WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Ember Quest ~* Love a little light~*


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Ember Quest ~* Love a little light~*

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ember Quest

avatar
Info
» Posts : 9
Character

Character sheet
» Age: 16
» Class: Middle Class
» Love interest: Nope X3BerichtOnderwerp: Ember Quest ~* Love a little light~*   vr 28 jun 2013 - 8:43Random Info

Name: Ember Quest
Nickname: Emmy, Em.
Class: Middle Class
Teacher: Christoper william Heatherfield
Gender: female
Age: 16
Inner

Personality:
Ember is een lief en zachtaardig meisje. Ze staat altijd voor anderen klaar en is erg liefdevol. Ze houd van dingen ontdekken, is nieuwsgierig en wil het liefst zoveel mogelijk weten. Ze is altijd eerlijk, omdat ze ook gewoon niet kán liegen. Op het eerste gezicht denk je dat Ember erg naïef is en zomaar wat doet, druk is en een beetje wijsneuzig is. Maar, Ember is van binnen erg wijs, ze geeft snel iemand advies en ze weet veel over het leven. Ze is altijd vrolijk, spontaan, blij en in voor nieuwe vrienden. Een van haar grote hobby's is tekenen, ze heeft altijd een schets blokje bij zich waar ze in krabbelt en tekent. Ze houd van schilderen tekenen en nog veel meer creatieve dingen. Ook bezit Ember een overdosis fantasie en verzint ze soms fantasie vrienden. Van beesten tot fantasie wezen die rond haar hoofd vliegen. Ook heeft Ember een kant die niemand van haar kent, ze kan erg flirterig zijn op haar manier zodra ze een jongen op het oog heeft.

Like: Tekenen, dieren, lieve mensen, wandelen in de natuur, leuke jongens, respect, en nog veel meer.

Hates: Mensen die elkaar expres kwetsen, huiswerk, haat en wreedheid, gepest en meer.
Fear: Spinnen en mensen verliezen waarvan ze houd.
Status:'Don't worry, be happy'
Looks

Body: Gemiddeld 16 jarig meisjes lichaam.
Hair: Bruin krullend haar dat tot haar rug reikt.
Eyes: Lichtblauw, ze kijken dwars door je heen.
Clothes: Makkelijke hippie kleding.  
Picture. -Kijk uit, alle plaatjes zijn behoorlijk groot.:
 
Accessoires: Het verschild vaak.
Colors: Rood  blauw en groen.
Relations

Parents:
Mother: Caroline Quest (Lorits)
Picture:
 

Father: Fredrick Quest. Liefdevolle man die veel van zijn dochter houd. Altijd behulpzaam en een goede luisteraar. Hij is wijs en geeft Altijd advies aan Ember. Hij is muzikant en kunstenaar.
picture:
 

Brother:
Sammy, Ember's 2 jaar jongere broertje. Hij kan irritand zijn maar is een jongen met een klein hartje.
picture:
 
De vreemdeling (Rijnier)
Picture:
 


Crush: Nope
Lover: Nope
Children: Eehh.. no.
Friends: Ren
People i hate: None
Acquaintances: so manyPast

Ember is opgegroeid in Amora. Een wereld waar de mensen in een middeleeuwse tijd leven. Het is simpel en er word niet moeilijk gedaan. Er heerst vrede, rust en liefde. Iedereen is altijd aardig tegen elkaar met af en toe een ruzie. De kinderen spelen en weten niet beter dan het leven van daar. Je toekomst is niet bijster bijzonder. Vaak leren kinderen het vak van hun ouders, zoals: Pottenbakker, bakker, boer, vis of melkboer, verpleger, herbergier bewaking en meer. Enkele zijn een apart beroep, zoal kunstenaar muzikant of reiziger. Ember haar vader is kunstenaar en muzikant, ze houd veel van hem en heeft een sterke band met hem. Haar moeder is verpleger in het plaatselijke ziekenhuis en zorgt goed voor de mensen uit het dorp. Haar broertje houd van piraatje en riddertje spelen, wat ze vroeger erg vaak deden. De familie houd veel van elkaar.

Thuis was ze vaak te vinden in de bossen. Dan zat ze vaak te tekenen of naar de dieren te kijken, ze kan muis stil zijn. Ze jaagd goed en kan met wapens omgaan. Ze voeld zich helemaal thuis in de bossen kan goed klimmen en houd van de rust van de natuur. Ook is ze dol op zwemmen, los van de zwaartekracht. Het liefst, als dat kon zou ze willen vliegen. Het is haar droom om ooit boven de bomen uit te schieten, alles vanaf bovenaf te zien en vrij te zijn. Niemand die haar tegen houd en dat ze haar eigen vlucht vliegt.

Op een dag, toen Ember hielp in de herberg van het dorp kwam er een vreemde binnen. De interesse van Ember was gewekt en ze vroeg hem vriendelijk wat hij wilde drinken en waar hij vandaan kwam. De man had een kap op, toen hij die af deed keek ze in twee donkerblauwe ogen. De man had blauw haar en had een soort speciaal ridder pak aan. Ember zag gelijk dat hij niet van haar wereld was. Ze ging bij de man zitten die berijd was te vertellen waar hij vandaan kwam. Hij had het over een prtal die in elke wereld te vinden was, en allemaal leidde naar een school speciaal voor kinderen die meer wilde weten dan hun eigen wereld. Hij vertelde dat hij daar een aantal jaar terug afgestudeerd was. Veel vertelde hij en Ember werd erg enthousiast. Ze was gelukkig in haar eigen wereld maar ze wilde dol graag meer zien en wilde erg graag leren wat daar te leren viel. Ze haalde haar bezorgde ouders over om naar die school te gaan, wat uiteindelijk mocht. Dus ging Ember op 12 jarige leeftijd samen met de man mee om te ontdekken wat er nog meer was in het leven. De vreemdeling was ondertussen een goede vriend geworden zijn naam was Rijnier. Hij hielp haar op weg en bracht haar naar het portal. Toen ze in de wereld aankwam moest ze erg wennen, het was natuurlijk een heel andere tijd. Ze ging op reis naar de school en wendde aan de gewoontes van die wereld. Ten slotte als normaal meisje met de taxi naar St.Montgomery, waar ze werd opgevangen door Vyndi. Ze vond Vyndi wel aardig en ze vond snel haar draai. Ember zit altijd te tekenen of te schrijven, zit vaak buiten en in verscholen rustige hoekjes waar niemand haar opmerkt. Ze houd er van om naar de mensen te kijken, hun gewoontes te observeren en te analyseren. Zo leert ze mensen kennen zonder dat ze haar kennen, ze is als een vuurvliegje door de lucht die ongrijpbaar is. Maar zodra je het vliegje in je handen hebt zal hij veranderen in een lieve poes die veel van je houd. Ze is te vertrouwen en houd zich aan afspraken, ze is loyaal en is nooit gemeen. Ze helpt waar ze helpen kan en is altijd berijd voor een gesprek of een goed advies.


Terug naar boven Ga naar beneden
 

Ember Quest ~* Love a little light~*

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-