WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
We're gonna start a fire! ([Rox]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 We're gonna start a fire! ([Rox]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Setherian Eth'dan

avatar
Info
» Posts : 4
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: wishes
» Love interest: deadBerichtOnderwerp: We're gonna start a fire! ([Rox]   do 11 sep 2014 - 10:27

Het voelde goed om weer terug in het spel te zijn, een oud spoor weer terug vinden voelde heel erg vermakelijk. De schaduwen hadden hem omhelst en deze vermomming goed geholpen, hij zag eruit alsof hij echt hier vandaan hoorde te komen. Setherian grijnsde breed terwijl hij zijn hand diep in de jaszak stak en het mes voelde dat hij er verstopt had in het geval dat, gelukkig had hij tot zover geen problemen gehad met zijn krachten beheersen en zou dat hier geen problemen geven, dit had hij alsnog nooit van zijn doelwit verwacht, om hier naartoe te gaan was een groot risico voor hun om weg te gaan uit vertrouwd gebied, ten zeerste omdat hij bij één op één misschien wel een klein voordeel kon krijgen. Setherian grijnsde lichtjes en hoorde de stem door zijn gedachten echoën “Wees alsnog voorzichtig,” en hij knikte als antwoord tegen de stem die niet ver van hem vandaan was in fysieke gedaante. De schaduw achter hem leek iets langer te worden voordat die het voorbeeld van diens eigenaar weer volgde. Setherian had al een plan en zou het zo snel mogelijk willen uitvoeren om zo min mogelijk tijd te verspillen, de afgelopen maanden waren saai en doelloos geweest zonder hetgene wat zijn leven wat spannender en interessant wist te maken. Het maakte niet uit waar, hoe of waarom, maar hij had nou eenmaal iets of iemand nodig om die ‘gevoelens’ op te laten bot vieren of tenminste tot hij zichzelf kon wassen met het bloed waar hij naar verlangde. Hij grijnsde breed voordat hij zich terzijde hield en afwachtte tot een van zijn doelwitten binnen zijn blikveld zou komen, als ze zich enigszins normaal zouden gedragen zou dat niet lang duren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Rox Montgomery Nemesis

avatar
Info
» Posts : 36
Character

Character sheet
» Age: Ik lijk op 17 al jaren lang maar uiterlijk zegt niet alles
» Class: middle
» Love interest: liefde bestaat niet alles je van binnen sterft en niet kan begeren.BerichtOnderwerp: Re: We're gonna start a fire! ([Rox]   di 16 sep 2014 - 9:00 

  Save me from this death inside
 
Rox liep door de stad terwijl de avond langzaam viel en en de lichten aan sprongen door de straat waar ze liep. Ze zag er uit als een gewoon school meisje die naar haar gebouw liep waar ze sliepen. Ze haatte dit leven, hoe kon haar zuster haar dit aan doen? Een oude vampier opsluiten in een school terwijl ze niks mocht doen. Dit was echt de hoogste straf voor haar, geen mensen die een uitdaging voor haar vormde en geen vrienden en een verbod op je krachten gebruiken erger kon het niet worden.  Rox ogen gingen doelloos rond door de straat terwijl elke miezerige mens feest vierde. Waarom werd ze opgezadeld met bloedzakken en mensen die ze wou afmaken en bemeesteren. Waarom werd ze zo behandelt? Waarom ik? Rox ogen sprongen gloeiend rood en verbranden haar contact lenzen door haar woede. Ze kon haar nieuwe krachten nog niet onder controle krijgen en wist bijna zeker dat ze de hele straat in een seconde kon uitmoorden en dan de aandacht kon trekken van de hele wereld. Ze rende snel een steeg in terwijl ze voelde hoe het moordlustige gif door haar aderen verspreide en het enige wat ze wilde en hoorde was kill ze!!! Dit leven voelde voor haar als een vloek nooit een einde en nooit een schoon begin. Altijd geschiedenis terug zien die je niet wilt terug te zien. Stemmen te horen die zeggen dat je ze moet killen. Nooit een eigen wil te hebben door een nicht die je haat. Voor altijd vervloekt te zijn met het doel die je op kreeg van je geboorte.
"Waarom kon ik niet gewoon dood zijn?" Zei ze toen terwijl ze alleen in de steeg zat met haar handen op haar oren gedrukt en haar knieën op de grond terwijl ze voelde hoe de regen haar laatste lichaams- warmte afpakte. Rox keek omhoog naar de hemel die grijs en grouw was terwijl een traan van bloed overhaal wang rolde en op de grond kwam.
Een geur trekte toen haar aandacht die ze al eeuwen niet had geroken, ze stond op en draaide zich om. Haar kleren waren helemaal door weekt en haar natte lokken vielen voor haar puur rode ogen. Zelfs zijn vermomming hielp niet tegen zijn geur en al snel leip ze naar hem toen, langzaam stap bij stap terwijl haar ogen begonnen op te glinsteren en haar grijns na tijden weer terug keerde.
 
ROXANNE

_________________
Serena, Rox, Lucetta, Scarlett, Jasmyn, Sean, Lux, Stacey en Daphne
Terug naar boven Ga naar beneden
Setherian Eth'dan

avatar
Info
» Posts : 4
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: wishes
» Love interest: deadBerichtOnderwerp: Re: We're gonna start a fire! ([Rox]   di 16 sep 2014 - 9:18

Setherian knikte kalmpjes terwijl hij haar zag, blijkbaar waren de rollen niet vast bij dit spel, een van zijn mogelijke doelwitten was naar hem gekomen met een bedoeling. De ogen van het doorweekte kind verraadde alles ook al was het zeker dat ze niet van plan was iets te verbergen voor hem. Setherian grijnsde eventjes en wist dat het mes dat hij bij zich had zo goed als zinloos was voor nu, de handschoenen die hij droeg trok hij geleidelijk uit terwijl hij het meisje aan bleef kijken, hij wist het zeker en zij zou het ook zeker weten als ze het nu niet wist. “Dat is lang geleden Roxanne,” sprak hij kalmpjes en langzaam terwijl hij zijn linkerhand hief en de huid verkleurde en zwart blakerde. De zwarte prothese die gemaakt was van de demonische energie die in Setherian huisde. De prothese die zij hem had opgelegd toen hij ziek was geworden, de prothese die hij had verkregen toen Rox zijn hand had afgehakt. Zijn ogen veranderde onder de vermomming en veranderde in gele bollen van nijd en haat. “Ik ben hier gekomen voor een reden,” fluisterde hij kalmpjes terwijl de vingertoppen versmolten en langer groeide, in dit steegje had hij niet het risico gezien te worden, zeker niet met dit stort weer. De samengesmolten vingers groeide uit tot een lemmet, glanzend zwart en met enkele tekens erin gekrast die Setherian zowel voor sier als versterking gebruikte. Hij voelde zich geweldig nu hij weer zo dichtbij hetgene was dat hij het liefste zou uitroeien, wegscheuren van elke realiteit en nooit meer hoeven te zien. Het voelde vreemd om weer een vampier te zien die hij zolang al zocht, maar het zou het vast en zeker waard zijn als hij klaar was met zijn plannetje. Het voelde bijna sensueel, de spanning die door hem ging, het versnelde kloppen van zijn hart en de bloedhekel aan de bloedzuigers die hij zo verachtte. Setherian grijnsde breed en stapte langzaam aan dichterbij, zijn rechterhand leek te kraken maar dat waren vonkjes die door zijn ‘vermomming’ heen brandde in de handpalm, een zwarte vlam in zijn rechterhand en het demonische zwaard in zijn linkerhand zeiden al genoeg over wat hij daadwerkelijk van plan was te doen met Rox. De stemmen in zijn gedachten grauwden en sisten naar elkander, de summons die zijn haat en nijd voelden huilden mee in zijn onderbewuste, hij kon het gelach horen door elk geluid heen en hij zinde op nog één ding, Rox haar vlees.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: We're gonna start a fire! ([Rox]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

We're gonna start a fire! ([Rox]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School-