WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Aureus Suou


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Aureus Suou

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aureus Suou
Old Teacher
avatar
Info
» Posts : 51
Character

Character sheet
» Age: Let's just say I'm 24
» Class: I'm a teacher
» Love interest: Can you love me when you don't know what I amBerichtOnderwerp: Aureus Suou   wo 3 jul 2013 - 23:31

Aureus Suou

General
Name: Aureus Suou
Gender: Male
Age: Let’s just say I’m 24
Parents: They still live in my own World.
Brothers/Sisters: I was an only child.
Partner: How can you love me when you don’t even know what I am

Class
General class: -
Extra classes: -
Own class: Spiritual Class

Species
Species: Archangel
World: Caelum
Explanation: Een Archangel is een figuur uit de oude bijbel, een engel die goeie dingen brengt. Volgens de bijbel zijn er 7 archangels, plus één die bij Satan hoort, maar in het echt bestaat er een hele wereld van. Wel zijn er 8 families, met allemaal een eigen specialiteit. Archangels bewaken de poort naar het hiernamaals en zorgen ervoor dat anderen veilig kunnen oversteken.
Extras:    Wings – Powers
Wings: Aureus heeft vleugels waarmee hij makkelijk kan vliegen. Hij kan ze laten verdwijnen, dus je ziet ze meestal niet, aangezien hij ze bijna nooit gebruikt.
Powers: Aureus hoort bij de Suou-familie. Dit betekent dat hij spirituele krachten heeft. Hij kan allemaal dingen doen met zijn inner bewustzijn, maar ook met die van anderen. Wat hij precies kan heeft hij nog nooit iemand verteld.

Inside
Aureus is geen patsertje. Hij zit graag alleen te mediteren of na te denken. Het is niet dat hij anderen probeert te vermijden, maar hij heeft het net zo leuk in zijn eentje.

Outside
Clothes: Meestal heeft hij een zwarte broek, met zwarte schoenen, een zwart hemd en een wit/zwart jasje aan. Aan zijn handen heeft hij zwarte handschoenen en hij draagt vaak een kettinkje.
Eyes: Hij heeft fel blauwe ogen
Height: ongeveer 1.90m lang.
Hair: Hij heeft kort, rood haar.
Tattoo: Op zijn linkerarm heeft hij een grote tattoo staan.
Angel-form: Als hij een engel is, heeft hij het teken van zijn familie in het rood op zijn voorhoofd staan.
Wings: Zijn vleugels zien er uit alsof ze gemaakt zijn van veren, maar dat zijn ze niet. De vleugels zijn helemaal wit met een spanwijdte van 2 meter aan elke kant.

History
Aureus is opgegroeid als enig kind. Hij was bevriend met één iemand uit elk van de 8 families, behalve met Lucifer. Lucifer is de jongste zoon van de Kyoya-familie. De Kyoya-familie staan helemaal in het teken van Satan, en de rest van de Archangels moeten meestal niks van ze hebben. Doordat zijn moeder ergens afstamt van de Kyoya-familie is hij wel vaak bij hun geweest, en wist hij al vanaf jongs af aan dat hij Lucifer niet mocht. Doordat hij in een groot gevecht kwam met Lucifer, is hij naar st. Montgomery gegaan. Zijn moeder probeert nog wel is hem terug te krijgen naar zijn eigen wereld, maar Aureus wil niks meer met haar te maken hebben.

Words: ||Inspiration Song: ||Mood:
I’m just looking for an angel with a broken wing.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Aureus Suou

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-