WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Δ // DELTA HIGH ACADEMY


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Δ // DELTA HIGH ACADEMY

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar
Info
CharacterBerichtOnderwerp: Δ // DELTA HIGH ACADEMY   ma 1 sep 2014 - 5:49


Welkom op Delta High, een text-based RPG waar je al schrijvend de wereld verkend!
Delta High Academy is een speciale school opgericht door het Triumviraat. Alle Goden moeten verplicht les volgen aan de Academie. Ze moeten opnieuw de betekenis van mensen leren: hoe zij leven en wat hun waarden en normen zijn. Hun krachten worden dan ook afgenomen! De Goden op Delta High worden begeleid door mensen die mee les volgen op de school. Zij zullen erop toezien dat de Bovenmenselijke wezens slagen. Als dat iedereen lukt, krijgt elke God hun krachten terug! Maar eerst heb je nog een lange reis te gaan…Registreer je op Delta High! Meld je aan als mens of God (bestaand of zelfverzonnen) en RPG er op los. Stap in de wereld van JCINK, actieforummers wees gerust: we hebben speciaal voor jullie een jcink gids opgesteld.

Tot op de academie!
MVG
De Staff a.k.a. het Triumviraat.MEDEDELING: Wij zoeken nog een lid van het Triumviraat om ons te vergezellen in het Adminteam. Ook zijn er nog tal van leerkrachtenposities vrij. Wees er snel bij!


lijstje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Δ // DELTA HIGH ACADEMY

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Out of Character :: Out the Game :: Advertisement hall-