WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Everything changed


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Everything changed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Everything changed   ma 2 sep 2013 - 8:27

Yesterday i died,
tomorrow's bleeding

De motregen tikte zachtjes tegen de ruiten van het grote schoolgebouw. De sfeer hing er een beetje beteuterd bij en hier en daar vluchtte mensen naar binnen voor de misschien komende storm. De enige die naar buiten liep was een jongen, zwart haar en een zwart jack aan. Zijn handen in zijn zwarte broekzakken gestopt, zwart piekhaar hing over zijn verduisterde ogen. Zijn afgetrapte gympen spatte in de plassen regen, het boeide hem eigenlijk niks. Toen hij halverwege het pad was keek hij op. Zijn bruine ogen waren te zien, al stonden ze duister. Zijn gelaat was kil en hij wilde het liefst gewoon weg van hier. Hij keek naar een raam waar ligt brandde. Opeens zag hij twee silhouetten. Ze stonden dicht tegen elkaar aan, hij kon wel raden wat die twee deden. Hij wendde zijn blik met een ruk af. Het mocht niet zo zijn, dat geluk was niet voor hem bestemd. Hij was gedoemd om voor altijd in de schaduwen te leven, zijn leven werd altijd weer verziekt. Al vanaf het eerste moment dat hij geboren was had zijn vader hem gehaat, was zijn moeder dood gegaan door een auto ongeluk en had zijn oom.. vreselijke dingen gedaan. Tenminste, dat is wat hij hem altijd was wijsgemaakt. Eigenlijk hing er een hele andere waarheid achter hem schuil, al wist hij niet van het bestaan daarvan. Hij kuchte even en haalde zijn hand door het zwarte haar, hij keek om maar zag niemand. Hij snapte dat het nu geen zin had om een sigaret op te steken door het weer. Hij plofte neer op een bankje, het was nat maar het kon hem niks schelen. Hij zette zijn ellebogen op zijn knieën en steunde met zijn hoofd op zijn handen. Opeens hoorde hij voetstappen, vlak in de buurt. Enkel zijn pupillen bewogen geïrriteerd. ''Wat moet je?'' sprak hij bot.

Tags:Hun Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   ma 2 sep 2013 - 8:46

Blauwe ogen staarden wezenloos voor zich uit na elke stap in de motregen, oude muffige kleding hing om hen heen alsof hij een zwerver was. Dagenlang had hij rondgelopen, in een wereld die hij niet snapte, dit was niet zijn thuis zoals hij dat kende. Hier waren geen jagers, mensen liepen met gerust hart rond zonder iets te doen. Hier was geen dreiging voor alles wat ademde en dus had hij het gevoel dat dit een interessante plaats zou zijn. Bevroren blauwe ogen richtte zich op een eenzaam gedaante op een bankje die op diens handen steunden. De gedaante zag er kalm uit en deed niets, wat hem alleen maar aanspoorde dichterbij te komen. Toen de stem van de gedaante voortkwam hield hij stil, "Wat moet je?" sprak de gedaante bot. Langzaam keek hij op naar de gedaante, "Je meurt... naar verrotting, als je blijft zitten.. als het nutteloze voorwerp dat je nu... vormt. Dan zal je waarschijnlijk ook gaan rotten. Al... zie je er al uit... alsof.. je langzaam wegrot, zielig..." fluisterde hij de gedaante toe. Zijn blauwe ogen staarden leeg en verward naar de gedaante. Zijn woorden waren gesproken zonder enige twijfeling, hij was erg goed in de waarheid spreken vanuit zijn oogpunt. Iets wat niet veel mensen wisten te waarderen, alleen dat was hem aangeboren. Hij voelde zijn eigen bloed door zijn aderen stromen bij elke beweging en rook het, het vlees dat hij droeg was een jas om hem veilig te houden en toen hij de gedaante nogmaals aankeek, voelde hij een knagende nieuwsgierigheid... honger.. enthousiasme of wat dan ook.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   di 3 sep 2013 - 8:13

[table style="table-layout:fixed;" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="1" width="90%"][tr]
Yesterday i died,
tomorrow's bleeding

Drake keek doelloos naar de stenen die voor hem lagen. Hij was enkel nog een huls van de jongen die hij enkele weken had kunnen zijn. Was het dan echt zo erg dat hij helemaal naar beneden zakte, door één meisje? Hij had er zoveel gehad. Misschien was het nieuw voor hem, een meisje dat onbereikbaar voor hem was. Op mentaal gebied dan, fysiek kon hij haar overal. Hij wilde wat hij niet kon krijgen,.. haar hart. Hij zette zijn handen tegen zijn gezicht terwijl de ellebogen op zijn knieën waren gesteund. Zijn zwart halflange haar viel naar beneden over zijn zwarte jack. Opeens hoorde hij voetstappen, hij bewoog enkel met de pupillen in zijn ogen. "Wat moet je?" sprak Drake bot tegen de vreemdeling. Drake gaf de jongen geen blik, zag enkel de oude vieze schoenen.  "Je meurt... naar verrotting, als je blijft zitten.. als het nutteloze voorwerp dat je nu... vormt. Dan zal je waarschijnlijk ook gaan rotten. Al... zie je er al uit... alsof.. je langzaam wegrot, zielig..." Drake keek giftig op. Zijn ogen spraken op het eerste gezicht verbazing, hij had dit echt niet verwacht. Ergens diep van binnen wist hij dat de vreemde gelijk had, hij kon het niet uit staan. Hij zag het verslofte vieze uiterlijk van de jongen met een oude muts. Drake stond op en keek walgend op hem neer, zijn blik vurig. ''Wie geeft jou het recht van spreken?! Kijk uit wat je zegt jochie, ik timmer je in elkaar als je het waagt nog zoiets te zeggen.'' Hij greep de blondie bij zijn kraag en keek hem kwaad aan. Hij liet zich niet beledigen. Opeens zag hij een meisje met rood haar langs de ramen lopen het lokaal in, zijn ogen spraken meer dan duizend boekdelen. Hij wendde zijn blik af, weer gericht op de vreemdeling.


Tags:Hun Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   wo 4 sep 2013 - 2:40

''Wie geeft jou het recht van spreken?! Kijk uit wat je zegt jochie, ik timmer je in elkaar als je het waagt nog zoiets te zeggen.'' Het schetsfiguur greep hem vast bij zijn kraag en keek hem kwaad aan, natuurlijk was zijn eigen antwoord bevroren en met een zielloze grijns keek hij hem aan. "De waarheid brand.. net als jou adem," zei hij zachtjes. Als een doodse fluistering was het voortgekomen uit zijn keel en zijn grijns was even breed. Hij voelde iets van binnen aan hem knagen en hij knipperde even. Hij voelde de greep rond zijn kraag en het verlangen om degene een mep te geven, tot hij zag hoe de gedaante afgeleid leek. Zijn ogen gleden langs de starende blik en hij keek naar het doelwit, "Aaah, je ogen... spreken. Ze fluisteren... je verlangen... je wilt haar," fluisterde Hun zacht. Hun.. de naam die hij had aangenomen sinds hij hier was beland, belachelijk. Zijn ogen waren gefixeerd op de jonge die nog steeds zijn kraag vasthield, het verlangen van de klap muteerde en in zijn eigen gedachte zag hij zichzelf naar voren schieten. De smaak van vlees in zijn mond, gecombineerd met de sappige ijzersmaak. Hun staarde afwezig naar de jongen terwijl in zijn gedachten zijn verlangen zich ontwikkelde.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   wo 4 sep 2013 - 7:40

Yesterday i died,
tomorrow's bleeding


Door zijn bijna oranje ogen keek Drake de jongen fel aan. Toen hij was opgestaan, had hij de vreemdeling bij de kraag gegrepen door de beledigende woorden. 'De waarheid brand.. net als jou adem," zei ´de muts´ zachtjes. Drake zijn ogen versmalde en gromde licht, hij mocht deze gast niet. ''Dat is toevallig, misschien komt het door de naam. Drake 'Burned.'' siste hij naar hem alsof die gast afval was. Hij wilde de jongen uitschelden voor alles wat in hem opkwam, hem tot niets laten verdwijnen en verwoesten. Waarom hij zo driftig reageerde wist Drake niet bewust. Het was vreemd, want normaal was Drake een chille gast die er een grapje van zou maken. Alleen.. de laatste dagen hadden Drake verandert. Hij was in een soort depressie geschoten, teveel negativiteit. Hij had het altijd al in zich gehad, maar wist altijd hoofd boven water te houden door de humor die hij af en toe nog wel van dingen inzag, op dit moment was dat bijna weg. Hij had teveel in zijn leven gezien en meegemaakt, dat het duister en de schaduwen langzaam zijn hart begonnen te hullen. De randen onder zijn ogen waren donker en zijn huidskleur was bijna grijs. In zijn laatste dagen altijd zwarte kleren maakte hij een groot contrast met de omgeving. Opeens zag hij het rode haar, de slanke vormen van een lichaam dat hij ooit adoreerde. Nu ging hij het liever met een grote bocht uit de weg. Het silhouet van Hayden trok over de muur toen ze langs het lokaal liep, in de gang waar hij naar toe kon kijken vanaf de tuin van de school. In zijn ogen was meer te lezen dan hij zelf wilde, de persoon tegenover hem had het gezien. "Aaah, je ogen... spreken. Ze fluisteren... je verlangen... je wilt haar," fluisterde Hun zacht. Drake´s ogen schoten onmiddellijk terug naar ´de muts.  ''Houd je smoel, jij weet niks! Stuk schorem. Wie denk je wel dat je bent?'' spuugde Drake naar de gast. Zijn grip werd sterker om de kraag heen, hij zag iets in de blauwe ogen wat hem niet beviel.Tags:Hun Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   wo 4 sep 2013 - 8:59

''Houd je smoel, jij weet niks! Stuk schorem. Wie denk je wel dat je bent?'' spuugde de jongen die Drake bleek te heten. Hun stond stil, zijn ogen glazig gericht op Drake. Hij voelde de handen rond zijn kraag en greep plotseling de pols van Drake vast. Hun zijn ogen focusten zich, hij voelde het bloed door de aderen stroomde bij de aanraking, hij rook het, hij proefde het, de ijzersmaak gecombineerd met het lekkere taaie vlees waar het rijkelijk in zat. Zijn hele lichaam begon te trillen terwijl hij de hartslag voelde, "Ik.... ben...Hun..gry..-" voordat hij zijn zin af kon maken veranderde zijn hele gelaatsuitdrukking. Het was weken geleden, zijn lichaam was weer begonnen met het afbreken van stoffen en hij voelde het knagende verlangen schreeuwen. Zijn blauwe ogen waren niet langer glazig maar stonden gefocust recht op het doel, niet toekijkende maar alsof ze door de huid heen staarden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   vr 6 sep 2013 - 8:05

Yesterday i died,
tomorrow's bleeding


''Houd je smoel, jij weet niks! Stuk schorem. Wie denk je wel dat je bent?'' spuugde Drake naar de vreemde gast. Hij keek met vlammende ogen, al de ingehouden emotie kwam er uit. Het kan zich uiten in verdriet, blijdschap, creativiteit, sporten en meer. Maar nu kwam het er uit bij Drake in de vorm van woedde. Opeens greep de jongen Drake zijn pols, Drake zijn ogen fonkelde.  "Ik.... ben...Hun..gry..-" Drake trok walgend zijn lip op. ''Hungry? laat me niet lachen. Maar je zult het zeker zijn, als ik zo naar je kijk.'' snauwde hij afkerend. Zijn hoofd licht naar achteren gehouden keek hij verbaasd naar de uitdrukking op het gezicht van de jongen. Opeens kreeg Drake een vreselijk onbehagelijk gevoel, hij wilde hier van weg. Wat was dit voor vreemde jongen? Hij zag in de holle ogen van de jongen dat er iets met hem was maar Drake kon het niet helemaal plaatsen.


Tags:Hun Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   vr 6 sep 2013 - 8:39

Hun klemde Drake tegen zich aan en zijn ogen bewogen abnormaal in de oogkassen, hij opende zijn mond met een kokhalzend geluid, zijn lippen krulden bijna weg en met zijn mond openhangend als een jachthond probeerde hij Drake vast te klemmen. Hij voelde met zijn ene hand de hartslag en voelde het verlangen in hem schreeuwen. "Het.. mooie... is.... mijn maag.. verlangt meer naar jou vlees.. dan jouw vriendinnetje naar jou!" barstte hij uit met een stem die niet meer paste bij zijn vorige houding. Alleen dit leek ook een heel ander persoon, ineens zag de jongen in de zwervers kleding er meer uit als een psychopaat dan een of ander opgegroeid weeskind. Hun voelde hoe binnen in hem alles snakken naar het zachte ijzersmakende vlees, hij voelde alles tintelen terwijl de herinnering aan zijn laatste maal hem aanspoorde. Hij trok de pols dicht bij hem toe en plantte zijn 'tanden' in de arm van Drake. Hij wou doorbijten maar genat eerst van het heerlijke gevoel van vlees tussen zijn kaken.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   vr 6 sep 2013 - 9:09

Yesterday i died,
tomorrow's bleeding


De verandering in de jongen deed Drake nog raarder opkijken. Wat was dit? De blauwe ogen waren bijna angstaanjagend, maar Drake was alleen niet bang. Zijn woedde en emotie ging gepaart in vele vormen. Opeens begon hij kokhalzende geluiden te maken en Drake begon zich los te rukken van de grip van de jongen. Dit was absurd, hij wilde bij deze jongen vandaan! Hij trok met zijn arm maar de zwerver had het ontzettend krachtig vast. Zijn hart begon sneller te kloppen, zijn bloeddruk steeg. Drake slikte en hij voelde opeens vreemde steekjes door zijn lichaam gaan omdat er onopgemerkt zwarte rook langs zijn rug liepen. Nogmaals probeerde hij zich los te rukken, het lukte weer niet.  "Het.. mooie... is.... mijn maag.. verlangt meer naar jou vlees.. dan jouw vriendinnetje naar jou!" Drake grauwde en keek moordend naar de jongen. In zijn hart voelde hij een scherpe steek, het voelde als een soort klauw. Drake greep met zijn hand naar zijn hart. ''You are a psyco!'' kwam er schreeuwend uit zijn mond. Hij trok nogmaals maar opeens.. hij voelde een scherpe pijn in zijn hand van een beet. Drake schreeuwde het uit, maar er gebeurde iets wat hij niet had verwacht. Uit zijn hand waar de jongen zijn tanden had ingezet, kwam een zwarte gloed. Als rook kringels die razendsnel hun weg naar de lucht zochten. Eerst dacht Drake dat de jongen het deed, maar in een fractie besefte hij, dat het uit hem kwam. Zijn tanden knarste tegen elkaar en hij sloot zijn ogen. Hij concentreerde zich op zijn hand, waar de 'rook' erger werd. Met zijn andere hand greep hij naar de keel van de jongen, klemmend tussen de zijn handen. De handen. ze begonnen te verkleuren.. ze werden zwart, zwart als kool.. Hij schrok er zelf van. Hij liet alleen niet los, kneep juist harder. ''Don't touch me!'' zijn ogen waren gloeiende kolen geworden, vlammen. Zijn haar was wilder en je zag de huid donkerder. Hij wist niet wat er met hem aan de hand was, maar besefte het ook niet. Hij dacht even dat het een droom was, dit was niet echt. Het enige wat hij wilde was deze jongen weg vagen. De schaduwen van bomen, lantarens, dieren mensen, ze stonden opeens allemaal stil. Op een vreemde manier keerde ze allemaal richting de twee jongens. Opeens schoten ze allemaal op de twee af, er ontstond een soort knal. de stenen vlogen in het rond, gras waaide uit het veld. Drake en Hun vlogen beide een kant op en Drake kwam op zijn rug terecht.  


Tags:Hun Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   vr 6 sep 2013 - 9:40

Alles ging in een flits en het moment dat Hun weer bloed had geproefd was hij geknapt en nu lag hij daar op de grond en staarde omhoog, hij knipperde lichtjes terwijl alles tot hem doorkwam, de zwarte huid, het bloed, de schaduwen, het bloed en de verandering maar bovenal de smaak. Hun knapte en voelde hoe zijn verlangen niet alleen maar een gedachte was maar zijn obsessie naar boven kwam, zijn 'ware aard' het wezen waarmee hij was geboren en opgegroeid. Hun zijn ogen stonden wijder gespreid dan de benen van iemand van lichte zeden. De irissen en pupillen zagen er onmenselijk uit terwijl ze rondkeken zonder volledig te focussen, of althans te snel keken om te focussen. Dit was hoe hij was geboren, dit was zijn psychose. "... je smaakt... naar.. meer." gromde hij met een krankzinnige grijns rond zijn lippen. Houterig kwam hij volledig overeind en stormde naar voren, de wonden over zijn lichaam waren abnormaal. In plaats van dat er bloed uitstroomde zag het eruit alsof er een stroperige substantie langzaam tevoorschijn kwam en bijna niet verder leek te komen dan net buiten de wond voordat het begon op te drogen. Zijn handen waren open en vingers stonden wijd gespreid maar trokken bijna dicht alsof ieder van hen een lichte spasme had. Een misselijkmakend geluid kwam voort uit Hun zijn keel terwijl hij angstaanjagend snel voor zijn nu houterige bewegingen naar voren kwam, zijn laatste restje verstand zat in verwikkeld met de morbide infectie die zich dieper in hem had geworteld dan hij zich in normale situaties zou kunnen bedenken. De smaak van Drake zijn bloed was bijna een verslaving geworden door enkele seconden, Hun stond vlakbij Drake en zonder hem aan te kijken of zijn ogen gefocust te houden bekeek hij de jongen. Het psychische verlangen, het lichamelijke verlangen, zijn hele obsessie was gericht op het vlees en bloed van de jongen. "Feed.... me..." kraakte zijn stem.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   do 12 sep 2013 - 9:24

Yesterday i died,
tomorrow's bleeding


Drake lach op zijn rug, roerloos. Hij hijgde en beet op zijn lip, zijn ogen gesloten. Hij kwam overeind en keek naar de jongen die verderop lag. Hij zag de jongen die vreemd rondkeek. Hij hoorde hem nog net spreken.  "... je smaakt... naar.. meer." *Dat, heb ik vaker gehoord.* dacht Drake ironisch. opeens kwam hij overeind, en voordat Drake het doorhad schoot de jongen ook op hem af. Het was een angstaanjagend gezicht hoe hij als een soort snelle zombie op hem af kwam, met een raar rochelend geluid. Drake kroop naar achteren.  "Feed.... me..." hoorde hij hem zeggen. Drake kwam overeind, bedacht zich wat. Hij zou zich niet langer laten zeggen wat hij moest doen of denken, dat had hij al te lang gedaan. Vooral deze opdracht, was absurd. Hij had genoeg geleden. Nu hij had gemerkt dat hij abnormaal was, wilde hij het gebruiken. Schaduwen dus, wat kon hij daar mee. Even leek voor Drake de tijd stil te staan. Hij zag om hem heen iets wat er altijd was, altijd.. schaduw. Wat als hij die tot vaste vorm kon brengen? Hij zag opeens een man lopen met 3 grote rottweilers. Alleen, wat hem nu opviel, de schaduwen hadden hun eigen wil wil. Drake dacht aan dat ze naar hem keken, en ze deden het, perfect. Drake glimlachte licht, ''Nooit.'' fluisterde Drake. *Val aan!* schoot door zijn gedachten. Opeens kwamen de schaduwen van de honden in beweging en in hun pad namen ze vaste vorm aan alsof ze van onverwoestbaar zwart staal waren gemaakt. De honden belaagde de jongen, waar hij zich op focuste.Tags:Hun Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   do 12 sep 2013 - 20:11

Hun zag hoe de schaduwen van honden zich in zijn richting begaven, alleen zijn verstand was verdwenen, enkel de leegte in zijn gedachten heerste er nog en terugtrekken was geen optie. Hij zag de schaduwen bewegen en vloekte in gedachten, dit had hij eerder meegemaakt alleen waren het toen niet langer schaduwen geweest. Hij draaide zich om en leunde achterover op zijn eigen botten, ze kwamen op hem af en hij zag ze. Het zou niet lang meer duren, maar iets in Hun knapte. Hij had talloze 'broeders en zusters' dood zien gaan aan krachten die hun ontnomen waren, ook door vergelijkbare technieken en ontsnappen was zoals hij zonder verstand al wist, onmogelijk. Alleen hij was niet te vergelijken met zijn voorgangers, hij was geen gek geworden karkas, hij had nog iets van intelligentie in zich zelfs met de huidige omstandigheden. Al was dit niet gemakkelijk, Hun zijn grijns werd breed en leek bijna door te scheuren. Alleen dat gaf hem de kans, Hun plaatste net voor de honden dichtbij was zijn wijs en middel vingers rond zijn mondhoeken en trok hard. Het vlees scheurde door en zijn onderkaak klapte een stuk verder open dan voorheen had gekund. De honden kwamen dichterbij en Hun draaide zich snel om. Waar hij van plan was om de honden eerst tegemoet gekomen was een val. Hij schoot op Drake af op zijn volle abnormale snelheid en greep hem vast. Met een misselijkmakend gorgelend geluid begon hij te praten terwijl hij zijn mond weid opende. "Disbind the fucking hounds! Or we will die TOGETHER!" brulde hij. Bloed dat langzaam uit de scheuren in zijn wangen droop leek bijna direct te etteren en daarna op te drogen. De gekte in zijn ogen was een flintertje genie in zijn eigen mening. Die honden... die zouden wachten, Cause if someone would get a brunch today, it would be the f*cking squirrel.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   vr 13 sep 2013 - 1:28

[table style="table-layout:fixed;" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="1" width="90%"]
Yesterday i died,
tomorrow's bleeding

Zo te zien had Hun dit totaal niet verwacht, even leek Drake verbazing te zien. Hij walgde van deze jongen, hoe kwam het bij hem op om mensen te eten? Drake vond het maar vreemd. Hij zag de honden op Hun af komen, snel en dreigend. Maar net toe de voorste 'schaduw' aan wilde vallen, gebeurde er iets onverwachts. Hun greep opeens Drake vast en hij was nu verbaast, wat een vreemde gast. Opeens vervaagde de honden weer omdat hij buiten concentratie was. Het bloed van Hun zijn kaak besmeurde zijn kleren en Drake greep naar de pols van Hun om zijn grip te krijgen. "Disbind the fucking hounds! Or we will die TOGETHER!" Drake kreeg gloeiende ogen en begon te lachen. ''Bang voor een keffertje, mutant?'' sprak hij dreigend. Drake greep naar Hun zijn keel en smeet hem tegen de grond, de stenen vlogen op en er leken vlammetjes tussen zijn zwarte haren te ontsteken. Hij voelde het branden, zijn hele lichaam. ''Funny... because.. i simply, can't die.. I am already dead'' sprak een monsterlijke stem uit zijn keel, waar een slangentong zich langs de tanden kronkelde. Hij lachte Hun uit en voelde zichzelf herboren. Zijn klauw omklemde Hun zijn keel die hij dichtkneep. Langzaam begonnen er schaduwen zich te richten naar die twee. Ze kronkelde als rook naar Hun toe, ze drongen als slangen zijn lichaam binnen. ''Give up!'' sprak Drake krakend. ''You messed with the wrong one..''

Tags:Hun Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   vr 13 sep 2013 - 5:22

''Funny... because.. i simply, can't die.. I am already dead'' sprak een monsterlijke stem uit zijn keel. Zijn klauw omklemde Hun zijn keel die hij dichtkneep. Langzaam begonnen er schaduwen zich te richten naar die twee. Ze kronkelde als rook naar Hun toe, ze drongen als slangen zijn lichaam binnen. ''Give up!'' sprak Drake krakend. ''You messed with the wrong one..''
Hun zweeg, zijn grijns nog steeds daar, hij voelde het maar ook weet niet. Hij voelde iets, alleen geen pijn, het was het gevoel alsof je werd gestoken, meerdere malen maar dan zonder de schakeling naar de brein dat het pijn deed. Hun grijnsde, hij legde zijn eigen hand tegen zijn schouder en groef zijn vingers diep in zijn eigen vlees. Hij lachte als een psychopaat en trok uit volle macht. Tussen zijn vingers liet het vlees los, het was een beetje maar de kleur was niet rood, het was bijna klonterig in plaats van gevuld met bloed. Hij duwde het vlees in de bek van Drake. "Choke on my rotting flesh, miscarriage of sorcery!" riep Hun uit met een grijns. Al klonk het veel meer krakend dan normaal. Zijn onderkaak hing naar beneden en hij draaide zijn hoofd, krakend klonk het hoe hij zijn nek in een bijna onmogelijke hoek wist te draaien en hij zijn luchtpijp bijna meer schade deed dan Drake. Hij kon er bij, nog een klein stukje. "If i were alive.. i would have fainted by long..." verklaarde Hun met een grijns. Toen trok hij zijn nek door en een erg akelige bobbel in de zijkant van zijn nek verklaarde hoe hij het zover had gebogen. Hun sloot zijn kaken rond een stuk hand, zelfs met deze hoek was het onmogelijk, alleen hij had de duim te pakken! Hij beet.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   vr 13 sep 2013 - 9:18

[table style="table-layout:fixed;" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="1" width="90%"]
Yesterday i died,
tomorrow's bleeding


Drake keek met razende ogen naar de jongen die hij in zijn greep had. De wind raasde om hen heen en hij voelde het vuur in zijn zwarte haar. Opeens deed hij iets walgelijks.. hij groef in zijn eigen huid... Drake moest bijna kotsen bij het aanzicht. Opeens kreeg hij het in zijn mond gepropt,  "Choke on my rotting flesh, miscarriage of sorcery!" riep Hun uit met een grijns. Drake kotste het terug uit over Hun zijn gezicht. Hij sloeg Hun in zijn gezicht.  "If i were alive.. i would have fainted by long..."  Drake keek met walging toe hoe hij zich razendsnel om zijn hand had geklemd. Hij beet er in en Drake's handen grepen in het gezicht van Hun. Uiteindelijk had hij zichzelf los en keek met woedende ogen naar Hun. Hij keek vol afschuw naar de tanden afdruk in zijn handpalm. Het deed ergens wel pijn, en het zien van zijn eigen bloed was ook vreemd. Het was lang terug dat hij zijn eigen bloed had gezien. Hij pakte zijn pols en deed een stap achteruit. Sweet droop langs zijn vuile strak getrokken gezicht. Hij greep Hun bij zijn kraag en ''We will see..'' sprak hij zacht. Hij wilde uittesten hoe sterk hij nu opeens was. Hij trok Hun omhoog en voelde zijn spieren, sterker en krachtiger. Hij schreeuwde van pijn maar ook triomf. Binnen enkele seconden smeet Hij Hun weg, enkele meters verderop. Hij belande in een muur, stenen vlogen in het rond en stof verspreidde zich over het veld. Drake stond half gebogen en hijgde, wat was dit? Opeens kon hij dingen waarvan hij altijd had gedroomd! Hij gromde. Hij wist het niet, maar tegelijk ergens wel. Altijd van gedroomt, altijd van gedroomd.. iets wat hij al sinds zijnb aller jongste jaren had gewild.. vliegen. Hij kneep zijn ogen stijf dicht en concentreerde zich heel erg. Alles inspanningen lieten het lichaam trillen, hij balde zijn vuisten, knarste zijn tanden. Opeens voelde hij een helse pijn door zijn rug schieten. Bloed spatte als een kleine explosie uit de zijn rug, hij schreeuwde het uit, bloed droop ook uit zijn mond. Achter op zijn rug waren twee zwarte, mystieke vromen te zien. Ze dropen van het bloed.. waren zo zwart als de nacht. Nog in elkaar, waren twee vreemd gevormde vleugels te zien. In zijn ogen stond pijn.. maar dit offer was werkelijk gelukzalig. Hij spreidde zijn armen terwijl zijn ogen krankzinnig stonden en hij lachte. Op hetzelfde moment rekte de vleugels ook uit. Bloed spatte op alle witte muren, ze besmeurde de schone ramen en het groene gras. Ze hadden de vorm van vleermuis vleugels, maar ze waren sterk als van een draak. Zijn schelle lach was te horen over het school terrein. ''Let's play now..'' klonk een brandend helse stem. Hij schoot op Hun af en dook met hem de lucht in terwijl hij de jongen bij zijn been had gepakt. De vleugels klapte, vlogen hoger en hoger. Het deed hem veel pijn maar hij negeerde dat. Soms verloor hij evenwicht maar herpakte zich toen. ''Dus je bent ook al dood? Bang voor de duivel Hun? Bang om te pletter te vallen in enkel druppeltjes van de stroperig rare bloed..?''Tags:Hun Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   vr 13 sep 2013 - 9:52

''We will see..'' sprak hij zacht. Ineens werd Hun weggegooid. . Hij belande in een muur, stenen vlogen in het rond en stof verspreidde zich over het veld. Een schelle lach was te horen over het school terrein. ''Let's play now..'' klonk een stem. Hun voelde hoe hij de lucht in werd getrokken. ''Dus je bent ook al dood? Bang voor de duivel Hun? Bang om te pletter te vallen in enkel druppeltjes van de stroperig rare bloed..?'' Klonk de figuur. Hun zweeg, zijn botten staken naar de klap in vreemde hoeken maar met een krakend geluid wist hij ze weer op de goede plek te krijgen al hangend aan zijn been. "There.. is.. no devil, only the elder gods whom abandoned... whom decayed.. and you will do so... too." kraakte Hun. Hij staarde leegjes naar de grond. Als hij zou vallen zouden enkele botten breken zelfs met zijn sterkere skeletstructuur zou het niet erg leuk zijn en geen 'donor' in de buurt. Hun begon te kakelen en plotseling kraakte er weer een bot. Hun had zichzelf honderdtachtig graden gedraaid met zijn been nog steeds vastgeklemd in de klauw. Hij gebruikte met een gesis van moeite en verwarring zijn spieren in zijn been en boog voorover. Als hij er behoefte aan zou hebben kon hij de hak van zijn voet likken. Alleen dat was niet zijn doel. Hij plaatste zijn handen bij elkaar en vormde een enkele gecombineerde vuist met zijn twee handen en sloeg neer op de pols van Drake. Hij wist dat als hij zo zou vallen op zijn benen zou kunnen landen. Ernstige breuken alleen hij had zijn bovenlichaam en bekken nog heel. Hij zou door kunnen gaan, alleen zijn plan was niet zo simpel. Hij zou zich direct vastgrijpen aan Drake diens benen. Beter nog. zijn vrije been had hij er al omheen geslagen. "Believe me... if you have no life... no soul... dead is just a lover.. and.. then i will have one. One more than you... with your lovely redhead..."

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   za 14 sep 2013 - 1:28

Yesterday i died,
tomorrow's bleeding


Drake schoot de lucht in, hoger en hoger. De wind liet zijn jack klapperen, zijn haar zwaaien. Zijn vleugels sloegen elke keer weer en hij voelde zich vrij. Opeens voelde hij een pijn aan zijn hand, er werd op geslagen.  "Believe me... if you have no life... no soul... dead is just a lover.. and.. then i will have one. One more than you... with your lovely redhead..." Drake keek woedend naar beneden, zijn ogen vlammend. De geluiden van de wind om zijn oren hadden alle andere geluiden weg genomen, behalve de stem van Hun. Nu hij hier boven was, kon hij de school van bovenaf bekijken. Het was best.. mooi. Hij sprak over haar.. waarom moest hij nu over haar spreken? Het moment dat hij eindelijk vrij was.. alleen dat liet hem weer naar de grond keren, maar hij bleef sterk in de lucht hangen. Woede, verdriet razernij, alle emoties kwamen er uit bij hem. Hij schreeuwde, schreeuwde alsof hij dood ging. Hij was al dood, vermoord door zijn oom, maar was altijd door blijven leven.. gekweld met het verleden. Tranen liepen langs zijn gezicht. ''You won't touch her, i will protect her, whenever the fuck she needs!!'' Hij liet Hun los, liet hem gaan. Al snel voelde hij dat hij gegrepen werd aan zijn been. Hij verloor zijn evenwicht, en viel ook. Hij liet zich vallen, alsof hij het altijd gedaan had.
-flits-
Het was een warme zomerdag. Hij lag op het gras en lachte, dolde en speelde. Als een jonge hond was hij gelukkig en hij zat iemand achterna. ''Ik ga je pakken! Ik ga je pakken!'' Hij rende over het veld en zag het rode haar voor zich uit gaan. Hij lachte. ''Echt niet!'' hoorde hij haar stem. Drake moest lachen, en rende sneller. Opeens sprong hij, bovenop haar. Samen rolde ze al lachend een heuvel af. Toen ze tot stilstand kwamen lag hij bovenop haar, hij gaf d'r een kusje. Opeens toen hij nogmaals keek, was ze weg. Het gras waren de stenen geworden. Toen hij opstond, leek hij in een ropvol winkelcentrum te staan, overal mensen.. niemand die hem zag staan. Af en toe zag hij mensen die lichter waren, hem even aankeken, het was net alsof hij ze kon. Meiden, jongens, volwassenen en kinderen. Drake zuchtte diep, hij moest haar los laten. Opeens, zonder dat hij het in de gaten had, stond er iemand voor hem, die hij eigenlijk helemaal niet belangrijk vond.. Vyndi..
-flits-

Hij viel nog steeds en de grond leek nog dichterbij. Opeens wist hij zichzelf te herpakken, spreidde zijn vleugels en dook de lucht weer in, wat een snoekduik. Hij snoof en wreef in zijn ogen. Toen hij onder zich keek, zag hij iets bungelen wat op Hun leek.. Hij draaide met zijn ogen, die weer normaal stonden. Hij pakte de jongen bij zijn kraag, maar niet met geweld. Hij liet de jongen alleen zien hoe het was om vrij te zijn. ''Ik denk.. dat ik dit aan jou heb te danken, ik sta bij je in het krijt.. alleen.. je mag me niet opeten...'' Drake schoot in de lach en gooide Hun hoog de lucht in. Toen Hun weer viel, ving hij hem op. ''Je hebt me wakker geschud, en dat was precies wat ik nodig had..'' Na een lange tijd vliegen, kwam Drake weer rustig op de grond terecht. Hij klopte wat opgedroogd bloed van zijn muts af en keek hem aan. ''Mijn naam is Drake Burned. Sorry voor de.. ongemanierde verwelkoming..'' Hij reef met een glimlach over zijn achterhoofd. ''Ik denk dat we het beste naar de zuster kunnen gaan.''

Tags:Hun Words: Notes:

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   za 14 sep 2013 - 3:17

Hun merkte hoe ze beide vielen en grijnsde naar de grond die razendsnel op hen afkwam. Zijn andere arm gespreid richtte hij zich tot de grond. Tot de dood, een oude vriend die hun afspraak al reeds eerder had verzet bij zijn geboorte. Alleen vlak voor de grond merkte hij hoe de grond weer verder weg gleed. . ''Ik denk.. dat ik dit aan jou heb te danken, ik sta bij je in het krijt.. alleen.. je mag me niet opeten...'' Drake schoot in de lach en gooide Hun hoog de lucht in. Toen Hun weer viel, ving hij hem op. ''Je hebt me wakker geschud, en dat was precies wat ik nodig had..'' Na een lange tijd vliegen, kwam Drake weer rustig op de grond terecht. Hij klopte wat opgedroogd bloed van zijn muts af en keek hem aan. ''Mijn naam is Drake Burned. Sorry voor de.. ongemanierde verwelkoming..'' Hij reef met een glimlach over zijn achterhoofd. ''Ik denk dat we het beste naar de zuster kunnen gaan.''
Hun staarde de figuur aan en zweeg, "What the fuck.. is wrong with you.." zei hij simpel. De ongefocuste blik staarde drake weer aan, op de vreemde manier waarbij de ogen heel snel leken te veranderen van 'focuspunt'. Alleen Hun zag dat de jongen zijn vechtlust had verloren, hij was weer normaal, althans normaal voor diens doen. Hun zijn botten leken te kraken terwijl hij zijn schouders bewoog en enkele botten leken weer terug te gaan, de anderen zouden op hun tijd weer goed gaan staan. De lege blik maakte plaats en langzaam aan en Hun viel tegen de grond. Zijn handen over zijn hoofd getrokken met een krakerig geluid. Toen hij opstond was het niet langer houterig, maar menselijk. De wonden die hij had, waren zo goed als dicht gegaan door de stroperige substantie die zijn bloed leek te zijn. Behalve de twee scheuren rond zijn wangen die hij duidelijk moest laten hechten... "Excuses.. dat.... was.. ongemakkelijk," snoof Hun terwijl zijn lege koele blik was gericht op Drake. Niet langer gefocust maar wel in de richting van Drake. Zijn bloedlust was verdwenen toen de kans op bloedvergieten was verdwenen.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake Burned

Drake Burned
Info
» Posts : 146
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: Middle Class
» Love interest: I am not realizing that i love you.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   za 14 sep 2013 - 5:34

Drake's ogen waren weer terug gekeerd naar hun normale doen. De bruine ogen die eindelijk wat rustiger waren en weer een glimp van blijdschap konden gaan laten zien. De afgelopen dagen waren ze eerder zwart dan bruin geweest, hij had een hele andere uitstraling gehad. Drake keek naar zijn vieze kleren en haalde zijn neus op. Hij rook bloed en overal lag bloed, dat ruimt iemand anders wel op, dacht Drake.  "What the fuck.. is wrong with you.." sprak Hun opeens, Drake keek hem terug aan. Hij had vreemde ogen vond Drake, al verbaasde hem dat niet door het tafereel van net. ''Ach.. ik ben gewoon een beetje vreemd. Net toen ik viel,.. ik zag eindelijk het licht denk ik. Het was niet eerlijk van mij, om dat op jou af te reageren.'' Hun leek nog steeds afwezich, Drake zwaaide voor zijn ogen. ''Hello?'' Voordat hij het wist, zakte de jongen ter aarde. Drake schrok en wilde bukken om hem te helpen, maar er gebeurde iets vreemds. Hij hield zijn hoofd vast, de wonden leken vanzelf te helen.. alles ging erg snel. Toen hij overeind kwam keek Drake hem met grote ogen aan. ''Vet man!'' hij lachte. Opnieuw bekeek hij hun kleren, fronste. ''Kom mee.'' zei hij.

Even later liepen ze door de gangen naar zijn kamer, hij gooide de deur open. ''Dit is mijn nest, in de kast liggen strips, ik ga me even opfrissen.'' zei hij nuchter. Drake liep de badkamer in en trok de deur achter zich dicht in het slot. Hopelijk zou Hun geen bende maken van zijn kamer, hij had een hekel aan opruimen. Na een tijdje kwam hij gewassen en gestreken de badkamer uit met onderbroek en hemd. Hij trok een shirt, spijkerbroek en T-shirt aan met opdruk van een zwarte draak. Hij wreef met een handdoek zijn zwarte haar droog en trok er even een borstel doorheen waarna hij er gel in deed. ''Wil je ook douchen? Dan kunnen we daarna naar die zuster voor die wonden in je gezicht.''

_________________
~Drake~

Terug naar boven Ga naar beneden
Hun Grysquirrel

Hun Grysquirrel
Info
» Posts : 19
Character

Character sheet
» Age: 17 years ago was my curse of life bestowed upon me.
» Class: middle class
» Love interest: steak.BerichtOnderwerp: Re: Everything changed   za 14 sep 2013 - 7:05

''Dit is mijn nest, in de kast liggen strips, ik ga me even opfrissen.'' zei hij nuchter. Drake liep de badkamer in en trok de deur achter zich dicht in het slot. Hopelijk zou Hun geen bende maken van zijn kamer, hij had een hekel aan opruimen. Na een tijdje kwam hij gewassen en gestreken de badkamer uit met onderbroek en hemd. Hij trok een shirt, spijkerbroek en T-shirt aan met opdruk van een zwarte draak. Hij wreef met een handdoek zijn zwarte haar droog en trok er even een borstel doorheen waarna hij er gel in deed. ''Wil je ook douchen? Dan kunnen we daarna naar die zuster voor die wonden in je gezicht.''
Hun staarde naar Drake en zweeg, hij was meegegaan, hij had sowieso geen plek waar hij naartoe kon gaan en dit was een best alternatief. Zijn kleren waren ranzig en bedekt met gruis, zand, modder en zijn stroperige - nu vastgekoekte bloed. Hun zweeg, met zijn vinger ging hij langs de wonden die hij zelf had gemaakt bij zijn wangen. "Heb.. je naald en draaid?" vroeg hij koeltjes terwijl hij met zijn tong langs de wond gleed. Hij zou het dicht kunnen naaien, dat had hij vroeger als kind wel eens gedaan, het zou niet mooi worden maar littekens zouden zich toch niet vormen. Hij maakte amper nieuwe huidcellen aan en sowieso zou hij niet lang leven als hij niet binnen een week iets zou eten, bij voorbaat een mens... of een dier. Zolang het maar lekker rauw en bloederig was.

_________________
Beyond the will to fight
Where all that's wrong is right
Where hate don't need a reason
Loathing self-assassination
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Everything changed   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Everything changed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Schoolyard-