WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
"Fun" at the pool {Swimming Pool}


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 "Fun" at the pool {Swimming Pool}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sollux Captor

avatar
Info
» Posts : 207
Character

Character sheet
» Age: 2omewhere around thiirteen earth year2
» Class: Lower Cla22
» Love interest: NopeBerichtOnderwerp: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   di 4 jun 2013 - 7:40

Voorzichtig liep Sollux uit de kleedhokjes bij het zwembad. Wiens idee was dit ook alweer? Vroeg hij zich af terwijl hij in de richting van het zwembad liep. Het was nogal lawaaierig, maar dat maakte de grijshuidige troll niet zo heel veel uit. Toen hij aan de rand van het water stond keek hij even naar het water, zijn weerspiegeling werd veranderd door de golven. Hij deed zijn duikbril (waarvan één glas rood was en de ander blauw) even goed op voordat hij met zijn voet in het water voelde. Een koude rilling ging langs zijn lijf, nope, zwemmen was niks voor hem. Hij hoorde wat geschreeuw en draaide zich om, maar voordat hij kon zien wat er gebeurde duwde iemand hem aan de kant en met een plons belandde hij in het water. Vlak voordat hij om hulp wilde gaan schreeuwen besefte hij dat hij in dit gedeelte van het bad gewoon kon staan. Voorzichtig bewoog hij zich richting de kant en klom hij het water uit. Zwemmen was nog steeds niks voor hem... Hij keek naar de waterglijbaan, het was er momenteel niet heel erg druk en zag er best leuk uit voor iets dat met zwemmen te maken had. Sollux liep gespannen naar de glijbaan toe. Toen hij eindelijk bovenaan stond slikte hij een beetje angstig. Net toen hij wilde gaan zitten om er vanaf te glijden gleed één van zijn voeten weg op de gladde ondergrond van de glijbaan en belandde hij op zijn rug op de glijbaan. Doordat de glijbaan nogal veel bochten maakte werd de troll door elkaar geschud en draaide hij rondjes terwijl hij op z'n rug lag. Toen hij uiteindelijk in het water belandde, besefte hij dat hij dit keer niet in het ondiepe terecht was gekomen en hij hier dus niet kon staan. "HEEEEEELP!" schreeuwde hij vlak voordat hij kopje onder ging. Toen hij weer bovenkwam deed hij zijn mond weer open om wat te schreeuwen, maar ging alweer kopje onder, waardoor hij een grote hap chloorwater inslikte.

(Mituna & Rin)

_________________


lii2p:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Rin Kagamine

avatar
Info
» Posts : 82
Character

Character sheet
» Age: 14 Years
» Class: Lower class
» Love interest: Kokoro~BerichtOnderwerp: Re: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   di 4 jun 2013 - 7:59

Rin stond in haar bikini naar het zwembad te staren. Ze kwam niet dichterbij dan 10 meter. En dat kwam simpelweg omdat ze niet dol was op water. Het sloot zich om je heen, en was zo koud en glibberig. Ze was niet bang, maar hield er gewoon niet van. Opeens zag ze Sollux. Ze zwaaide even naar hem, maar hij werd ruw opzij geduwd door een gast. Rin liep neutraal naar de jongen heen. Ze zei niks, en stond heel onschuldig tegenover hem. Toen opeens pakte ze zijn schouders vast, en gaf ze hem een knietje. De jongen liep snel wankelend weg. Rin liep zonder en reactie weg. Ze ging op een stoel zitten, en zag Sollux nu bij een glijbaan staan. Ze keek even weg, en zwaaide naar iemand anders. "HEEEEEELP!" Hoorde ze de bekende stem roepen. Ze stond op, en zag Sollux in het water spartelen. Rin rende ernaartoe, omdat haar maker haar wel iets nuttigs had gegeven, als er iets gevaarlijks was, ging het vanzelf dat Rin in actie kwam. Ze liep naar het water, en sprong erin. Ze maakte geen reactie, want dat kon ze nog niet. Rin sloeg haar armen om zijn middel heen, en sleurde hem uit het water. Ze legde hem met een zwiep op de kant, en ging naast hem zitten. 'Gaat. Het. Sorrix?' Zei ze met een neutrale stem.


-Ze kan zijn naam niet uitspreken =D xD-

_________________
Kokoro~
Terug naar boven Ga naar beneden
Mituna Captor

avatar
Info
» Posts : 51
Character

Character sheet
» Age: 17 Years
» Class: Middle Class
» Love interest: 5p0rn75!!!BerichtOnderwerp: Re: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   di 4 jun 2013 - 8:37

Rollende wielen klonken door de stegen van de straten. Niemand keek meer op, ze waren het al gewend geraakt. Gelukkig, de eerset keer dat ze wel opkeken was toen hij keihard op zijn bek viel na een gevaalde boardslide aan de rand van de winkelstraat. Gelukkig had hij zijn helm op, anders was een hersenschudding het gevold geweest. Met een koud drankje in zijn handen en het rietje tegen zijn zwarte lippen reed hij de straat door. Soepel ontweek hij de voedgangers en stak over richting de school. Nog steeds moest hij zijn huiswerk afmaken van vorige week, stom wiskunde. Al die cijfers, hij snapte er niks van, alleen tijdens proefwerken knikte alles en had hij alles goed. Hij gooide de cup weg in de vuilnisbak waar hij langsreed en richtte zijn aandacht op een kleine trap. Time to do a Ollie stairs. Hij maakte vaart en kickte omhoog aan het einde van de trap, maar verloor zijn evenwicht en rolde verder op de grond, zijn skateboard rolde de bosjes in. 'F*ck5h17g0gv3rdhfje!' Geschold klonk uit de troll zijn mond terwijl jij opstond en naar zijn board greep en verderrolde over het pad. Hij stofde zijn t-shirt af maar stopte toen hij en echo hoorde. Was dat Sollux? Verward maar nieuwschierig reed hij richting het Zwembad en grinnekte is zichzelf toen hij door zijn ziellose ogen keek wat er aan de hand was. Sollux was in het water gevallen en werd gered door een chick! H4h4hh44. Nadat hij nog een snelle Kickflip had gedaan die gelukkig niet faalde stopte hij bij de twee bezopen kids. 'H4h4h4, 5011ux, j3 83n7 3ch7 33n n008! H4h4h4h4!' Lachte hij hem uit, niet te lullig bedoeld, maar het was een mooi gezicht voor de 17 jarige troll.


Laatst aangepast door Mituna Captor op di 4 jun 2013 - 9:47; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Sollux Captor

avatar
Info
» Posts : 207
Character

Character sheet
» Age: 2omewhere around thiirteen earth year2
» Class: Lower Cla22
» Love interest: NopeBerichtOnderwerp: Re: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   di 4 jun 2013 - 9:04

Toen hij voor een derde keer bovenkwam voelde Sollux dat hij werd vastgegrepen rond zijn middel en het water uit gesleurd werd. Zijn redder gooide hem op de kant van het zwembad en kwam naast hem zitten. Toen hij het water uit zijn duikbril liet lopen zag hij dat zijn redder, nee redster, Rin was. "Gaat. Het. Sorrix?" vroeg ze aan hem. Sollux wilde wat zeggen, maar voordat hij dat kon doen hoorde hij het bekende geluid van skateboardwieltjes en keek hij om zich heen. En ja hoor, daar kwam zijn grote broer Mituna al aangeskateboard. Mituna stopte, nadat hij nog één of ander vaag trucje had gedaan met zijn skateboard, bij Rin en hem en begon zijn jongere broer soort van uit te lachen. "H4h4h4, 5011ux, j3 83n7 3ch7 33n n008! H4h4h4h4!" Sollux keek zijn broer even aan met een geïrriteerde blik en stond toen op. "Althof jij zo goed kunt thwemmen." zei hij op een uitdagende toon tegen Tuna. Hij wendde zich tot Rin. "Nog bedankt voor het redden. Maar mijn naam is niet Thorrix, maar Thollux." zei hij glimlachend tegen haar.

_________________


lii2p:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Rin Kagamine

avatar
Info
» Posts : 82
Character

Character sheet
» Age: 14 Years
» Class: Lower class
» Love interest: Kokoro~BerichtOnderwerp: Re: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   wo 5 jun 2013 - 4:54

"H4h4h4, 5011ux, j3 83n7 3ch7 33n n008! H4h4h4h4!" Een andere jongen kwam aan. Rin bleef kijken, en schudde even. 'H-Hal-o' Zei ze. Dat woord kon ze lastig uitspreken, want haar lippen waren niet zo ontwikkeld als die van levende wezens. . "Althof jij zo goed kunt thwemmen." Rin neemt waar dat hij een beetje boos was. "Nog bedankt voor het redden. Maar mijn naam is niet Thorrix, maar Thollux." Ze keek hem aan. 'Solluss?' Ze knipperde met haar ogen, en keek naar de andere. 'Jij lijkt op Solussss' Zei ze met diezelfde eentonige stem. 'Jij familie?' Ze keek even rond naar de andere. De jongen die er net bij was, leek ouder, of was dat schijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Sollux Captor

avatar
Info
» Posts : 207
Character

Character sheet
» Age: 2omewhere around thiirteen earth year2
» Class: Lower Cla22
» Love interest: NopeBerichtOnderwerp: Re: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   wo 5 jun 2013 - 5:26

"Solluss?" Rin knipperde even met haar ogen en keek toen naar Tuna. "Jij lijkt op Solussss." zei ze toen, haar stem was net zo eentonig als altijd. Sollux voelde een lichte jaloezie naar boven komen, waarom kon Rin wel de letter S goed uitspreken en hij niet? "Jij familie?" vroeg de blondine aan hem of Mituna. Hij wist niet zeker tegen wie ze het had, dus gaf hij maar geen antwoord op die vraag. Hij stond op en wilde weg lopen van Tuna en het zwembad, waar hij zichzelf flink voor schud had gezet door in het water te belanden en daarna om hulp te schreeuwen omdat hij niet kon zwemmen. Zijn natte, zwarte haar plakte tegen zijn hoofd terwijl hij geïrriteerd wegliep. Niet lang nadat hij was weggelopen van Mituna en Rin hoorde hij een stem roepen "Aan de kant!" maar voordat hij uit de weg kon gaan werd hij, voor de tweede keer die dag, het water in geduwd, ook al ging het nu waarschijnlijk per ongeluk. Alweer belandde hij in het diepere gedeelte van het zwembad en hij kon nog steeds niet zwemmen. Toen het hem uiteindelijk lukte om weer boven te komen na een lange tijd onderwater te zijn geweest spuugde hij wat water uit en probeerde boven te blijven door wat met zijn armen te zwaaien en met zijn benen te spartelen, wat redelijk lukte.

{OOC: De persoon die Sollux in het water duwt is een NPC}

_________________


lii2p:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mituna Captor

avatar
Info
» Posts : 51
Character

Character sheet
» Age: 17 Years
» Class: Middle Class
» Love interest: 5p0rn75!!!BerichtOnderwerp: Re: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   wo 5 jun 2013 - 6:00

'Jij lijkt op Solussss' Mituna moest zijn lach inhouden over het feit dat hij het nog steeds verschikkelijk comisch vond dat Sollux in het water was gevallen, maar raapte zichzelf bij elkaar en hield op. "Jij familie?" Vroeg de meid met een rare stem. 'J1p.' Antwoordde kort, niet oplettend dat Sollux weg liep en hem negeerde. '83n M17un4, 5011ux 81g 8r0, 3n j1j?' Hij topte met zijn voet op zijn board die hij opving en tussen zijn zij aanhield. Nu pas merkte hij dat de andere troll mistte en zag hem een stukje verder lopen. 'H3y, w44r g4 j3 h33n!?' Riep hij uit, misschien was hij boos op hem geworden. Shit, dat moesten we niet hebben. Hij haatte het als iemand boos op hem was. Uit het niets rendde er twee kinderen langs en stoote tegen hem aanwaardoor hij weer in het water landde. Hij klom er al snel weer uit, gelukkig. Mituna legde zijn board weer neer en stapte erop. '5pr1ng 4ch73r 0p, d47 15 5n3113r.' Eenmaal bij Sollux aangerond te zijn, tapte hij hem op zijn hoofd. '50rry, 1k kr1jg z3 w31 v00r j3.' En hij rolde weg richting de kinderen.

Als je moeite hebt met het lezen, dan type ik normaal voor je :3
Of simpelweg irritant XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Rin Kagamine

avatar
Info
» Posts : 82
Character

Character sheet
» Age: 14 Years
» Class: Lower class
» Love interest: Kokoro~BerichtOnderwerp: Re: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   vr 7 jun 2013 - 1:51

'J1p.' Rin keek om naar Sollux. Waar ging hij heen? '83n M17un4, 5011ux 81g 8r0, 3n j1j?' Rin keek weer naar Mituna. Ze waren dus broers. 'Ik ben Rin' zei ze weer met die toon. 'H3y, w44r g4 j3 h33n!?' Riep Mituna naar Sollux. Rin keek in de verte naar Sollux. Hij werd in het water geduwd, alweer. Rin keek naar Mituna. Ze wist niet wat ze moest doen, Aangezien ze nog nooit zo een situatie had meegemaakt. Gelukkig begon Mituna met de beslissing. '5pr1ng 4ch73r 0p, d47 15 5n3113r.' Rin knikte langzaam, en stapte achterop. Ze klemde haar voeten vast aan het ding waar ze op stond. Toen ze er waren, klikte ze zich los, en liep ze naar Sollux toe. '50rry, 1k kr1jg z3 w31 v00r j3.' Zei Mituna, terwijl hij weg ging. Rin keek naar Sollux 'Pak mijn hand' Mompelde ze langzaam. Ze stak haar koude hand uit.

_________________
Kokoro~
Terug naar boven Ga naar beneden
Sollux Captor

avatar
Info
» Posts : 207
Character

Character sheet
» Age: 2omewhere around thiirteen earth year2
» Class: Lower Cla22
» Love interest: NopeBerichtOnderwerp: Re: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   vr 7 jun 2013 - 4:13

Sollux, die voor de zoveelste keer kopje onder was gegaan , kwam spartelend weer boven water. Iemand stak een hand naar de troll uit. Hij knipperde even, het duurde even voordat hij doorhad wie de persoon was die een hand naar hem uitstak, het was Rin. "Pak mijn hand." mompelde ze. Sollux liet dat zich geen twee keer zeggen en deed een poging om de uitgestoken hand te grijpen, maar zij hand gleed weg uit Rins grip doordat hij glad was van het water. De tweede keer greep hij Rins hand stevig vast, het viel hem op dat die koud en hard was, alsof ze van metaal gemaakt was.

{OOC: Kort (en flut), sorry ^^"}

_________________


lii2p:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: "Fun" at the pool {Swimming Pool}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

"Fun" at the pool {Swimming Pool}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School-