WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
What the hell are you doing here [ Luke ]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 What the hell are you doing here [ Luke ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: What the hell are you doing here [ Luke ]   ma 29 jul 2013 - 2:28

WORDS; TAGS; NOTES;


Langzame stapte het inmiddels achttien jarige meisje door de tuinen van de school en hoorde ze de vogeltjes stuk voor stuk fluiten. Het was net een zangconcert, het was een van de dingen naar wat ze graag luisterde. Al snel vond ze een leeg bankje en liet haar zware tas van haar schouder zakken en zette die op het bankje waarna ze er naast plaats nam. Al snel schoten haar handen in haar tas en viste ze er een grote aviator bril uit en zette die op haar neus en sloot haar ogen terwijl ze haar hoofd tegen de achterkant van het bankje duwde en met een zacht glimlachje requipte naar een hemdje en shorts.

Ze merkte een magie op die haar bekend voor kwam en stond op om rond te kijken bij wie het vandaan kwam. De gene zijn magie was op te merken maar van wie het precies was kon ze niet helemaal plaatsen. Het leek op dat van Faye en Laxus, dragon slaying magic. Eens kijken wie kende ze met die magie, Faye, Wendy, Laxus, Cobra, Sting en Luke. Als het een van die Sabertooth klunzen was vroeg ze zich af wat die hier deden. Ze pakte de zonnebril van haar neus af en hing hem in haar hemdje om vervolgens eerst haar tas over dr schouder te tillen en daarna voort te zetten verder te tuin in. Alle Dragon slayers van Fairy Tail waren hier, tenminste diens magie kon ze onderscheiden.

Na een tijdje te hebben gezocht zag ze de donkere haren van Luke. ‘What the hell doe jij hier’ klonk haar altijd even botte stem. Ze herinnerde alles, alles wat hij zou gaan doen. Ignorant dumbass was het enige wat ze over hem kon bedenken en zeggen. Ze sloeg haar armen over elkaar heen en keek hem aan terwijl ze op antwoord wachtte van de jongen die voor haar stond. ’Je dacht die wereld verkracht ik later laat ik naar deze gaan?’ zei ze een stuk kalmer zonder emotie in haar stem en gezicht._________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Luke Skywalker

Luke Skywalker
Info
» Posts : 2
Character

Character sheet
» Age: 21
» Class: Upper
» Love interest: I'm not interested...BerichtOnderwerp: Re: What the hell are you doing here [ Luke ]   za 3 aug 2013 - 0:49

LUKE SKYWALKER

In diepste stilte had hij zijn kamer verlaten en had de lessen gelaten voor wat ze waren. Niet dat hij zo heel erg vrolijk werd van zijn eigen teacher. Hoewel zijn guild en die van hen wel op een andere manier met elkaar om gingen was het toch gewoon vreemd om les te krijgen van een lid van Fairy Tail, de guild die zij de grond in hadden willen trappen. maar ook hij zelf had een hoop problemen gehad door alles rondom de Grand Magic Games, problemen die hij niet had kunnen voorspellen.

Langzaam verliet hij het gebouw zelf en liep over het gras, zijn kleine Exceed achter zich aan horen lopen. het was misschien vreemd om te zien maar hij gaf echt een heel hoop om zijn gezelschapje. Het was waarschijnlijk het enige fatsoenlijke gezelschap dat hij hier zou krijgen, aangezien hij de enige van zijn guild hier was. Hij had wel gehoord dat er een groot aantal Fairy Tail mages rondhingen hier en het liefst zou hij ze allemaal ontweken.

Een stem deed hem opkijken uit zijn gedachtes en hij draaide zich om. Hij gaf geen antwoord en staarde de roodharige requip mage aan voor hij even naar Frosh keek die zacht aan zijn broekspijp sjorde. Hij boog even voorover en raapte zijn gezelschap op en zette die op zijn schouder voor hij het meisje voor hem weer aankeek. ''Maakt het veel uit?'' Vroeg hij langzaam, geen emotie tonend. Haar volgende opmerking lokte geen reactie bij hem uit en hij haalde zijn schouders op. ''Jullie hebben er allemaal wel een handje van zo makkelijk beschuldigingen neer te leggen.'' Antwoordde hij enkel en keek even naar Frosh op zijn schouder.

Behind every beautiful thing, there's some kind of pain.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
Hayden de Payens
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: What the hell are you doing here [ Luke ]   za 3 aug 2013 - 23:23

WORDS; TAGS; NOTES;
met een glimlach keek ze naar Frosh. 'Katten zijn niet toegestaan op de campus.' klonk haar stem geamuseerd. terwijl ze naar Frosh keek, liefste had ze Happy ook gewoon op de kamer. Faye smokkelde hem wel is mee, ze kon altijd wel lachen om Faye en Happy samen, ze waren enorm lachwekkend en Faye fleurde helemaal op naar vreselijk vrolijk en druk. 'Ja het maakt uit wat jij hier doet. Zal maar vast zeggen als je in deze wereld dingen flikt die je ind e toekomst van Fiore kan doen mag je vast vertrekken, begrepen?' ze keek naar Frosh en glimlachte weer. 'Goed, ik zal doen alsof ik Frosh niet gezien heb zorg er voor dat ik hem niet nog een keer zie. Katten zijn niet toegestaan op St. Mongomery high college what the hell je het wil noemen' De naam van de school kon haar weinig schelen. Ze wist enkel dat er binnen een jaar iets met Frosh zou gebeuren, hij zou overleiden en dat moest ze zien te voorkomen. Voor hij naar evil Luke veranderd en denkt dat hij drakenkoning kan spelen. 'Begrijp je wat ik zeg?' vroeg ze zachtjes en sloeg haar armen over elkaar.


_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: What the hell are you doing here [ Luke ]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

What the hell are you doing here [ Luke ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Schoolyard-