WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Underappreciated // 0pen?


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Underappreciated // 0pen?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Michael White

Michael White
Info
» Posts : 3
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper.
» Love interest: Girls/Girls/B0ysBerichtOnderwerp: Underappreciated // 0pen?   vr 22 aug 2014 - 22:08


In zijn j0ngere jaren had hij het n0g wel eens gepr0beerd, eten. Nu wist hij beter dan dat. Het smaakte hem niet, hij had het niet n0dig en vaker wel dan niet viel het d00r hem heen, 0p de st0el waar hij zat. Genant.
Zijn aanwezigheid was zeldzaam hier, in de eetzaal, maar zelfs als hij er was dan merkte niemand hem 0p. Erg bijz0nder was hij niet met zijn r0de haren en scherpe tanden - de j0ngen z0u d00r kunnen gaan v00r vampier. Maar vampiers wandelden niet d00r tafels en vampiers versm0lten niet met de 0mgeving als een kamele0n. Nee, hij was geen vampier - en de kans was klein dat hij er 00it een z0u w0rden.

0p dit m0ment was hij simpelweg een j0ngen, levend 0f niet, die zat te wachten t0t iemand ging zitten 0p de plaats waar hij zat. 0nzichtbaar, 0nv0elbaar, t0t hij daar zelf verandering in bracht. Iemand de schrik van zijn leven bez0rgen. Gew00n, 0mdat het kan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Underappreciated // 0pen?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School :: Lunchroom-