WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
[Room 021] A room hung with pictures is a room hung with thoughts.


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [Room 021] A room hung with pictures is a room hung with thoughts.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aureus Suou
Old Teacher
Aureus Suou
Info
» Posts : 51
Character

Character sheet
» Age: Let's just say I'm 24
» Class: I'm a teacher
» Love interest: Can you love me when you don't know what I amBerichtOnderwerp: [Room 021] A room hung with pictures is a room hung with thoughts.    zo 14 jul 2013 - 11:18

Aureus Suou
~ Will only
De gang was leeg en zijn voetstappen weerklonken op de vloer. Zijn rugtas hing losjes over zijn schouder en met zijn rechterhand trok hij zijn koffer mee. Nogmaals keek hij naar het briefje met de sleutel eraan, kamer 021, stond erop geschreven. Hij keek de gang door en zag de cijfers lang hem heen schieten terwijl hij verder liep, 010, 011,012. Nadat hij nog een verdieping omhoog was gegaan, kwam hij uit bij zijn kamer. Hij probeerde de deur, maar die zat nog op slot. Dan zou mijn kamergenoot er nog wel niet zijn, dacht hij in zichzelf. Zijn koffer plofte op de grond toen hij hem losliet om de kamer open te maken. De deur kraakte een beetje, maar gaf goed mee. Toen de deur wagenwijd openstond pakte hij zijn koffer weer en trok het de kamer in. Het verbaasde hem even hoe groot de kamer was, maar hij herpakte zich snel weer. De kamer was in spiegelbeeld ingericht, met aan de linker en rechterkant allebei een bed, een bureau, lade kastjes en een grote kledingkast. Hij keek even naar allebei de bedden, en liep toen naar het bed aan de linkerkant. Zijn koffer gooide hij op het bed en zijn rugzak legde hij ernaast neer. De rits wou eerst niet meegeven, maar na een paar keer trekken kreeg hij de koffer open. Hij haalde zijn kleren eruit en gaf ze allemaal een plaats in de kledingkast. De rest van zijn spullen, boeken, kleedjes en persoonlijke eigendommen, plaatste hij in en op de kastjes en laatjes. Hij zette wat foto’s van zijn familie op een kast en hing, welgeteld, één poster op aan de muur. Als laatste pakte hij zijn wierookhouder en zette die op zijn nachtkastje neer. Met een snelle handbeweging plaatste hij een wierookstokje in de houder en stak hem aan. Zijn koffer had hij al weggezet in de kast en de rugzak hing aan een kledinghaakje. In een kleermakerszit ging op zijn bed zitten. Hij deed zijn ogen dicht en zette zijn ziel open. Hij voelde ineens alles om zich heen veel scherper dan normaal en elke trilling kwam 3 keer zo gevoelig binnen. Hij merkte dan ook al snel dat zijn kamergenoot eraan kwam. Volgens het blaadje bij de ingang heette hij Will, maar dat was dan ook echt alles dat hij van deze jongen, of man, wist. Zijn uiterlijk kon verschillen van eenhoorn tot serie moordenaar of erger. Toen de deur openging deed Aureus zijn ogen open om te kijken wie zijn kamergenoot nou eigenlijk was. Het was geen eenhoorn, maar zo te zien ook geen seriemoordenaar, of erger. ’Hey.’ Zei hij nog even voordat hij zijn ogen weer dicht deed en diep inademde, dit kon nog zwaar worden.

Words: 455 ||Inspiration Song: Pewdiepie livestream ||Mood: Anxious
Terug naar boven Ga naar beneden
Will Rackham

Will Rackham
Info
» Posts : 123
Character

Character sheet
» Age: 22
» Class: Upper
» Love interest: //BerichtOnderwerp: Re: [Room 021] A room hung with pictures is a room hung with thoughts.    do 1 aug 2013 - 6:17

Energiek liep Will de trap op, tot hij op de juiste verdieping was, en in de juiste gang. Ook niet onbelangrijk. Hij onderdrukte een boertje en haalde een hand door zijn korte haar. Relatief gezien was get niet kort genoeg; hij moest het weer eens kortwieken.
Hij hees zijn versleten rugzak verder op zijn gespierde schouders en liep de gang in. Hij droeg een mouwloos shirt en een donkere spijkerbroek met leren halflaarzen eronder die al redelijk wat modderige wegen van dichtbij hadden gezien.
Fuck, welk nummer was 't ook alweer, dacht Will en hij zocht haast even zijn zakken door tot hij het stukje papier weer vond waar het haastig op gekrabbeld was in zijn onleesbare handschrift. 021. Hij viste de sleutel al vast uit zijn zak en speelde er gedachtenloos mee terwijl hij langs de deuren liep.
Hij had geen flauw idee wie zijn roommate zou zijn. Zolang deze hem echter niet tot last was boeide het hem ook niet zo. En met tot last bedoelde hij; actief tot last. Iemand die hem doelbewust problemen bezorgde had een kwaaie aan Will, maar over het algemeen was hij te relaxed om echt intolerant te zijn; de ander beleefd, hij beleefd.
Bij nummer 021 hield hij stil. De deur was al open dus hij propte de sleutels weer in zijn zak. Hij stapte naar binnen en knikte naar de jongen die hij binnen zag. Hij grijnsde even.
“Hi,” groette hij luchtig terug en achteloos gooide hij zijn rugzak op het vrije bed. Met een kleine frons rook hij even en toen viel zijn blik op de wierook op het kastje. Hij kon niet zeggen dat hij dol op die troep was, maar het was beter dan de meeste faciliteiten waar hij geslapen had.
“Geesten aan het uitdrijven?” vroeg hij met een grijns. Wat humor betrof was Will een beetje eerst doen dan denken. Dit soort dingen bedoelde hij niets mee, en hij hoopte dan ook dat het niet slecht opgevat werd; als hij de jongen zo zag, leek het hem best een aardige knul, maar je wist maar nooit en Will had geen zin in een sfeer die in deze kamer permanent om te snijden zou zijn.
“Ben Will, trouwens,” zei hij terloops, terwijl hij zijn tas opende en de kleding die hij mee had genomen in de voor hem bestemde kastruimte propte. Deed hij later wel netjes. Hij duwde de half lege rugzak aan de kant, trok zijn laarzen uit en ging op zijn rug op het bed liggen, zijn armen onder zijn hoofd gevouwen. Hij ademde langzaam uit. Echt moe was hij niet, maar na al het gesjouw was dit wel even lekker.

_________________

Too old to die young.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aureus Suou
Old Teacher
Aureus Suou
Info
» Posts : 51
Character

Character sheet
» Age: Let's just say I'm 24
» Class: I'm a teacher
» Love interest: Can you love me when you don't know what I amBerichtOnderwerp: Re: [Room 021] A room hung with pictures is a room hung with thoughts.    vr 2 aug 2013 - 23:28

~ Dit topic kan niet meer, aangezien ze geen roommates meer zijn ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: [Room 021] A room hung with pictures is a room hung with thoughts.    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Room 021] A room hung with pictures is a room hung with thoughts.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Dorms :: Boy Dorms-