WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Ethan Christopher Rhodes


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Ethan Christopher Rhodes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ethan Rhodes

avatar
Info
» Posts : 3
CharacterBerichtOnderwerp: Ethan Christopher Rhodes   vr 12 jul 2013 - 3:16

ALGEMEEN
Volledige naam: Ethan Christopher Rhodes
Roepnaam: Ethan
Bijnaam: Sinister
Leeftijd: 20 Jaar
Geslacht: Mannelijk
Geloof:
Geheel Atheïstisch.  

INNERLIJK
Karakter: Luguber op het eerste gezicht, maar tegelijkertijd heeft Ethan ook iets sinisters over zich heen dat op een vreemde manier aantrekkelijk en charmant is. Het zal misschien niet opvallen, dat deze jongeman zeer kwaadwillig is, maar als je eenmaal hem vaker om je heen hebt dan zal je de sarcastische en zeer egocentrische trekjes leren kennen van dit wezen. De kilte die zijn ijsblauwe ogen doen sieren en het vermaak die zijn lippen tonen – met daarbij de ongeïnteresseerde houding die hij telkens weer aanhoudt, maakt hem mysterieus en verborgen. Ethan wilt gallen, mensen dwarszitten en hen prikkelen tot het uiterste. Het klinkt sneu, dat zo’n wijze jongeman zo banden verwoest en mensen laat vrezen voor hem, maar hij doet het enkel en alleen voor de aandacht. Het maakt niet uit hoe hij opgemerkt wordt, hij krijgt het voor elkaar telkens de negatieve belangstelling te innen. Zijn liefde voor het irriteren wordt rijkelijk beloond door de aandacht die hij krijgt. Ethan is intelligent, zeer intelligent zelfs. Leren deed hij in een oogopslag en lezen al op zijn vierde. Maar die wijsheid heeft onder andere ook gezorgd voor die zonden in zijn leven. Zijn lust naar macht en rijkdom is enorm. Het zijn de dingen waar hij zich door de extreme veranderingen in zijn karakter aan vastgehaakt heeft. Ook lijkt het vaak ook alsof er door alle dingen die hem hebben beïnvloed en hebben gemaakt tot wie hij vandaag de dag is een steekje bij hem los is gaan zitten. Doordat hij zo streeft naar hoger vergrepen posities, slim is en niet zo makkelijk over zich heen laat lopen komt hij arrogant over. Wanneer hij in zijn razernij door de gangen beent, de zoom van zijn kilte achter hem aan ruisend als een grote vleugel, is hij berucht, tegelijkertijd ook gehaat. Niet alleen door vrouwelijke wezens; door vrijwel iedereen. Stuk voor stuk zielen die hij als 'wezenloos' verklaart, en de meesten veronderstellen dat het een hatelijke wederactie terug is, en maar weinig dat hij er eigenlijk in alle wanhoop mee wil vragen waarom, in hemelsnaam. Door alle haat jegens hem die iedere dag heerst is Ethan eenzaam, alleen maar nog chagrijniger en is het een gewoonte geworden om zich van alles en iedereen af te zonderen en massaal aan de alcohol te gaan, want dat drinkt hij maar al te graag. Misschien wel proostend op de weinige mensen die wel van zijn zachtere kant weten, niet bang voor hem zijn en een flinterdun flintertje van zijn diep, diep verborgen goede bedoelingen hebben ervaren.  

Sterke punten: Het afsluiten van emoties, mensen zeer goed manipuleren en zijn intelligentie zijn belangrijke sterke punten van Ethan. Hij zal geheel opgaan in de dingen die van hem verwacht worden en zal daar dan ook alles voor doen, ongeacht wat.
Zwakke punten: Zijn lust naar macht en rijkdom is misschien goed voor zijn doorzettingsvermogen, maar hij zal niet stoppen met dingen. Hij zal altijd meer willen eisen van zichzelf. Ook is Alcohol een zwak punt, aangezien hij eigenlijk niet zonder kan. Hij zal altijd wel een klein flesje hebben met het spul waar hij zo naar verlangd. Waterfobie, Ethan heeft het er absoluut niet graag over, vooral omdat de aanleiding tot deze angst is voorgevallen in zijn alles behalve heuglijke jeugd. Zijn oom had hem hardhandig met het hoofd onder water gehouden toen hij nietsvermoedend in bad zat. Ethan is er weliswaar heelhuids vanaf gekomen, maar het heeft hem wel een levenslang trauma voor zowel water als zijn oom opgeleverd.
Relaties: Een vaste relatie is bijna onmogelijk voor hem, hij zal altijd naar iets beters blijven zoeken en hij zal nooit tevreden zijn met het ‘mokkel’ dat hij bezit. Maar eigenlijk is een vasthoudende relatie wel dat ene wat goed voor hem is. Vrouwen zal hij wel altijd met respect behandelen als hij eenmaal dat voor hen over hebt. Het is erg moeilijk om door te dringen bij Ethan en de respect en liefde te krijgen die hij diep van binnen te bieden heeft.
Hobby’s: Het irriteren van mensen zal je voor hem een goede hobby kunnen noemen, iets wat hij dagelijks met alle plezier doet, maar hij heeft ook wel andere dingen te doen zoals zijn prestaties verbeteren in van alles om zo hoger proberen te komen.
Haat: Domme mensen, gemakzuchtige personen. Hij zal niet blij zijn met zulke mensen en zal dit dan ook weldegelijk laten merken.  

UITERLIJK:

Lengte/bouw: Gespierd is het juiste woord. Niet overdreven gespierd dat het lelijk is; gewoon de gespierde bouw die menig vrouw aantrekkelijk vindt bij een man. In de jaren van isolementie heeft hij een tijd aan gewichtheffen gedaan, met name het steeds verder streven om zwaardere gewichten te kunnen heffen. Het is een lopend proces om daar naartoe te werken, steeds stapje voor stapje, en bood hem ook de nodige voldoening. Het heeft geresulteerd in borstspieren, zichtbare biceps en een sixpack die onder zijn kleding nog vrij goed zichtbaar zijn. Voor de rest heeft hij een lang postuur en is hij wel gemeten: 1.90  
Huid: Een lichtgetinte huid, gesierd door wat littekens hier en daar.  
Haar: donkerbruin haar dat met gel in een model wordt gehouden.  
Ogen: Ijsblauwe ogen.  
Kleding: Zijn kledingstijl is welgezegd classy te noemen, mooie strakke pakken in zwarte kleuren om zo zijn karakter te weerspiegelen.
Speciale kenmerken: Hij heeft een groot litteken op zijn borst door een ongeval in het verleden. En een ketting met een kleine hanger waar een foto van zijn zusje in zit.

EXTRA:

Familie: Met zijn moeder heeft hij geen contact sinds zijn vijfde en voor de rest heeft hij niemand.  
Verleden: Toen de kleine Ethan geboren werd, was het al geen fijn gezinnetje waar hij in opgroeide. Hij werd verwaarloosd en als kleuter begon hij al de eerste meppen te krijgen van zijn altijd dronken vader. Zijn oom verzorgde hem, terwijl zijn vader meestal de tent afbrak en zijn moeder zat te zieken. Hij had een auto-ongeluk gehad, net voordat Ethan werd geboren en liep voortaan mank, waardoor hij niet meer mocht werken van de overheid. Toen hij niet meer hele dagen naar zijn werk kon vluchten, moest hij thuis zitten en kwamen zijn ouders erachter dat hun relatie eerder gevaarlijk was dan liefdevol. Zijn vader zocht alleen zijn uitvlucht in drank om zo de pijn te verminderen, terwijl zijn moeder zich doodergerde aan hem. Ethan groeide op in een huis vol haat, leerde al gauw dat hij van zich af moest bijten en nam de manieren over van zijn ouders. Toen zijn zusje werd geboren was zijn moeder het zat en verdween zonder iets van zich te laten horen. Nu was hij diegene om voor zijn zusje te zorgen als vijfjarige. School was zijn enige uitweg naar een normaal leven en thuis werden de klappen steeds heftiger, aangezien zijn vader vol woede bruiste door het verdwijnen van zijn vrouw. Zijn relatie met zijn zusje werd steeds sterker doordat ze elkaar als enige troost hadden. Tien jaar later, toen hij in een grote ruzie belandde met zijn vader en Ethan vertelde dat hij zijn woede en onmacht zat was, dook zijn vader naar hem toe en gooide hem op tafel. Hij keek verward om zich heen en pakte de prikstok uit de open-haard en boorde het tegen de borst van Ethan. De pijn was ondragelijk en zijn zusje rende op zijn vader af, om haar grote broer te beschermen en werd met een harde gooi tegen de muur geknald. Ethan herinnert zich nog het bloed die uit het levenloze lichaampje kwam van het meisje en het werd het zwart. Toen hij eenmaal weer bij zinnen kwam, zag hij zijn vader dood op de grond liggen, met een mes in zijn borst geboord. Ethan was gevlucht en het kleine en zorgzame jongetje was nooit meer hetzelfde geworden.  
Overig: N.V.T.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Ethan Christopher Rhodes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-