WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
-Rosario + Moka-


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 -Rosario + Moka-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Moka Akashiya

avatar
Info
» Posts : 42
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I haven't found anything except for human blood...!BerichtOnderwerp: -Rosario + Moka-   ma 1 jul 2013 - 2:58
Personal

Name: Moka Akashiya
Other names: Mo, Mootje, Bloodsucker
Orientation: Heterosexual
Species: Shinso Vampire
Age: 17
Gender: Female
Class: Middle Class
Roomnumber: x
Birthday: May 8th


Appearance

Eyes: Groen
Hair: Zilver/roze lang haar.
Hight: 166 cm
Weight: 47 kg
3-Sizes: 86(C)-56-86
Clothes: In doordeweekse dagen heeft ze meestal haar schooluniform aan. Op vrije dagen heeft ze meestal een jurkje aan met een vest en lage open schoenen. Haar kleding keuze is soms beperkt omdat het moet passen bij de rosario die ze om haar nek heeft.
Accesory: Een kruisvormige rosario met een rode steen in het midden die lijkt op een oog. De rosario kan alleen afbreken als de persoon die zielsveel van haar houd het eraf haalt. Tijdens dagen waar de volle maan tevoorschijn kan komt is de seal ook zwakker, en kan Moka de rosario eraf halen als ze in gevaar is.


About

De rosario die Moka om haar nek heeft hangen, sealed een gedeelte van haar krachten. De rosario is om het gevaarlijke gedeelte van haar krachten op te sluiten zodat ze anderen en haarzelf niet in gevaar brengt. Haar persoonlijkheid verandert niet zo zeer als de seal word afgebroken, maar ze kan zich wel agressiever gedragen. Ze kan ook de aura's van mensen en andere wezens voelen. Daarbij bedoel ik hun bedoelingen aflezen en emotie op dat moment. Bij monsters kan ze soms ook het soort monster door de aura aflezen.


Personal

Character: Lief||zorgzaam||serieus||verlegen||
onzeker
Character when unsealed: Lief||zorgzaam||serieus||aggresief||
arrogant
Personality: Moka is het soort persoon dat altijd voor haar vrienden klaar staat, en ze helpt als dat nodig is. Ze is wel op zichzelf, dus ze doet graag dingen in haar eentje maar ze vind het ook altijd leuk om wat met vrienden te doen. Als de rosario unsealed word kan ze aggresief reageren en deelt ze ook eerder een klap uit. Maar omdat ze ook meteen sterker word is het beter als ze op school een rosario om heeft. Ook voor een klasgenoten is het minder risico vol. Ze heeft geen problemen met het feit dat ze veranderd als de rosario word unsealed, alleen is ze wel nieuwsgierig naar hoe ze op dingen zou reageren als ze geen rosario had. Haar dorst naar bloed onderdrukt ze door Tomato juice en nepbloed te drinken. Haar voorkeur gaat nog altijd uit naar menselijk bloed maar ondertussen doet ze het met Tomato juice.

Likes: Menselijk bloed, vleermuizen, lezen, tekenen
Dislikes: Water, Tomato juice


Fighting abilities

Weapon: Moka's beste wapen is haar kick. Ze kan ontzettend hard schoppen en gebruikt ook liever niet haar handen, maar als het echt moet doet ze dat wel. Door de kracht in haar benen is ze ook ontzettend snel. Ze is sneller dan de gemiddelde wezen. Als ze mensen bijt, komt er alleen een klein wondje op de plaats waar ze zijn gebeten. De beet heeft verder geen gevolg.
Weakness: Water is het enige waar Moka niet tegen kan. Ze verteld dit natuurlijk aan niemand. Het water heeft een zuiverend effect op haar waardoor ze elecktrische schokken krijgt.


History

Moka is vroeger naar een mensen school geweest, maar ze kon zich daar niet thuis voelen en werd buitengesloten. Daardoor vermijd ze mensen liever. Haar vader wilde dat ze met iedereen op kon schieten dus ging ze naar deze school, waar allemaal soorten wezens op zitten. Haar moeder was het daarmee eens en stuurde haar dochter weg. Moka was erg gehecht aan haar moeder en vond het heel erg dat ze weggestuurd werd. Maar nu bedenkt ze zich dat haar moeder een goeie beslissing heeft gemaakt voor haar, zodat ze zelf kan leren vrienden te maken met iedereen, hoe moeilijk ze dat ook vind.Toen Moka klein was leefde ze in een groot kasteel met haar ouders en zussen. Ze mist soms nog steeds de tijd dat ze met haar familie samen was.


Relaties

Parents:
Issa Shuzen:
 
x
Akasha Bloodriver:
 
Siblings:
Kokoa Shuzen (Younger Half-sister):
 
Kahula Shuzen (Older Half-sister):
 
Akua Shuzen (Oldest Stepsister):
 
Other family:
Gyokuro Shuzen (Stepmother):
 
Lover: x
crush: x
Best friends: x
Friends: x
Roommate: Ember Quest
Teacher: Christopher William Heatherfield
Acquaintances: x
Enemies: x


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

-Rosario + Moka-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-