WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   za 1 jun 2013 - 9:47


Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Warning: Beginpost bevat sporen van Mature content

De kettingen aan haar polsen deden pijn, haar ogen gleden over haar zusje die op het vieze oude matras naast haar in slaap gevallen was. De kettingen om haar polsen zaten met een ketting aan de muur. Haar oom had dat gedaan omdat het roodharige kleine meisje al een keer een poging had gedaan te ontsnappen. Haar iets jongere zusje bibberde onder haar kapotte deken, Hayden kroop naar haar toe terwijl het gerinkel van de kettingen de kelder vulde kroop ze tegen haar zusje aan om naast haar in slaap te vallen.

De volgende ochtend werden de meisjes vroeg gewekt door de schelle stem van haar tante. Ze haatte die vrouw intens, ze was met het snuggere idee gekomen de meisjes te gebruiken als voorwerpen zodat ze er geld aan kon verdienen. Hayden werd wakker van de schelle stem van de oude vrouw. Hayden kroop achter uit toen haar tante op haar afkwam om het stuk metaal tussen haar handen vast te pakken en haar vervolgens omhoog trok. ‘Anna, nee alsjeblieft’ haar stem brak op het zelfde moment dat de tranen over haar wangen rolde en een spoor achter lieten. Haar wangen waren smerig en rood. Het kleine meisje was pas een jaar of negen toen Anna dit bedacht had, hun lichamen te verkopen om er een leuke jas van te kunnen kopen. In ieder geval zo had Hayden het opgevat. Traan voor traan raakte de grond terwijl Anna het ijzer van haar polsen haalde en haar pols stevig vast hield en mee naar boven nam. Ze kwam amper in de keuken alleen als ze iets moest doen. Schoonmaken of iets wat haar oom wilde. Ze haatte haar oom, hij dwong haar tot dingen die ze niet wilde en pijn deden. Haar rode haren hingen slordig langs haar dunne gezichtje en bewogen wild heen en weer toen Anna Hayden mee omhoog trok de trap op en de badkamer in. Anna kleedde Hayden uit terwijl het kleine meisje tegenstribbelde, wat ze probeerde had geen nut. Niet veel later werd ze in de douch geduwd en het water werd aan gezet. Het water was te warm en deed pijn aan haar tere huid.

Hayden wende langzaam aan de warmte van het water en stond er een tijdje onder tot haar tante binnen kwam en met haar schelle stem begon te schreeuwen dat ze moest opschieten en haar haren wassen want ze was smerig. Hayden staarde naar de muur en zuchtte diep om haar ze sprong zo voorzichtig mogelijk naar de shampoo. Toen ze deze eenmaal te pakken had smeerde ze het slijmerige goedje in haar haren. Ze kon niet geloven hoe dit haar haren zouden schoon maken. Ze probeerde de symbolen op de fles te ontrafelen maar veel wijzer werd ze er niet van. Hayden spoelde net haar haren uit voor ze uit de douch werd getrokken door haar tante gillend dat ze te veel water kostte en hoeveel ze wel niet voor de zusjes hadden opgegeven. Hayden keek chagrijnig naar Anna. ‘hoe durf je dat te zeggen’ flapte ze er uit. Waarna haar handen voor haar mond sloegen en met haar kleine lichaampje wegdook van de vuist van de vrouw, ter vergeefs viel haar te dunne naakte lichaam op de grond terwijl er een stukje scherp glas op de grond lag en haar oog beschadigde. Haar pijnkreten klonken hulpeloos en wanhopig tot in het bot. De pijn die ze voelde kon niet van deze wereld zijn. Ze probeerde te huilen maar dat veroorzaakte haar alleen maar meer pijn. Een paar druppels bloed vielen op de grond. Het enige geluid wat ze hoorde was gelach, het schelle gelach war ze altijd zou onderscheiden van de rest. Het was de lach van haar tante. Haar vader zijn kleine zusje, ze wensde dat ze wist waarom hij haar en haar zusje had gedumpt bij zo sociopaat.

Niet veel later op die dag werd Hayden een wit jurkje toegesmeten en haar opgedragen dat aan te trekken. Het witte verband dat haar ene oog verborg voelde pijnlijk als ze er aan zat. Hayden keek naar zich zelf het jurkje was praktisch nieuw waarom zou ze zo iets krijgen was haar eerste gedachte. ‘Anna waar gaan we naar toe?’ Klonk haar stem angstig terwijl ze de trap werd op getrokken, haar kleine beentjes konden het snelle tempo van Anna niet aan. Als ze wist wat haar te wachten stond wilde ze dat ook niet weten. Haar oog keek schichtig om zich heen terwijl Anna haar in een lege kamer duwde. Het enige wat de kamer vulde was een vies oud bed. Waarschijnlijk net zo vies en oud als haar matras in de kelder. ‘ANNA LAAT MIJ ER UIT’ gilde haar kinderlijke stem toen ze de deur dicht zag vallen. Haar vuisten bonkte op de deur. ‘IK LAAT SARAH NIET ALLEEN’ Gilde ze niet veel later er achteraan. De deur kraakte toen hij open ging en er een brede man naar binnen kwam. Het kleine roodharige meisje stapte achteruit terwijl ze de man angstig aankeek. Hij probeerde haar te kalmeren en zakte door zijn knieën om haar schouders vast te pakken. De man tilde haar op met gemak en dwong haar kinderlichaam op het ranzige bed. Het meisje keek geschrokken naar de man wie daarna haar nieuw gekregen jurkje scheurde toen hij hem uit bij haar wilde doen. Hayden kon niets zeggen haar ogen stonden vol met angst en haar kleine lichaam was ontbloot op een pastel roze onderbroek die te groot voor haar te dunne lichaam was. Het meisje krabbelde overeind en rende naar de deur. Voor ze de deur kon bereiken was zijn hand om haar dunne arm geklemd en trok haar terug naar het bed. Om haar er ruw op te duwen, haar geschreeuw werd gesmoord door de hand die op haar mond lag. Even dacht ze er over er in te bijten maar ze twijfelde of het hem meer zou pijn doen dan dat hij van plan was. Haar benen verslapte en hingen half van het bed af terwijl ze hem net nog probeerde te schoppen en te slaan. ’laat me gaan’ de tranen stonden in haar ogen terwijl ze de volwassen man aankeek met een smekend gezicht. Haar haren hingen speels langs haar gezicht zoals het een kind behoorde. Ze kneep haar ogen dicht toen ze haar bevolen werd stil te blijven en de hand van haar mond werd gehaald. Terwijl de pijn van het binnendringen van zijn geslachtsorgaan haar haar hoofd in het kussen liet duwen stroomde de tranen rijkelijk. Het meisje lag op haar buik en schreeuwde gesmoorde angst kreten in het kussen. Na de tijd die uren leek te duren was hij eindelijk klaar. Hij hees zijn broek snel op en streelde door haar haar en fluisterde hoe goed ze was in haar oor om vervolgens nog een zoen in haar nek te duwen voor hij wegging.

Hayden had een tijd naakt en onbewogen op het bed gelegen voor haar tante haar overeind trok en haar pissed aan keek. Ze schreeuwde dat ze niet mocht tegen werken, de tranen stroomde over haar wangen terwijl ze haar naakte lichaam nog een beetje probeerde te verbergen. Anna trok het meisje het gescheurde jurkje aan, het verborg tenminste iets. De vrouw pakte haar bovenarm vast en trok haar naar de kelder. Ze werkte tegen en gilde alsof ze werd vermoord in de hoop dat iemand haar zou horen en komen redden, voor de knock out op de grond belandde kreeg het meisje een harde dreun tegen haar slaap.


Hayden haar rode haren lagen op haar inmiddels natte wangen. Ze beleefde haar dromen intens en echt, zeker nu dit niet een gewone nachtmerrie was. Het was een herinnering, het was echt gebeurt, de woorden die ze sprak in haar droom sprak ze daar buiten ook. Ze had zich dicht tegen Gilbert aan geklemd, ze sliep het liefste bij hem, ze hield van hem meer dan als van een vriend iets wat ze nooit zou toegeven. Ze was liever bij hem zonder dat hij wist dat ze van hem hield dan alleen in haar koude bed en dat hij het wist. Het moment voor dat ze de grond raakte in haar droom schrok ze wakker en duwde hem geschrokken weg en sprong op vanuit het bed voor de versuft naar hem keek. Haar ogen rood van de tranen en haar wangen nat van de tranen. ’Gil’ begon ze zacht met een stem waaraan je het verdriet bijna kon zien. ‘Sorry’ ze veegde de tranen van haar wangen, het was niet de eerste keer dat ze hem nadat ze wakker werd wegduwde.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 


Laatst aangepast door Hayden de Payens op za 1 jun 2013 - 11:37; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   za 1 jun 2013 - 9:54Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.Being hated can make you seem weak & helpless if you let it conquer you, but if you survive it & succeed regardless, it can turn you into a role model, even a hero.

Even the most negative of emotions can inspire the most beautiful results, especially when despite opposition, you remain strong, and press on.

"Geef op Prussia, er is geen gevecht meer." De stem van de amerikaan was hard en de albino staarde naar hem op met een grijns op zijn lippen. "America je verliest elke strijd die je vecht." Zijn stem was even serieus voor hij begon te lachen. "Awesome Prussia zal je nooit neerschieten wat je dan ook probeerd!" Zijn broer was een stuk minder zelfverzekerd en staarde Prussia angstig aan. "Bruder.." De albino negeerde zijn stem en keek naar iedereen die om hem heen stond. Stil.. Starend naar zijn rode ogen wachtend tot America de trekker zou overhalen. Zelfs Spain en France staarde hem stil aan spraken geen woord. Canada keek weg, Italy verschool zich achter Germany en.. Russia lachte? Een onzekerheid kwam over Prussia heen en hij deed een stap naar achteren, de ogen van elk land in Europa in zijn rug, "America je kan nu wel stoppen met dat wapen.." Sprak hij langzaam de amerikaan recht aankijkend. "Kunnen we niet wat regelen?" Klonk zijn stem hees zijn ogen op Austria laten vallen een onzichtbaar help roepend. Want hoe langer het duurde hoe onzekerder de albino werd. De amerikaan schudde zijn hoofd en zuchtte. "Auf wieder sehen mein freund." Sprak America zacht in slecht duits en haalde de trekker over..

Een schreeuw zorgde er voor dat Gilbert bijna overeind schoot het gele vogeltje geschrokken opvliegend. Meteen staarde hij met zijn rode ogen naar het bed aan de andere kant van de kamer, Snow was er niet.. Gil schudde zijn hoofd en keek geschrokken neer toen hij iets voelde bewegen op zijn borst.. Hayden.. Opgelucht haalde de albino even adem en liet zichzelf wat neer zakken even ademhalen zijn hartslag weer onder controle proberend te krijgen.

Een grijns liep even over zijn lippen kijkend naar zijn beste vriendin die onrustig bewoog op zijn borst. Ze wist alles van hem, op het.. kleine feit na dan dat hij een land was en nooit ouder zou worden, dat was een feit dat hij, Lovino en Belle wisten. Alleen zij drieen zouden de realiteit weten op die school. Tenzij er meer idioten kwamen die hun zouden verstoren maar die kwamen niet bitter denkend aan zijn vrienden en zijn droom. Het zorgde er voor dat hij even zuchtte en naar beneden keek en zijn arm om Hayden heen legde.

Hij zakte nog heel even weg, het volgende wat hij zich herinnerde was dat Hayden ineens overeind schoot een vuist in zijn maag plaatsend en hij hapte even naar adem. "Hayden au." Hapte hij in een keer klaarwakker en opkijkend naar haar bezweten gezicht. Of.. Waren het tranen? Langzaam kwam de albino overeind en trok het deken iets beter om haar heen en veegde de plakkerige rode lokken uit haar gezicht. "Je hoeft je niet te verontschuldigen tegen de awesome Prussia." Hij grijnsde even maar keek vervolgens toch wel serieus naar haar. "Nachtmerrie gehad?" Sprak hij langzaam terwijl hij even glimlachte naar haar een snelle hand door zijn rommelige witte lokken halend.

_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   za 1 jun 2013 - 9:57

Hayden de Payens schreef:

Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden ademde snel en hard, haar mond stond open. 'Sorry' was haar antwoord op wat hij zei dat ze niet sprry hoefde te zeggen. De natte lokken vielen net zo hard weer terug op haar betraande wangen. 'Soort van' was haar antwoord op zijn vraag. 'soort van' herhaalde ze zichzelf zacht. Haar vuist stond nog steeds in zijn buik, langzaam haalde ze haar hand weg van zijn buik. Waarna er nog een traan over haar wang viel. De kamer was donker maar toch zag ze zijn gezicht goed genoeg om emoties te kunnen onderscheiden. 'het spijt mij Gil' Herhaalde ze haar excuus weer


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   za 1 jun 2013 - 10:07Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.
De albino begon zijn bekende lach zachtjes te lachen terwijl hij zijn hoofd heen en weer schudde tegen de muur aan waardoor zijn witte plukjes heen en weer vlogen langs zijn blanke hoofdhuid. "Je leert het ook nooit he." Fluisterde hij zachtjes en kwam nog wat meer overeind zijn arm om haar heen slaand. "Het lijkt wel of je gezommen hebt jezus Hayden. Verdronk je ofzo?" Zijn stem was niet helemaal serieus maar toch lag er zorg in zijn ogen die zich diep in de hare hadden gehaakt.

Ergens mistte hij de tijden van vroeger, waarin hij supreme ruler of all kon zijn maar tijden waren veranderd en hoe. Van Tutonic Knights was hij langzaam aan overgegaan in het groten koningkrijk der Pruisen. Old Man Fritz had hem groots gemaakt en hij had misschien zijn oude man laten zakken, net zoals hij Vati had laten zakken, maar hij had Ludwig nooit laten vallen, hij zou zichzelf hebben opgegeven als het niet voor een paar die nogsteeds altijd om hem gaven en hem gered hadden was. Ze hadden Alfred gesmeekt om hem te redden en wonder boven wonder had de amerikaan geluisterd en hem mee gestuurd met Ivan voor veertig lange eenzame jaren. Zijn broer was boven hun verlies uit gekomen dankzij Alfred en de andere landen.

Gil was ze dankbaar en had zijn plekje op deze school aanvaard. Want zijn broer kon zichzelf nu redden. Nu moest Gil nog een weg weten te vinden. En zo staarde hij naar het roodharige meisje naast hem hevig bezweet en wat leek nog altijd buiten adem en doodsbang voor iets..

_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   za 1 jun 2013 - 10:13


Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden voelde even aan haar wangen 'lang verhaal, vertel het je nog wel een keer.' Kapte ze hem snel af waarna ze de deken van haar afgooide en het eenpersoonsbed uitstapte in het korte broekje en strakke shirtje wat functioneerde als pyjama. Haar lange benen zette zich naar de badkamer waar ze het licht aandeed en haar handen op de wasbak en keek naar zich zelf in de spiegel. Haar ogen totaal rood van de tranen die ze had gelaten in de nacht. Haar rode lange lokken nat van de tranen, zelfs haar wangen. Het meisje pakte een handdoek en drukte deze op haar gehele gezicht en liet zich zelf zakken op de wc met de deksel er op.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   za 1 jun 2013 - 10:19Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.Lichtelijk verbaasd keek de lichtharige jongen haar aan. Maar vervolgens schudde hij even zijn hoofd en kwam half zijn bed uit en trok snel een donkere joggingbroek aan zijn blanke bovenlichaam ontbloot houdend waardoor de tattoo van een kroon op zijn rug zichtbaar bleef. Hij rekte zichzelf even uit en pakte een zaklantaarn van zijn nachtkastje zich een leuk plan uitstippelend voor hun twee om deze nacht door te brengen want bijde zouden ze waarschijnlijk niet meer in slaap komen. Langzaam liep de albino naar de deur en klopte er even zacht op. "Hayden?" Zijn stem was even vragend en hij klopte nog even op de deur. "Gaat het?" Zorgen lagen in zijn stem terwijl hij een stap achteruit deed de zaklantaarn even omhoog gooiend en weer opving wachtend op antwoord van zijn beste vriendin.
_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   za 1 jun 2013 - 10:29

Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:

Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden gooide de handdoek in een hoekje en pakte een glas om te vullen met water en slokte het water weg. Ze deed de deur open en keek hem aan, 'Ja, 't gaat' een leugentje op eigen bestwil kon prima. Ze had geen zin om alles nu te gaan uitleggen, dan zou het helemaal een waterballet worden. 'Zoals ik zei, leg het nog wel een keer uit misschien.' Haar woorden kwamen er net wat te bot uit dan ze wilde. Haar handen grepen naar het strakke shirtje en trok die nog wat naar beneden. Ze zuchtte toen ze zich liet zakken op zijn bed, ze trok de deken over dr hoofd.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   za 1 jun 2013 - 10:36Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.
Gilbert trok zijn wenkbrouw even op. "Weet je het zeker?" Klonk zijn stem even twijfelachtig voor hij de zaklantaarn omhoog gooide en opnieuw ving. Hij glimlachte en leunde tegen de muur toekijkend hoe ze weer naar zijn bed liep en onder de dekens dook. "Is het kleine duifje nog moe of wil ze op avontuur?" Hij grijnsde even en knipoogde naar haar de zaklaantaarn aanklikkend en op Hayden wijzend zodat ze vol verlicht werd en wel op moest opstaan.

_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   za 1 jun 2013 - 10:40

Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:

Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden zuchtte diep en gooide de dekens van zich af. 'Ik ben moe gil,' ze keek hem aan en gilde even toen ze zelf in de lamp keek. Ze zuchtte even en ging zitten op het bed en veegde wat tranen wel. 'Gilly ik voel mij ontzettend klote door die nachtmerrie' zei ze zachtjes. Ze wilde gewoon even zitten en bij komen. Ze was altijd heel suf en slaperig daarna 'wacht even een paar minuutjes dan wil ik wel mee op avontuur.' ze probeerde te glimlachen wat niet lukte_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   ma 3 jun 2013 - 4:25Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.Gilbert zuchtte even en viel naast haar neer op het bed de zaklantaarn naar zichzelf scheinend. Voor hij de pantaarn uit klikte en achterover leunde schuin kijkend naar Hayden. "Weet je, je ziet er nogsteeds uit alsof je een spook hebt gezien." Hij grinnikte even en schudde zijn hoofd proberend zijn nachtmerrie weg te schudden. Maar hoe kon je ooit iets wegschudden wat echt gebeurd was. Altijd zouden zijn herinneringen hem achterbolgen hoe lang geleden ze dan ook waren.
_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   ma 3 jun 2013 - 7:01


Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Haar ogen staarde leeg weg naar de muur. 'Sorry, het is gewoon dat het niet zo maar een nachtmerrie was. It really happend.' ze legde haar hoofd op zijn schoot. ze zuchtte zachtjes en keek op naar hem. ze pakte de zaklamp en klikte het aan en knipperde met haar ogen toen ze met het ding in dr ogen scheen. 'WHOOOO' zei ze hard en wreef in haar ogen. 'That kinda hurt' zei ze grinnikend.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   ma 3 jun 2013 - 7:19Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.Gil trok even zijn wenkbrouw op maar de albino moest toch even lachen voor hij de lamp uit haar handen trok en haar half van het bed trok, zonder dat hij het echt besefte drukte hij haar woorden weg. Ze brachten alleen maar herinneringen aan zijn droom terug en dat was nu absoluut het laatste wat hij zich wou herinneren. Hij glimlachte even naar haar en legde zijn arm om haar ranke schouder. "Zullen we?" Hij grijnsde en wreef door haar haar een warme glimlach op zijn lippen.
_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   ma 3 jun 2013 - 9:36

Hayden de Payens schreef:

Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden pakte zijn hand stevig vast met twee handen. 'Wat gaan we doen eigenlijk?' vroeg ze lachend. Haar oorbellen had ze altijd in, ze waren nog van haar moeder geweest. ze liet zijn hand los en requipte een trui en sokken bij zich zelf aan en grijnsde vrolijk. 'Ik ben lekker koelerderderder' zei ze plagend tegen de albino jongen. ze waren eigenlijk best knap albino's


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   ma 3 jun 2013 - 23:01

De witharige jongen begon te lachen een twinkeling ontwikkelend in zijn. Rode ogen. "Twee woorden." Hij grijnsde nog net even iets breder. "Farron sisters." Hij trok Hayden overeind en gleed over zijn wasbordje. "Niemand is awesomerder dan Gilbert. De enige die in de buurt komt is Gilbird." Het vogeltje hoorde zijn naam, werd wakker en vloog tjirpend in Gil's haar. "Wist je dat Serah bang is voor spoken?"

_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   ma 3 jun 2013 - 23:27

Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:

Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden grinnikte en pakte een paar lakens uit de kast en smeet er een naar Hem 'Laten we gaan spoken dan?' zei ze grijnzend en trok haar wenkbrauw even op. 'Dude ik krijg alles wat ik wil' ze grinnikte en trok dr shirt strak naar beneden en zette dr handen op haar borsten en drukte die omhoog. 'Met dit bereik ik alles' zei ze grinnikend waarna ze haar shirt weer goed deed.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 


Laatst aangepast door Hayden de Payens op wo 5 jun 2013 - 9:16; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   wo 5 jun 2013 - 9:06


Gilbert Beillschmidt
"Das konigreich PREUSSEN"

Haar handeling deed zijn mond openvallen en hij staarde haar recht aan. "B..Boobies.." Zijn stem schoot half over en hij schudde zijn hoofd snel naar een kast rennend om zijn hoofd die rood werd te verstoppen in de kast en naar adem te happen.

[/i]

_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   wo 5 jun 2013 - 9:12

Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:

Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden begon te lachen. 'Ik denk dat dat een bevestiging is op wat ik net zei' ze liet zich vallen op zijn bed en barste hard in lachen uit. 'Gil je bent geweldig' zei ze tussen het lachen door.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   wo 5 jun 2013 - 22:43Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.Hij kon zichzelf wel voor zijn kop slaan en zo gouw hij kon trok hij het deken uit Hayden's hand en draaide zich om naar de deur de blos die nogsteeds over zijn wangen liep weg duwend. "Let's go dan maar he, voor ik je mond snoer als je zo blijft lachen." Zijn stem was iets hoger van schaamte en hij stapte door de deur snel kijkend of er geen docent over de gangen liep,.
_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   do 6 jun 2013 - 11:24

Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:

Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden probeerde te stoppen met lachen wat niet echt lukte en ze grijnsde vrolijk terwijl ze zijn hand vast pakte en achter hem bleef staan. Stiekem vond ze dit wel heel spannend en grinnikte ze nog steeds om zijn piep stemmetje. 'Rustig maar ik vertel het niemand' en ze sloeg haar arm even speels om zijn nek en liep de gang op en trok het laken over haar hoofd en stak haar handen uit naar gil en greep hem vast.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   zo 9 jun 2013 - 3:18Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.De albino snoof en draaide zich weg van Hayden de schaamte verbergend. "Dat is je geraden Hayden." Hij snoof even en stapte half weg het deken pakkend en verder lopend. "Nou plan van aanpakken?" Hij draaide zich half om zijn deken over haar heen smijtend en half lachend de gang af rennend.
_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   zo 9 jun 2013 - 3:28

Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:
Hayden de Payens schreef:

Hayden de Payens;

If I'm fighting for those I love, I care not what happens to this body.


Hayden grinnikte en bleef hem vast houden terwijl ze onder de deken met hem stond. 'Naar binnen rennen boe roepen Lightning naar buiten smijten en wegrennen?' zei ze lachend terwijl ze hem stevig vasthield rond zijn middel.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   ma 10 jun 2013 - 6:56Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.Gil knikte even afwezig en sloeg zijn handen in elkaar, een gewoonte die hij jammergenoeg over aan het nemen was van zijn roommate, de idioot. Hij grijnsde en pakte het deken terug van haar en legde zijn arm om haar nek terwijl hij verder liep de gang af. Plots tegen iemand op botsend..

-BETRAAPT-
wie wil xD
_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Lets go on an adventure [Gilbert Beillschmidt]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Dorms :: Boy Dorms-