WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Giovanni George Kjellberg


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Giovanni George Kjellberg

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Geo Kjellberg

avatar
Info
» Posts : 16
Character

Character sheet
» Age:
» Class:
» Love interest: You're gonna miss me when I'm goneBerichtOnderwerp: Giovanni George Kjellberg    di 2 jul 2013 - 10:00

Name: Giovanni George Kjellberg
Known as: Geo
Nicknames: King Liar, Driehoek, Giorge.
Age: 15½ years old, says he is 16
From: Een kleine woongemeenschap in Spanje

Family:
- Maria Magdalena Ascione[Mother]
- Victor Kjellberg [Father]
- Antonino Ernest Kjellberg

On the outside:
Ogen: Betoverend blauw
Haar: Eveneens hemelsblauw [geverfd]
Huid: Bleek
Bouw: Fragiel, weinig gespierd
Gewicht: 68 kilo
Lengte: 1,77
Kledingstijl: Meestal simpele donkere kleding. Geo heeft een blauwe koptelefoon. Hij heeft een voorliefde voor grote hoodies.


[1] Leugenaar
Geo liegt. Over alles. Van de kleur van zijn sokken tot zijn lievelingsliedje. Kleine dingen, grote dingen. De waarheid is zo makkelijk om te smelten tot iets nieuws, wat niet precies klopt, maar wel interessant is.
[2] Xenofoob
Hij is bang voor nieuwe invloeden die hij niet kent, omdat hij vreest dat ze zijn plekje over zullen nemen. Complete complottheorieën gaan dan door zijn hoofd.
[3] Massochistisch
Pijn is zijn tweede verslaving. Gewoon een naald in zijn vinger zetten, een klap krijgen, zijn wonden open krabben. Sommige mensen vallen flauw bij een beetje bloed, hij wordt er juist allert van.
[4] Aandachtsafhankelijk
Als niemand hem aandacht geeft omdat iets anders interesanter is wijt hij dat aan zichzelf. Vervolgens doet hij van alles om aandacht te verkrijgen. Gewoon omdat hij het nodig heeft. Een soort derde kleine verslaving zou je het kunnen noemen.
[5] Onhandig, kwetsbaar, gevoelig
Geo heeft nogal snel een nieuwe angst, een nieuwe onzekerheid erbij. Mensen beïnvloeden hem ontzettend, alles heeft eigenlijk een reusachtige impact op hem. Kleine dingen kunnen zijn dag maken of juist zijn hele week verpesten.
[6] Onbetrouwbare vriend
Hij wil het wel. Hij wil het echt. Maar Geo heeft nauwelijks vrienden. Het werkt bij hem gewoon nooit echt goed. Waar het aan ligt? Zijn afgezonderde levensstijl, het feit dat hij om de simpelste dingen liegt? Of misschien het feit dat hij plotseling héél jaloers uit de hoek kan komen.
[7] Forcing eyes.
Geo's ogen bevatten iets heel bijzonders. Een kracht die hij van zijn moeder heeft. Beneden wordt het uitgelegd.
Hates: The words no and don't. The sound of babies laughing. A lot of people. Truth. Looking somebody in the eyes.
Likes: The sound of people he hates crying. Himself. Blood. Pain. Lies. Wicked lies. Geometry. Mathemathics
A small part of his history:
De eerste jaren van zijn leven woonde hij in Finland. Daar kwam zijn vader namelijk vandaan. Dan zijn ze naar het land Spanje verhuisd, vanwege gezondheidsproblemen van Geo's oma.
Al op jonge leeftijd begon Geo met wiskunde en natuurkunde. Alle betavakken vond hij helemaal prachtig. Rekenen kon hij al zeer snel. Talen gingen met meer moeite. Maar leergierig als hij was lukte het wel.
Geo had slechts twee vrienden. Eéntje heeft zijn bijnaam Geo ook bedacht. Samen waren zij de wiskundeclub. Hij was vrijwel gelukkig.

Zijn moeder had echter een speciaal talent wat ze ook aan haar zoon had overgeërfd. Wanneer hij in haar ogen keek werd hij gedwongen de waarheid te vertellen, te gehoorzamen, te luisteren. Hij werd erdoor onder dwang gehouden en haatte het. Zo is hij ook vrij rebels geworden. Hij loog waar hij maar kon, om zijn moeder te laten zien dat hij zich niet liet dwingen.
Hij heeft deze gave echter zelf ook en is naar St.Montgomery gestuurd op de leeftijd van vijftien. Hij vertelde echter dat dat een foutje in zijn paspoort was en dat hij een jaar ouder was. zo kwam hij in Middle Class terecht. Op zoek naar vrienden, op zoek naar een nieuwe wiskunde club misschien?

His power
Tantalizing eyes;; Als je hem eenmaal aankijkt is het erg lastig om weg te kijken, omdat je in een prachtig meer lijkt te verdrinken. Zo aantrekkelijk is het blauw van zijn ogen.
Truthtelling;; Wanneer Geo zich concentreert en een vraag stelt zul je merken dat het haast onmogelijk is om te liegen zo lang je hem nog aan kijkt.
Eyes of obedience;; Als hij je zegt iets te doen met een sterke blik erbij, zul je vrij snel geneigd zijn om zijn bevel onbewust op te volgen.
Hoe erg dit werkt is afhankelijk van de focus die Geo erin stopt en de mate waarop de ander zich verzet. Hij heeft een hekel aan de kracht, maar kan het niet uitzetten en gebruikt het soms onbewust.

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Giovanni George Kjellberg

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-