WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
[Fanfiction] Nameless (FFXIII)


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [Fanfiction] Nameless (FFXIII)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lightning Farron
Class President
Lightning Farron
Info
» Posts : 176
Character

Character sheet
» Age: 20 Years
» Class: Upper Class [President]
» Love interest: Focus on your ultimate Goal and shut out everything Else!BerichtOnderwerp: [Fanfiction] Nameless (FFXIII)   ma 3 jun 2013 - 6:43

NAMELESS STORY
A FINAL FANTASY XIII FANFICTION

WAZOULA VAN ROYEN

Rated: T/M - Drama/Romance - Chapters: 2 - Words: 7112 - Updated: 27-05-13 - Published: 19-05-13 - Lightning & Hope
Nou, hier is ie dan. Mijn Final Fantasy XIII Fanfiction. Ik heb er zelf heel veel plezier in deze te schrijven, maar ik wil toch even zeggen dat dit absoluut veel fouten zal bevatten. Als je er niet tegen kan, of niet tegen kan dat de karakters wat OOC zijn, dan kun je beter niet doorgaan hier. In ieder geval, ik doe dit voor mijn eigen plezier en ik hoop dat er mensen zijn die het leuk vinden om te lezen. En nope, k heb nog geen naam.

Nog even ter waarschuwing. Dit speelt zich af NA Final Fantasy XIII. Ben je niet bekend met het verhaal en of de woorden? Verzoek ik je om even bij de Glossary te kijken en eventueel op de wiki van FF. Final Fantasy verhalen zijn meestal zeer ingewikkeld, vooral als je er zomaar in komt vallen en niets is uitgelegd. Vandaar ook dat ik hier even een klein dingetje neerzet om in te komen.
Dan nog het laatste. Ja ik ben HopexLight fan en dit gaat dus ook een HopexLight fanfiction worden. Maar om Lightning in character te houden duurt dat nog wel even hoor. Oh, and don't worry about the 7 years age gap. Took care of that, you'll see.


"Cocoon—a utopia in the sky.

Its inhabitants believed their world a paradise. Under the Sanctum's rule, Cocoon had long known peace and prosperity.
Mankind was blessed by its protectors, the benevolent fal'Cie, and believed that tranquil days would continue forever.

Their tranquility was shattered with the discovery of one hostile fal'Cie.
The moment that fal'Cie from Pulse—the feared and detested lowerworld—awoke from its slumber, peace on Cocoon came to an end.

Fal'Cie curse humans, turning them into magic-wielding servants. They become l'Cie—chosen of the fal'Cie.
Those branded with the mark of a l'Cie carry the burden of either fulfilling their Focus or facing a fate harsher than death itself.

A prayer for redemption. A wish to protect the world. A promise to challenge destiny.
After thirteen days of fates intertwined, the battle begins."

Prologue ;; Awakening:
 
GLOSSARY
Maker :: "The Maker created fal'Cie. And fal'Cie, in desperation to become reunited with the Maker, created l'Cie." 'Maker' kan omschreven worden als de 'God' in de wereld van Gran Pulse en Cocoon. The Maker is verantwoordelijk voor de creatie van Gran Pulse en de Fal'Cie. Hoewel de informatie erg vaag is, is wel bekend dat hij uiteindelijk de wereld verliet. Zijn naam is Hallowed Pulse en Gran Pulse is dus ook vernoemd naar hem.

Cocoon & Pulse :: Laten we beginnen met Pulse, ook wel Gran Pulse genoemd. Dit is een grote planeet waarop oorspronkelijk al het leven is ontstaan. Ooit een thuis voor vele beschavingen en steden. Dezer dag wordt Pulse gekenmerkt door de ongetemde natuur en gevaarlijke wilde beesten. Van de mensen die er ooit leefden is niets meer te bekennen.
Cocoon is een soort kleine maan, opgebouwd door de Fal'Cie van Cocoon. Deze 'maan' zweeft boven Pulse. Op Cocoon beschikt met over zeer geavanceerde technologie en het is ook de plek waar alle mensen wonen. Na de 'War of Transgression' is de mensen een angst voor Pulse aangeleerd. Om de controle over de mensen te behouden, houdt de Sanctum deze angst in stand en voed hem regelmatig. Cocoon wordt in de lucht gehouden door de Sanctum Fal'Cie. "People from Gran Pulse were lured to Cocoon with sweet promises, giving those who remain on Gran Pulse the false idea that Cocoon was the source of all evil that must be destroyed. Similarly, the inhabitants of Cocoon were made to believe that Gran Pulse was a primal, hellish world filled with unknown terrors and monsters."

The Sanctum :: De Sanctum is de overheid van Cocoon. Zij houden de angst van de mensen in stand en voeren het beleid: Alles wat misschien in contact is gekomen met iets van Pulse, moet geëxecuteerd of verbannen worden van Cocoon.
Binnen het leger, wat geleid wordt door de Sanctum, bestaan twee grote takken. PSICOM en de Guardian Corps. PSICOM is er voornamelijk om aanvallen van Pulse af te slaan, de Guardian Corps werkt eigenlijk meer als een soort politie, met nog wat extra taken. Vandaar dat PSICOM hoger in rang staat dan de Guardian Corps.

Fal'Cie :: De Fal'Cie zijn een bestaan buiten het menselijke begrip, ze bezitten ongelofelijk sterke magische krachten. Daarbij zijn Fal'Cie in staat om l'Cie van mensen te maken die bij hen in de buurt komen. Sanctum Fal'Cie hebben Cocoon ooit opgebouwd en zijn verantwoordelijk voor het in stand houden van de zwevende wereld, ze beschermen de mens. Elke Sanctum Fal'Cie heeft een speciale taak, bijvoorbeeld het leveren van Energie of het produceren van voedsel. Er is echter ook een andere soort Fal'Cie, die van Gran Pulse. Deze Pulse Fal'Cie zijn erop gebrand Cocoon te vernietigen en noemen zichzelf de vijand van Cocoon. Ook de Pulse Fal'Cie hebben hun eigen taak op Gran Pulse, alleen zijn deze (meestal) niet op de mens gericht.

l'Cie :: "l'Cie. Those marked by the fal'Cie for a greater destiny."
Gezien je Pulse en Sanctum Fal'Cie hebt, zijn er ook twee verschillende soorten l'Cie. l'Cie zijn mensen die in aanraking zijn gekomen met een Fal'Cie en vervloekt zijn door deze Fal'Cie. Ze moeten een opdracht vervullen, of ze dit willen of niet. Deze opdracht wordt 'Focus' genoemd. l'Cie worden ook magische krachten geschonken en zij zullen een soort teken op hun lichaam krijgen. Wanneer een l'Cie zijn Focus vervuld zal deze veranderen in kristal. Wanneer dit niet lukt, zal een l'Cie veranderen in een Cie'th.
Pulse l'Cie zijn vervloekt door een Pulse Fal'Cie en worden daarom als een gevaarlijke vijand van Cocoon beschouwd. Er is geen manier om van de gegeven Focus te ontkomen en Pulse l'Cie worden daarom zeer gevreesd en opgejaagd op Cocoon.
Sanctum l'Cie zijn vervloekt door een Sanctum l'Cie, hoewel er in zo'n geval op Cocoon eerder zal worden gesproken van een gift. In de 'War of Transgression' werden er Sanctum l'Cie gemaakt om aan de zijde van de Sanctum Fal'Cie te vechten tegen de indringers van Pulse. Hierna zijn er geen Sanctum l'Cie meer geweest, hoewel dat niet zeker te zeggen is.
Het 'teken', 'brandmerk' of 'brand' die een l'Cie draagt zal gedurende de tijd langzaam veranderen. Wanneer het oog in het midden van het teken zich opent, zal de l'Cie in een Cie'th veranderen. Hoe lang dit duurt heeft deels te maken met de moeilijkheidsgraad van een Focus. Ook is er een sterke connectie tussen je mentale staat en je 'Brand'. Wanneer iemand onder zeer veel stres verkeerd, kan zijn teken sneller groeien. De l'Cie brand kan overal op het lichaam verschijnen eens je een l'Cie wordt.

Crystal Stasis :: De legende zegt dat l'Cie die hun Focus succesvol voltooien het eeuwige leven wordt geschonken in een vredige slaap, Crystal Stasis. Toch is het vooruitzicht op een eeuwigheid slapen in een kristallen vorm niet veel verschillend van de dood. De mensen op Cocoon zijn daarom ook zeer bang om l'Cie te worden, gezien een l'Cie in de ogen van vele niets anders kan doen dan dood gaan, of het nu Cie'th is of Crystal stasis. Het is echter mogelijk om uit Crystal Stasis te worden gehaald, maar dit is meestal wanneer de Fal'Cie in kwestie een nieuwe Focus heeft voor zijn l'Cie.

Cie'th :: Wanneer een l'Cie faalt en niet in staat is om zijn focus te voltooien binnen de gegeven tijd, dan zal zijn brand het laatste stadium bereiken en zal de l'Cie veranderen in een Cie'th. Gehuld in eeuwig leed en spijt en zonder eigen wil, zullen Cie'th eeuwig rondzwerven over de wereld. Tenminste, tot hun lichaam niet meer in staat is verder te gaan. Voor Cie'th is er geen verlossing mogelijk, ze zijn voor eeuwig verdoemt.

Characters :: Zoals jullie zien zijn er een aantal karakters die een grote rol spelen in dit verhaal en dus ook in de game. Lightning is mijn hoofdpersonage. Ze is de oudere zus van Serah . Serah was in het verhaal de eerste die l'Cie werd, waarna haar verloofde Snow haar probeerde te helpen met haar focus. Uiteindelijk ging zij voor de ogen van de groep in crystal stasis. Naast Lightning en Snow, die door Serah bij de Pulse Fal'Cie waren gekomen, heb je ook nog Sazh, Hope en Vanille. Sazh kwam daar door Lightning en door het feit dat zijn zoontje Dajh door de Sanctum Fal'Cie tot Sanctum l'Cie is gemaakt. Hij probeert hem te helpen. Hope was in Bodhum op vakantie met zijn moeder, toen de stad ontruimd werd vanwege de aanwezige Pulse Fal'Cie. Hij werd samen met de rest op de purge trein gezet, die hem naar Pulse zou brengen. De mensen kwamen echter in opstand, waarin zijn moeder stierf. Hierdoor kwam hij terecht bij Vanille. Samen zijn zij achter Snow aan gegaan. Fang en Vanille komen beide van Pulse, zijn goede vrienden (bijna zussen). Lightning en Serah hebben tevens een hele hechte band. Snow en Light gaan niet zo goed samen. Tijdens de reis is de groep in het begin opgedeeld geweest in kleine groepjes. Hope kwam terecht bij Lightning. Eerst wilde ze hem nog achterlaten, maar uiteindelijk krijgen de twee een hechte band. Hope is eigenlijk de enige van de groep wie Light echt wat van zichzelf laat zien. Afgezien van Serah dan.

Meer weten, kijk dan even hier: http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Category:Final_Fantasy_XIII
https://www.youtube.com/watch?v=eJPbozRomX4

_________________

"Maybe Cocoon is past saving, but it's our home. And we'll protect it or die trying!
We live to make the impossible possible! That is our Focus!"


Laatst aangepast door Lightning Farron op ma 3 jun 2013 - 6:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightning Farron
Class President
Lightning Farron
Info
» Posts : 176
Character

Character sheet
» Age: 20 Years
» Class: Upper Class [President]
» Love interest: Focus on your ultimate Goal and shut out everything Else!BerichtOnderwerp: Re: [Fanfiction] Nameless (FFXIII)   ma 3 jun 2013 - 6:43

NAMELESS STORY
A FINAL FANTASY XIII FANFICTION

WAZOULA VAN ROYEN

Overzicht van de Chapters.
Prologue ;; Awakening:
 
Chapter 1 ;; Discovery:
 

_________________

"Maybe Cocoon is past saving, but it's our home. And we'll protect it or die trying!
We live to make the impossible possible! That is our Focus!"
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Fanfiction] Nameless (FFXIII)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Out of Character :: Out the Game :: Art Class-