WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Hayden 'Titania' de Payens


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Hayden 'Titania' de Payens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Hayden 'Titania' de Payens   ma 13 mei 2013 - 6:33
HAYDEN 'TITANIA' DE PAYENS
Middle Class || female || Class president


General

Name: Hayden de Payens
Nickname: Titania || Fairy Queen
Age: 17 years
Parents: Mom died, dad got depressed and dumped us
Siblings: Fairy Tail is my Family and my twinsister Sarah
Roommate: Sarah de Payens & Faye Hinomaru
Homeland: Fiore
Motherlanguage:Japanese
Guild: Fairy Tail
Guild Emblem Colour: Blue
Guild Emblem Location: Left upper arm

Relationships:
✾ Sarah de Payens ~ Twinsister & Fairy Tail member
✾ Faye Hinomaru ~ Roommate & Fairy Tail member
✾ Gilbert Beillschmidt ~ Best Friends
✾ Wendy Marvell ~ Fairy Tail member
✾ Laxus Dreyar ~ Ex-lovers & Fairy Tail member
✾ Drake Burned ~ Friends with benefits
✾ Yami Bakura ~ Bastard that needs to die
✾ Syo Kurusu ~ Friend of Sarah & Classmate
✾ Lightning Farron ~ Annoying Bitch & Class president Upper

Personality:
Hayden is een kwetsbaar meisje die veel heeft meegemaakt alleen houd ze zich altijd sterk. Ze laat zich zelf niet huilen, ze toont amper zwakte. Ze weigert mensen in haar buurt te laten komen. Als het je lukt om een vriendschap op te bouwen is het de beste die je kan hebben. Ze is onder alles een heel lief en zorgzaam meisje. Als je Hayden niet zou kennen zou je haar beschrijven als sterk, arrogant en bitchy. Nu door alles wat ze heeft mee gemaakt wil Hayden zelf beslissen wat ze doet en met wie. Gewoon om macht te hebben over zich zelf. Daarom gaat ze met iedereen die een piemel heeft en lief voor haar is naar bed. Hayden krijgt bijna altijd wat ze wil daarom is ze ook weg en onvindbaar voor de gene die haar afwijst op welke manier dan ook, ze is een meisje die haar zin wil krijgen op welke manier dan ook afwijzingen moet je voorzichtig brengen. Ook al heeft ze een onvergetelijk verleden ze probeert te leven in het hier en nu en er wat leuk van de maken

Looks:
Ze is een slank meisje die een normale lengte heeft voor een meisje haar Rode haren komen tot op haar onderrug, billen. ze voelt zich het veiligst in haar allerdaagse armour, maar op school draagt ze tegenwoordig vaker normale kleding.

History:
Zeventien jaar geleden werden twee meiden geboren op de zelfde dag, van de zelfde moeder. De moeder kwam te overlijden naar de geboorte van haar tweede dochter Sarah, Hayden haar zusje. De vader heeft 5 jaar lang zijn dochters opgevoed met de woorden dat het hun schuld was, dat hij wensde dat ze dood waren om zijn vrouw terug te hebben. waardoor de twee samen alles deden. Na vijf jaar trok de man die hun vader behoorde te zijn hun niet meer en dumpte hun bij hun tante, zijn zus en haar man. Die zelf geen kinderen hadden, ze waren vreselijke mensen en de twee meisjes moesten alles schoonmaken en na een tijdje begon haar oom haar en haar jongere zusje te misbruiken. er was weinig wat ze er aan konden doen omdat ze amper buiten kwamen en amper andere mensen zagen dat haar oom en tante. Vaak werden ze dan in de kelder gezet als er bezoek was met de waarschuwing maak je geluid krijg je twee dagen geen eten en drinken. Haar oom was een vreselijke man en verkocht ook hun lichamen aan vrienden, voor een uurtje of twee. Hayden haar magie kwam echt naar voren toen haar oom met een zwaard naar beneden kwam op Sarah af. Alle wapens in de kamer hadden haar oom doorzeefd. ze pakte Sarah haar hand en rende naar buiten. De twee meisjes die niet ouder konden zijn dat tien of elf jaar stonden op de straat met de zon die hun bleke huid verwarmde. Ze hadden de zon niet gezien of gevoeld voor een lange tijd. Na een tijd hebben rond gezworven en gebedeld te hebben kwamen de meisjes bij een Magiërs Guild met de naam Fairy Tail. Beide meisjes werden lid en werden sterke vrouwen met sterke magie.

In de Guild zelf sliep Hayden met iedereen eigenlijk ze wilde de controle over haar eigen lichaam hebben. Na een tijd werd ze hopeloos verlieft op iemand van zeven jaar ouder. Na een tijd bleek het wederzijds en kregen de twee een relatie waarin Hayden alleen bij hem bleef en niet van Bedje naar bedje ging zoals van voren, na een paar jaar vertelde hij haar dat hij de avond er voor met een meisje uit de bar in de stad was was gaan slapen. Voor haar was dat het vreselijkste wat hij kon doen en dat was het einde van hun relatie. En nu is hij een leraar op deze school, zijn naam is Laxus.

Magic:
Requip
Sword Magic
Telekinesis
Lightning Magic (whilst using Lightning Empress Armor)
Fire Magic (whilst using Flame Empress Armor)
Water Magic (whilst using Sea Empress Armor)

Most used armors: