WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
The smell of summer [Open]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 The smell of summer [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Axel Lenial

avatar
Info
» Posts : 3
Character

Character sheet
» Age: 21 years
» Class:
» Love interest:BerichtOnderwerp: The smell of summer [Open]   vr 7 jun 2013 - 22:27De wind blies langs de bomen en over het gras. Het was een aangename dag, het voelde goed. De zon voelde warm aan tegen zijn huid, de wind gaf een verfrissende uitwerking. Op de achtergrond hoorde hij vogels bezig, hij wist bijna zeker dat ze een nest maakte. Hij hoorde het gelach van jongeren, het geplons van water en het geblader in studieboeken. Op zo’n stille ontspannen dagen was er amper een gevoel van stress of angst aanwezig in de omgeving. Het voelde allemaal zo goed, zo normaal. Axel zou niets liever willen mee gaan in het gevoel van vrijheid en vreugde. Diep vanbinnen voelde hij vreugde voor iedereen en alles. Het was goed om anderen zo vrijuit te horen genieten van de uren uit het leslokaal. Binnen de muren van de school was er altijd die spanning, niet onrechtstreeks aanwezig maar het was er wel. Het was allemaal zo serieus, wat ook gevraagd werd. Zelf was hij ook veel liever buiten de schoolmuren, de druk viel meteen van je schouders als er weer een les op zat. Maar hij was hier graag, ondanks dat iedereen hem afzijdig hield, voelde het hier goed aan. Het was een school zonder twee kanten, al waren die er altijd, in één leerling of meerdere. Iedereen bevatte altijd een beetje duisternis.

Axel kantelde zijn hoofd een beetje als de geur van vers fruit zijn neusgaten binnen dringt. Hij hoort hoe gedempte stappen over het pad liepen en die persoon kauwend haar fruit op at. Het water liep hem praktisch in de mond. Ergens diep vanbinnen wou hij de kleuren willen waarnemen van het terrein, de vreugde willen zien op de gezichten van de jongeren, zelf het aantal leuke dames tellen. Voor hem was zicht immers niet zo belangrijk, die drang werd niet doorgevoerd naar zijn hart dus bleef hij geblinddoekt op de bank zitten en luisterde hij naar alle aspecten van de natuur. Hij wist precies te onderscheiden wie er kwam, of dat een groot iemand of klein iemand was, of het een meisje of jongen was. Het feit dat hij “blind” door het leven ging was niet iets dat hij als een zwak zag. Hij had de gave om meer dan alleen blind te zijn, hij kon ondanks dat hij niets zag perfect iemand voor de geest halen. Zijn grijze haar word door een nieuwe zucht wind meegenomen. ‘Goedemiddag.’ Sprak hij begroetend. Ja, hij had iemand horen naderen, veraf misschien nog maar hij wist dat die persoon zijn kant uit kwam …

_________________

If the world is made of light and darkness... We'll be the darkness.
Terug naar boven Ga naar beneden
Katja Furr

avatar
Info
» Posts : 25
CharacterBerichtOnderwerp: Re: The smell of summer [Open]   vr 14 jun 2013 - 10:48

De zon scheen op de stenen en de bladeren van bomen die buiten op de Schoolyard waren. De meesten waren buiten om te eten of gewoon te genieten van het weer nu ze geen les hadden. Katja, een klein meisje met zwart haar en groene ogen, liep over de Schoolyard en stopte even om te kijken wat ze zou kunnen doen. Toen ze niet oplette botste ze bijna tegen een oudere jongen op. Ze remde net op tijd en deed een stap naar achter. 'Goedemiddag,' Sprak hij. Katja had gehoord dat hij blind was, maar toch wist hij dat ze hier was? Ach ja, hij had hem vast al horen aankomen, dacht ze. 'Hallo,' zei ze enkel, ze was erg stil sinds dat ze naar deze school was gestuurd. Haar kattenoortjes gingen naar achter en naar voren terwijl ze genoot van de zon. Haar haar zat net als bij de jongen, voor haar ogen, maar bij Katja kon je ze nog wel zien en dat ze groen waren. De jongen zei niks, dus het was zeker de bedoeling dat Katja een onderwerp moest verzinnen. Ze dacht dat niemand haar zou mogen, net als vroeger. Ze moest toch een onderwerp hebben. Toen ze de zon op haar huid voelde wist ze het. 'Eh, mooi weer vandaag hé?' sprak ze. Ze wist dat ze er spijt van zou hebben. Stemmen gingen door haar hoofd.
Nu gaat hij zeggen 'Wat een stom onderwerp! Ik had het niet eens tegen jou.
Hij gaat je negeren! Waarom moet je nou DAT zeggen? Nu kun je nooit meer vrienden krijgen als ze weten dat jij.. de stem vervaagde want de jongen zou iets gaan zeggen.

_________________
mijn accounts:
 

PM's naar Mikami.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

The smell of summer [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Schoolyard-