WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Ai no Melody [LAXUS] - Pagina 4


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Ai no Melody [LAXUS]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
AuteurBericht
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 0:28

LAXUS DREYAR


Haar zachte geur bracht hem tot rust maar haar stem maakte het helemaal af. Haar woorden deden hem zacht lachen en hij knikte. ''No, luckily I don't have to.'' Murmelde hij zacht en glimlachte zodra hij haar zacht hoorde lachen. ''Hell is way to far away with you right here.'' Zei hij zacht maar toch echt eerlijk. Hij schudde even zijn hoofd en lachtte zacht. ''Expect the unexpected, and I'm glad you're happy about that.'' Zijn stem werd wel wat zachter en zijn ogen begonnen nu lanzgaamaan toch zwaarder te worden. Haar reacties deden hem even fronsen, het leek wel alsof ze ergens bang voor was. zodra ze haar hoofd weer onder zijn kin legde glimlachte hij tevreden, maar meer voor zichzelf dan voor anderen. Hij gaf haar iets de ruimte om dichterbij te komen en sloot zijn armen stevig om haar heen. Zodra haar lippen zijn keel raakte voelde hij een zachte rilling langs zijn rug lopen en langzaam sloot hij zijn ogen. Hij had zich geen betere situatie kunnen wensen, hoewel hij morgen wel weer de effecten van de drank moest trotseren. Maar zelfs dan zou ze hier zijn, ze had het net zelf gezegd. Met een glimlach op zijn gezicht viel hij weg in een vredige slaap, een die hij al heel lang niet had gehad.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 1:00Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm falling

Ze was vergeten om de gordijnen dicht te trekken en de lichtgevoelige Mer had er meteen last van. Zodra de zon haar intrede deed en het licht op het bed scheen opende ze met een halve kreun haar ogen meteen geschokt opkijkend dat iemands handen om haar heen lagen. Meteen herkende ze de zachte geur van zijn lichaam en haar spieren ontspande even. De geur van drank hing nog sterk om hem heen en ze slikte even terwijl ze zich langzaam losmaakte van zijn greep. Hij lag nog diep in slaap merkte ze en glimlachte even terwijl ze zich langzaam het bed uit liet glijden en de schone kleding verzamelde die ze mee had genomen op goed geluk opende ze een deur en haalde opgelucht adem toen ze goed gegokt had en het de badkamer bleek te zijn. Ze legde haar spullen op de wasmand en liep nog heel even de kamer in om de gordijnen dichter te trekken zodat hij er niet zo snel last van zou hebben en sloot de badkamer deur voor ze zich langzaam uitkleedde en even met haar hand over het teken op haar huid gleed. Een glimlach gleed over haar lippen en ze stapte de douche in die ze meteen een stuk heter zette en sloot haar ogen. Ze was thuis..

Ze wist niet hoe lang ze onder de douche had gestaan maar met een kleine zucht stopte ze na twee keer haar haren gewassen te hebben en drie keer haar hele lichaam ingesopt en nog een lange tijd gewoon onder de straal gestaan hebbend zo heet dat haar huid bijna verbrandde van. Ze zuchtte en zette de hitte zachtjes terug op de stand die het was en stapte de douche uit twee schone handdoeken pakken waarvan ze er een in haar bruine haar rolde en zo opstak en de andere haar lichaam mee begon af te drogen. In stilte kleedde ze zich rustig aan en haalde de handdoek uit haar bruine lokken en borstelde die in stilte uit voor ze de twee handdoeken ophing en de deur naar de badkamer opende. In stilte ging ze op de rand van het bed zitten en herinnerde zich alle woorden van die avond ervoor en besloot dat het een beter idee was om zichzelf iets achterover te laten glijden en keek naar zijn slapende gezicht met een warme glimlach op haar lippen. "Still sleeping." Mompelde ze met een glimlach en sloot haar ogen even haar haar zo neergelegd dat het niet bij hem in de buurt kwam sinds het nog aardig nat was. "You look so.. happy." Mompelde ze meer in zichzelf de glimlach op zijn lippen ziend.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 1:40

LAXUS DREYARWaar normaal de duisternis was gevuld met ellende drong er nu een zacht licht doorheen. Voor eens in een hele lange tijd was de nacht gevuld met rust en vrede voor hem. De laatste keer dat hij zo vredig had kunnen liggen slapen was toch wel een half jaar geleden. Maar sindsdien kon hij overdag niet eens normaal rondkijken of zijn ogen sluiten. Toch dankzij het meisje dat in zijn armen lag kon hij de dagen weer gewoon meemaken zoals ze hoorde te zijn. Toch werd hij wakker door een beweging in zijn armen, maar hij opende zijn ogen niet. Zolang ze dicht waren kon hij nog rustig blijven liggen en had hij ook nergens last van, hoewel zijn keel zo droog als wat was. Hij ademde even diep in en onderdrukte de neiging zijn neus op te trekken. Haar voetstappen klonken voor hem duidelijk en hij wist precies waar ze heen ging. Hij wilde net zijn ogen opendoen, maar haar terugkerende voetstappen voorkwamen dat. Hij hoorde hoe ze de gordijnen dichtdeed en ging toch half even verliggen om zijn handen half onder zijn eigen kussen te schuiven.

Hij had geen idee hoelang ze nu al onder die douche stond maar het maakte hem ook niet zoveel uit. Hij zou toch niet echt ver komen als hij nu opstond. Hij kwam dan misschien wel ergens, hooguit de kraan om een heel hoop water te drinken en dan weer terug op het bed te vallen. Toch, al die tijd bleven zijn lippen omgekruld tot een glimlach. Hij wilde bijna zijn ogen openen zodra ze op de rand van het bed kwam zitten maar hield zich nog tegen. Bij het horen van haar woorden wilde hij een opmerking maken, maar hij wist dat dat geen goed idee zou zijn. Haar laatste gemompel deed hem toch zijn ogen openen en hij kneep ze weer even kreunend dicht. Voorzichtig opende hij zijn ogen weer en keek naar haar, voor hij weer diep inademde en nu wel even zijn neus kon optrekken. Hij zette zijn handen tegen haar schouders en duwde haar naar achteren, weg van hem. ''Ik stink.'' Bromde hij alleen zacht en hees zich langzaam overeind en wreef over zijn slapen voor hij een hand door zijn haar haalde en naar zichzelf keek.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 1:54Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm falling

Ze glimlachte even toen ze hem zijn ogen zag openen en ze schrok half op toen hij zijn neus optrok en zijn handen tegen haar schouders zette en haar naar achteren duwde. Angst stroomde heel even door haar lichaam bang dat hij haar afwees maar toen ze zijn woorden hoorde kroop er een glimlach over haar lippen en ze kwam samen met hem overeind. "Valt ook wel mee." Fluisterde ze zacht niet zo hard willen praten voor zijn hoofdpijn heel even liet ze haar handen door haar natte haren glijden voor ze met een glimlach opstond en hem met zachte ogen aankeek. "Ik zal wel iets van ontbijt regelen." Mompelde ze even zachtjes en keek hem aan voor ze langzaam naar beneden liep en zichzelf half voor haar kop kon slaan, ze was hier absoluut niet thuis. Wat voor arrogant wijf leek ze nu wel niet. Ze zuchtte en pakte wat spullen bij elkaar en begon in stilte aan een ontbijt maken. Gelukkig had hij precies de spullen in huis waar ze mee kon werken, ze had vaak genoeg Gilbert of haar pleegvader zo van hun kater afgeholpen. Hopelijk zou het ook werken op Laxus. De dingen die hij die avond tevoren had gezegd stonden nog altijd in haar geheugen gegrift en ze vroeg zich echt af of het was omdat hij dronken was en geen idee had wat hij had gezegd of dat het de waarheid was. Iets wat ze hem wel moest vragen maar absoluut mee zou wachten tot zijn kater gezakt was.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 2:36

LAXUS DREYAR


Haar glimlach drong wel een deel van zijn ellendige gevoel weg maar het won het toch weer. Hij rolde even met zijn ogen en snoof bij het horen van haar stem. Hoewel ze het zacht fluisterde, klonk het voor hem echt nog steeds te luid. ''Als ik het zelf zo erg kan ruiken dan valt het niet mee.'' antwoordde hij en kneep zijn ogen even dicht voor zijn eigen stem. hij staarde haar even aan maar ging niet in op haar woorden die toch echt in zijn hoofd staken. Langzaam stond hij op en vloekte even zacht terwijl hij richting de badkamer liep en zichzelf even bekeek in de spiegel. Even wreef hij over zijn slapen voor hij zich uitkleedde en onder de douche stapte en weer even vloekte. Hij stond dan wel niet lang onder de douche maar hij zorgde er echt voor dat zelfs het kleinste geurtje van alcohol verdwenen was voor hij er onder vandaan stapte, zich afdroogde en een handdoek om zijn middel bond voor hij de kamer weer inliep en naar zijn kast liep. In diepste stilte plukte hij een lading kleding uit de kast en smeet het op zijn bed voor hij zich begon aan te kleden.

Langzaam liep hij de trap af en haalde een hand door zijn vochtige haar en liep zonder een woord te zeggen de keuken in en trok een van de hoge keukenkastjes open en graaide even achter een breed doosje naar een pakje sigaretten waar hij er meteen een uit plukte en naar de keukendeur liep. Hij duwde de deur open met zijn voet en stak de sigaret aan voor hij naar buiten liep en een paar meter opzij tegen de muur zakte en op de grond ging zitten roken. Het pakje liet hij naast zich op de grond vallen en hij legde zijn hoofd tegen de muur voor hij zijn ogen sloot en zuchtte. erg vaak rookte hij niet meer maar hij had er nu dan echt een nodig om rustig te blijven en niet tegen haar uit te vliegen, wat ze niet verdiende.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 2:53Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm falling

Toen ze hem de trap af hoorde komen keek ze even op met een glimlach maar keek weg toen hij geen woord sprak en iets in een kastje rommelde. Haar ogen werden heel even wat groter toe nze zag wat hij pakte schoten haar ogen even open maar besloot ze geen woord te spreken er over. Ze sloot haar ogen even en pakte een dienblad waar ze in stilte het bord opzette en de grote mok met koffie ook voor ze de mok koffie die ze voorh aar had gemaakt ook pakte en in stilte naar buiten liep. Zonder een woord te zeggen zette ze het dienblad naast hem en pakte haar mok er van af en ging aan de andere kant van hem zitten een afstand tussen hen in houdend waarvan ze zeker wist dat het niet te dichtbij was maar ook niet te ver weg. Ze staarde even voor zich uit, de zee in de verte ziend en ze glimlachte zacht terwijl ze haar mok in allebei haar handen klemde en haar knieen iets optrok voor ze een klein slokje nam. Nogsteeds doemde vragen in haar hoofd maar ze had geen idee of ze ze al kon stellen. "Laxus." Fluisterde ze zo zacht mogelijk en keek hem aan haar ogen zacht en ontschuldig. "Gisteravond." Mompelde ze iets van zorg in haar ogen. "Donderdag.." Ze keek hem aan en slikte. "Was it ment to happen." Ze keek hem aan en verdriet was bijna zichtbaar in haar ogen te bang om het antwoord al te weten, te bang om een nee te horen, te bang dat alles wat hij die avond daarvoor gezegd had enkel door zijn dronken kop was gekomen. In stilte draaide ze haar hoofd terug en beet op haar onderlip alvast vechtend tegen de tranen die waarschijnlijk niet te vermijden zouden zijn met zijn volgende woorden.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 5:35

LAXUS DREYAR


Hij had haar nauwelijks nog opgemerkt maar het was toch geen goed idee om teveel te gaan praten nu. In stilte nam hij een trekje en blies de rook half boven zijn hoofd uit voor hij even zuchtte en zijn hoofd met een ruk naar de deur draaide zodra deze openging. Iets wat hij beter niet had kunnen doen want een scherpe steek schoot door zijn hoofd en hij zuchtte even. Hij nam nog een trekje en keek even naar de kop koffie en blies de rook weer uit. Hij draaide zijn hoofd langzaam naar haar en trok zijn mondhoek iets op. ''Dankje,'' mompelde hij zacht en staarde weer voor zich uit en nam nog een trekje en blies nu de rook zo ver mogelijk omhoog. Haar stem deed hem opkijken en hij begon door te krijgen dat ze toch haar best deed niet zo hard te praten. ''Wat?'' Mompelde hij en staarde voor zich uit. Haar woorden deden hem fronsen en hij nam nog een trekje voor hij haar even verward aankeek. Haar laatste vraag deed hem slikken en hij blies de rook weer uit. ''Gisteren?'' Vroeg hij zacht, niet meer wetend wat hij had gedaan of gezegd. Maar gezien ze begon over de dag dat hij haar nog in het muzieklokaal aantrof kon hij wel gokken waar het heen ging. ''Wat heb ik gedaan?'' Hij draaide zijn hoofd half bezorgd naar haar toe en keek haar vragend aan. ''I didn't do anything to you did I?'' Als hij haar iets had aangedaan dan kon hij zichzelf wel verhangen.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 6:12Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm falling

Ze grijnsde iets bij zijn lichte glimlach en knikte bij zijn woorden. "Graag gedaan" Fluisterde ze met een warme glimlach en keek heel even weg toen hij nog een trekje nam. Het feit dat hij duidelijk niet wist wat er gisteren was gebeurt. Ze slikte en ademde even in. "Het was niet erg." Mompelde ze en keek hem aan in zijn zorgzame ogen Ze glimlachte even iets breder en draaide haar hoofd weg. "You kissed me.." Mompelde ze. "Twice." Ze keek even voor zich uit en beet op haar onderlip. "I also kissed you twice." Mompelde ze verder. "Drie keer als je die ene op je nek meeteld." Ze durfde hem niet meer aan te kijken en sloot haar ogen. "You said I was special for you, and.. that you loved me." Een dieprode blos gleed over haar wangen en ze drukte haar hoofd bijna op haar knieeen kapot. "So.. It was all because you were drunk wasn't it." Fluisterde ze en beet op haar lip maar een enkele traan kwam los en liep over haar wang naar beneden terwijl ze haar hele hoofd wegdrukte. "Sorry." Mompelde ze. "I.. honestly thought that." Ze slikte een bittere smaak weg in haar keel. "I should've known it was because.." Wanhopig probeerde ze haar schouders recht te houden maar langzaam begonnen ze te schokken. "I'm so sorry Laxus I'm an idiot I thought that, and I really.." Ze kwam niet helemaal meer uit haar woorden en ze drukte haar hoofd weg. Natuurlijk had ze kunnen verwachten dat dit alles niet zou zijn zoals zij het had gewild. Uiteindelijk was haar mooie droom in elkaar gedonderd. He was drunk, and she was beautiful, but now he is sober, and she's an idiot for believing his words..


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 7:18

LAXUS DREYAR


Hij knikte even langzaam en bleef toch weer voor zich uit staren. Een beetje afwezig tikte hij zijn sigaret af en zuchtte zacht. Hij had zijn hoofd weer afgewend zodra ze zei dat het niet erg was, haar vertrouwend op haar woorden. Maar haar volgende woorden verraste hem en zijn ogen werden groot. Langzaam draaide hij zijn hoofd naar haar en slikte. Bij haar woorden wreef hij onbewust met een lichte glimlach over zijn keel. Zacht nam hij nog een trekje en trok een van zijn benen op zodat hij zijn arm op zijn knie kon laten rusten. Onbewust verstijfde hij en kneep zijn ogen dicht, horen van haar wat hij had gezegd. Hij wist verdomd goed dat het waar was wat hij had gezegd, maar hoe kon hij het ooit toegeven. Haar conclusie deed hem zacht zijn hoofd schudde en het laatste trekje nemen voor hij de sigaret wegschoot. ''No...'' Mompelde hij zacht, eigenlijk nog als reactie op haar conclusie maar het werd overstemt door haar volgende woorden. Hij schrok zodra haar schouders begonnen te schokken en draaide zich half om. Dit kon hij haar niet aandoen, alleen maar omdat hij gewoon op afstand wilde blijven. Zacht legde hij zijn hand onder haar hoofd en tilde deze op om haar zijn kant op te laten kijken. Zonder een woord te zeggen boog hij naar haar toe en drukte zijn lippen op die van haar en pakte met zijn vrije hand haar kop koffie weg en zette die naast die van hem. Zacht pakte hij haar buitenste arm en trok haar tegen zich aan terwijl hij zijn hoofd weer optilde. Zwijgend legde hij zijn armen om haar heen en legde zijn hoofd op haar schouder. ''Did you know this? A drunk mind speaks a sober heart.'' Mompelde hij zacht. ''Only this sober heart just couldn't figure it out and  when it did, it just didn't want to admit.'' Fluisterde hij en liet zijn been zakken zodat hij haar op zijn schoot kon trekken.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 7:35Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm falling

Hoe had ze zo stom kunnen zijn, hoe had ze kunnen denken dat ze iets van een kans had bij hem, ze had zichzelf laten gaan en uiteindelijk was ze er zelf de dupe van en trok ze hem net zo hard mee. Noodgedwongen keek ze wel op toen ze zijn hand voelde maar haar ogen schoten open toen ze zijn lippen voelde ze was geschokt en beantwoorde de kus niet maar stribbelde niet tegen. Toen hij haar koffie wegpakte sloot ze haar ogen iets en zette zichzelf half af tegen de grond om dichter bij hem te komen en keek hem aan terwijl ze heel even hijgde toen hij haar losliet met zijn mond. Stomverbaasd liet ze hem toe dat hij zijn armen om haar heen legde en drukte haar hoofd iets tegen de zijne aan. "Wat." Fluisterde ze bijna ademloos en staarde hem met grote ogen aan terwijl er een klein blosje over haar lippen kwam. Ze sloeg haar benen zo over de zijne dat aan elke kant van hem een been stond en ze liet zich zakken op zijn bovenbenen. Haar ogen nog altijd groot en ze keek hem aan. "Laxus." Mompelde ze verbaasd en beet even op haar onderlip. "You're saying.." Fluisterde ze en een klein lachje sierde haar lippen voor ze haar lippen op de zijne drukte veel zachter dan ze eigenlijk wou zijn kater in gedachte houdend en langzaam liet ze haar armen om zijn schouders glijden. Ze keek hem met grote ogen aan en een enkele verdwaalde traan gleed over haar wangen. "Are you only saying this to make me happy or are you serious." Fluisterde ze haar ogen nogsteeds groot en ze kon het niet geloven. Ze kon niet geloven dat hij de waarheid sprak. Ze zou niet kunnen geloven dat hij werkelijk waar van haar hielt. Langzaam liet ze haar voorhoofd tegen de zijne aanzakken en ze keek hem aan haar bruine ogen zwak glimmend van de tranen die er nog in lagen. "I..I love you but." Ze sloot haar ogen. "I want you to be happy, with me or with anyone else, don't say these things for my happiness. But for yours." Mompelde ze zachtjes hem aankijkend maar weigerde hem los te laten.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 8:32

LAXUS DREYAR


Zodra hij haar kon aankijken zag hij de tranen maar kon er nu even niks aan doen. Hij glimlachte lichtjes liet haar niet los, gaf haar alleen genoeg ruimte om te bewegen voor hij zijn handen samenvouwde op haar onderrug. Haar grote ogen lieten hem bijna lachen maar hij hield zich in. ''You heard what I said didn't you?'' antwoordde hij warm, opgelucht dat er een lachje was verschenen. Hij kwam iets naar voren zodra hij haar lippen voelde en sloot zijn ogen en trok haar  dichter naar zich toe. Hij tilde een hand op en streek met zijn duim de traan die hij zag weg. Hij zuchtte even en rolde met zijn ogen. ''What the hell do you think I am?'' Antwoordde hij droogjes maar nog altijd zacht. Hij keek haar met warme ogen aan en legde zijn hand half in haar nek en half op haar wang. ''God, just shut up and face it.'' Bromde hij en legde zijn beide handen in haar nek en drukte zijn lippen vol op die van haar, zonder eigenlijk nog veel na te hoeven denken. De keus had hij gisteren blijkbaar al gemaakt, nu moest hij het alleen zelf accepteren. na al het gedoe van de laatste tijd had hij gewoon twijfels gehad, maar het feit dat ze zojuist gewoon herhaald had wat hij had gezegd luchtte gewoon op. Ze had hem met alles vertrouwd en hem alles verteld. Maar waar hij het nu zelf kon accepteren moest zij het doen. Langzaam leunde hij weer naar achteren en keek haar aan.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 9:40Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm fallingZijn woorden lieten haar even iets ontspannen en ze keek hem aan. "Jeah, I have ears, might as well use them every now and then." Zei ze lachend en sloot haar ogen lachend en glimlachte nog even net zo droog als hij op zijn volgende woorden.. "You really don't want me to answer that one right now Laxus." Mompelde ze lachend en drukte haar hoord ietsje op zijn hand. voor ze iets kon zeggen voelde ze zijn lippen al tegen de hare en drukte ze zich nog iets op hem. Ze sloot haar ogen en opende haar mond iets om zijn tong te ontmoeten met de hare. Nog altijd kon ze niet geloven dat dit hier en nu werkelijk gebeurde, maar ze wou hem, alles van hem en hem nooit meer loslaten. Ze spande de spieren van haar armen samen over zijn schouders en ademde even diep in hem aanstarend toen ze eindelijk losliet uit de kus. Even ontspande ze haar handen en liet ze van zijn schouder glijden en met evenveel rust pakte ze zijn handen op en liet ze verstrengelen met de hare. Haar warme bruine ogen keken hem recht aan en ze begon zacht te lachen waarna ze meteen haar hand over haar mond plaatste om niet te hard te lachen voor hem. Ze liet haar hoofd op zijn schouder vallen en ze beet zo hard ze kon op haar onderlip om haar lach in te houden. Uiteindelijk hief ze haar gezicht weer op en gleed even met haar vingers over zijn gezicht. "I fucking love you." Fluisterde ze en grijnsde breed. "I love you, I love you so fucking much." Het voelde heerlijk om het zo hardop te kunnen zeggen, wie haar hoorde het boeide niet meer, haar hart behoorde aan hem toe en iedereen mocht het horen. "Be mine and stay mine, I love you damn Laxus I love you." Ze zou neit kunnen stoppen met het zeggen. Ze sloot haar ogen en drukte zacht een kusje in zijn nek een brede grijns op haar lippen. Ze kon niet helemaal geloven dat dit werkelijk waar gebeurde maar hier zat ze op zijn schoot dichter bij hem dan ze ooit had kunnen denken en. Ze schudde haar hoofd maar haar glimlach werd enkel breder en breder met elke seconde die verstreek.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 12:45

LAXUS DREYAR


Hij grinnikte even zacht en rolde met zijn ogen. Haar stem boorde zich dan wel in zijn hoofd maar het deerde hem niet helemaal meer. ''You should have listened a little earlier,'' antwoordde hij zacht en grinnikte. ''Maybe I do want to know.'' Antwoordde hij, zijn stem nog altijd zacht houdend. Zonder te twijfelen liet hij zijn tong langs die van haar glijden en sloot zijn ogen, een halve glimlach op zijn gezicht. Hij voelde haar spieren aanspannen en grinnikte toch even zacht voor hij haar dichter naar zich toe trok, als dat al mogelijk was. Zodra haar lippen van die van hem verdwenen opende hij zijn ogen en grijnsde. Hij kneep even in haar handen en dook iets in elkaar bij het horen van haar gelach maar grinnikte zacht. Hij legde een arm om haar middel en streek met zijn vrije hand door haar haar. Hij keek haar even aan en liet zijn ogen dichtzakken en leunde lichtjes tegen haar hand en grijnsde voor hij zijn ogen opende. Hij grijnsde steeds breder, hoe vaker ze het herhaalde. Hij genoot ervan om dat uit haar mond te horen komen. ''Do you even know how good it feels to hear that coming from you?'' Vroeg hij zacht en grijnste even kort. Hij voelde haar lippen in zijn nek en legde onbewust zijn hoofd iets opzij. '' I'll do my best to stay.'' Grijnsde hij en nam haar gezicht in zijn handen. ''Cause I love you to and I know I said it when I was drunk but now I said it sober.'' Mompelde hij zacht en streek met zijn duim over mijn wang. ''I've just got one question left.'' Zei hij zacht en keek haar serieus aan. ''You wanna be my girl?'' Fluisterde hij zacht en boog iets naar haar toe.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 13:00Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm fallingZe grijnsde even zacht en knikte. "Next time I will" Fluisterde ze lachend en keek hem even met rollende ogen aan. "I think that you are the sexiest man alive." Mompelde ze lachend en sloot haar ogen genietend van elke mogelijke aanraking die ze ontving van hem. Ze grijnsde breed bij zijn woorden. "Do you know how amazing it feels to say them out loud." Mompelde ze . "I wanted to say them for so long." Ze grijnsde en keek half op. "You'd beter try your best." Grapte ze zacht en glimlachte iets breder. Ze sloot haar ogen toen hij haar gezicht pakte en glimlachte warm toen ze zijn woorden hoorde. "I believe you." Fluisterde ze en keek hem aan. "I believe you and I never want to let you go." Zei ze en keek hem heel even vragend aan toen hij sprak. "Ask anything." Mompelde ze lachend maar haar ogen schoten even open toen ze zijn woorden hoorde en een zachte blos gleed over haar lippen. Ze keek hem aan en drukte haar lippen op de zijne. "Yes, I want you, and you alone." Mompelde ze een brede grijns op haar lippen en ze gleed met haar vingers over zijn wang. "I want to be your girl. And yours alone." Ze keek hem aan met zekerheid in haar ogen voor ze haar hoofd weer even neerlegde en zachtjes naast hem schoof onder zijn hand zodat hij wat meer ruimte had beseffend dat hij nogsteeds zijn koffie en ontbijt niet had aangeraakt. Ze glimlachte breed en legde haar hoofd tegen de zijkant van zijn borst en sloot haar ogen even genietend van het moment van rust. "I'm yours to hold." Fluisterde ze lachend en opende haar ogen iets starend naar de zon die nog laag aan de hemel stond maar langzaam omhoog kroop en op een of andere manier kroop er een brede grijns over haar lippen beseffend dat ze Mira wel gelijk moesten gaan geven, ze kon niet wachten tot ze naar de guild zouden gaan en hoopte alleen maar dat Laxus er ook heen zou willen gaan. al had ze werkelijk waar ook geen probleem met de hele dag hier nog zitten.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 13:45

LAXUS DREYAR


Hij knikte even zacht en glimlachte even. ''That sounds like a good idea.'' Grijnsde hij even vrolijk en kon een nog bredere grijns niet tegenhouden. ''Trouwens, volgens mij zag ik je toch echt kwijlen gisteren.'' Plaagde hij zacht en hij lachtte toch even om meteen even te mopperen. ''Yeah I think I do.'' Zei hij en fronste toch even. ''You're kidding me.'' Mompelde hij even en rolde met zijn ogen. ''I'll do more than my best, I promise.'' Antwoordde hij en keek haar aan voor hij haar warme glimlach zwijgend opnam. Langzaam knikte hij even en grijnsde. ''Yeah do that, I don't know what I would do without you.'' Antwoordde hij zacht en zag haar ogen even openschieten bij zijn vraag. Haar antwoord deed hem grijnzen en pakte even haar hand vast en gaf haar een klein kusje op haar lippen. ''Yeah you are now,'' antwoordde hij met een glinstering in zijn ogen en liet haar hand weer los. Hij keek even en legde zijn arm om haar schouders en pakte eerst haar koffie weer en gaf die aan haar voor hij zijn hand om zijn eigen mok sloot en langzaam een slok nam. Hij knikte alleen even en glimlachte terwijl hij achterover leunde. Zijn mok zette hij weer even neer en hij pakte het pakje sigaretten, dat nog steeds naast hem lag, op en stak er nog een sigaret uit op en sloot zuchtend zijn ogen. Toch was hem iets te binnen geschoten en hij grinnikte zacht. ''You know,'' Zei hij zacht en bleef voor zich uit kijken en nog een slok koffie nam. ''You're still beautiful,'' Merkte hij met een grijns op en keek haar heel even aan voor hij weer naar de zee keek. Hij had er een hekel aan, maar Mira had gelijk gehad in haar woorden. Hij was gewoon nog te verward geweest om het in te zien.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 14:23Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm fallingZe grijnsde even zacht en knikte als antwoord en begon nog erger te blozen. "Was het zo overduidelijk?" Vroeg ze zachtjes en grijnsde heel even iets breder. Ze legde even bezorgd haar hand op zijn wang toen hij zacht mopperde en glimlachte onschuldig. Ze knikte nog heel even en grijnsde zacht. "Not really, never noticed?' Fluisterde ze lachend. Zijn woorden deden haar even zacht blozen en ze kon alleen maar zacht grijnzen. Zijn volgende woorden brachten haar grijns nog breder op haar gezicht en ze keek hem schuin aan. Toen hij nog een sigaret opstak trok ze even haar wenkbrauw op. Zijn woorden lieten haar even opkijken en ze glimalchte even. "What do I know?" Mompelde ze en verschoot de kleur van haar wangen en ze keek heel even weg. "You remember that part but nothing else?" Vroeg ze met een klein lachje en plukte even de sigaret uit zijn mond. "Ik kan niet zien hoe je dit lekker kan vinden." Mompelde ze. "Nou ja, snap ook niet hoeveel alcohol er in Cana's lichaam kan gaan." Zei ze en grijnsde heel even voor ze een trekje nam en even op haar lippen beet de wil om te hoesten negerend maar hielt het uiteindelijk niet uit en hoestte pijnlijk waardoor alle rook uit haar mond kwam en ze kuchte nog even door een vreselijk gevoel in haar keel voelend. "How the.." Mompelde ze en staarde boos naar de sigaret. "Mean thing." Mompelde ze en stak het voor Lax' neus. "That's not ment for me." Mompelde ze en zakte kuchend iets achteruit en pakte haar koffie en nam langzaam een slokje. "I'll just stay addicted to coffee." Mompelde ze en glimlachte even voor ze haar ogen ontspannen sloot.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 14:48

LAXUS DREYAR


Hij knikte nog met een lachje en haalde even zijn schouders op. ''Geen idee, het viel me alleen even op.'' Zei hij grinnikend voor hij even naar boven keek en een trekje nam van zijn sigaret. ''Maybe I did, but I kind of ignored it.'' Mompelde hij zacht en rolde met zijn ogen. Hij zag haar van kleur verschieten en lachtte even zacht voor hij knikte. ''Nee, dat schoot me net ineens weer binnen.'' Antwoordde hij zacht en keek haar verbaasd aan zodra zij de sigaret pakte. ''Tis niet lekker, maar op ochtenden zoals deze kan ik het wel gebruiken.'' Antwoordde hij droogjes en fronste zodra zij een trekje nam en schoot even in de lach terwijl ze hoestte. Al lachend nam hij de sigaret weer over en schudde zijn hoofd. ''It's not ladylike anyway.'' Lachtte hij en klopte even op haar rug voor hij zelf een trekje nam en de rook boven zijn hoofd uitblies. ''Just don't do that again.'' Mompelde hij droogjes en knikte even. ''Dat lijkt me ook wel weer een stuk gezonder. Neem maar niet de slechte gewoontes van de mensen om je heen over.'' Zei hij, toch ook half verwijzend naar zichzelf en Cana. ''Blijf maar gewoon een van de gezonde mages van de guild.'' Grapte hij zacht en plaatste zijn hand weer op haar buitenste schouder.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   ma 29 jul 2013 - 15:21Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm fallingZe bloosde heel even en glimlachte zacht. "Ah fk it." Zei ze lachend en keek hem aan. "You're god damn hot." Ze grinnikte zachtjes en verzuchtte heel even voor ze in de lach schoot. "It's not like I wanted to try it again." Momopelde ze even lachend en schoof nog iets onderuit. "Am I a lady than?" Vroeg ze lachend en schudde haar hoofd even iets en grinnikte nog heel even zacht. "Ik zal braaf blijven." Zei ze lachend en sloot haar ogen heel even toen ze zijn arm voelde en glimlachte. "You know." Mompelde ze zacht. "I'm happy now." Fluisterde ze lachend genietend van het moment.

Heel even gaapte ze en keek nog even ongemakkelijk naar haar kleding. Laxus had haar gedwongen om geen vest of whatsoever aan te doen maar ze voelde zich toch aardig ongemakkelijk met haar armen zo open en bloot en zelfs haar polsband had ze bij hem moeten laten liggen. Toch grijnsde ze en liep met zijn arm over haar schouder ontspannen naar binnen. "I knew it!" Hoorde ze meteen een stem door de guild heen roepen en ze keek even verbaast op naar Mira die in haar handen klapte. "Zie je Sarah ik zei het toch." Zei ze lachend en even keek Mereth blozend omlaag merkend dat door Mirajane's stem iedereen opkeek en sommige verbaasd. Ze hoorde Freed's mekkerende stem maar niet echt wat hij zei en ze keek heel even schuin op naar Laxus. "Ik denk dat dit die entree van gisteren overtreft." Mompelde ze lachend en glimlachte warm toen Mirajane op haar af kwam


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   di 30 jul 2013 - 0:21

LAXUS DREYAR


De wandeling terug was ontspannend geweest en hoewel er nog een vaag bonsende pijn in zijn hoofd hing, kon hij toch een glimlach op zijn gezicht plaatsen. Hoewel hij wel mensen kon schieten, het moment dat ze naar binnen stapte. Zijn ogen schoten naar Mira en hij wilde al wat zeggen maar een zacht gemekker van Freed deed hem even opkijken en zuchten. ''Mira, just shut it will ya?'' Kon hij nog antwoorden en wierp alleen een scherpe blik op Freed en knikte toch even naar Bickslow met een lichte glimlach. Hij keek even naar Mer en rolde met zijn ogen. ''Jup dat wel,'' mompelde hij vaag en haalde toch zijn arm van haar schouders af en stak zijn handen in zijn broekzakken. ''Dit ga ik nog heel lang horen zo.'' Mompelde hij droogjes en schudde met zijn hoofd. ''Beter maar dat Gildarts er nu niet is, die had waarschijnlijk mijn kop eraf getrokken, hem kennende.'' Vervolgde hij zacht maar toonde toch weer een glimlach voor hij even rondkeek en strak naar Mira keek en maar geen woord meer zei. Hij had helemaal geen zin in gesprekken, vooral niet met haar nu.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   di 30 jul 2013 - 0:44Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm falling
Mer kon een klein grijnsje niet onderdrukken en prikte Laxus heel even half. "Don't be mean." Mompelde ze zachtjes en stapte heel even iets van hem weg toen Lax zijn arm van haar schouder haalde en ze rechtte haar rug even iets voor haar arm vastgegrepen werd door Mirajane en ze keek haar even aan terwijl die haar naar de bar sleurde. Ze draaide lachend haar hoofd om naar Laxus en rolde heel even met haar ogen. "Ik red je wel van hem." Riep ze nog half lachend over haar schouder en gaf zich over aan Mirajane terwijl ze plaats nam op een barkruk en haar even aankeek. "Ok vertel wat hier aan de hand is." Klonk haar stem en Mer bloosde heel even en beet half op haar onderlip. "Ehm, hoe leg ik het uit." Zei ze grijnzend en liet haar vingers even over haar haar glijden voor ze alles met haar vingers naar een kant van haar nek bracht en ze leunde heel even op haar handpalm. "Hoe?' Vroeg ze bijna grijnzend en Mer grijnsde heel even. "Hij was gisteravond niet helemaal helder, en sprak iets teveel de waarheid, meer dan hij had gewild dan." Mompelde ze lachend en vertelde er maar niet bij dat hij stomdronken was geweest. "En toen ik hem er vanochtend mee confronteerde gebeurde dit." Zei ze lachend en keek even op haar schouder naar Laxus waar ze nu veel liever heen ging, waar ze nu veel liever bij zat dan dit lichtelijk ongemakkelijke gesprek. Ze keek even over haar schouder en stak haar hand iets uit naar hem maar op een of andere manier durfde ze niet helemaal te obvious bij hem te willen zijn, ze had geen idee hoe hij hier met haar zou willen omgaan en ze wilde hem niet boos hebben of tot last zijn op welke manier dan ook. Ja ze zou pas naar hem toe gaan of handelen als hij het aangaf. Dan pas zou ze rustig ademhalen en ontspannen.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   di 30 jul 2013 - 2:34

LAXUS DREYAR


Hij rolde met zijn ogen en zuchtte even zacht voor hij zich iets naar haar toe draaide vanwege een geprik in zijn lijf. ''I'm not mean, en dat zou je ook tegen haar kunnen zeggen.'' Mopperde hij zacht maar glimlachte toch weer. ''Dat zou ik we kunnen waarderen,'' zei hij maar schudde zuchtend zijn hoofd en liep toch half naar zijn team voor hij toch even over zijn slaap wreef. Hij volgde het gesprek dat door Mira werd gehouden tot in detail en fronste even zuchtend. ''Thanks for keeping an eye on her.'' mompelde hij zacht en keek Bickslow veelbetekenend aan wat alleen maar door een grijns werd beantwoord. `''Laxus! Is het waar wat Mirajane zegt?'' Klonk Freeds stem te hard en hij snoof even. ''Ja het is waar, maar doe even wat zachter wil je?'' Mopperde hij en kreeg even een halve klap op zijn schouder maar was blij dat Bickslow zijn mond hield. Zijn ogen gleden de guild door en bleven op Mer hangen en hij keek even naar haar hand en grinnikte. Langzaam liep hij naar haar toe en rolde met zijn ogen voor hij haar hand pakte en haar letterlijk van van de kruk tegen zich aan trok. ''Mira laat het maar gewoon, je hoeft niet alles te weten.'' zei hij en keek met een glimlach naar Mer. ''Hoor je ons jou uithoren over het liefdesleven dat je niet hebt?'' het kwam waarschijnlijk nog door die halve kater in zijn achterhoofd dat hij nu niet echt de vriendelijkste was, maar hij zou er nog wel een keer op terugkomen.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   di 30 jul 2013 - 2:57Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm falling
Ze rolde heel even met haar ogen op Mirajane' woorden en een blos gleed over haar wangen. "Mira." Mompelde ze en keek haar met grote ogen aan maar werd op het perfecte moment gered. De kruk draaide zich met een ruk om en ze viel half in Lax' armen. Ze sloeg haar armen om hem heen ken keek heel even op met een halve glimlach. "Maar maar." Mompelde Mira en keek schuin naar Laxus en Mereth voor ze haar hoofd iets liet zakken. Zodra Mer zijn volgende woorden hoorde schoot ze bijna in de lach en liet haar handen voor haar mond zakken. "Burn." Fluisterde ze terwijl ze haar ogen lachend dichtkneep en half wegstapte van Mira voor Laxus nog erger door zou gaan of Mira er op zou reageren. Heel even keek ze half de Guild door en haar ogen vielen op Freed die naar hun staarde met bijna grote ogen en ze keek heel even schuin op naar Laxus. "Wil ik weten wat er met hem aan de hand is?" Mompelde ze lachend en liep half met Laxus mee tot ze bij die tafel aankwamen en ze al iets losser gewoon op Lax' schoot ging zitten en zijn hand pakte. Het voelde meteen zo'n stuk vertrouwder bij hem in de buurt. Maar nogsteeds kon ze niet helemaal gebeuren dat gisteravond en vanochtend echt gebeurd waren, het leek nogsteeds een vage droom ergens in haar achterhoofd. Maar vanaf die donderdag al en gisteravond. Hoe lang had hij gezeten met gevoelens voor haar? Ze schudde heel even haar hoofd en zakte iets achteruit tegen Laxus' borst aan voor ze hem half bezorgd aankeek. "Gaat het nu wel met je hoofd?" Mompelde ze zachtjes en legde haar hoofd tegen zijn nek aan terwijl ze half naar hem opkeek met een glimlach spelend rond haar zachte lippen.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   di 30 jul 2013 - 4:08

LAXUS DREYAR


Hij keek nog even naar Mer en glimlachte kort zodra hij haar armen om hem heen voelde. Geïrriteerd staarde hij naar Mira en trok zijn mondhoeken iets op bij het horen van Mer haar reactie. Hij wilde nog wat eggen maar voelde hoe Mer iets wegstapte en volgde haar maar zonder een woord te zeggen. Hij volgde haar blik naar Freed en haalde zijn schouders op. ''Ik weet het niet, maar het is een deel van de reden waarom ik Bickslow had gevraagd je naar mijn huis te brengen.'' Antwoordde hij zacht. ''Hij is een goede mage, dat daar gelaten. Maar soms hangt hij iets teveel aan me en spaced hem als er iets gebeurd met mij.'' Legde hij zacht uit maar hield zijn mond weer zodra ze binnen gehoorsafstand waren en liet zich op een stoel zakken en grinnikte even zodra ze op zijn schoot kwam zitten en zijn hand pakte. Hij sloeg zijn vrije arm om haar middel en keek toch even naar de enige van zijn team wiens naam ze nog niet kende. ''Dat is trouwens Evergreen, Freed en Bickslow ken je al.'' het laatste mompelde hij en gaapte toch even kort. Het leek alsof elke aanraking van haar een klein stukje van de vorige avond terugbracht in zijn hoofd en hij grijnsde even in zichzelf. Haar vraag deed hem even opkijken en hij keek haar half aan voor hij met zijn hoofd schudde. ''Nee niet echt, maar dat doet er niet toe. Ik was echt veel en veel te ver gegaan.'' Mompelde hij zacht en legde zijn hoofd tegen haar schouder en sloot zijn ogen. ''Ben morgen wel weer helemaal in orde denk ik, en anders vind ik wel een oplossing.''  Fluisterde hij zacht en trok haar iets dichter op zijn schoot.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Mereth Clive

Mereth Clive
Info
» Posts : 266
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upper Class
» Love interest: This little heart of mine learned to love and now I'll be fine.BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   di 30 jul 2013 - 4:31Mereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm falling

Er was nog zo veel dat ze niet snapte van deze wereld, zo veel dingen die ze nooit zou kunnen begrijpen leek het wel. Maar ze wist zeker dat ze met zo wel Laxus als Sarah stukje bij beetje deze wereld wel zou kunnen leren kennen. Voor zo ver ze nu begreep zou ze sowieso samen met hem elk weekend hier heen gaan en was haar vader er niet altijd maar zou ze hem wel zo nu en dan zien. Hij had de vorige avond gezegd dat als hij kwam hij altijd zou wachten tot het weekend zodat hij haar kon zien. Al had hij haar ook half gesmeekt om uit de wereld waarin ze was opgegroeid te stappen. Iets wat ze simpelweg niet zou kunnen doen. Er was nog te veel in die wereld om voor te leven. Ze zou Abigail en Aeris nooit zo achter kunnen laten. Haar gezicht betrok heel even iets en ze beet op haar onderlip tot ze opgeschrokken werd van Laxus' stem en ze keek schuin even naar voren naar het meisje dat niet veel ouder als zij was en ze glimlachte even naar haar. "Ik was gisteravond al voorgesteld aan haar." Zei ze iets vrolijker en keek Laxus schuin aan voor ze even met haar ogen rolde. "Iets?" Mompelde ze lachend en drukte heel even een kus op zijn wang. "Ik snap niet waarom ik uberhaupt nog luisterde naar de onzin die je uitkraamde." Mompelde ze en drukte een kus vlak voor zijn oor en keek toch even op. "Al ben ik blij dat ik dat wel gedaan heb, nu heb ik jou mooi." Zei ze lachend en sloot haar ogen even zacht toen ze voelde dat hij met zijn hoofd op haar schouder rustte. "Morgen." Mompelde ze en besefte zich in stilte dat ze morgen helemaal niet zo konden zitten zoals nu. "Ik ga voortaan elke dag bijles van jou nemen of je het nou wil of niet. Tot je me uit het lokaal moet slaan." Mompelde ze even zachter als ze eigenlijk bedoeld had. Morgen was hij weer een teacher en zij een student. Hoe gingen ze zich daar doorheen slaan?


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Laxus Dreyar
Old Teacher
Laxus Dreyar
Info
» Posts : 307
Character

Character sheet
» Age: 24
» Class: Upper Class Teacher
» Love interest: All but fucked up dillema's, problems and misunderstandings. But I know i can't deny it forever...BerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   wo 31 jul 2013 - 8:19

LAXUS DREYAR


Hij was er echt blij mee dat het toch best wel rustig was met Faye weg en dus geen knokpartijen in de guild om niks. Het zou toch niet bevorderlijk zijn voor zijn humeur gezien die kater er nog steeds was. Morgen zou hij wel weer gewoon in orde zijn, maar nu moest hij zoveel mogelijk rust hebben voor hij morgen wel opstond met een gigantische steek in zijn hoofd. Hij keek haar even verward aan en schoot in de lacht. ''Ja weet ik het,'' Mompelde hij en grinnikte toch. ''Ik was er verder niet bij weet je nog?'' Merkte hij droogjes op en zuchtte. ''Veel teveel, dat zei ik toch.'' Mompelde hij maar glimlachte toch nog voor hij zijn armen even aanspande. ''Blijkbaar wilde je het horen, anders had je er niet over begonnen,'' Plaagde hij zacht en prikte haar in haar zij. Hij liet zijn ogen even dichtzakken en grinnikte. ''Ja, nu heb je mij. Want zo'n onzin was het nu ook niet.'' Antwoordde hij zacht en pakte haar handen vast. ''Het komt echt wel goed,'' Zei hij zacht en keek haar aan voor hij even lachtte en op zijn lip beet. ''Ik ben bang dat ik je het lokaal insleur daarvoor.'' zei hij zacht en kneep even in haar handen. ''En anders heb ik ook nog een huis beschikbaar,'' fluiterde hij, een kleine grijns verspreidend over zijn lippen voor hij een kusje in haar nek drukte. Hij zou er altijd voor haar zijn, al moest hij haar uit haar dormroom plukken. De enige plek waar ze echt vrij konden zijn was dan wel hier in Fiore maar als ze het nog drie jaar wist vol te houden kon ze zo vrij zijn als ze wilde. Bovendien kon ze alle tijd thuis spenderen in de vakanties en ze zou alles wel leren nu. Het zou even duren, maar samen met de hulp van anderen zou zij een goede Mage worden.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Ai no Melody [LAXUS]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Ai no Melody [LAXUS]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 4 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School-