WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Flowercrowns and boredom {OPEN}


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Flowercrowns and boredom {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Thorn Forrest

Thorn Forrest
Info
» Posts : 15
Character

Character sheet
» Age: 16 human years
» Class: Middle Class
» Love interest: I don't believe in thatBerichtOnderwerp: Flowercrowns and boredom {OPEN}   ma 18 aug 2014 - 4:48

Wow! Had Thorn gedacht terwijl ze voor het eerst de enorme schooltuin zag. Het was een prachtig, groot veld met paden die er doorheen kruisten en hier en daar verschillende bloemenperkjes en bankjes.  Nu was ze bijna elke dag te vinden in de tuin als ze niet met huiswerk, de lessen of slapen bezig was.
De pluizige, groene voelsprieten op Thorns hoofd wiebelden bij elke stap die ze zette op het stenen pad. Ze verveelde zich een beetje en in de school was het benauwd met dit hete weer, dus was ze maar naar de tuin gegaan om een beetje frisse lucht te krijgen. Haar donkergroene blik viel op een groepje bloemetjes die op lange stengels uit het gras staken en ze stopte met lopen. Het duurde even voordat ze in de gaten had waarom deze doodgewone bloemen haar blik gevangen hielden. Met haar mond in een scheve glimlach liep ze richting de witte bloempjes op de lange stengels. Deze staan niet in bloemperken of bloempotten, dus ze mogen vast wel geplukt worden. Dacht Thorn terwijl ze op het gras ging zitten en de bloemen begon te plukken, de stengels lang mogelijk laten. Toen ze er een paar had geplukt, begon ze de stengels om elkaar te draaien en knopen, steeds eentje er bij voegend totdat ze een lange sliert van bloemen had. Ze maakte een krans van de bloemen, maar maakte hem nog niet aan elkaar, ze hield de uiteindes bij elkaar terwijl ze de krans op haar hoofd legde om te passen of het groot genoeg was, waarbij haar voelsprieten een klein beetje in de weg zaten. Toen ze voelde dat de krans groot genoeg was, maakte ze de uiteinden  van de krans vast en zette ze hem op haar hoofd. De blaadjes van de bloemetjes waren dezelfde kleur als haar gezicht en handen, wit, terwijl de hartjes van de bloemen geel waren, maar niet dezelfde kleur geel als haar blonde haar.
Wat nu? Vroeg Thorn zich af. Er waren niet genoeg bloemen meer voor een andere bloemenkrans, tenzij ze bloemen uit de bloemenperken zou mogen plukken. Ze was weer opgestaan en keek nu rond, de verveling sloeg weer toe...

(OPEN)

_________________


(Tar Gremlin species ©️ Retro-tv on deviantART)
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Flowercrowns and boredom {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Schoolyard-