WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
[Room 008] An empty room, I'm empty too. {RAITO YAGAMI}


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [Room 008] An empty room, I'm empty too. {RAITO YAGAMI}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
L Lawliet

L Lawliet
Info
» Posts : 11
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class:
» Love interest: SweetsBerichtOnderwerp: [Room 008] An empty room, I'm empty too. {RAITO YAGAMI}   za 24 aug 2013 - 3:22

xL  L A W L I E T
Met een vermoeit gebaar opende L de deur naar zijn kamer, en plofte neer op het bed wat op zijn deel van de kamer stond. Gedachteloos staarde hij naar het plafond. Een paar minuten lang lag hij daar, een lege blik in zijn ogen en kauwend aan zijn duimnagel. Hij keek in het rond. Zijn deel van de kamer was leeg. Er stond een bureau, stoel en zijn bed. Boven zijn bureau hing een prikbord waar hij krantenartikels en afbeeldingen op had geprikt die hem boeiden, maar verder geen posters, tekeningen, foto's, beeldjes en noem het maar op. Ergens had hij de neiging om zijn kamer iets meer te vullen, iets meer naar zijn karakter te schikken. Misschien was het huidige wel zijn karakter. Leeg. Geen herinneringen, geen dingen van emotionele waarde. Misschien was deze kamer wel het gene wat een balans stelde. De kamer was simpel. Misschien wel het enige waar hij in geslaagd had om het simpel te houden. Hij schudde de gedachtes van hem af en graaide met zijn hand naar een van de misdaaddossiers die op zijn nachtkastje lagen. Hij hield ervan om oude misdaden op te lossen als oefening. Nu hij hier op school zat had hij nauwelijks meer tijd om echte zaken op te lossen. Na een kwartiertje puzzelen legde hij het opgeloste dossier weg en draaide zich om. Hij verveelde zich, en om de tijd te doden besloot hij dat het het beste zou zijn als hij even ging slapen. Hij sloot de gordijnen om te voorkomen dat hij wakker zou worden en viel vervolgens op zijn bed in slaap.

inspiratie blijkt idd dood

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Room 008] An empty room, I'm empty too. {RAITO YAGAMI}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Dorms :: Boy Dorms-