WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Art-Class // welkom


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Art-Class // welkom

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Christian Mayweather
Old Teacher
avatar
Info
» Posts : 22
Character

Character sheet
» Age: My age is kinda unknown because i live for centuries
» Class: i teach a extra class.
» Love interest: Bring itBerichtOnderwerp: Art-Class // welkom   za 15 jun 2013 - 23:30met rustige passen wandelde Chris zijn lokaal binnen. hij keek even op de grote antieke klok aan de wand. nog drie minuutjes en de leerling zouden binnen stromen. Chris plofte neer op zijn bureau stoel. hij keek het lokaal nog eens rond. op elke tafel lag een groot wit papier. Christian had vandaag wat nieuws bedacht. de leerlingen moesten iemand uit de klas uitkiezen en die na tekenen. ook mochten ze zelf verzinnen waarmee ze gingen tekenen. Chris had wel zin in deze les soms was het wel gezellig maar dat lach voornamelijk aan welke leerlingen kwamen opdagen. Chris werd wakker geschud uit zijn korte gedachte toen hij de eerste leerlingen al zag binnen stromen. hij stond op en ging voor zijn bord staan.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   zo 16 jun 2013 - 1:02

Haar lange vuurrode haren volgde elke stap die het meisje zette. Het meisje was gekleed in een paar bruine laarzen die tot onder haar knie kwamen met een blauwe rok die tot de helft van haar bovenbeen kwam en een witte blouse. Ze had wel het idee dat dit een leuke klas zou kunnen zijn, een die makkelijk was, zodat ze hoge cijfers zou halen. De cijfers die ze nodig zou hebben, stilletjes liet ze het lokaal binnen terwijl ze aan het sms'en was. Ze keek even op en zag dat ze de eerste was, mooi dat bekende dus zo ver mogelijk weg van het bord en bureau van de leraar. Ze richtte weinig aandacht op de man en plofte neer op de stoel. Er zaten geen bekende van haar in deze klas, naja mensen die ze mocht.

_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Jade Fernandez

avatar
Info
» Posts : 77
Character

Character sheet
» Age: 16.5 years
» Class:
» Love interest:BerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   zo 16 jun 2013 - 1:59

Een kort slank meisje liep bijna slapend door de gangen. Ze gaapte kort, en zwiepte de plukken haar uit haar gezicht. Jade slofte naar het volgende lokaal, wat ze het leukste vak vond. Dat kwam omdat Jade heel veel tijd stak in tekenen, en het steeds leuker begon te vonden. Haar ogen vielen weer even dicht, zodat ze tegen iemand opbotste. 'oh sorry' mompelde ze terwijl ze naar binnen stapte. Ze gaapte nogmaals, en ging zitten. Jade liet haar tas op de grond vallen, en legde haar hoofd even op haar armen, die rusten op de tafel.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

avatar
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   ma 17 jun 2013 - 7:36M E R E T H
"I'm a monster if that means I'm misunderstood, I'm a traitor if that means I've turned on myself"

"Waar ga jij nou weer heen Jackson?!" Een ruwe hand duwde haar tegen de kluisjes en haar bruine ogen schoten geschrokken open. "L..Laat me los." Piepte ze zacht weg proberend te komen uit de greep van de zwartharige jongen voor haar die met een bijna zieke blik in zijn ogen haar aankeek. "Niet voor je verteld waar je heen gaat." De jongen snoof en Mereth drukte zichzelf al meer de kluisjes in proberend te ontkomen een de sterke handgreep. "Het gaat je geen moer aan waar ik heen ga!" Ze probeerde zich te verzetten en keek hem kwaad aan, iets wat ze niet had moeten doen want wat volgde was een knietje in haar maag en Mereth zakte happend naar adem door haar benen steunend met haar ene hand op de grond terwijl de andere naar haar buik greep de pijn die door haar lichaam vloeide was ongelofelijk.

Het gelach weerklonk en de jongen verdween met zijn vrienden nadat die haar nog een trap nagegeven hadden woorden sprekend over hoe zielig en menselijk ze wel niet was. Waarom had haar moeder haar dan ook in de steek gelaten. Waarom had haar vader haar hiereen gestuurd, het boeide ze niets wat er met haar gebeurde in deze school die niet voor normale mensen zoals haar was. Ze was slechts een mens in deze zieke wereld geleid door monsters en magie..

Eenmaal weer een beetje op adem gekomen kwam ze omhoog en pakte haar tekenblok en tas weer op om haar weg naar het lokaal waar ze heen wou te vervolgen. Ze slikte even en liep het lokaal in knikte even naar meneer Mayweather en zocht snel een plaatsje op, het lokaal was al volgelopen en de enige plek die nog leeg was was naast... Ze had zin om weeg te rennen en zich te verstoppen in een hoekje maar ze kon niet anders. Ze slikte even en legde het tekenblok op tafel samen met haar etui en ging zitten op de kruk naast Hayden. Ze durfde het roodharige meisje neit aan te kijken en staarde recht vooruit richting haar docent.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Kasane Teto

avatar
Info
» Posts : 12
Character

Character sheet
» Age: 31, but 15.5 in chimera years!
» Class: The middle class
» Love interest: French bread, or..maybe you?BerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   zo 23 jun 2013 - 7:30


Met huppelpasjes struinde Teto de gangen over. Ze had nogal haast, want ze had zo'n idee dat ze te laat zou komen bij de extra class, waarvoor ze zich had opgegeven. Haar potloden, gummen en kleurtjes vielen bijna uit haar overvolle openstaande etui, die ze was vergeten dicht te doen. Eindelijk, daar was het lokaal, vlug liep ze opgelucht, maar nogal snel naarbinnen, waardoor in de deuropening al het tekengerei toch nog viel. Dat was ook wel te verwachten. Teto kreeg een hoofd zo rood als haar ogen, en raapte al mompelend ''Sorry, sorry'' haar spullen op. Meestal kon het haar niet zoveel schelen dat anderen naar haar keken, maar in de eerste les was het gewoon een slecht moment. De leraar stond zelfs al voor het bord. Op chimera snelheid veegde ze alles bij elkaar, en stopte uit haast zelfs een paar stiften in haar roze krullen, waarna ze rechtop ging staan, en beleefd ''Hallo mr.Mayweather.'' zei, en wat rommelig een plekje zocht. Teto zuchtte. In iedergeval zat ze nu. Vlug de tekenspullen uit haar pigtail krullen aan het halen, schuifelde ze recht op haar stoel, en begon stil te wachten op het moment dat de les ging beginnen.
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   zo 23 jun 2013 - 9:37

Hayden


Hayden keek naar de bruinen haren van het meisje dat binnen kwam en grijnsde terwijl ze de stoel een stuk wegschoof zodat ze hem eerst moest gaan halen voor ze wilde gaan zitten. Ze greep naar het tekenblok en bladerde er door heen. 'Normale mensen zeggen hallo als ze naast iemand gaan zitten Mereth' Ze sprak haar naam uit alsof ze het over iets smerigs hadden. 'Maar jij kan dr ook niets aan doen dat je niet normaal bent.' ze sloeg het tekenblok open en keek naar de tekening van Laxus. 'ja je zou er maar op vallen.' Ze trok haar wenkbrauw op en bladerde verder zorgend dat ze het niet kon afpakken.

sophia @ cc & atf

_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

avatar
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   di 25 jun 2013 - 22:41
Mereth Jackson
I could be found, I could be what you had saved;;

Mer slikte even nadat ze haar stoel goed had gezet. Waarom had ze zich nou ingeschreven voor deze les, het enige wat ze nu zou krijgen was constant gezeik. Hayden accepteerde haar schijnbaar helemaal niet. Een blos gleed over haar wangen en ze keek even weg van het roodharige meisje. Ze had bijna een snel sorry en hallo gezegd tot Hayden haar zin vervolgde en Mer op haar onderlip beet. Niet normaal. Haar ogen gleden even naar haar polsen en ze kneep haar handen tot vuisten woedde en verdriet inhoudend.

Haar ogen schoten open toen Mereth door had op welke tekening Hayden stilhield. ”I..ik val helemaal niet op hem!” Verdedigde ze zichzelf stotterend en probeerde het tekenblok af te vallen. Ze had zichzelf er wel meer op betrapt dat ze Laxus in haar schrift getekend had, of zijn naam alleen al maar waar ze nog banger voor was waren de oudere tekeningen in haar schrift. Waaronder een van Gilbert. Ze wist niet waarom ze die tekening nog altijd in het blok had zitten. Het was een relatie die gedoemd was te mislukken vanaf het begin, maar ze had hem nooit helemaal los kunnen laten. En Mer was zich er maar wat bewust van dat het meisje naast haar een van de beste vrienden van Gilbert was. ”Mag ik alsjeblieft m’n blok terug.” Fluisterde ze bijna smekend terwijl ze hopeloos moest toekijken hoe Hayden steeds dichter en dichter bij die vervloekte tekening kwam.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Jade Fernandez

avatar
Info
» Posts : 77
Character

Character sheet
» Age: 16.5 years
» Class:
» Love interest:BerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   wo 26 jun 2013 - 0:33

Jade was bijna in slaap gevallen. Opeens hoorde ze een paar stemmen.  'Normale mensen zeggen hallo als ze naast iemand gaan zitten Mereth' Ze keek even op, en gaapte nogmaals. Jade keek toe hoe Hayden door een tekenblok van een meisje bladerde. 'ja je zou er maar op vallen' Had ze gezegd bij het zien van een tekening. Jade grinnikte kort. ”I..ik val helemaal niet op hem!” Verdedigde het meisje zichzelf. Jade schoof haar stoel naar achteren, en ging wat rechtop zitten om het beter te kunnen zien gebeuren.  ”Mag ik alsjeblieft m’n blok terug.” Jammerde ze toen. Jade stond grinnikend op, en liep naar de twee waarna ze naast Hayden ging staan 'Wat is er zo geheim wat niet gezien mag worden?' Mompelde ze vragend. 'Hayden, doe niet zo flauw' Zei ze daarna met en tintje sarcasme in haar stem.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   wo 26 jun 2013 - 18:02

Hayden de Payens schreef:
Hayden


Grijnzend bladerde Hayden verder door alle tekeningen van haar een tekening voor die van de gene die ze van Mereth absoluut niet mocht zien keek ze geïrriteerd naar Jade. 'Kind ga met je zelf spelen en bemoei je niet met wat ik doe,' snauwde ze en sloeg het blok dicht zodat ze het niet kon zien en hield hem vast terwijl ze haar andere hand tegen Jade haar hoofd zette en haar een duw gaf. 'Ga even lekker aan je eigen tafel zitten.' Ze gaf de kruk een zachte duw zodat ze wegrolde. Ze had geen zin in mensen die haar even gingen verbeteren. Toen het meisje was weggerold wierp ze een waarschuwende blik, mensen waren absoluut niet zo maar bang voor de Class President. 'Merrie, je kan best goed tekenen,' zei ze zacht terwijl ze haar naam weer uitsprak alsof het iets heel smerigs was en sloeg het blok weer open, om verder te gaan bladeren bij de tekening waar ze was gebleven en sloeg hem om en staarde naar de tekening van Gilbert, haar beste vriend en crush. 'Waarom tekenen jij hun?' Vroeg ze lichtelijk geirriteerd. 'Stalker' bracht ze pissig uit terwijl ze moeite deed niet de tekening van Gilbert er uit te trekken om zelf te kunnen aflebberen. 'Wie heb jij allemaal nog meer getekend?' vroeg ze hard even kijkend naar Jade die een stuk verder zat. Hayden legde haar onderbenen over de rand van de tafel en zat met haar rug schuin naar Mereth zodat ze niet moeite hoefde te doen zodat mensen niet konden meekijken. Verveeld bladerde ze nog wat verder.

sophia @ cc & atf

voor de mobiel mensen, mimi:
 

_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Christian Mayweather
Old Teacher
avatar
Info
» Posts : 22
Character

Character sheet
» Age: My age is kinda unknown because i live for centuries
» Class: i teach a extra class.
» Love interest: Bring itBerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   wo 26 jun 2013 - 19:41met een lichte frons op zijn voorhoofd knikte Christian naar de binnen stromende leerlingen. een licht geïrriteerde blik verscheen op zijn gelaat toen hij zag dat Hayden weer eens zat te klote met andermans spullen. Chris liep er naar toe en pakte het tekenblok uit haar handen. hij keek haar kort streng aan en gaf het toen weer terug Mereth. Chris wandelde weer naar voren "welkom bij Art-class" zij hij luid "ik ben Mr. Mayweather" terwijl hij het zij schreef hij zijn naam op het bord. "jullie krijgen vandaag een teken opdracht."Christian keek de klas even rond en ging toen weer verder. "jullie gaan iemand uit de klas na tekenen hierbij mag je alles gebruiken, ik heb houtskool gebruikt." Chris bukte even en pakt een groot vel papier. hij hing het op aan het bord zodat je het goed kon zien. Chris had besloten om Vyndi Montgomery te tekenen. "zijn er nog vragen?" schalde hij door de klas.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Otoya Ittoki

avatar
Info
» Posts : 46
Character

Character sheet
» Age: 11 years
» Class: Lower Class
» Love interest: My heart, heart, heart skips a beat.BerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   vr 28 jun 2013 - 21:11

i can't dream alone

De jongen liep door de gangen, zijn blik gleed over de deuren. Waar was het lokaal van de tekenklas? Hij had er nu al zin in. Zijn tekenblok zat in zijn tas, net zoals de dingen waar hij altijd mee tekende. Hij had altijd wel een pen, potlood en wat kleuren bij zich. Eindelijk zag hij het lokaal en snel stapte hij naar binnen, gelukkig, de les was nog niet begonnen. Hij nam ergens vooraan plaats, want hij had duidelijk zin in deze les. Zijn rode ogen keken met plezier naar de leraar. Wanneer gingen ze beginnen?

Toen de leraar begon te spreken, luisterde hij aandachtig naar hem. "welkom bij Art-class" Zei hij luid. "ik ben Mr. Mayweather" De man schreef zijn naam op het bord, Otoya keek er kort naar en knikte vervolgens. Die naam kon hij wel onthouden. "jullie krijgen vandaag een teken opdracht." Hij keek naar het grote, witte vel en vroeg zich af wat ze gingen doen. "jullie gaan iemand uit de klas na tekenen hierbij mag je alles gebruiken, ik heb houtskool gebruikt." Zei hij, Otoya knikte waarna hij de klas doorkeek. Wie zou hij nou eens na tekenen? Wie was daar geschikt voor. Hij besloot om een random persoon te kiezen en ging voor een meisje met blauw haar, wat was haar naam ook alweer? Hij herkende haar niet echt, haalde zijn schouders op en bekeek haar kort. Waarna hij zich op zijn tekening richtte.

_________________
Carried on this melody created by two,

it seems like the future is overlapping with today.

Voorsteltopic 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

avatar
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   wo 24 jul 2013 - 23:45
Mereth Jackson
I could be found, I could be what you had saved;;
Mer beet geschrokken op haar onderlip en keek bijna dankbaar naar het blauwharige meisje dat het voor haar opnam al reageerde Hayden er niet al te vrolijk op en dook ze nog dieper in elkaar. "Hayden alsjeblieft." Mompelde ze slikkend even bloosde ze om het compliment maar toen ze de klank hoorde schoot ze meteen weer weg achter haar bruine lokken en beet op haar onderlip. Haar woorden deden haar schrikken maar ze deed niets toen Hayden de oude tekening uit haar blok scheurde. "Dat.." Ze slikte en keek het meisje aan. "Ik ben geen stalker." Siste ze en keek gelijk weg. "Niemand meer Hayden geef terug!" Riep ze bijna wanhopig en keek geschrokken op toen iemand het tekenblok uit Hayden's handen rukte en aan haar terug gaf. "D..Dank u meneer." Zei ze opgelucht en drukte het blok tegen haar borst aan. Ze keek nog even schuin naar Hayden met angst in haar blik maar draaide zich toen om naar Mayweather die uitleg begon te geven en langzaam begon ze te grijnzen dit zou een leuke opdracht worden. Zodra Mayweather klaar was met praten greep ze een nieuw blad en keek even rond voor ze haar ogen fixeerde op een meisje aan de andere kant van de klas en begon rustig te schetsen.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   do 25 jul 2013 - 2:41

Hayden


Ze had haar compliment wel gemeend het meisje kon goed tekenen daar was niet om heen te draaien. ze trok haar wenkbrauw op naar de leraar, 'wil je nu een lolly?' mompelde ze naar hem toen hij weer wegliep. Hij moest zich met zijn eigen leven bemoeien, zo ver een leraar dat kon hebben. 'Ach Mer' zei ze met een valse grijns toen de leraar weer weg was en ze na zijn uitleg nadat het weer iets rumoeriger werd. ze schudde het schetsblok wat heen en weer en trok het daarna onder haar potlood vandaan en bladerde naar de tekening van Gilbert en scheurde die er voorzichtig uit en gooide het blok weer naar haar tafel. 'Kadootje voor Gilbert, hij vind het vast leuk dat je hem tekent.' Even grijnsde het meisje vals en pakte haar eigen schetsblok met aantallen ontwerpen voor armor, schilden, zwaarden en andere wapens. Ze was over de loop van de jaren goed geworden in tekenen en staarde de klas rond en zag niemand die ze wilde natekenen. 'Goed Mereth wil je je pukkel op je neus of op je voorhoofd boven je unibrow?' zei ze grijnzend en besloot zich zelf maar te gaan tekenen, ze had in edolas haar counterpart ontmoet en bevochten. Het was raar geweest je zelf bevechten, bovendien zo kon ze haar armor om zich zelf heen tekenen. Haar dagelijkse armor was al wat ouder en ze wilde weer nieuwe.

sophia @ cc & atf

_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Art-Class // welkom   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Art-Class // welkom

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Classes :: Extra Classes-