WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
¤ Ren Ryuu ¤


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 ¤ Ren Ryuu ¤

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ren Ryuu

avatar
Info
» Posts : 17
Character

Character sheet
» Age: 18 years
» Class: Middle Class
» Love interest: Love is a thing I can't see the point off.BerichtOnderwerp: ¤ Ren Ryuu ¤   za 6 sep 2014 - 10:02

Ren RyuuI'm not arrogant. I'm just better then you.

Achternaam: Ryuu  [Dragon]
Voornaam: Ren  [ Romance, love]
Geboortedatum: 8 juli
Leeftijd: 18 jaar
Geslacht: Man
Lengte: 1.88 meter

¤ You won't look much further than my looks alone ¤
Ren heeft zwart haar met een diepe, blauwe glans. Het is halflang en valt half voor zijn ogen, die lichtblauw zijn. Zijn lichaam is slank en lang. Enigszins atletisch, maar niet echt gespierd. Zijn kledingstijl is netjes; Ren draagt geperste broeken, blouses, colberts en leren schoenen, alles op maat gemaakt natuurlijk. Alles aan zijn uiterlijk vertelt je dat dit een rijke jongen is.

¤ Can you tell what is on the inside? ¤
Ren is rijk, intelligent en succesvol en iedereen mag het weten. Hij heeft altijd een arrogant air over zich heen, omdat hij zich meestal te goed voelt voor iedereen. Desondanks is hij wel goed opgevoed en zal hij altijd respect tonen naar ouderen en personen met een hoge sociale status. Zijn doel in het leven is echter om zo succesvol te worden dat hij niemand meer respect hoeft te tonen, omdat hij bovenaan staat.

Ren is dus ambitieus en een harde werker, maar is tegelijkertijd ook erg verwend. Hij is er aan gewend dat hij op zijn wenken bediend word en zijn eten altijd van de beste kwaliteit is. Hij is niet makkelijk in de omgang als hij geen respect voor je heeft en dat respect is moeilijk om te winnen.

Hiernaast is Ren een intelligente spreker. Hij is goed in het observeren van mensen en vermaakt zich regelmatig door het ontleden en uitleggen van een situatie, waarbij hij mensen regelmatig met een mond vol tanden zet omdat zijn conclusies vrijwel altijd correct zijn.

¤ Only I can see my powers ¤
Ren ziet er uit als een normale jongen, maar hij ziet jou anders. Hij ziet de aura's van mensen. Dit kwam opspelen op zijn 14e en in de afgelopen 4 jaar heeft hij zijn krachten onderverdeeld in verschillende benaming.

Deduction;; Elk mens heeft een aura om zich heen. Deze spirituele energie heeft een kleur en toont verschillende dingen. Persoonlijkheid word gereflecteerd in de grote en de kleur. Emoties tonen zich op verschillende manieren. Woede kleurt een aura donker, liegen doet een aura trillen, blijdschap doet een aura stralen, etc.

Shield;; Wanneer Ren Shield gebruikt, verhard hij zijn aura om zich heen ter bescherming. Dit kan in alle vormen en formaten, maar Ren prefereert een soort koepel. Bij het verharden van zijn aura word zijn aura zichtbaar voor iedereen. Zijn Shield is dus zichtbaar als hij het gebruikt.

Sword;; Dit is een techniek die Ren nog niet echt onder de knie heeft. Dit is ook te zien wanneer hij zijn Sword oproept. Er is een soort gevest zichtbaar en een kling, maar beide zijn vrij recht en vormloos. De kling is rafelig bij de punt. Ren heeft nog niet kunnen vaststellen wat voor soort zwaard het is. Ook Sword manifesteert zich door het verharden van zijn aura, waardoor deze techniek zichtbaar is voor iedereen.

¤ Family isn't everything that counts ¤
De Ryuu Familie
De Ryuu familie, ook bekend als de Draken familie, is een oude bloedlijn in het bezit van veel oud geld. De bloedlijn gaat terug naar de tijd dat de wereld nog koningen kende, waar deze familie van af schijnt te stammen. De naam is vrij bekend in de rijke delen van het land. De Ryuu familie zit in het makelaarschap en verkoopt voornamelijk miljoenenhuizen aan rijke sterren.
Vader;; Hibiki Ryuu  || 45 jaar  ||  Makelaar
Van kinds af aan groeide Hibiki op in rijkdom. Hij droeg, net als Ren nu, altijd een air van superioriteit met zich mee. Hij trouwde een prachtige vrouw, kocht een prachtig huis, nam zijn vaders bedrijf over. Kortom, zijn leven was aardig perfect. Hij was zelfs gezegend met een ambitieuze zoon, helaas heeft hij altijd weinig tijd voor hem.
Moeder;; Manami Ryuu  ||  43 jaar  ||  Makelaar
Manami was Hibiki's Highschool love. Ze trouwden toen ze 21 was en drie jaar later werd hun enige zoon geboren. Manami leerde, samen met Hibiki, alles over het makelaarschap van Hibiki's vader en namen na zijn vroege dood samen het bedrijf over. Manami toonde zich een gehaaide zakenvrouw, maar veel tijd voor het opvoeden van haar kind had ze niet. Dit liet ze vooral over aan de kinderjuffen.

¤ A look into my past won't tell you who I am ¤
Ren werd geboren op een mooie lente dag. Zijn ouders waren beide erg gelukkig met hem, zeker omdat hij een jongen was. Hibiki had altijd het liefst een zoon gewild. Zijn kinderjaren verliepen rustig, hoewel hij al snel bij kinderjuffen gedumped werd, omdat zijn moeder aan het werk ging. Toch kwam hij geen aandacht of liefde te kort. De butlers en dienstmeisjes die in het grote landhuis werkten bedienden hem op zijn wenken, hij kreeg al het speelgoed in de wereld en er werd zelfs gezorgd voor speelmaatjes in de vorm van andere rijkeluiskindjes.

Toen Ren 9 jaar oud was, kwam het schokkende nieuws: Ze gingen verhuizen. Zijn opa, Hibiki's vader, had een nieuwe tak van hun bedrijf opgezet in deze regio en Hibiki mocht deze gaan leiden. Ren had natuurlijk niks te zeggen, dus werd alles ingepakt en vertrokken ze naar een ander deel van het land. Ze namen tijdelijk een groot appartement aan de rand van de stad. Na een jaar verhuisden ze naar een groot, vrijstaand huis een kilometer verderop. Ren was ondertussen spuugzat van het verhuizen en hoopte dat ze het nooit weer zouden doen.

Ren ging naar de basisschool in de stad, waar hij elke dag met een dure auto met chauffeur heen gereden werd. De meeste kinderen op deze school waren niet rijk en hierdoor nogal geïntimideerd door deze afstandelijke, enigszins arrogante jongen. Er waren echter ook kinderen die juist super vriendelijk tegen hem deden, juist omdat hij rijk was. Ren bouwde enkele oppervlakkige vriendschappen op, maar liet nooit echt iemand toe in zijn wereldje. Deze 'vrienden' hield hij toen hij naar de middelbare school ging.

Op de middelbare school ging er echter iets mis. Niet met zijn ouders of met zijn school, maar met Ren zelf. Rond zijn 14e jaar begon hij dingen op te merken. Hij zag vreemde kleuren in de lucht en om mensen heen. Aangezien Ren nooit iets onderzocht liet, begon hij zich hierin te verdiepen. De enige verklaring die hij echt kon vinden, was dat hij de aura's of spirituele energie van mensen was gaan zien. Ren was erg down to earth en deed het af als onzin. Hij deed zijn uiterste best om de kleuren te negeren en soms wist hij even te vergeten dat alle mensen om hem heen een soort energie uit straalden.

Helaas ging het niet weg. Het werd juist steeds duidelijker. In de twee jaren die volgenden werden de kleuren duidelijker en begonnen ze hem ook meer te vertellen. De aura's kleuren donkerder als iemand boos was, straalden als iemand blij was en trilden zelf wanneer iemand loog. Ren begon dit in zijn voordeel te gebruiken. Hij trad op bij ruzies, suste roddels en wist op precies het juiste moment de juiste dingen te zeggen. Vergis je echter niet, dit deed hij niet, omdat hij zo'n aardige jongen was. Ren had namelijk iets ontdekt: macht. Zijn krachten gaven met macht over anderen. Ze zagen iets wonderbaarlijks en onbegrijpelijks en waar mensen zoiets zien, dan gaan ze dat volgen.

Op zijn 16e won Ren de verkiezing tot klassenmonitor op zijn sloffen. Hij begon een steeds grotere rol te krijgen op school en wist zelf de leraren om zijn vinger te winnen.  Daarnaast studeerde hij veel en was hij één van de beste studenten van school. Al met al bouwde hij een behoorlijke reputatie op. Niet iedereen was hier erg blij mee natuurlijk.

Het was in het laatste module van het één na laatste highschool jaar toen het begon. Bedreigingen. Achtervolgingen. Bespiedingen. Ren vond het vrij vermakelijk. Hij merkte het gelijk wanneer er iemand achter hem aan kwam, hij wist aura's nu zelfs door muren heen te voelen en te herkennen. Als ze hem op stonden te wachten maakte hij gewoon doodleuk een omweg of ging hij nog een uur langer doorstuderen. Toch moest het een keer misgaan. Ren had niet opgelet, te afgeleid door de uitkomsten van de laatste toets. Hij liep naar buiten en werd daar opgewacht door zeven grote jongens. Hoewel Ren enige zelfverdediging kon, had je daar weinig aan als twee mensen je armen vast hielden. Hij werd afgeranseld. Ren kenden tot dat punt het begrip 'pijn' alleen uit boeken. Nu wist hij wat het was. Terwijl hij hijgend overeind werd gehouden, het bloed over zijn hoofd sijpelde en één van de jongens nogmaals uithaalde naar gezicht wist hij dat hij pijn verachte.

De vuist van de jongen bereikte hem niet. Zo'n 30 cm voor hem had zijn eigen, diepblauwe aura een muur gevormd die de vuist van de jongen opving. De jongen schreeuwde en schudde met zijn vuist. Ren keek verbluft naar de blauwe muur die door de slag in kleine splinters was opgegaan. Hij was zo in beslag genomen door dit fenomeen dat hij de tweede uithaal van de jongen niet zag en nauwelijks voelde.

Ren werd wakker in het ziekenhuis. Hier herstelde hij spoedig en eenmaal terug op school hoorde hij dat de jongens in kwestie waren geïdentificeerd waren op een beveiligingscamera en geschorst waren. Ren wuifde het incident weg. Hij had hem voldoende opgeleverd. Al die jaren had hij enkel naar de aura van anderen gekeken zonder er bij stil te staan dat hij zelf ook een aura had. Beter nog, hij kon het manipuleren! Het schooljaar dat volgde was drukker dan ooit voor Ren, want naast het feit dat hij op vrijwel elk examen de hoogste score van de complete regio haalde, oefende hij vrijwel dagelijks met het manipuleren van zijn aura en deed hij experimenten.

Toen hij 18 was, kwam er een mededeling van zijn ouders. Ren had zijn vader en moeder nooit verteld over zijn krachten. Toch schenen zij de noodzaakt te zien om hem naar het internaat St.Montgomery te sturen. Ren protesteerde nauwelijks. Hij had altijd een zeer formele relatie gehad met zijn ouders en hij wist dat protesteren geen nut zou hebben. Dus liet hij zijn spullen pakken door de bedienden en werd hij op de correcte dag en tijd afgeleverd voor de deur van het internaat.


Terug naar boven Ga naar beneden
 

¤ Ren Ryuu ¤

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-