WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Bounty Hunter Will


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Bounty Hunter Will

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Will Rackham

avatar
Info
» Posts : 123
Character

Character sheet
» Age: 22
» Class: Upper
» Love interest: //BerichtOnderwerp: Bounty Hunter Will   ma 1 jul 2013 - 7:11Naam: Will Samuel Rackham
Leeftijd: Fysiek: 22, daadwerkelijke leeftijd: 89
Geslacht: Mannelijk
Soort: Vampier
Bouw: Mesomorfisch. Brede botstructuur, grote spieren en een van nature atletische bouw. Will heeft een redelijk laag lichaamsvetpercentage door het effect dat vampirisme op zijn lichaam heeft en aardig ontwikkelde spieren.
Afkomst en tijd waarin hij leeft: Texas, 1820 (het portal systeem naar waar de school zit was dus nogal een shocker voor 'm)
Krachten: Extreem zicht en nearly flawless aim.Persoonlijkheid:
- Onafhankelijk:
Will kan zich goed redden en weet dit ook maar al te goed; hij heeft niet snel het gevoel iemand nodig te hebben en is ook niet echt in staat in te zien waarom hij iemand nodig zou kunnen hebben, omdat hij zich zo lang in zijn eentje gered heeft.
- Nuchter:
Drama vermeid hij en hij zoekt niet snel meer achter dingen dan nodig. Hij is een eenvoudig man met complicaties. Hij raakt niet snel in paniek en houdt niet van mysterieus, poëtisch of filosofisch gelul.
- Bot:
Hij heeft weinig moeite met zeggen wat hij denkt, en wind er vaak geen doekjes om. Voordeel is dat je bij Will weet waar je aan toe bent, nadeel is dat hij bot kan zijn, zeker in de ogen van degenen die wat gevoeliger zijn aan gelegd. Hij is dan nog niet eens bewust beledigend, maar tere zieltjes en Will Rackham gaan gewoon niet samen.
- Niet bang voor fysiek contact:
Hiermee hebben we het nog niet eens over zijn seksleven; Will is niet snel geïntimideerd door fysieke aanrakingen en zal slechts fel erop reageren als het in zijn ogen een bedreiging is.
- Stoere houding:
Will doet zich graag een beetje stoer voor; hij praat niet makkelijk over zichzelf en presenteert zich dan ook wat harder dan hij eigenlijk is. Dit neem niet weg dat het zeker niet een grote act is. Will is zeker een harde geworden en heeft geen zacht, week hartje. Je zal het alleen niet snel zien als je tot hem doordringt.
- Loyaal:
Hij breekt zijn woord niet en gaat heel ver voor degenen die het in zijn ogen verdienen. Hij breekt geen enkele eed en als hij een bedreiging uit kan je er rustig van uitgaan dat hij die uitvoert als je erom vraagt; hij breekt zijn woord niet.
- Negatief zelfbeeld:
In zijn eigen ogen is hij niet menselijk en verdoemd. Hij heeft een stuk minder zelfrespect dan hij doet voorkomen en gelooft al lang niet meer dat hij het goede doet; hij weet heel goed dat een groot deel van wat hij doet eigenbelang is.
- Scherpe tong:
Hij kan vrij gevat uit de hoek komen, scherp zelfs. Vooral wanneer boos. Dan neemt hij absoluut geen blad voor de mond.
Het kan grappig zijn voor wie van zijn humor houdt, maar het kan ook hard aankomen omdat hij zelf eigenlijk niet snel merkt wanneer hij echt te ver gaat. Zijn ego weerhoudt hem er echter vaak van vervolgens zijn excuses aan te bieden, dus wanneer hij iemand kwetst, zal hij eerder schamper lachen om zijn eigen ongemak te verhullenVerleden:
Hij was de zoon van twee premiejagers, Mary Sedgewick en Geoffrey Rackham. Beiden zijn door kogels om het leven gekomen, maar niet voordat ze hun zoon geleerd hadden wat ze vonden dat deze moest weten om de wijde wereld aan te kunnen. Will heeft degenen die verantwoordelijk waren voor de dood van zijn ouders opgespoord, maar bij de tweede ging er iets mis. Hij was tweeëntwintig en roekeloos, waardoor hij het gevaar te laat zag. Wat zijn moeder had gedood was geen mens.
Het pinde hem tegen de muur en liet hem de transformatie ondergaan. Will heeft hem nooit terug gezien, maar is nog steeds zoekende.Extra:
Hij heeft doorgaans twee six-shooters aan zijn heupen hangen.
Op zijn onderrug, net boven zijn kont heeft hij een tattoo. It says:
Too old to die young
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Bounty Hunter Will

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-