WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
The art, and the history of war


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 The art, and the history of war

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Setherian Eth'dan

avatar
Info
» Posts : 4
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: wishes
» Love interest: deadBerichtOnderwerp: The art, and the history of war   zo 7 sep 2014 - 5:57Setherian Eth'dan, de meeste mensen die hem beweren te kennen zouden hem beschrijven als een excentriekeling die zich soepel met de regels meebeweegt, na ze veelvoudig gebroken en opnieuw in elkaar gezet te hebben. Hij houd zich aan de wet maar probeert zijn artistieke kant niet in te blikken. Hij is iemand die niet snel schrikt van uberhaupt iets of iemand en een verassing of twee weet te waarderen.


The art and the history of torture~
Deze class zal zich richten op de theorie en in enkele gevallen overgaan op praktijk, de gevorderden studenten zullen uiteraard een extra studiepunt voor dit vak kunnen verdienen met zelfstandige projecten. Dit is een extra class met verder niet veel waarde buiten de ontwikkeling van het individu en de kans om leerlingen te laten groeien (of kleiner maken).

Het eventuele lokaal heeft eenzelfde indeling als menig scheikundelokalen, een grote tafel vooraan de klas en kleinere tafels verspreid door de klas met twee stoelen per tafel.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

The art, and the history of war

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Class Distribution :: Extra Classes-