WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Swan Lake [Hayden de Payens]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Swan Lake [Hayden de Payens]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jake Patreus

avatar
Info
» Posts : 43
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upperclass
» Love interest: Hmpf...love is a emotion..Emotions can be turned off..BerichtOnderwerp: Swan Lake [Hayden de Payens]   ma 1 jul 2013 - 7:55

Het was een mooie zonnige dag. Het meer was helder en glad als altijd. Aan de waterrand was een jongen te zien. Hij had zijn handen in zijn zakken. Zijn paarsige ogen tuurden over het water.. Hij hield hiervan omdat dit hem altijd snel tot rust bracht. "Hmpf.." Hij zag een 2 witte zwanen neerstrijken op het water. De rimpeling verstoorde de kalmte die het vlakke water bood. Dit stoorde Jake erg, maar dat weerhield hem er niet van om er naar te blijven kijken.
In de verte zag hij St. Montenegory boven de bomen uit toornen. Hij was hier nu 2 dagen. Tot nog toe vond hij de school tegenvallen, zeker omdat dit aangeschreven stond als de beste van het beste. Maar hij was hier pas net dus keek hij het nog even aan. Daar kwam bij, hij was vastbesloten hier te blijven totdat hij zelf vond dat hij genoeg had geleerd en weer terug kan gaan naar Engeland
Hij kon zich nog goed herinneren hoe hij vroeger als het nacht was, stiekem uit het raam klom en op het dak ging zitten om naar de duisternis te kijken. Duisternis...dat was ook iets wat hem kalmte gaf. Geen afleidingen..geen felle kleuren...geen vormen...alleen maar zwart. Zwart was 1 van zijn lievelingskleuren. Na Indigo natuurlijk.
De zwanen waren ondertussen dichterbij gekomen. Ze dachten vast dat Jake eten had. Jake keek naar hoe de zwanen dichterbij hem kwamen. De zwanen hielden op een bepaald punt halt en keken afwachtend naar Jake. "Wat moeten jullie? ik heb geen eten dus scheer je weg." De zwanen bleven op de plek waar ze waren. Jake zuchtte. "Luister, als ik eten bij me had dan zou ik het alsnog niet aan jullie geven ok? Ga iemand anders lastig vallen." Jake pakte een steentje op en gooide deze naar de zwanen. Mis. Het steentje viel in het water met een kleine 'plok'. De zwanen zwommen naar de plek waar Jake het steentje had gegooid in de hoop dat het brood was. Maar toen ze niks zagen zwommen ze weer naar Jake. Jake schudde zijn hoofd en zuchte weer, wetend dat woorden toch niets hielpen en liep bij de zwanen vandaan, nog steeds de waterkant volgend. De zwanen volgden nog een klein eindje, meer dropen daarna af. Het was nooit de bedoeling geweest van Jake om de zwanen te raken. Hij zou namelijk nooit, maar dan ook nooit anderen pijn doen. Mens of dier.

_________________

I'm not lying..I'm simply telling the truth according to me...

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Swan Lake [Hayden de Payens]   ma 1 jul 2013 - 8:08

Hayden hield er van dieren te voeren, het waren onschuldige wezens die nooit bewust soortgenoten wat aandeden. Ze vermoorde niet zomaar, ze verkrachten familie niet. Meteen schudde ze zacht met haar hoofd ze moest stoppen met er aan denken. Kijkend naar haar handen stond ze stil in het bos naar het meertje waar ze vaak de eenden en zwanen voerde. Met deze handen had ze haar oom vermoord, niet dat ze een andere keuze had het was of Sarah dood en zij tegen deze tijd waarschijnlijk ook omdat ze te oud was geworden voor zijn spelletjes of hij. De keuze had niet veel tijd gekost en was gelijk de eerste keer geweest dat ze magie had gebruikt. Ze liet haar handen zakken en trok haar handtas weer op haar schouder. Het was niet de eerste keer geweest dat ze een berg brood uit de keuken had gestolen om de eendjes te voeren. Vaak deed ze het als ze zich niet zo lekker in haar vel voelde. Langzaam sloffend in een strak shirtje en een joggingbroek liep ze naar het meertje waar ze niemand had verwacht daarom had ze ook die slobberkleding aan. Op school droeg ze dat absoluut niet ze had er al moeite mee om niet in haar armor te lopen. Zeker niet de laatste tijd mensen uit de Upper noemde haar vaak een slet niet dat ze zich er iets van aantrok waar ze bij waren. Maar de woorden deden haar wel echt pijn, omdat ze ook eigenlijk waar waren.

Hayden keek ongelovig naar de jongen die de steen naar de zwaan mikte. 'HE EIKEL!' riep ze kwaad. 'wat voor idioot ben je, het zijn lieve beesten en ik voer ze altijd daarom komen ze. En dat is toch geen reden om met stenen te gooien, ik gooi toch ook geen stenen naar jou?' Haar stem klonk nog steeds boos en ze liep ook dichter naar hem toe en greep naar de twee zakken brood uit haar tas en smeet de tas daarna op de grond.

_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Jake Patreus

avatar
Info
» Posts : 43
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upperclass
» Love interest: Hmpf...love is a emotion..Emotions can be turned off..BerichtOnderwerp: Re: Swan Lake [Hayden de Payens]   ma 1 jul 2013 - 8:32

Een harde meisjes stem bracht hem uit gedachten. Hij keek de richting van het geluid op, en zag een roodharig meisje staan. Hij zag nog net hoe ze dichter naar hem toe kwam. Een lichte glimlach verscheen op zijn lippen. Ah, dus deze beesten waren zo opdringerig door haar? Hmpf. Worthless. Mensen dachten altijd dat ze wilde beesten hielpen door ze te voeren...Niets was minder waar. Wilde beesten horen zelf hun eigen eten te vinden. Als ze telkens gevoerd worden verwachten ze op een gegeven moment van ieder mens dat langs komt eten.."Allereerst, spreek je mensen niet aan met "Eikel"..En ten tweede..wie zegt dat het mijn intentie was om die beesten raken? Als ik ze echt wou raken..en pijn wou doen, dan had ik wel een grotere, zwaardere steen gepakt..Nee sorry, ik ben tegen dierenleed dear.." Hij sloot zijn ogen en boog zijn hoofd. Hij glimlachte nog steeds lichtjes. "Leer voortaan beter de situatie te bekijken voordat je je mondje opentrekt tegen iemand." Hij opende zijn ogen weer, en keek het meisje ietwat uitdagend aan. Ze zag er jonger uit dan hem. Een middleclasser dus...dan had ze zeker lef om tegen hem, een upperclasser, zo'n grote mond te hebben...

_________________

I'm not lying..I'm simply telling the truth according to me...

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden de Payens
Old Class President
avatar
Info
» Posts : 761
Character

Character sheet
» Age: ♦ 18 Long years
» Class: ♦ Middle Class [Old Class President]
» Love interest: ♦ Crushing all over the placeBerichtOnderwerp: Re: Swan Lake [Hayden de Payens]   ma 1 jul 2013 - 8:59

Hayden trok haar wenkbrauw op. 'Alsof het mij iets kan schelen wat jij zegt?' Ze keek hem arrogant aan hij kon haar toch niets maken wat wou hij doen klagen bij Christopher haar leraar. Tegen hem had ze sowieso genoeg chantage, materiaal tegen net als bij Laxus. Bovendien deed Vyndi nooit echt iets drastisch in de straffen tegen haar, Drake en Gilbert. 'Ik spreek mensen aan zoals ik dat wil, wat wil je doen een steen naar mijn hoofd gooien?' Haar stem klonk spottend hij zeg er niet uit alsof hij opzoek was naar ruzie maar zij zelf wel, ze was al in een pokkebui. 'En bovendien smijt je sowieso geen stenen richting zwanen ben je niet goed in je hoofd ofzo? Wel duidelijk dat Farron je class president is' Ze sprak Lightning haar naam uit alsof het vergif was. Ze kon haar echt niet uitstaan en wist dat dat wederzijds was. Ze maakte vaak met Gil en Drake grapjes over haar altijd serieuze uitstraling. Hayden balde haar vuisten en keek hem recht aan, 'Wat is nou je doel, pleur gewoon een eind op ofzo' Ze was echt niet in de stemming überhaupt een gesprek te starten of vriendelijk te doen ook al was hij behoorlijk knap. Maar dat vond ze van de meeste jongens dus dat was niet iets speciaals.

_________________

even while badly wounded
a fairy that should have fallen to the ground
soared
Titania, Here you are
Just like a dignified scarlet flower in all it's glory
- Levy McGarden, Fairy Tail ep 167

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Swan Lake [Hayden de Payens]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Swan Lake [Hayden de Payens]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School-