WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Room 011 Goodmorning [Kaname]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Room 011 Goodmorning [Kaname]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ren Jinguji

Ren Jinguji
Info
» Posts : 23
Character

Character sheet
» Age: 18
» Class: Middle Class
» Love interest: All ladies can be my girlBerichtOnderwerp: Room 011 Goodmorning [Kaname]   di 4 jun 2013 - 9:21

Stilletjes hing hij half onderuit op zijn bed met een schrijfblok leunend op zijn benen. Even tikte hij met zijn pen tegen zijn knie en dacht na. Zacht neuriede hij het stuk wat jij al had en krabbelde er weer wat bij. Hij moest en zou de tekst vandaag afkrijgen om het al uit te testen. Langzaam haalde hij een hand door zijn blonde haar en veegde het weg voor zijn blauwe ogen. Langzaam boog hij even over de rand van zijn bed en haalde er een koffer onder vandaan. Hij zette hem op zijn bed neer en ging rechtop zitten en liet zijn handen om de saxofoon glijden en hij glimlachtte even. hij richtte zijn ogen op het blaadje en begon zacht de melodie te spelen, hopend dat de tekst bij hem omhoogkwam. Soepel werkte hij het gehele liedje af en legde zijn instrument weer neer en krabbelde snel wat zinnen op het blaadje voor hij zuchtte en gaapte. normaal ging het een stuk makkelijker, maar dat was wanneer hij thuis was. Hij was nog niet gewend aan deze omgeving en had er ook wel even moeite mee om zijn teksten te schrijven. Maar het frustreerde hem wel deels, hij kon er niet echt goed tegen.

-fail =,=''
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaname Kuran

Kaname Kuran
Info
» Posts : 63
Character

Character sheet
» Age: 20
» Class: Upper class
» Love interest: For who could ever learn to love a beastBerichtOnderwerp: Re: Room 011 Goodmorning [Kaname]   di 4 jun 2013 - 10:22KANAME KURANDe wekker gaat, en een hoogst irritante piep galmt door de volledige kamer heen. Met een mep op het ouderwetse ding weet kaname het voor goed stil te krijgen. Hij schuift met zijn hand over het bijzettafeltje heen maar voelt nergens ook maar enigszins de vorm van zijn horloge. Pas wanneer hij ergens tegenaan duwt en daarna een doffe dreun hoort komt er een geërgerde kreun uit zijn mond gesijpeld. "dat was dus mijn horloge' Kaname rolt op zijn zij en hang zover mogelijk over zijn bed heen tot hij het horloge tussen zijn vingertoppen voel ten hem kan oppakken. Snel doet hij het ding om en bekijkt hoe laat het is. 9 uur, nog genoeg tijd om wat dingen voor mezelf te doen.

Slechts gehuld in een simpele boxer en loszittend halterhemd, zet hij zichzelf rechtop in bed en bekijkt met nog halfdichte ogen de kamer, De kamers zijn vrij groot, groot genoeg voor zeker 3 personen. De bedden waren groot genoeg en je had ook genoeg privacy ook al zit je met drie mensen op een kamer. jammer genoeg deelde hij nu enkel een kamer met Ren. Kaname had hem enkele keren gesproken en hoewel dat vluchtig was geweest had de jongen zijn interesse wel gewekt. Zijn blik eindigt vervolgens bij het gordijn, waar enkele zonnestralen zich doorheen probeerden te werken. Die zou hij vandaag dicht laten, Zijn huid was niet bepaald gemaakt voor de zon, en hij hield er ook niet van. Dat brandende op je huid gaf hem een naar gevoel.

Eenmaal uit bed gekomen, slofte Kaname op een galante manier door de ruime kamer, zijn blik richtend op Ren, die het blijkbaar erg druk had met zijn saxofoon. Een nukkige "morgen" verlaat dan ook zijn lippen. Even blijft hij staan om zich vervolgens weer om te draaien en richting zijn kast te lopen. Hij had veel kleding, toch was het meeste zwart gekleurd. iets waar hij zich het fijnst in voelde. Kaname trok vervolgens een zwarte blouse uit zijn kast en trok deze aan.

Dit is pas een shit post xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Ren Jinguji

Ren Jinguji
Info
» Posts : 23
Character

Character sheet
» Age: 18
» Class: Middle Class
» Love interest: All ladies can be my girlBerichtOnderwerp: Re: Room 011 Goodmorning [Kaname]   wo 5 jun 2013 - 3:05

Hij was zo diep in zijn werk bezig dat hij niet eens hoorde dat de wekker van zijn kamergenoot afging. Terwijl hij zat te krabbelen hoorde hij wel geluid en keek half of voor hij verder schreef en even op zijn pen beet. Als hij bezig was met het schrijven vergat hij soms de wereld om zich heen. Hij was al helemaal aangekleed, aangezien hij dit af had moeten maken had hij besloten zich aan te kleden en zo verder te schrijven. bij het horen van een stem keek Ren even op en knikte kort. ''Morgen.'' Antwoordde hij en krabbelde nog een woord neer. ''Heb je toch niet wakker gemaakt net?'' Vroeg hij zonder echt op te kijken en tikte weer met zijn pen tegen zijn blokje. Hij keek weer even op naar Kaname en dacht even na voor hij weer naar zijn blok keek en een stukje neuriede. Het was op zich goed gegaan, maar nu kwam hij weer vast te zitten op zijn tekst. Hij wreef in zijn ogen en zuchtte kort. Hij pakte de rand van zijn blok en tilde het op. ''Zeg zou jij dit stuk kunnen beoordelen?'' Vroeg hij en stak het blok uit, hopend dat zijn kamergenoot iets van gevoel voor muziek had.


-ik ben echt geen mens voor lange posts
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaname Kuran

Kaname Kuran
Info
» Posts : 63
Character

Character sheet
» Age: 20
» Class: Upper class
» Love interest: For who could ever learn to love a beastBerichtOnderwerp: Re: Room 011 Goodmorning [Kaname]   za 8 jun 2013 - 7:09KANAME KURAN''Morgen.' ''Heb je toch niet wakker gemaakt net?'' Nee hoor antwoord hij kort, Om zich vervolgens weer om te draaien en dan toch maar besluit zijn gordijnen open te doen.. zodra hij deze opent knijpt hij zijn ogen iets dicht om te wennen aan het licht.

Anderen zullen waarschijnlijk nooit weten wat er echt in zijn hoofd om gaat. Kaname is charmant, maar tegelijkertijd is hij een vreemdeling, niet van deze tijd. Degene die hem ontmoet hebben, weten dat hij even onaantastbaar is als hij er uit ziet, even charmant als zijn innemende voorkomen al doet vermoeden. Kaname is iemand die komt, kijkt, doorgrondt en weer verder loopt. Iemand die er altijd is, maar nooit echt deel uitmaakt van. Hij draaid zich om en richt zijn blik op Ren. Om vervolgens weer richting de badkamer te lopen

Zuchtend Bekeek hij zichzelf nog eens in de spiegel. Zijn haren springen alle kanten uit maar in enkele minuten weet hij zijn haar zo te stylen dat het weer redelijk onder controle is. Kaname kijkt op het einde keurend in de spiegel, goedkeurend.. Hij nam geen genoegen om er vandaag niet uit te zien, loopt hij de badkamer uit.

Zodra hij de badkamer uitkomt hoort hij de vraag die Ren hem zojuist stelde; 'Zeg zou jij dit stuk kunnen beoordelen? Kaname bekeek het papier wat voor zijn neus gehouden werd en antwoord vervolgens;Tuurlijk. Vroeger had hij piano leren spelen van zijn oudere broer, Rido. Dus hij had nog wel iets van gevoel voor muziek. Waarvoor is het? Of schrijf je zomaar iets?


*Geeft niet, ik soms ook niet xD*

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Ren Jinguji

Ren Jinguji
Info
» Posts : 23
Character

Character sheet
» Age: 18
» Class: Middle Class
» Love interest: All ladies can be my girlBerichtOnderwerp: Re: Room 011 Goodmorning [Kaname]   za 8 jun 2013 - 11:00

Het antwoord dat hij kreeg op zijn eerste vraag was kort, maar hij deed het er mee. Hij haalde even zijn schouders op en leunde achteruit op zijn bed voor hij gaapte. Hij was al geen ochtendmens maar zo vroeg opstaan zou hij niet nog eens doen. het was niet echt ideaal voor zijn humeur, en dan was het nog een voordeel dat hij niet dezelfde kamergenoot had als op zijn vorige school. Die kon hem echt helemaal gek krijgen, maar hij had hem wel altijd met rust gelaten. Ze hadden elkaar van kinds af aan gekend, maar konden nooit echt goed met elkaar omgaan. Hij keek even op zodra Kaname naar de badkamer verdween en sloot heel even zijn ogen. Hij was op zich nog wel moe en zo normaal ook veel later opstaan. Hij glimlachte even kort waarna hij zijn hoofd schudde. ''Nee een vriendin van mij schrijft muziek en over het algemeen is het mijn taak, samen met een aantal anderen om de tekst erbij te brengen. Maar dit stuk had ze speciaal voor mij geschreven.'' Hij grinnikte even en leunde even op zijn been.

-Was Rido niet Kaname's oom en Haruka's oudere broer?(heb de anime te vaak gekeken xD)
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaname Kuran

Kaname Kuran
Info
» Posts : 63
Character

Character sheet
» Age: 20
» Class: Upper class
» Love interest: For who could ever learn to love a beastBerichtOnderwerp: Re: Room 011 Goodmorning [Kaname]   za 8 jun 2013 - 11:13

oh shiet,Je hebt gelijk, ben blond vandaag xD


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Room 011 Goodmorning [Kaname]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Room 011 Goodmorning [Kaname]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Dorms :: Boy Dorms-