WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Remember the smell


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Remember the smell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hun Grysquirrel

avatar
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Remember the smell   zo 8 sep 2013 - 6:11

Hun keek vanaf een donker hoekje van een steegje voor zich uit, niet ver van hem vandaan was de school en talloze geuren dreven langs hem voorbij onder andere bekende. Hij snoof diep en voelde zijn hele lichaam aanspannen toen een bekende geur tevoorschijn kwam, een geur die vermengt ging met meer vrouwelijke hormonen dan de vorige keer dat hij het had geroken. Zijn ogen werden leeg en hij staarde de steeg uit, als een pijl die werd afgevuurd schoot hij de steeg uit op de geur af. Hij kon bijna de geur weer proeven, de smaka die erbij hoorde, het verlangen, de honger en alles eromheen. Hun was razendsnel en leek niet langer te geven om de omgeving maar alleen op het doelwit, hij wist niet waarom maar deze geur lokte hem meer dan elke anderen. De geur droeg het aroma van versbloed met zich mee, waarom of waar wist hij niet enkel de locatie van de persoon. Hun schoot laatste paar meter vooruit en greep de bron van de geur vast met zijn hand. "Je.... ruikt als iets... waar ik al eens geproefd van heb.." snoof hij zachtjes met lege ijskoude blauwe ogen die niet leken te focussen op een specifiek punt.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Remember the smell   zo 8 sep 2013 - 8:50Hayden de payens
"Being alive is a sign of strength!"


Anna was gelukkig boodschappen doen of naar de markt het boeide haar weinig. Zolang zij en Sarah maar weg konden hier, ze wist dat een van oom Elliott zijn vrienden ieder moment kon komen voor haar. Een rilling gleed over haar rug bij de gedachte wat ze had moeten doen met hem. Ze keek nog een laatste keer naar haar vaders broer die dood aan de muur hing, doorboord met alle items die haar magie blijkbaar kon verplaatsen. Ze legde haar armen strak om haar zusje heen en drukte haar hoofd in haar borst. Het was eng iemand zo te zien, te weten wat zij hem had aangedaan. Ze trok haar zusje mee naar boven op een manier dat ze zeker wist dat ze de man niet zou hoeven zien. Ergens had hij er om gevraagd, hij kwam naar beneden om Sarah te vermoorden voor haar ogen. Iedereen moest van haar zusje afblijven, waarom hij het blauwharige meisje dood had willen gehad wist ze niet maar ze was allang blij dat het hem niet gelukt was. 'Hayden waar gaan we heen' klonk de zachte maar angstige stem van het meisje wat ze mee trok. 'Zo ver mogelijk hier vandaan en een leven proberen op te bouwen en niet meer terug denken aan ons leven tot morgen.' Fluisterde ze en opende de voordeur en het felle zonlicht verblindde haar ogen, ze hield haar hand voor haar ogen en staarde naar de grond. 'Freedom' fluisterde ze met een glimlach terwijl ze naar haar zusje keek wiens hand ze niet zou loslaten voorlopig. Ze zette het op een lopen met baar zusje terwijl haar blote voeten het asfalt en de stenen elke keer raakte.

Alleen gekleed in een afgeragd wit jurkje keek ze naar de naam van de guild, lezen kon ze niet maar het zag er vrolijk uit, gezellig. Nog steeds met haar hand geklemt. Ze hadden ongeveer een week gelopen om zo ver mogelijk bij haar vandaan te kunnen komen. Voorzichtig opende ze de deur en liep naar binnen en kneep zachtjes in haar hand. Een tijdje terug had ze dankzij haar geliefde tante haar oog enorm beschadigd en dat zat nu afgedekt met een verbandje. Ze keek de guild rond en beet op de binnenkant van haar lip. Ze had gehoord dat guilds mensen hielpen met magie leren en dat je er een thuis kon vinden. Ze keek even rond en kneep harder in de hand van haar zusje terwijl er een klein mannetje op de bar zat en vrolijk naar de twee meisjes keek. ’Dames, wat kan ik voor jullie betekenen’ Hij scheen te negeren dat ze beide afgeragde kleding droegen. Ze voelde haar zusje die achterhaar stond en haar stevig vast hield.

Hayden schoot wakker uit haar droom die vreselijk begon maar toch fijn eindigde. Snel kleedde ze zich aan en plofte nog even op haar bed om haar make-up snel te doen terwijl ze op haar bed lag. Ze stond snel op en liep de dorms uit met haar tas op haar schouder liep ze richting de klas lokalen. Ze schrok op toen ineens haar schouders werden vast gepakt en ze in twee blauwe ogen keek. 'Als je leven je lief is zou ik nu los laten als ik jou was menneke' siste ze boos en er verscheen al een zwaard in haar handen._________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

avatar
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Remember the smell   zo 8 sep 2013 - 9:00

'Als je leven je lief is zou ik nu los laten als ik jou was menneke' siste de gedaante boos en een slagzwaard verscheen in haar handen. Hun staarde haar aan ook al focusten zijn ogen zich niet, "Jij... ruikt bekend.. wacht. Jij bent zijn... jij bent zijn minachting.. zijn verdriet... zijn smachtende...verlangen.." fluisterde Hun terwijl zijn mond zich van een kalme lijn veranderde in een grijns, zijn tanden op elkaar staande leken zijn ogen zich lichtjes te focussen en hij keek de vrouw in de ogen. Hij voelde het verlangen om zijn tanden in haar vlees te zetten en dezelfde zachte ijzeren smaak over zijn tong te voelen. Hij wou er van genieten en hij zou het met alle plezier doen ook al had ze een zwaard. Een wond of een jaap was meer dan genoeg 'beloning' voor zijn eigen genot, alleen weer hield zijn nieuwsgierigheid hem vast en hij leek zichzelf niet naar voren te kunnen bewegen. Zijn ogen staarden even hongerig richting de gedaante met het rode haar, "Wie... jij bent is.. onbekend... zou ik ... het mogen weten?" zei hij op eenzelfde fluister toon terwijl hij zijn hand optilde en rustig naar zichzelf terugbracht. Het ging heel langzaam aangezien hij bijna letterlijk zat te vechten om zijn arm terug te trekken, in die korte aanraking had hij bijna het bloed kunnen voelen stromen maar ondanks alles was de verleiding minder sterk geweest dan het kleine beetje menselijkheid dat nog altijd onder de schelp van zijn wezen zat. Hij knipperde heel langzaam en kuchte kalmpjes terwijl hij zijn rug rechtte en zijn hoofd lichtjes schuin hield, zijn blauwe ogen nog steeds wazig gefocust.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Remember the smell   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Remember the smell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School-