WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Excuse me, I'm sorry {SEAN}


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Excuse me, I'm sorry {SEAN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Excuse me, I'm sorry {SEAN}   vr 6 sep 2013 - 6:52Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm fallingDe stilte was comfortabel en Mereth sloot haar ogen voor een seconde genietend van de diepe rust die in de bibliotheek hing. Normaal was dit de plek geweest waar ze heen ging als het haar allemaal even teveel werd, als ze wou ontsnappen aan de haat en het verdriet dat in de school hing. Maar vandaag was anders. Vandaag zat ze hier puur omdat ze wou genieten van de heerlijke rust die in de lucht hing. Ja ze was tot rust gekomen. Ze was rust in hart en ziel en dat allemaal door iemand die haar gehele leven had overgenomen en haar ondergedompeld had in een poel van puur geluk. Iemand die zijn liefde aan haar had geschonken en het nooit terug zou vragen. Maar niet alleen dat, diezelfde jongen had haar een familie gegeven. En dan bedoelde ze niet alleen dat hij haar haar echte vader had gegeven en haar tweelingzus maar ook dat hij haar bij de guild had getrokken. Alleen had ze nooit gedurfd om er bij te komen. Maar het was door hem dat ze uiteindelijk door had gebeten. Dankzij hem stond de insignia van Fairy Tail nu op haar rechtermiddel en ze kon niet trotser zijn. Hij had haar leven compleet gemaakt waar Gilbert het gebroken achter had gelaten.

Nee, ze was niet meer alleen. Ze had nu een familie, ze had Sarah, Aeris en Abigail als vrienden die ze nooit kwijt wou en boven alles had ze Laxus wiens hand ze nooit meer wou loslaten hoe zwaar het ook was om stiekem te doen op deze school. Deze plek waar hij een teacher was en zij zijn leerling. Maar ze kon zichzelf er wel doorheen trekken, uiteindelijk was dat hetzelfde als wat Laxus zou doen. Samen zouden ze het redden. Ze was niet van plan om hem op te geven, nee, ze zou hem nooit laten stikken. Niet alleen omdat ze haar eigen hart er mee zou breken maar ook de zijne zou ze in de grond trappen. Vernietigen zoals zij had gedaan. Als Mer Hayden al niet haatte dan deed ze dat nu wel. Ze haatte haar omdat ze Laxus pijn had gedaan. Ze had een tijd terug gegokt dat Hayden een van de redenen was van Laxus slapeloosheid maar ze had geen idee wat er precies tussen die twee was gebeurd. Ze hoefde het ook niet te weten. Zo lang dat kind maar ver van haar weg bleef. Mer zuchtte en richtte zich weer op haar boek al schoten haar ogen in een keer geschrokken op toen iemand voor haar stond.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Sean Etherrior Fel'Dan

Sean Etherrior Fel'Dan
Info
» Posts : 22
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper class
» Love interest: Damn you MariahBerichtOnderwerp: Re: Excuse me, I'm sorry {SEAN}   vr 6 sep 2013 - 7:47

Sean
everyone • can • die


Sean zat naar ene boek te staren terwijl zijn gedachtes weer weg vallen naar het verhaal van zijn oom. Zijn goud bruine ogen vielen nog op de bladeren van zijn boek terwijl zij  gedachten bij zijn verdriet zat. Hoe kon hij? Was zijn vraag terwijl hij bleef door denken. Hij had niet een echte afscheid van zij oom konden nemen toen hij uiteindelijk dood was. In de tussen tijd waren er nog veel meer gestorven zoals Mimi die getrouwd met hem was. Hij was zielsgelukkig met haar en dan moes het toch zo eindigen. Sean kon nog het gezicht nog naar voren halen van Mimi op haar laatste momenten dat mooie gezicht dat altijd zo moedig was en het beste voor haar volk deed. Dat lieve gezicht die alles deed voor haar dierbaren maar op de eind niks kon zien. We waren machteloos voor dat moment en het is nooit terug te draaien zei Sean stilletjes in zichzelf. Sean voelde zich schuldig dat hij niks kon doen op dat moment dan alleen schreeuwen en zijn oom te aanstaren. We lieten haar gewoon dood gaan en deden niks. Dat zou hij zichzelf nooit vergeten. Het ergste was ook nog dat hij nog leefde en zijn niet. Langzaam droop er ene traan van Seans wang vol verdriet van zijn verleden.Sean keek weer in zijn boek terwijl zijn traan verder van zijn wang rolde. Een scheut magie maakte er een eind van zijn verdriet en hij voelde ene aanwezigheid. Er was iets magisch aan de hand dat in een persoon zat hij voelde het, hij ruikt het. Het was zo dicht in de buurt maar voor hem ook zo ver weg. Sean kon magische wezens voelen ook al was het van verre afstand. Hij kon voelen of zo iemand leefde e als zijn magische kracht weg zou zijn had het van degene het lichaam verlaten. De dood maakte alle korte metten met alle magie. Het leven kon misschien wel sterven maar de magie van een persoon zou op ene dag een nieuw leven vinden. Sean keek overal om hem hene en voelde de magie in zijn buurt sterker worden hij of zij was zo dicht bij maar toch voor hem zo erge raadsel. Uiteindelijk klapte hij zijn boek dicht en maakte de rits van zijn tas openen om het er in te stoppen. Sean hurkte en stopte het er in en ritste de rits toen weer dicht. Sean ging op zijn gevoel lopen terwijl de drang van de magie sterker werd tot hij ene meisje zag in de verte waar het vandaan kwam. Sean liep er op af stilletjes en legde toen snel maar teer zijn hand op haar boek en keek haar aan terwijl hij de magie nu bijna voelde stromen. "Wie ben jij?" zei hij met zijn tedere lippen die het geluid naar buiten perste en met ene elegante stem begon te vragen. Zijn ogen reikte die van haar terwijl het ver in haar ziel boorde.


_________________

Serena, Rox, Lucetta, Scarlett, Jasmyn, Sean, Lux, Stacey en Daphne
Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Excuse me, I'm sorry {SEAN}   vr 6 sep 2013 - 7:56Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm fallingZijn ogen. Ze lietne haar langzaam slikken en ze vroeg zich af waarom ze hem niet eerder had opgemerkt. Ze probeerde even te glimlachen maar langzaam verdween die glimlach en ze vergat zijn stem. Vergat dat hij een vraag had gesteld. Het enige wat nog aanwezig was was de angst. De angst voor de magie die ze voelde. De magie waar Laxus haar zo voor gewaarschuwd had. Death magic.. Haar ogen schoten open en ze sprong op terwijl het boek op de grond viel. Een enkele bladzijde bleef open staan. Natuurlijk. Zeref.. Ze beet op haar onderlip en vormde haar hand langzaam tot een vuist terwijl ze adrenaline door haar aderen voelde lopen. Ze zou niet tegen hem opkunnen. Ze kon nauwelijks iets doen tegenover Romeo. Ze was een Dragonslayer maar faalde in welke magie dan ook. Toch kon ze niet bang zijn nu. Als ze bang was. Zou het haar einde betekenen. Sowieso. In stilte smeekte ze dat Laxus langs liep en haar woorden hoorde. "Dat kan ik beter aan jou vragen." Siste ze langzaam en voelde hoe koud sneeuw zich langzaam rond haar hand vormde. "What kind of monster are you." Mompelde ze langzaam en snoof even. Gevaar stond gewoon op zijn voorhoofd geschreven. Maar ze zou het niet toelaten dat ze in een gevaarlijke positie stond. Ze beet op haar onderlip en snoof even zachtjes.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Sean Etherrior Fel'Dan

Sean Etherrior Fel'Dan
Info
» Posts : 22
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper class
» Love interest: Damn you MariahBerichtOnderwerp: Re: Excuse me, I'm sorry {SEAN}   ma 9 sep 2013 - 7:44

Sean
everyone • can • die


Sean keek naar het meisje maar zag dat ze soort van nok was. Ze gaf geen antwoorden en keek hem soort van angstig aan. Even wist hij niet wat er aan de hand was maar toen wist hij het. Zijn duistere magie was soms erg voor mensen en zo te zien voor haar ook. Sean keek haar aan terwijl zijn ogen inde hare staarde. Zijn ogen straalde en hij keek haar lief aan. Maar toen viel haar boek en keek ze met angst naar Sean terwijl ze haar handen als ene vuist maakte. Sean zuchtte en keek haar aan. Wat heeft iedereen tegen deze magie? Dacht hij maar hij wist het zelf ook niet. Het meisje beet de hele tijd op haar onderlip. "Dat kan ik beter aan jou vragen." Siste ze langzaam en voelde hoe koud sneeuw zich langzaam rond haar hand vormde. "What kind of monster are you." Mompelde ze langzaam en snoof even. Sean grijnsde toen en glimlachte. In zijn hand kwam een witte bol met magie Wat hem hele veel pijn en moeite deed maar uiteindelijk kwam ene er ene witte roos er uit van puur magie.Sean gaf het aan haar en glimlachte. "Ik ben geen monster als je dat denkt ik ben een zwarte schaap in mijn familie." Zei hij beleefd en vriendelijk terwijl hij haar aan keek.


_________________

Serena, Rox, Lucetta, Scarlett, Jasmyn, Sean, Lux, Stacey en Daphne
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Excuse me, I'm sorry {SEAN}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Excuse me, I'm sorry {SEAN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School-