WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
A beast in the courtyard [Moka]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 A beast in the courtyard [Moka]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Will Rackham

Will Rackham
Info
» Posts : 123
Character

Character sheet
» Age: 22
» Class: Upper
» Love interest: //BerichtOnderwerp: A beast in the courtyard [Moka]   zo 7 jul 2013 - 10:55

Een bleek zonnetje scheen tussen de kieren van het dichte wolkendek door. Het was lekker weer; redelijk warm, maar een fris briesje weerhield de atmosfeer ervan te warm of broeierig te worden.
Will kwam met zijn handen in de zakken van zijn jeans de school uitgelopen en hij liep door tot hij bij een smalle, nog redelijk jonge eik was, waar hij ging zitten.
Hij had gehoord dat hij niet de enige van zijn soort was, niet het enige monster. Hij zou niet ontkennen wel een tikje nieuwsgierig te zijn naar hoe die dan leefden en vooral; of ze de vampier kenden die hij nu al zijn hele leven dood wilde hebben. De man was de reden dat hij was wat hij was en was een obsessie voor de anders zo nuchtere Will.
Uit zijn leren tas viste hij een flesje water dat hij bij een van die automaten gekocht had. Het bleef wennen voor hem, dergelijke machinerie, maar hij zat er niet echt mee; zolang het handig was en geen bedreiging vormde zou het hem een zorg zijn hoe futuristisch het was.
Hij keek over het terrein naar de mensen die langsliepen en fronste licht. Hij kon maar moeilijk wennen aan de routine van school na zolang gedoold te hebben op de prairie, doend waar hij goed in was. Hij was echter wel van plan hier ook maar gewoon achter tuig aan te gaan voor bloed; de types in de stad die toch door niemand gemist zouden worden. Dan had hij tenminste iets minder het gevoel een monster te zijn.
Want dat was hij, hoe relaxed hij zich ook gedroeg, hij wist dat hij niet normaal was, dat hij was wat mensen liever zagen gaan dan komen. Door de jaren heen had hij geleerd ermee te dealen, maar het bleef confronterend bij tijd en wijle.
Hij rekte zich uit. Behalve wat flirten had hij hier nog niet echt aan kennismaking gedaan, realiseerde hij zich.

Meh, kutpost, sorry ;___;

_________________

Too old to die young.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moka Akashiya

Moka Akashiya
Info
» Posts : 42
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I haven't found anything except for human blood...!BerichtOnderwerp: Re: A beast in the courtyard [Moka]   zo 14 jul 2013 - 2:47Er was net lunch. Moka strekte haar armen terwijl ze uit het schoolgebouw liep. Ze wou even weg van de donkere en deprimerende lokalen, dus dacht ze even naar het park te gaan.

Ze liep rustig over het grindpaadje. Ze was niet de enige die tiijdens de lunch hier kwam. Ze zag kleine vriendengroepjes op de grond zitten. Maar ook de kleine kinderen die aan het voetballen waren. De temperatuur was net goed en er waaide een aangenaam briesje. Uit het niets voelde Moka een sterk aura, het was net zoals die van haar maar toch anders. ''Een vampier ?!''. Ze draaide zich om naar de boom links achter haar. Er zat en jongen zittend tegen de boom aan. Hij zag er ouder uit dan haar klasgenoten vielde haar op.''Waarschijnlijk een upperclass'', dacht ze. Ze voelde een rustig gevoel van hem afkomen, maar toch waakzaam. ''Zou hij mijn aanwezigheid ook aanvoelen?'', dacht ze. Zonder dat ze het merkte staarde ze naar de jongen. Net op het moment dat ze het door had was het al te laat. ''Volgens mij heeft hij me opgemerkt!''.

Ik weet niet zeker of dit powerplay is, zowel dan sorry ^^''

x = Gedachten van Moka
x = Wat Moka zegt
x = Wat de ander zegt

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Will Rackham

Will Rackham
Info
» Posts : 123
Character

Character sheet
» Age: 22
» Class: Upper
» Love interest: //BerichtOnderwerp: Re: A beast in the courtyard [Moka]   do 1 aug 2013 - 6:00

Aanvankelijk merkte Will haar niet op; hij in gedachten verzonken geraakt op de manier die er voor zorgde dat hij een voorbijrennende eland waarschijnlijk nog niet op zou hebben gemerkt.
Echter, op een gegeven moment drong het toch tot hem door en een lichte frons tekende zich af op zijn gelaat. Hij keek op. Een moment lang gleed zijn blik over het terrein en toen zag hij haar; de soortgenoot. Hij glimlachte even naar haar, niet onvriendelijk. Buitengewoon toeschietelijk was Will niet, maar je kon hem er – zolang je zijn vijand niet was – ook niet snel van beschuldigen een onbeschofte zak te zijn.
Hij nam haar even op. Ze was niet lelijk, maar als ze zo oud was als ze eruitzag was ze zeker te jong voor hem, dus hij bekeek haar niet zoals hij iemand met wie hij zou flirten bekeek; hij ging vaak voor het soort vrouwen van begin twintig dat uitstraalde liever friends with benefits te hebben dan een relatie, want Will had geen tijd voor een relatie en stond er eigenlijk ook niet zo graag voor open, al besteedde hij aan die waarheid weinig aandacht.
Hij rekte zich ontspannen uit. Even staken zijn spieren iets scherper af onder zijn huid, maar daarna waren ze weer ontspannen, net als daarvoor.
“'Middag,” groette Will het meisje nuchter. Ze was een vampier en het kon dus geen kwaad kennis met haar te maken; wie weet wist ze dingen die hij niet wist.

_________________

Too old to die young.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moka Akashiya

Moka Akashiya
Info
» Posts : 42
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I haven't found anything except for human blood...!BerichtOnderwerp: Re: A beast in the courtyard [Moka]   di 20 aug 2013 - 4:41

De jongen keek op en glimlachde even naar Moka. Er zat geen kwade bedoeling in zijn glimlach, het was meer leeg. Moka had wel eens gehoord wat voor schade vampiers konde aanrichten. Zelf had ze nog nooit gevochten met een andere vampier, dat haar wel tamelijk nieuwsgierig maakte. ''Middag,''groette hij nuchter. ''Middag,''knikte Moka hem toe. ''Sorry als ik het verkeerd heb, maar ben jij toevallig een vampier,'' vroeg Moka nieuwsgierig.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: A beast in the courtyard [Moka]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

A beast in the courtyard [Moka]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Schoolyard-