WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Connected Worlds


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Connected Worlds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Connected Worlds   ma 27 mei 2013 - 8:50

Anime
Munters

The key to life is imagination. If you don't have that, no matter what you have, it's meaningless.
If you do have imagination.. You can make a  feast of straw.
[image]

Aangezien de other worlds open zijn voor iedereen om te bezoeken kan je hier alle informatie vinden die je nodig hebt over de wereld die jij wil bezoeken. Wil je jouw wereld uitleg hierbij? Zet hieronder dan even een beschrijving neer in algemeen beschaafd nederlands van maximaal 200 woorden met een goede uitleg zodat een van de teamleden jouw wereld bij de lijst kan voegen!

Cocoon/Pulse, FFXIII(-2)
Cocoon is een soort kleine maan, opgebouwd door de Fal'Cie van Cocoon. Deze 'maan' zweeft boven Pulse. Op Cocoon beschikt met over zeer geavanceerde technologie en het is ook de plek waar alle mensen wonen. Na de 'War of Transgression' is de mensen een angst voor Pulse aangeleerd. Om de controle over de mensen te behouden, houdt de Sanctum deze angst in stand en voed hem regelmatig. Cocoon wordt in de lucht gehouden door de Sanctum Fal'Cie.

Miracles Of Fantasia (Fantasy Life)
De ooit rijke wereld waar de zes volken van de Elves, Knights, Wizards, Fairies, Mermaids en Dwarfs is niet meer als een ruïne die nog altijd het eeuwige verdriet en leed van de volken uitspreekt. De Mermaids, Faries en Dwarfs compleet uitgeroeid door niemand minder als de Death Goddess, Demon Queen en Vampire Dutchess Vyndi Montgomery. Na een vreselijke strijd tussen de Knights, Wizards en Elves tegen de Vampires kwamen uiteindelijk de drie volken er uit als overwinnaars maar niet zonder slachtoffers. De drie volken raakte hun leiders kwijt en nieuwe moesten hun plaatsen vullen en niet alleen dat. Heel Miracles of Fantasia raakte onbewoonbaar dankzij de slachtpartijen die onder Montgomery's naam waren uitgevoerd, een lege vlakte achterlatend waar slechts een boom nog het leven aantoonde wat er ooit was. Zal er ooit nieuw leven bestaan in het ooit grootse land van Miracles of Fantasia?

Mytherian (Just another Fairytail)
Nadat de overlevenden van de grote slachtpartij in Miracles of Fantasia hun land moesten verlaten hebben ze een nieuwe stad opgericht, de trotse Shapeshifters werden erkend als echt volk door de Wizard Dutchess Mariah Fel'dan en haar zuster Maylaine Fel'dan werd aangewezen als hun leider. De jonge Falco Kil'Jeadan nam zijn vaders plaats over aan het hoofd van de Elves en de Knights werden uiteindelijk geleid door Joshua Hirsh. Toch waren ze nog altijd niet van Montgomery's haat af. De Vampires groeide ook opnieuw uit met Ken Ventris aan hun hoofd. Montgomery achter de schermen werkend om ook de val van Mytherian te verzekeren. Opnieuw stonden de volken sterk tegenover de vampires en wisten deze uiteindelijk te verslaan waardoor Mytherian bleef bestaan en Vyndi Montgomery verdween waarheen weet nog altijd niemand in de grote stad van Mytherian. Vandaag de dag is de stad nog groter uitgegroeid dan ze al was en heeft Mariah Fel'dan de complete macht in handen over alle volken. Samen leven ze in harmonie eindelijk verlost van de vloek van Montgomery.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Connected Worlds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Other Worlds-