WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Problematic day [open]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Problematic day [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elyar Lazar

avatar
Info
» Posts : 7
Character

Character sheet
» Age: 21
» Class: upper
» Love interest: Love is all about trusting each other, something I can'tBerichtOnderwerp: Problematic day [open]    do 25 sep 2014 - 10:28

Wauw, wat was hij toch o zo trots op zichzelf. Hij vond dat hij een applausje verdiende hoor, hij was nog maar een uur geleden aangekomen en wist nu al niet meer waar hij naartoe moest. Hij wist niet eens waar hij was. Het enige wat hij wist was… Oh nee… Was hij nu zijn kamernummer ook al vergeten? Wauw, fantastisch, bravo Elyar. Een diepe zucht ontsnapte zijn mond. Gelukkig had hij zijn spullen al wel in zijn kamer gedropt. Bij nader inzien was deze verkenningstocht echt een slecht idee. Hij had moeten weten dat hij verdwaald zou geraken. Dat gebeurde nou ook iedere keer als hij in een gebouw kwam. Zijn oriënteringsvermogen was compleet verdwenen door al die jaren. Zijn ogen stonden eventjes pijnlijk als hij terugdacht aan die tijd, die ene periode van zijn leven. Nee, niet aan denken. Hij was naar hier gekomen om opnieuw te beginnen, niet om na te denken over het verleden.

Natuurlijk was dit iets wat enkel hém kon overkomen. Ja, het was die typische situatie waarbij je niet oplet en dan opeens een tegenligger tegenkomt die te lomp is om door te hebben dat je niet oplet. Natuurlijk heeft die dan ook nog eens iets vast. Zo verdomt typisch. Typisch iets wat hem overkomt. Door zijn mentale afwezigheid, liep hij tegen een jongen aan. De jongen had donkerbruin haar, was groot (wat eigenlijk niet erg moeilijk was tegenover zijn 1m71) en zag er vrij gespierd uit. Door de ‘botsing’ die ze maakten, kreeg de jongen zijn beker koffie helemaal over zichzelf gegoten. Heel even staarde Elyar in shock naar de jongen, bevroren en inwendig vloekend. ”S-sorry… Ik.. Ik.. ehm..” Niet wetend wat te doen, probeerde Elyar met de mouw van zijn zwarte hoodie die koffie van de jongen zijn shirt weg te vegen. Wat uiteindelijk de vlek alleen maar verergerde. De jongen keek hem woedend aan. ”Ga aan de kant!” Elyar werd ruw aan de kant geduwd en de jongen (die zich duidelijk niet aan Elyar moe wilde maken) stormde furieus weg.

Hij sloeg zijn aqua blauwe ogen neer, naar de grond. In zijn borstkas bekroop een schuldgevoel en ondertussen voelde hij hoe hij de aandacht getrokken had. Daarstraks werd hij ook al soms vreemd aangekeken, maar nu staarde iedereen hem vreemd aan omdat ze hem opgemerkt hadden door de situatie. Hij voelde hun blikken branden op het gasmasker dat de helft van zijn gezicht bedekte. Waarschijnlijk vroegen ze zich af waarom hij het droeg, waarschijnlijk vonden ze hem vreemd, een creep, weirdo. Elyar fronste en haastte zich weg van deze plek en sloeg een hoek om waardoor hij uit kwam op een erg rustige gang. Hij zuchtte diep en ging voor het raam staan dat uitzicht gaf op een aantal bomen. Hij zuchtte diep. Wat een rotdag. Eerst de weg kwijt en dan zoiets. Maar dat was niet alles, vanmorgen was hij wakker geschoten van een nachtmerrie, hij had ruzie gehad met zijn ‘ouders’ en de reis was ook niet bepaald kort geweest. Een vermoeiende rotdag, ja, dat was de perfecte beschrijving voor deze dag. Alweer zuchtte hij en liet zich tegen de muur op de grond zakken, hij leunde met zijn achterhoofd tegen de muur en sloot zijn ogen. Hopelijk was deze dag snel voorbij.


~Beetje derpy maar moet nog wat inkomen~

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Problematic day [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School-