WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
The cripple, Maya Soran


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 The cripple, Maya Soran

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maya Soran

avatar
Info
» Posts : 30
Character

Character sheet
» Age: 18
» Class:
» Love interest:BerichtOnderwerp: The cripple, Maya Soran   zo 4 aug 2013 - 11:15
Naam: Maya Soran
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwelijk
Kleur haar: Donkerbruin
Kleur ogen: Donkerbruin
Postuur: Iets molliger dan gemiddeld
Opvallende dingen aan het lichaam: Markeringen in haar huid op haar gezicht, linkerbeen mist vanaf iets onder de knie, linkerarm mist vanaf halverwege de bovenarm.

Verleden:
Maya is afkomstig uit een universum dat paralel loopt aan dat van planeet aarde, met als enige verschil dat er een ramp van bijna apocalyptische omvang plaats heeft gevonden. Een virus verspreidde zich razendsnel dat het lichaam zwaar aan kon tasten.
Maya, die tot aan haar achttiende eigenlijk niet veel bijzonders had meegemaakt in haar leven was aan het werk als timide serveerster in een klein, Italiaans restaurantje in hartje New York, werd getroffen en binnen twee maand waren zowel haar arm als haar onderbeen onherstelbaar beschadigt en begon het virus ook in haar gezicht.
Alsof dit nog niet genoeg was, overleden in die tijd haar ouders aan hetzelfde virus; zij waren er heftiger aan blootgesteld geweest. Maya bleef alleen achter in het nu lege retaurant. Ze bewoog zichzelf voort met behulp van een dikke stok die als kruk moest dienen en overleefde op wat er in de koeling lag en lang houdbaar was.
Ze werd gevonden door een jong echtpaar. Beiden merkwaardig ongeschonden; ze waren wetenschappers en hadden een vaccin gevonden. Maya ging met hen mee, waar ze het virus in haar lijf een halt toe wisten te roepen. De schade was echter niet meer te herstellen, want hoewel het aan haar gezicht maar oppervlakkig was, waren haar arm en been niet meer te redden. De ergst beschadigde delen werden geamputeerd en voor haar onderbeen kreeg ze een soort provisorische prothese, waar ze, zij het moeizaam, mee kon lopen, al gebruikte ze het liefst ook een kruk.
Het echtpaar trok verder, maar had het geld niet Maya mee te nemen. Deze werd ondergebracht in een opvangtehuis voor slachtoffers van het virus. Hier hielp ze tot ze in aanmerking bleek te komen voor Anime Munters.

Haar kracht was haar al langer bekend, sinds haar zestiende ongeveer, maar veel heeft ze er nooit mee gedaan, simpelweg omdat het haar een beetje bangmaakte, ze dacht dat het niet hoorde, vond het nogal brutaal en ze toch altijd wel werk te doen had.

Karakter:
Zachtaardig:
Maya wordt niet zo heel snel boos en is erg vredig van aard. Ze houdt totaal niet van confrontatie en is meer iemand van teamwork dan van competitie.

Escapistisch:
Romantisch van aard, verliest ze zich graag in fantasie. Ze kan een dromer zijn en trekt zich soms graag even terug in haar geest. Ze droomt vaak over andere werelden en stelt zich dingen soms romatischer en rooskleuriger voor dan ze zijn.
Sinds het overlijden van haar ouders en de epidemie in zij geheel is dit alleen maar sterker geworden. Hoewel ze het rouwproces redelijk goed oppakt, heeft ze toch de neiging weg te trekken in haar fantasie, om even niet met de werkelijkheid geconfronteerd te hoeven worden.

Ijverig:
Ze is snel bang tot overlast te zijn en wil graag meehelpen waar ze kan om zich nuttiger te kunnen voelen.

Onzeker:
Maya is niet erg dapper, snel geïntimideerd en zal stilvallen als iemand zonder reden bars of boos tegen haar doet.
Ze is voorzichtig en behoedzaam. Roekeloze acties hoeft men bij haar niet bang voor te zijn. Ook in haar uiterlijk ziet je dit terug. Vaak laat ze haar donkere haar voor haar gezicht vallen en draagt ze kleren die haar misvormingen verhullen; ze is niet helemaal comfortabel met ze in het openbaar vertonen.
Ook is Maya redelijk gevoelig voor wat anderen van haar denken, iets wat haar vaak rustig en stil houdt.

Vroeg volwassen:
Door wat haar is overkomen is ze vrij jong eigenlijk al van jong meisje naar gedwongen vrouw getransformeerd; ze moest overleven en voor zichzelf kunnen zorgen. Ze is daarom vrij serieus.

Kracht:
Maya kan zien wat er in het heden op andere plekken gebeurd. Hier zitten wel een ruim aantal beperkingen aan. Ten eerste speelt afstand een grote rol; hoe verder weg, hoe moeilijker. Daarnaast is materiaal ook van belang; als zij buiten zit en anderen in een gebouw met stevige muren maakt dat het ook alweer minder makkelijk.
In principe zou het ideaal zijn voor spionage, maar het zit Maya nog steeds niet zo lekker wat ze kan, en ze moet er haar draai mee vinden; ze moet voor zichzelf een toepassing van de kracht zien te vinden waar ze wat mee kan en waar ze zich goed bij voelt.

Hobbies:
Maya houdt van lezen. Ze had niet vreselijk veel vrije tijd, maar in de tijd díe ze had, pakte ze er onder andere graag een boek bij. Bij voorkeur romantische verhalen. Exotische oorden trekken haar ook aan. Er zelf heen reizen zou ze niet snel durven, waardoor de verhalen veel aantrekkingskracht op haar hebben.

Picknicken. Hoe gek het ook klinkt, het is vrij logisch. Maya is niet iemand van drukte; teveel prikkels maken haar wat van slag. Het liefste zit ze met vrienden op een kleedje, praat ze met ze en vergeet ze de wereld om haar heen.

Schilderen is ook iets wat ze graag doet. Goed is ze er nog niet echt in; Maya doet eigenlijk maar wat. Maar daar is ze ok mee; ze doet het ook puur voor haar plezier.

Luisteren naar muziek. Ze is vooral iemand van popmuziek. Lichtvoetig, geen al te zware thema's.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

The cripple, Maya Soran

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-