kon heus geen kwaat. Met een ietwat slaperig hoofd liep kaname door de gangen van de school.

Een slank gedaante komt de klas binnengewandelt. De jongeman haalde zijn hand door zijn donkerbruine haar. En begroete zijn lerares Goedemorgen Miss Montgomery. Hij wierp een kleine glimlach op haar en wandelde toen naar zijn plek, Ergens in het midden.

Met een gaap nam hij de nog vreemde gezichten in zich op. Ongetwijfeld zaten er personen tussen met wie hij wel eens gepraat had, misschien zaten er mensen tussen die dachten bevriend met hem te zijn – en in feite deed hij niet eens zijn best om iemand die hij kende op te merken. Hij kwam hier maar voor een ding, les .. Zodra Kaname zijn naam hoort knikt hij kort en kijkt miss Montgomery kort aan. Hi had haar kort gesproken, een tot nu toe fascinerende vrouw met een lang verleden.

Zodra de stilte is gevallen in het lokaal en Miss Montgomery begint met de les volgt er al snel een vraag van haar kan; "Goed dan, wie weet er iets van de geschiedenis van Europa in de 20ste eeuw?" Kaname was de beroerdste niet toen hij zag dat niemand moeite deed en stak zijn hand op waarna hij wat dingen opnoemde; De koude oorlog, De eerste en tweede wereldoorlog miss.. Dat was zijn aandeel wel weer voor vandaag.

“It was as if when I looked into his eyes I was standing alone on the edge of the world...on a windswept ocean beach. There was nothing but the soft roar of the waves.”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   ma 10 jun 2013 - 19:35


Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden haar voeten rende door de gang, de enige les die ze had met Gilbert toen hij haar er over had verteld had ze zich meteen aangemeld. Ze voelde zich soms echt een stalker, stiekem was ze dat ook wel een beetje. Maar ook alleen omdat ze van hem hield op een hele obsessieve manier. Als Sarah haar niet wakker had gemaakt lag ze nu nog te meuren in haar bedje onder de eeuwig warme dekens. Gelukkig had ze haar magie en kon ze snel douchen in tegenstelling tot het stereotype vrouw. Snel rende ze de klas in en fluisterde zachtjes 'thanks Saar' ze glimlachte en plofte aan de andere kant achterin het lokaal en keek vrolijk naar Gilbert die ze gebaarde om naast haar te komen zitten. Drake zal ook wel ergens bij haar in de buurt gaan zitten.

Ze pakte een schrift en legde die op tafel, normaal had ze Sarah voor de aantekeningen nu moest ze alles helemaal zelf doen. Bah wat haatte ze deze school toch ook wie zou die lapzwans van haar EX nou aannemen als leraar, hij zou les kunnen geven in 'hoe verneuk ik mensen hun levens' daar was hij een ster in. Een jaar voor hun verdwijning van Tenrouijma ging zijn opa bijna dood maar dat scheen hem toen der tij niets te boeien. En zij, Faye en Gajeel hadden hem moeten stoppen van zijn achterlijke plan.

Hayden luisterde niet echt naar wat Vyndi zei tot iemand anders oorlogen ging opnoemen en ze trok haar wenkbrauw op. 'Waarom zo veel oorlogen in een eeuw?' Vroeg ze verbaast door de klas zonder er bij na te denken dat het misschien niet zo een slim idee was om dat door de klas te gillen


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 


Laatst aangepast door Hayden de Payens op di 11 jun 2013 - 0:24; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

avatar
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   ma 10 jun 2013 - 21:54

De albino grijnsde terwijl hij zijn tas over zijn schouder gooide en zijn Roommate Snow gedag zei. Vandaag startte de eerste les van een vak waar hij al weken naar had uitgekeken. Zijn geschiedenis.. Of nou ja de geschiedenis van 'zijn land' gezien nog niemand behalve dan die tomaten idioot wist wie of wat hij was. Maar dat was omdat hij hetzelfde was als Gilbert. Een land en de geschiedenis van Europa was de geschiedenis van zijn leven.

Snel stapte hij door de gang, Hayden had zich voor hetzelfde vak ingeschreven al snapte hij niet precies waarom, ze wist nauwelijks hoe een telefoon werkte en toch wou ze zich verdiepen in zijn geschiedenis. Drake had zich ook ingeschreven en dat zou maar wat leuk worden. Die twee samen was geen goede combinatie.

Als een van de eerste kwam Gil binnen, alleen Hayden en Drake waren er al. Meteen kreeg Gil geniaal als hij was een plan in zijn hoofd en pakte een bordstift voor hij Drake wenkte en een kunstwerk op het bord begon te maken. Ze waren klaar voor de meeste anderen begonnen binnen te druppelen en snel nam hij plaats naast Hayden tegen de muur aanleunend en zijn voeten op Hayden haar stoel zettend zodat hij mocht ze willen op haar beurt tegen zijn benen kon leunen.

De reactie van Montgomery was precies zoals hij verwacht had en grijnzend hielt hij zijn hand hoog om die van Drake aan te tikken. Toen hij zijn naam hoorde sprong hij half bovenop zijn stoel en maakte een buiging. "De geweldige Gilbert is aanwezig mevrouw." Gil grijnsde en liet zichzelf weer in de stoel zakken. Hayden's haar was ineens erg interessant en hij liet het rond zijn vinger glijden.

Montgomery's vraag deed hem opkijken, hij hoorde half een antwoord van de donkerharige jongen die ook in de upper zat en Hayden gaf ook een antwoord dat hem deed grijnzen. "Dat was omdat niemand het er mee eens was dat het koninkrijk Pruisen zo geweldig was." Hij knipoogde naar Hayden en sloeg zijn arm half om haar schouder. "Ze maakte oorlog omdat ze dachten dat ze beter af waren zonder de leiding van Duitsland." Gil snoof even bitter en staarde Vyndi aan. "Nietwaar Miss Montgomery?"

_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

avatar
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   wo 12 jun 2013 - 0:51


~* Evil is the product of the ability of humans to make.*~

Drake sloeg tegen zijn wekker toen het hoogt irritante gepiep door zijn kamer klonk. Waarom had hij zich er in godsnaam eigenlijk voor ingeschreven? Hij wreef met zijn handen over zijn gezicht om wakker te worden. In zijn sexy boxer stapte hij het bed uit, douchte en kleedde zichzelf aan. Hij trok een wit shirt aan met een afbeelding en een zwarte open blouse met een grijze broek. Geïrriteerd trok hij zijn gympen onder het bed vandaan. Uiteindelijk toen hij klaar was sloeg hij een oude afgetrapte rugzak over zijn schouders en liep richting de klas waar hij les had. De les werd gegeven door Vyndi.. daar was waar hij tegenop zag. Hij was zeker niet bang voor haar, hij had alleen een hekel aan haar gezeik. Dan deed hij dit weer fout, dan weer dat. Kortom, ze mochten elkaar totaal niet.

Zijn passen waren te horen in de lege gangen, de schaduw trok langs de muren en vloeren. Hij keek duister uit zijn ogen door de lokken zwart haar. Hij vond het wel leuk, dat hij de les volgde met Gilbert, een goede vriend van hem waar hij graag rotzooi mee trapte. Hopelijk had hij wat van dat bier bij zich, het smaakte Drake altijd goed. Ook zat Hayden bij hem in de klas, dat werd echt heel leuk. Drake kreeg een warm gevoel bij het idee om daar mooi de boel te verpesten met z'n drieën. Drake stak een peuk op en liep de klas binnen. Hij zag dat Hayden er al zat, Drake ging achter haar zitten. Hij wist dat Sarah misschien ij haar wilde zitten. In plaats daarvan kwam Gilbert binnen lopen en wilde ze dat hij naast haar kwam zitten. Drake keek even verbaasd maar wiufde het weg. Drake begroette Gilbert met een ondeugende lach tussen twee vrienden. Drake pakte een stift en tekende een opblaasvis met een te strak rokje aan die Vyndy moest voorstellen. Hij moest lachen en schaterde het uit toen hij zag wat Gilbert had getekend. Ze liepen naar hun tafel en een paar seconden later kwam ook Vyndi binnengewandeld. "Wat zijn jullie komisch Burned en Beilschmidt." Klonk haar stem pissig. Drake lachte spottend en salueerde onderuit gezakt in zijn stoel naar haar. Hij sloeg ook een samenzweerderig tegen de hand van Gilbert, waarna ze weer moesten lachen. Dit ging nog leuk worden. Ze noemde hun namen op een voor een en Drake keek verveelt naar buiten. Gilbert moest hij wel weer om lachen. Hij keek op toen hij zijn naam hoorde en liet een luide vieze boer door de klas. '''Present'' Toen begon ze een verhaal te houden.  "Dat was omdat niemand het er mee eens was dat het koninkrijk Pruisen zo geweldig was." Hij knipoogde naar Hayden en sloeg zijn arm half om haar schouder. "Ze maakte oorlog omdat ze dachten dat ze beter af waren zonder de leiding van Duitsland." Gil snoof even bitter en staarde Vyndi aan. "Nietwaar Miss Montgomery?" Drake's ogen gleden even naar de arm van Gilbert die over Hayden werd gelegd, maar Drake sloeg het gade en negeerde het. ''Ik ben het Me Gil eens. Ik moet alleen wel zeggen dat ze in die tijd in Germany een slechte snorren smaak hadden''

Looks: http://nananoontje.deviantart.com/art/UtaPri-Tokiya-Ichinose-Render-375502633

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Eddie Takummi

avatar
Info
» Posts : 51
Character

Character sheet
» Age: 20 years
» Class: Upper Class
» Love interest: give my a smoke and i wil consider the fact that you'r beautyfulBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   wo 12 jun 2013 - 1:35

met vrij snelle passen haastte Eddie zich naar het lokaal. hij was buiten een sigaretje gaan roken en niet realiserend dat de extra les bijna begon. zijn leren rugzak hing aan een schouder met papieren en boeken er uitstekend. tussen zijn tanden had hij een zwarte pen. als hij niet kon roken ging hij vaak kauwen op pennen of potloden dus dit was vrij normaal voor hem.

eenmaal in de les aangekomen plofte Eddie neer in de eerste de beste vrije stoel die hij zag. hij legde zijn tas achter zich en zuchtte. hij keek naar Drake en Gilbert die tekeningen op het bord maakte. er waren veel mensen die Ed niet kende, maar dat maakte hem niet uit. Vyndi liep het lokaal binnen. zij ging dus vandaag les geven. Eddie pakte even zijn tas hij graaide er wat in en pakte een paar oude blaadjes. daar moest hij het vandaag mee doen. Eddie probeerde de pen die hij in zijn mond had uit op het verfrommelde blaadje. shit die pen is ook weer leeg dacht hij. uit zijn zak graaide Eddie een pak sigaretten. hij keek erin er zaten twee sigaretjes in. normaal waren er ook potloden in te vinden maar die waren ook al op. nou ja, dan maar in de pauze nieuwe pennen halen. als laatste red middel haalde Eddie een klein houten kistje uit zijn tas. hij deed het open, erin vond hij een grote witte ganzen veer en een potje blauwe inkt. deze gebruikte hij meestal alleen om in een boek verhaaltjes en gedichtjes te schrijven. maar ja nu ook maar gewoon voor aantekeningen tijdens de les.

Eddie keek even op toen hij zijn naam hoorde van Vyndi. hij groette haar kort met zijn hand en ging toen wat comfortabeler zitten. Ed luisterde naar de vraag van Vyndi en dacht kort na. nee dacht hij hier wist hij geen goed antwoord op. hij keek naar de anderen de anderen die wat heen en weer praten. Ed keek naar Vyndi wachtend op haar vederen antwoord.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Mikkey Smach

avatar
Info
» Posts : 57
Character

Character sheet
» Age: .:11 years young.:.
» Class: .:Lower Class:.
» Love interest: *Ugh*BerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   vr 21 jun 2013 - 10:18Mikkey stapte door de gangen. Ze zong zachtjes een liedje. Haar korte bruine haren wapperden in de tocht die door de gebouwen heen drong. Miki liep met huppel pasjes naar een lokaal met een grote deur. Nu ja, alles was groot voor haar. Ook al was ze nu al 11 jaar. Ze bleef klein, en dat was niet bepaald handig. Plotseling hoorde Mikkey de bel. Haar huppel pasjes gingen over naar dribbelende passen. Ze mocht niet rennen dus...

"Goed dan, wie weet er iets van de geschiedenis van Europa in de 20ste eeuw?", hoorde ze de leerkracht zeggen. Ze ging over naar rustig lopen en liep de klas binnen. De blos die altijd al op haar wangen zat werd nu dieprood. Vluchtig keek ze naar de Teacher van de Extra Class. Na een paar seconde twijfelen ging op de stoel zitten die het dichts bij het bureau stond van de Teacher.

Toen Miki het zich gemakkelijk had gemaakt keek ze de klas rond. Het waren bijna allemaal personen van de Upper- of de Middle Class. Haar stoel verschoof even toen ze op haar knieën ging zitten, anders kon ze bijna niets zien. Daarna keek ze de Teacher recht aan. Er kwam een verlegen glimlach op haar gezicht die een beetje weggvaagde toen ze mompelde: "Sorry dat ik een beetje te laat ben."

Mikkey boog zich over haar fel gekleurde rugzak. Ze had de kleur zelf gekozen; appelblauwzeegroen, dat was haar lievelings kleur. Toen ze hem opendeed verstoorde het ritsende geluid de stilde. De blos op haar wangen werd nu donkerrood.
''Ik ben het Me Gil eens. Ik moet alleen wel zeggen dat ze in die tijd in Germany een slechte snorren smaak hadden'', zei plotseling iemand. Miki schrok van dat geluid. Haar hazelnootbruine ogen keken even angstig, maar werden al snel terug rustig. Toen ze haar schrift op haar bank legde keek ze naar het bord. Het was een mooi bord, toen ze nog op een andere school zat, zat dat bord vol vlekken. Koffie vlekken. Ook al wist niemand hoe die daar kwamen. Nerveus keek ze op haar appelblauwzeegroene horloge.

Laatst aangepast door Mikkey Smach op wo 3 jul 2013 - 5:04; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Otoya Ittoki

avatar
Info
» Posts : 46
Character

Character sheet
» Age: 11 years
» Class: Lower Class
» Love interest: My heart, heart, heart skips a beat.BerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   za 22 jun 2013 - 3:45

i can't dream alone

Zoals gewoonlijk ging zijn wekker op tijd af, stond op op tijd op en maakte hij zich klaar voor de lessen. Hij mocht dan wel jong zijn, en pas hier op de school zitten, hij deed nu al enorm zijn best om te laten zien dat hij er iedere dag weer zin in had. Iets wat bij hem erg duidelijk was. Hij had amper een slecht humeur, iedere morgen had hij weer zin om naar de lessen te gaan. Hij was dan ook een energieke en vrolijke jongen.

Nadat hij zich had gewassen, verzorgd en had klaargemaakt, was hij zijn dorm uitgestapt en op pad gegaan naar zijn eerste les van vandaag. Hij had zich pas nog ingeschreven voor een extra klas, iets met Europese geschiedenis. Hij wilde er graag meer over weten, omdat hij hier gewoon niets over wist, was hij dus heel nieuwsgierig geweest naar de klas. Met een glimlach op zijn gezicht stapte hij door de gangen heen, zijn ogen zochten naar het juiste lokaal. Het duurde even voor hij eraan kwam, maar te laat was hij niet. Hij stapte het lokaal binnen en knikte naar Vyndi, de lerares, als een begroeting, waarna hij ergens in het midden in de klas ging zitten. Zijn rode ogen gleden over de mensen heen. De meesten waren allemaal wat ouder dan hem, maar dat kon hem niets schelen. "Laten we maar beginnen." Had Vyndi gezegd, waarna ze alle namen opnoemde. Hij kwam als laatste en zijn ogen doorkruisten kort die van Vyndi, hij knikte naar haar, als begroeting. "Goed dan, zoals jullie al weten mijn naam is Vyndi Montgomery, jullie dienen me aan te spreken met Miss Montgomery, doen jullie anders, daar is het gat van de deur." Zachtjes knikte hij. Vyndi Montgomery, dat was haal volledige naam dus. Hij begreep haar regels, hopelijk ging de rest van de klas zich er ook aan houden. Al dacht hij dat achteraan drie mensen zaten die daar niet zoveel zin in leken te hebben, maar dat was enkel zijn mening. "Goed dan, wie weet er iets van de geschiedenis van Europa in de 20ste eeuw?" Hij wist niets van de geschiedenis van Europa, dus had hij er ook geen antwoord voor.


_________________
Carried on this melody created by two,

it seems like the future is overlapping with today.

Voorsteltopic 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

avatar
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   za 22 jun 2013 - 4:37

Gil begon te lachen en haalde half uit naar Drake. "Alsof jij een snor kan laten zetten als je het zou willen." Sprak hij met een duits accent en pakte half Hayden's haar om he voor zijn bovenlip te houden. "Niemand laat zulke awesome snorren zetten als awesome Gilbert!" Zijn lach schaterde nog even door het lokaal voor hij zijn handen weer achter zijn hoofd legde en opkeek bij een jong meisje dat het lokaal in kwam. "Te laat!" Schreeuwde hij lachend naar haar voor hij zijn hoofd op Vyndi richtten en een ontschuldige glimlach op zijn gezicht zette.

_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Mikkey Smach

avatar
Info
» Posts : 57
Character

Character sheet
» Age: .:11 years young.:.
» Class: .:Lower Class:.
» Love interest: *Ugh*BerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   za 22 jun 2013 - 5:06Mikkey kromp van schrik ineen toen er iemand riep: "Te laat!" Ze keek om. Even schrok ze van de rode albino ogen en het wit haar. Ze trilde dit was weer één van de Upper Class. Gelukkig was ze niet de enige van de Lower Class, er zat nog iemand ergens in het midden van de Lower Class.

Haar hazelnootbruine ogen flitsten heen en weer, ze trilde nog steeds maar nu iets minder. Tja, al was ze een weerwolf ze was een bangerik. Afwezig bladerde ze door haar schrift terwijl ze haar hoofd laag hield. Haar donkerrode blos werd nog donkerder. Ze schaamde zich ergens.
Laatst aangepast door Mikkey Smach op wo 3 jul 2013 - 5:04; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

avatar
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   za 22 jun 2013 - 9:35

Yesterday i died,
tomorrow's bleeding

"Alsof jij een snor kan laten zetten als je het zou willen." zei Gilbert tegen hem. Drake schoot in de lach. Hij hield zijn vingers voor zijn bovenlip en keek half schuin. ''Ik kan overal haar laten groeien als ik dat wil, het staat me waarschijnlijk fantastisch zo'n snorretje!'' Hij lachte luid. "Niemand laat zulke awesome snorren zetten als awesome Gilbert!" Drake lachte harder. ''Natuurlijk, Gilbert. Nog even en je bent de Kerstman.'' Drake lachte hard. Hij keek verveeld achter zich, tot Abigail hem opviel. Drake kreeg een alles zeggende blik in zijn ogen en knikte lachend naar haar.
Opeens kwam er een klein meisje de klas binnen gewandeld. Drake keek naar haar en zijn ogen sloten half, die kon hij nog niet. Ze was erg jong zo te zien, maar misschien kon Drake haar op een dag paaien. Hij ging comfortabel zitten, maar deed toen net alsof hij toen bijna van zijn stoel werd geblazen door de onverwachte roep van Gilbert. "Te laat!" Schreeuwde hij lachend naar haar. Drake lachte er om, wat een verlegen meisje. ''Laat dat meisje toch Gillbertus de gekste, ze heeft vast wel een reden waarom ze te laat is. Zeg eens, meisje waarom ben je te laat? '' zei hij overdreven vriendelijk, waarna hij lachte. Een andere jongen was ook binnen gekomen. Drake zag dat ze ongeveer even oud waren en hij kreeg een geniepige glimlach op zijn gezicht. Dit kon leuk worden. ''Is dat je vriendinnetje rooie?'' Hij gooide zijn benen op de hoek van zijn tafel en keek nieuwsgierig.


Tags: Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Mikkey Smach

avatar
Info
» Posts : 57
Character

Character sheet
» Age: .:11 years young.:.
» Class: .:Lower Class:.
» Love interest: *Ugh*BerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   za 22 jun 2013 - 19:14''Laat dat meisje toch Gillbertus de gekste, ze heeft vast wel een reden waarom ze te laat is. Zeg eens, meisje waarom ben je te laat? '', vroeg iemand. Mikkey keek opzij. Een jongen met zwart haar en gelige ogen lachte naar haar. Miki glimlachte onzeker terug. "Eh, ik wist niet waar dit lokaal zich bevond. Het zijn hier wel veel gangen.", murmelde ze verlegen. Ze keek terug naar haar schrift. Plotseling riep de zelfde stem: "Is dat je vriendinnetje rooie?"

Mikkey wist direct dat het over haar ging. En die rooie was waarschijnlijk naar die jongen toe verwezen. Ze keek naar de roodharige jongen van de Lower Class die zich in het midden bevond. Miki glimlachte naar hem. Daarna keek ze naar Drake. Smach haalde diep adem en zei: "Nee, ik ken hem niet eens. En dat geld ook andersom." het klonk nog nerveus maar dat werd al minder.
Laatst aangepast door Mikkey Smach op wo 3 jul 2013 - 5:05; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   za 22 jun 2013 - 20:41

WORDS; TAGS; NOTES;


Hayden trok haar haar uit Gilbert zijn handen toen hij het op zijn lip legde 'Gil koop een nep snor ofzo, mijn haar is niet voor jou bovenlip' zei ze lachend en keek even naar zijn lippen voor ze opkeek naar het meisje wat te laat binnen kwam en de twee jongens meteen al enthousiast over begonnen ze zuchtte eventjes en zakte onderuit op haar stoel en leunde tegen Gilbert zijn benen aan. 'Jongens laat het meisje nou met rust' grinnikte ze en keek streng naar beide. 'Nu durft ze dr vriendje niet te zoenen omdat ze bang is voor jullie' zei ze lachend terwijl ze kus gebaren maakte en keek met een lieve glimlach naar Vyndi niet wetend of dat zou helpen.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kyouko Matsuya

avatar
Info
» Posts : 24
Character

Character sheet
» Age: 20
» Class: Upper class.
» Love interest: I don't want to forget these feelings. I can't explain, so I'm breaking the norm, deleting the provided layout. I'll sing my own song and send the words once locked within my breast to the sky.BerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   zo 23 jun 2013 - 7:50

you gave nothing


I'll sing my own song and send the words once locked within my breast to the sky.Door de gangen rennende sloeg ze haar tas over haar schouder. Haar wekker was weer eens te laat gegaan aangezien haar mobiel uitgevallen was. In de gangen stonden een paar studenten te praten. Kyouko weigerde snelheid te verminderen en beukte te twee opzij. Achter zich hoorde ze nog geschreuw, maar dat negeerde ze. Eenmaal bij de deur van het klaslokaal aangekomen slaakte ze een zucht van opluchting. De les was nog niet begonnen. Ze dropte haar tas op de grond en leunde tegen de deurwant aan om even uit te hijgen. Ze kon het niet maken nog een keer te laat te komen wilde ze niet te hoeven nablijven. Ze zag een groepje middle class leerlingen twee lower class leerlingen pesten. Meteen probeerde de beelden uit haar verleden weer op te komen, maar Kyouko had deze goed leren beheersen. Ze pakte haar tas en liep naar de middle classers toe waarna ze met een vuist hard op de tafel van een roodharig meisje sloeg. "Laat die kinderen met rust." Sprak ze koel, terwijl ze de twee jongere studenten toe knikte. Langzaam haalde ze haar tand van de tafel en ging aan een tafen achter het groepje zitten.

much love

_________________
''Just open up your eyes, why don't you grow up and see?''

''But what the hell is "growing up" and tell me when will I be?''
Voice


Laatst aangepast door Kyouko Matsuya op ma 24 jun 2013 - 6:18; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Otoya Ittoki

avatar
Info
» Posts : 46
Character

Character sheet
» Age: 11 years
» Class: Lower Class
» Love interest: My heart, heart, heart skips a beat.BerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   ma 24 jun 2013 - 0:13

i can't dream alone

Zijn rode ogen keerden zich naar het wat jongere meisje. Ze was te laat binnen gekomen, waardoor de wat oudere mensen haar een beetje aan het treiteren waren. Hij vond het maar zielig, mensen die zo deden treiteren waren gewoon zielig. Hij slaakte een zucht toen ze ook tegen hem begonnen te spreken. Niet dat het hem iets uitmaakte. Hij kende deze mensen niet, waarom zou hij zich dan zorgen maken over wat zij over hem dachten? Hij keerde zijn hoofd naar de kant waar de zwartharige jongen zat. "Nee, omdat ze misschien rond mijn leeftijd is, hoeft niet meteen te betekenen dat ze mijn vriendinnetje is." Zei hij, terwijl hij hem recht aankeek. Hij was niet bang voor deze gast, waarom zou hij een 11-jarige pijn doen? Hij keerde zijn hoofd weer weg van de jongen, en keek terug naar Vyndi. Iemand anders nam het nog voor hen op, waardoor hij kort naar haar knikte als een bedankje._________________
Carried on this melody created by two,

it seems like the future is overlapping with today.

Voorsteltopic 
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   di 25 jun 2013 - 1:45

Ze kon niet anders als even met haar ogen rollen kijkend naar de drie achterin. ”Dankje voor de overtollige informatie Burned.” Sprak ze even snuivend en draaide haar hoofd naar de donkerharige jongen die in het midden van het lokaal zat. ”Inderdaad Kuran.” Ze knikte even en draaide zich naar de klas. ”We gaan het over enkele onderwerpen hebben waaronder de eerste wereldoorlog en de tweede, maar ook de koude wereldoorlog en de Frans-Pruisische oorlog.” Ze keek even de klas rond en glimlachte zacht naar de leerlingen. ”Iemand een idee waarom deze reeks aan oorlogen altijd bij elkaar genomen word?” Haar stem was helder maar haar ogen versmalde zich toen er ineens een leerling de klas binnen kwam lopen die duidelijk te laat was. ”Smash, ook fijn dat jij nog kon komen.” Sprak ze zacht maar haar stem werd overstemt door Gilbert die ineens door de klas schreeuwde. Heel even tikte ze met haar hand op het bureaublad en wachtte af waar dit alles heen zou gaan. Op het moment dat zij er in wou stappen was er iemand haar al voor en ze glimlachte even. ”Matsuya, hier word ik voor betaald.” Zei ze met een vriendelijke glimlach en draaide haar hoofd naar de drie. ”Burned, Beillschmidt en de Payens, klaar hiermee. Jullie zijn verdomme volwassen genoeg om je te gedragen.” Ze snoof even en keek de drie aan met een doodse blik. ”de Payens, die oogjes werken niet bij mij. Heb jij even pech.” Siste ze zacht en draaide haar hoofd naar de twee jongste van haar les. Ze knikte even naar ze voor ze verder ging en haar handen op haar bureau liet rusten. ”Als we kinderachtig zijn geweest zou ik graag jullie aandacht hebben, en mijn vraag beantwoorden.” Ze draaide haar ogen naar het meisje die de twee jongsten beschermd had. ”Enig idee Matsuya?” Ze keek glimlachend naar de upperclass leerling en kwam wat meer overeind. Bijna afwachtend naar haar kijkend.

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Kyouko Matsuya

avatar
Info
» Posts : 24
Character

Character sheet
» Age: 20
» Class: Upper class.
» Love interest: I don't want to forget these feelings. I can't explain, so I'm breaking the norm, deleting the provided layout. I'll sing my own song and send the words once locked within my breast to the sky.BerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   di 25 jun 2013 - 4:36

i got a burning desire,
Every Saturday night I get dressed up to ride for you, baby Cruising down the street on Hollywood and Vine for you, baby I drive fast, wind in my hair, push it to the limits cause I just don't care You ask me where I've been? I been everywhere I don't wanna be no where but here Come on tell me
Nadat ze was gaan zitten zag ze dat de jonge student haar een vriendelijk knikje gaf. Ze gunde het niemand gepest te worden na haar eigen ervaringen. Een zucht ontsnapte uit haar mond toen ze terug dacht aan haar verleden. Van verdriet, omdat het een vreselijke tijd was. Maar ook opluchting, aangezien het gelukkig nu voorbij was. Ze was nu een Upperclass student, en op deze school wisten, de meeste, respect voor elkaar te tonen.
Vyndi had haar opmerking tegen de andere leerlingen blijkbaar gehoord. ”Matsuya, hier word ik voor betaald.” Sprak ze haar toe met een glimlach. Kyouko perste ook een glimlach op haar lippen. Bij Vyndi kon je maar beter een goede indruk hebben, mocht je geen problemen willen. Vyndi sprak de leerlingen aan terwijl Kyouko haar spullen uit haar tas viste en ze ge ordent op haar tafel plaatste. ”Als we kinderachtig zijn geweest zou ik graag jullie aandacht hebben, en mijn vraag beantwoorden.” Kyouko merkte dat Vyndi oogcontact met haar maakte ”Enig idee Matsuya?” Ze dacht even na, maar had werkelijk geen flauw idee. Ze moest 't er maar op wagen. ''Omdat dat de belangrijkste oorlogen waren die de geschiedenis het meest aangetast hebben, Miss. Montgomery.'' Gokte ze. Haar stem was even koel en emotieloos als altijd, al was er dit keer een beetje onzekerheid in te vinden.
TY SARA!

_________________
''Just open up your eyes, why don't you grow up and see?''

''But what the hell is "growing up" and tell me when will I be?''
Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   di 25 jun 2013 - 6:59

Hayden de Payens schreef:
WORDS; TAGS; NOTES;


Hayden keek fel naar het meisje en deed dr best niet een zwaard in haar hand te laten verschijnen en die in haar vuist te duwen. 'Jij kan maar beter blij zijn dat ik zelf beheersing heb holbewoner.' Siste ze zacht en volgde haar met haar ogen en werd woedend toen dat wicht achter zich ging zitten. 'Mevrouw Kon het toch proberen,' Zei ze vrolijk en onschuldig terwijl ze haar ellebogen op de tafel achter zich zette en 'perongeluk' haar etui een zetje te geven naar de grond en zag alle pennen, potloden en alles wat in haar etui zag op de grond vallen. 'Oh sorry' zei ze snel en keek geschokt op naar haar en keek haar aan terwijl ze zonder dat Vyndi het kon zien een Valse blik. Ze was een goede actrice, Hayden stak haar hand op en begon te praten voor ze de beurt kreeg. 'Zullen we dit de vaste plekken maken mevrouw' In haar stem was een beetje respect te horen. Vyndi was nooit slecht voor haar geweest als ze er weer eens was uitgestuurd.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: First Class // Welcome [Europese HIstory]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

First Class // Welcome [Europese HIstory]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Classes :: Extra Classes-