WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
FOODFIGHT


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 FOODFIGHT

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gilbert Beillschmidt

Gilbert Beillschmidt
Info
» Posts : 105
Character

Character sheet
» Age: Twenty Years
» Class: Upper
» Love interest: This is what I thought, I thought you'd need me. This is what I thought so think me naiveBerichtOnderwerp: FOODFIGHT   vr 2 aug 2013 - 8:35Be

not afraid of greatness: some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.Het was altijd dezelfde saaie sleur, hetzelfde liedje elke da weer. Er zat geen verandering in het leven hier op school. Maar Gil wist er altijd wel verandering in te maken. Gil vond wel een manier om zich even af te leiden van het saaie leventje dat zich hier binnen de muren van het St.Montgomery plaatsvond. Zo had hij zijn bad touch trio hier gevormd samen met Hayden en Drake en waren daar nog Sarah en Abigail half bij gekomen. Maar niet alleen dat, hij breidde zo langzamerhand zijn connecties uit. Ja hij kon Vyndi Montgomery al maar Ken Ventris was nu ook een van degene die hij half tot zijn vriendengroep kon benoemen. Hij had het daardoor zelfs iets los kunnen laten dat hij niet langer Mereth kon beschermen, zijn kleine Mer die toch niet zo klein en onschuldig bleek te zijn. Even schudde hij zijn hoofd, de gedachte wegschuddend en in stilte keek hij naar zijn eten. Nog altijd onaangeraakt. Een klein grijnsje gleed over zijn lippen en hij hief zijn vuurrode ogen op. Een paar tafels verder zat Lovino, iemand die hij nog altijd moest terugpakken al had Antonio hem bijna gesmeekt op de jonge italiaan te letten. Hij kwam met een zuchtje vooruit en pakte zijn bord pasta op voor hij op zijn stoel klom. "Oii tomatobasterd!" Schreeuwde hij door de aula en smeet het bord richting Lovino's hoofd maar het bord miste zijn doel en Gilbert schoot in de lach toen het bord recht het gezicht raakte van een jonge knul die Gil half kon als Sollux. Meteen greep Gil zijn glas bier op die hij naar binnen had gesmokkeld en sprong op de tafel. "Foodfight!" Schreeuwde hij door de hele aula en staarde met een brede grijns toe hoe iedereen onder hem dingen naar elkaar begonnen te smijten.

-anyone who wants
_________________
THIS IS WHAT I BROUGHT YOU This you can keep This is what I brought you
may forget me I PROMISE TO DEPART just promise one thing,
kiss my eyes
AND LAY ME TO SLEEP
Terug naar boven Ga naar beneden
Sollux Captor

Sollux Captor
Info
» Posts : 207
Character

Character sheet
» Age: 2omewhere around thiirteen earth year2
» Class: Lower Cla22
» Love interest: NopeBerichtOnderwerp: Re: FOODFIGHT   vr 2 aug 2013 - 9:05

Sollux zat in de aula van het St.Montgomery, waar hij rustig een boterham met een dikke laag honing er op aan 't eten was. De ochtend was nogal saai geweest qua lessen en hij had niet echt goed geslapen die nacht. Hij gaapte even, hij was nog steeds een beetje moe. Na zijn gaap nam hij de laatste paar happen van zijn honingboterham en keek hij rond. Er was niks speciaals aan de gang in de aula, iedereen was bezig met praten, eten, rondkijken of alledrie tegelijk. "Oii tomatobasterd!" Een luide stem kwam boven het geluid uit van de pratende leerlingen en Sollux keek een beetje geschrokken in de richting waar de stem vandaan was gekomen. "What the..!"  was het enige wat hij kon uitbrengen voordat er een grote portie pasta, met bord en al, in zijn gezicht smakte. Rode en blauwe vonken verschenen van achter zijn bril terwijl hij de pasta van zijn gezicht af haalde en de saus van zijn bril veegde. Hij zette zijn bril af, omdat die helemaal onder de saus zat, en legde hem op de tafel waar hij bij zat. "Foodfight!"  Dezelfde stem schreeuwde weer iets door de aula en Sollux kon dit keer de persoon waar de stem bij hoorde makkelijker vinden aangezien er een bepaalde persoon op een tafel stond die met een grijns toekeek hoe er verschillende mensen, of mensachtige wezens, opstonden en met hun lunch (of andermans) begonnen te gooien. Sollux, die nogal geïrriteerd en boos was op de persoon die de pasta in zijn gezicht had gesmeten, greep het broodje van de dichtsbijzijnde persoon en smeet die in de richting van de gast die op de tafel stond.

_________________


lii2p:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Pam Chime

Pam Chime
Info
» Posts : 89
Character

Character sheet
» Age: 12
» Class: Lower Class
» Love interest: I am pretty, so human males have been known to fall for me. So it would be wise to remember I am too strong for a human. I am a wolf you know. I did warn them, 'Touch me and I will tear your thing off!' And can you believe, not one of them did.BerichtOnderwerp: Re: FOODFIGHT   vr 2 aug 2013 - 9:46

Met haar voeten over de tafel geslagen, en de gebruikelijke appels in haar handen staarde ze uit het raam. Waarom was school dan ook zo saai? Ze wou veel liever lol maken met Yui en Wendy in hun kamer.
Na een lange tijd voor zich uit gestaard te hebben ging dan toch eindelijk de bel. Als een van de eerste pakte ze razendsnel haar tas in en snelde naar de aula om een plekje te kunnen bemachtigen.
Ze schoof aan bij Sollux, waar ze al eerder mee geluncht had. Ze zei niks, maar graaide meteen in haar tas. Ditmaal nam ze geen appel, maar een normale boterham. Ze keek om toen ze een stem hoorde en ze een bord pasta haar kant op zag vliegen. Gelukkig knalde het niet tegen haar face, maar tegen die van Sollux. Ze viel achterover van het lachen en stikte bijna. ''Foodfight!'' Hoorde ze de stem schreeuwen en zag vervolgens Gillbert van upper class op de tafel staan met bier. Er verscheen een grijns op haar gezicht, maar die verdween al snel toen Sollux haar boterham richting Gillbert smeet. ''Hey!'' Riep ze terwijl ze de lunch van de persoon tegenover haar pakte en richting Sollux' achterhoofd smeet.

_________________

x Pam || Luka || Zean || Kaede || Kyouko x

''I am not so grand, not as a god. I am Pam, and Pam is all that I am."
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: FOODFIGHT   vr 2 aug 2013 - 10:00

Vrolijk was ze het eerste eten van vandaag aan het eten. Ze moest meer eten van zich zelf, dit was totaal niet gezond wat ze deed. Dat wist ze dondersgoed, waarschijnlijk speelde haar depressie lichtjes mee maar vooral haar heimwee naar huis. Ze was niets liever dan thuis, ze keek even op naar Gilbert die zich weer eens als een randdebiel gedroeg en hield zich buiten zijn kleuterige activiteitjes. Niet veel later was en een voedselgevecht los gebroken en ontweek ze wat dingen om niet geraakt te worden. Rustig at ze verder aan de strawberry shortcake waar ze ontzettend veel van hield omdat het haar liet denken aan thuis. Normaal gedrag was dit in de guild. Ze glimlachte even dit voelde steeds meer als thuis, niet veel later voelde zs een bord tegen haar gezicht komen en flikkerde achterover en kwam overreind met een gezicht dat op ontploffen stond en keek naar Sollux. 'Serieus' ze sloeg haar handen op de tafel en keek hem pissed aan.
Jup dit voelde als haar vertrouwde thuis.

_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mituna Captor

Mituna Captor
Info
» Posts : 51
Character

Character sheet
» Age: 17 Years
» Class: Middle Class
» Love interest: 5p0rn75!!!BerichtOnderwerp: Re: FOODFIGHT   ma 26 aug 2013 - 8:45

Mituna maakte een stunt met zijn skateboard, maar viel voorover en lande voor de zoveelste keer op zijn buik. Even schelde hij zichzelf, de Remp en zijn  board uit voordat hij het opnieuw probeerde. Naar een paar keer vallen en wat vonden op zijn arm en knieën lukte het. Hij negeerde het volkomen en genoot van het briesje die on zijn gezicht zat. Met een matige vaart rolde hij de weg af richting het campus van St.Montgomery. Hij was ingeschreven en al, maar opdagen kwam er meestal niks van af. Soms wel, als hij een boze email kreeg dat hij wel zijn gezicht moest laten zien. Hij wou het negeren en verder gaan met klote en dingen kapot maken, maar Sollux had hem gedwongen omdat hij ook werd aangesproken voor zijn broer zen gedrag. Hij trok even snel zijn helm af om wat water te drinken, die metalen bakken zorgde ervoor dat zijn helm er niet tussen paste, What a pain in the ass. Dacht hij altijd, maar ja.Zijn warrige haren haddne nog nooit een borstel ontmoet. Ook waren zijn ogen verborgen voor een goede reden. De looks kon hij uitleggen, hoe het komt dat hij eigenlijk geen pupil had, alleen maar wit is zijn ogen. Mara het andere was bijzaak, en dat ging hun niks aan. Gemakkelijk deed hij zijn helm om zijn horns en op zijn kop en rolde weer verder. Langs de kantine was het altijd best saai, maar hij wist dat Sollux en de anderen er waren. Hij stopte voor het raam en kleefde eraan. Zijn ogen speurde de zaal langs totdat hij zijn broertje zag. Hij zat naast een meid honey te eten, blijkbaar niet DE Mind Honey. gelukkig. "Hey Sollux! Ik ben hier! Kijk!" Riep hij enthousiast, maar blijkbaar hoorde hij hem niet, in tegendeel, hij draaide om daar een dude en kreeg als beloning een bord paste in zijn gezicht gesmeten. Zonder na te denken rende hij het gebouw in en stormde de kantine is. Tegen de tijd dat hij er was leek het wel alsof er een bom ontploft was. Iedereen zaten dingen naar elkaar te gooien, somme slappelingen verborgen zich onder te tafel om vervolgens onderuit gesleurd te worden en een pizza in hun onderbroek kregen. "Gezellig! Ik wil meedoen!" Hij pakte een bord nog vol met spinazie en smeet het tegen een random iemand aan. Zo bleef het gaande totdat hij Sollux weer in gedachte kreeg en op hem afsloop met een halve taart. "Hey Sollux, draai eens om." Gelijk daarna douwde hij de appeltaart in zijn face en smeerde het in zijn haren. "Perfect."
Even weer inkomen :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Sollux Captor

Sollux Captor
Info
» Posts : 207
Character

Character sheet
» Age: 2omewhere around thiirteen earth year2
» Class: Lower Cla22
» Love interest: NopeBerichtOnderwerp: Re: FOODFIGHT   wo 4 sep 2013 - 7:00

"Hey!"  De stem van Pam klonk dichtbij Sollux' oor en voordat hij het wist kreeg hij, alweer, eten tegen zijn hoofd gegooid. Tegelijkertijd zag hij de Class President van de Middle Class hem nogal pissig aankijken. "Serieus." zei ze terwijl ze haar handen op de tafel sloeg. Hij probeerde het rondvliegende voedsel te ontwijken, maar dat lukte niet al te goed en alweer kreeg hij iets tegen zich aan. Het boeide hem momenteel niet echt wie het had gedaan of wat het was, het was eigenlijk best leuk, zo'n voedselgevecht.  "Gezellig! Ik wil meedoen!" Een bekende stem, Mituna's stem, was hoorbaar tussen al het lawaai dat de andere leerlingen produceerden. Shit. Dacht de troll. "Hey Sollux, draai eens om. Dit keer klonk de stem van zijn broer vlakbij. Langzaam, bang voor wat hem te wachten stond, draaide hij zich om. Dat had hij beter niet kunnen doen, want meteen kreeg hij een halve appeltaart in zijn gezicht geduwd. "MITUNA! schreeuwde hij nogal geïrriteerd. Hij veegde, voor de zoveelste keer, het eten uit zijn gezicht en van zijn bril en keek naar zijn tas. Plots kwam er een idee in hem op. Nee, slecht plan... Dacht hij. Ik wil niet het schoolgebouw slopen en iedereen in gevaar brengen... Of... Hij liet zijn blik door de kantine glijden, het voedselgevecht was nog steeds in volle gang. Uiteindelijk richtte hij zijn ogen weer op zijn tas, maar dit keer liep hij er ook echt naartoe. Hij liet zijn hand er in glijden, haalde  er wat spaghettiresten uit en vond uiteindelijk wat hij zocht. In zijn handen hield hij een pot met spul dat sprekend op honing leek, misschien kwam dat omdat het ook honing was. Het was geen gewone honing, het was iets dat een troll eigenlijk nooit zou mogen eten, of dat ook zo zat met mensen, wist Sollux niet. Op het etiketje, dat scheef op de pot geplakt zat, stond met slordige letters 'Mind Honey'. Hij wist niet precies waarom hij het bij zich had, maar in dit geval kon het hem mooi helpen om wraak te nemen op zijn broer. Hij keek nogmaals rond in de kantine en toen hij Mituna zag rende hij meteen op hem af met de pot Mind Honey in zijn handen. Toen hij dicht bij Mituna was, draaide hij de dop van de pot en gooide die toen richting de oudere troll, zonder na te denken wat de gevolgen zouden zijn.

{OOC: Alleen mensen die Homestuck hebben gelezen/lezen weten waar het Mind Honey gedeelte op slaat, denk ik ^^"}

_________________


lii2p:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Katja Furr

Katja Furr
Info
» Posts : 25
CharacterBerichtOnderwerp: Re: FOODFIGHT   ma 9 sep 2013 - 3:26

Rustig liep het zwartharige meisje Katja door de gang. Ze kwam aan bij de Lunchroom en opende de twee zware deuren. Haar groene ogen zagen allemaal mensen of mens-achtige wezens voedsel naar elkaar gooien. Haar kattenoren hoorden mensen doorelkaar praten en soms schreeuwen. Voor ze het wist had ze eten in haar gezicht. Boos sloeg ze met haar zwarte staart en keek wie hem gegooid kon hebben. Ze zuchtte en zette haar tas op de grond. Haar zwarte oren gingen plat door al het lawaai. Ik ben hier om te eten, dacht ze. [i[Niet om te vechten met voedsel of zo.[/i] Katja veegde al de broodjes van haar af en was zo boos dat ze mee wou doen. Ze rende naar een tafel, pakte twee broodjes van een bord en begon te gooien.

_________________
mijn accounts:
 

PM's naar Mikami.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: FOODFIGHT   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

FOODFIGHT

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School :: Lunchroom-