WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
I don't like this, and I don't like you even more [Lightning]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 I don't like this, and I don't like you even more [Lightning]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake Burned

avatar
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: I don't like this, and I don't like you even more [Lightning]   di 19 aug 2014 - 9:20


Drake liep door de gangen, handen in zijn zakken en een typische baldadige blik in zijn jonge ogen. De jongen had een tandenstoker in zijn mond, net lekker gegeten in de kantine en lol gehad met Gilbert. Natuurlijk was hij weer een voedsel gevecht begonnen en zat hij onder de viezigheid en hing er nog een broodje aan de achterkant van zijn jas, zonder dat hij dat zelf wist. Terwijl hij nu door de gang liep, gleed de jongen bijna uit door de ketchup onder zijn schoen en schoot in de lach om zijn eigen mallotige gedrag. Nu was het Drake zijn tijd om op te draaien voor zijn daden. zijn stappen gingen in de richting van een afgesproken lokaal. Het was het standaart lokaal waar iedereen heen ging wanneer ze moesten nablijven. Dus het gold voor Drake, welke dag vaste prik extra les niks doen. Alleen het leuke was dat er in deze les nu werd toezichthoudend opgelet door zijn 'beste vriendin.' Drake deed het lokaal open, maar zag dat er nog niemand was. Zijn hoofd ging van links, naar rechts, met dat stomme hoofd van hem met die domme grijns. Hij trippelde zachtjes het lokaal binnen en grinnikte. Ten eerste deed hij een krijtje in de borden wisser, typisch oud pesterijtje. Daarna schroefde hij de stoel wat losser en gooide al het papierwerk wat netjes op stapeltjes lag in de prullemand, waar al een bananenschil gedeponeerd was. Vervolgens wilde hij net gaan zitten, dus liep hij naar zijn tafel. Alleen had Drake de verlaging nooit gezien, dus slaakte hij een verbaasde kreet en gleed uit, over de ketchup op zijn schoen en de verlaging in de vloer. .

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Lightning Farron
Class President
avatar
Info
» Posts : 176
Character

Character sheet
» Age: 20 Years
» Class: Upper Class [President]
» Love interest: Focus on your ultimate Goal and shut out everything Else!BerichtOnderwerp: Re: I don't like this, and I don't like you even more [Lightning]   di 19 aug 2014 - 9:52

Lightning


"This l'Cie curse, it took everything. My future. My dreams. I didn't want to think, So I fought instead."

Lightning stapte met een stevige pas door de school om op tijd in het juiste lokaal aan te komen. Op de nablijvertjes passen was verre van haar favoriete bezigheid, vooral om het soort personen dat in aanmerking kwam voor nablijven. Light had het niet zo op van die regelbrekers die enkel lol maakte en geen enkel beetje verantwoordelijkheid toonde. Ze kon er zo een paar opnoemen en haar confrontaties met hen waren nooit echt prettig geweest. Het was dan ook niet verrassend toen ze niemand anders dan Drake in het verder nog lege lokaal vond. Wat haar wel verraste, aangenaam zelfs, was het feit dat hij met een kreet onderuit ging het moment dat zij de deur openen deed om de klas binnen te lopen. Haar hemelsblauwe ogen bleven op hem hangen, terwijl haar lippen zich op krulde in een lichte grijns. "Het zal eens niet," sprak ze op vaste toon, terwijl ze zijn vuile kleding bekeek. Dat was vast een voedselgevecht geweest met die vriendjes van hem. Geen wonder dat hij uit was gegleden. Dat spul moest ook onder zijn schoenen zitten. Lightning draaide zich van hem weg naar het bureau en merkte onmiddellijk dat de papieren die er hoorden te liggen nu de prullenmand bezette. Het waren haar papieren niet, maar dat nam niet weg dat zij waarschijnlijk degene was die alles zou moeten opruimen. Ietwat geïrriteerd, dat begon goed, keek ze naar het bureau om te zien of er verder nog wat mis was. "Van plan om nog een paar maanden naar nablijven te blijven komen, zie ik," merkte ze op vanwege de weggegooide papieren.


_________________

"Maybe Cocoon is past saving, but it's our home. And we'll protect it or die trying!
We live to make the impossible possible! That is our Focus!"
Terug naar boven Ga naar beneden
 

I don't like this, and I don't like you even more [Lightning]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Classes :: Middle Class-