WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
The boys are back [Gilbert]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 The boys are back [Gilbert]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake Burned

avatar
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: The boys are back [Gilbert]   ma 18 aug 2014 - 6:51

WORDS: xP || MOOD: sneaky || NOTES: yaay, back<3  


Snelle stappen, sneakers die zich vlug voortbewogen door de gangen. Het druppen van zwarte verf tegen de gladde schoolvloer, een zware lucht van grondverf drong je neusgaten in. Hij sloop op snel tempo voort en het was al bijna avond. Het licht van de ondergaande zon kwam door de schoolramen heen. Klaslokalen waren op slot gedaan, zodat er niemand meer in kon. Een schaduw bewoog zich voort, of beter gezegd.. twee schaduwen. Het geluid van de verf emmer was te horen. Je hoorde het gefluister van het duo en gedempt gelach. Nu achter een van de ramen dook een hooft op. Zwart sluikhaar, piekend op zijn hoofd. Triomfantelijke lichtbruine oogjes, vol kattekwaad en plezier van het jong zijn in de bloederige aderen. Een grote gluiperige grijns stond op het gezicht van de jongen, duidelijk wat van plan -zoals altijd- het was voor deze kwajongen normaal, een situatie zoals dit. De lach, het zwarte haar, zijn ogen en de typisch rebelse kleren, laten we het maar niet over het uiterlijk hebben dat precies uitstraalde hoe hij was. Een jongen waar je niet graag ruzie mee had en hij stond bekend onder een naam. De naam die door meisjes werd gefluisterd, door de jongens kwaad geroepen en door zijn vrienden lachend werd uitgesproken. Zijn naam was Drake Burned, een jongen bruisend, jong, 17 en klaar voor alles wat hem in het leven tewachten stond. Hij stond gebogen voor de deur van de lerarenkamer, grote grijns op dat te knappe smoeltje. Een smoeltje waar menig mens graag zijn vuist plante. Hij rommelde wat met de gejatte sleutelbos, tot hij een klik hoorde. Triomfantelijk liet hij een zacht gelach horen, kon de spanning, adrenaline in zijn lichaam voelen jagen. Hij keek samenzweerderig naast zich. Ja, daar zat zijn aller beste vriend, witte haren, rode triomfantelijke ogen en de kleren die bij hem hoorde als de kleur rood bij een appel. en bij het haar van.. oeps, even afgeleid. Hij keek grijnzend naar Gilbert, de jongen die naast hem zat, altijd meedeed met dit soort plannetjes. Snel schoot Drake toen het lokaal binnen en pakte een pen om het verfblik open te maken. Zodra die open was, haalde hij twee kwasten uit zijn kontzak tevoorschijn, een gooide hij naar Gilbert. ''Let's make this place a little bit nicer.''   hij begon gelijk de muur te beschilderen, ramen, stoelen, tafels. Gore teksten en vreemde tekeningen. Hij kon amper zijn lach inhouden, het gezicht van Vyndi en Lightning, ahww wat zou hij die graag kunnen zien wanneer ze dit aantroffen. Hij was in zijn element, haalde dingen uit waar mensen nog jaren over zouden praten, het was iets wat bij hem hoorde hier. Hij was een tijd depresief geweest, had zich vrijwel nooit laten zien en alleen zijn vrienden hadden geweten waar hij zat. Nu was hij op vakantie geweest en had zichzelf daar terug kunnen vinden. Nu kon hij weer volop zichzelf zijn. Drake, de jongen die ieder liever ziet gaan, was terug.

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Gilbert Beillschmidt

avatar
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: Re: The boys are back [Gilbert]   ma 18 aug 2014 - 9:09Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.Een grijns lag op zijn lippen terwijl hij zich liet leiden door de gangen. In stilte of tenminste voor zo ver ze stil konden zijn onder het gelach van wat ging komen bewogen ze zich voort lettend om de omgeving of er echt geen teacher rondliep.

Slippend kwam hij tot stilstand naast de deur en keek hem aan. "En hoe kom je ook alweer aan die fucking sleutel." Grijnsde hij maar glipte naar binnen en greep de kwast vast. "Hmm je tekent echt steeds beter en beter weet je dat." Grijnsde hij een foto makend van de geverfde Lightning en Vyndi voor hij zelf tewerk ging met duitse leuzen niet eens boeiend dat ze hem daardoor meteen zouden snappen.
_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
 

The boys are back [Gilbert]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School :: Teachers Lounge-