WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Dark Clouds Broke A Promise


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Dark Clouds Broke A Promise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hisamaru Aida

Hisamaru Aida
Info
» Posts : 63
Character

Character sheet
» Age: 15
» Class: Middle class
» Love interest: Guess it can't be helped nowBerichtOnderwerp: Dark Clouds Broke A Promise   wo 26 jun 2013 - 21:38

Een diepe zucht verliet de mond van die ene tengere leerling. Hij slofte op een laag en ongeïnteresseerd tempo door de gangen. Handen in de zakken van zijn broek, zijn ogen brutaal voor zich uitkijkend en zijn slanke lichaam ietwat in elkaar gebogen. Een tweede zucht verliet zijn mond toen de bel ging. Fijn, dit betekende dat de gangen weer vol kwamen te zitten met druk pratende en vrolijke leerlingen. Hisamaru hield er niet van om in een grote groep te verblijven. Sterker nog, hij hield er überhaupt niet van om sociale contacten met andere te hebben of te onderhouden. Het was sowieso al een wonder als de jongen in de les opkwam dagen, want negen van de tien keer spijbelde hij en liep doelloos rond in de gangen van de school. Hij was meerdere malen gepakt, maar het interesseerde hem vrij weinig. Dan moest hij maar nabliven. Dan werd hij maar van deze school getrapt. Wat boeide het eigenlijk allemaal? Hij verbleef hier omdat het zijn enige optie was geweest nadat zijn pleegfamilie half was uitgemoord en zijn pleegzus spoorloos was verdwenen. Welke andere keuzes had hij nog meer? Ja, op straat leven. Op dit moment leek hem dat niet zo'n slecht idee. Net als zovaak was niet naar de les geweest en slofte hij door de gangen of in de tuin. Het was een normale dag voor Hisa. Maar nu, nu was het pauze. En zijn maag rommelde toch eigenlijk wel. In hetzelfde tempo en dezelfde houding liep hij richting de kantine.
Eenmaal in daar pakte hij een bord en vulde het met random eten. Heel kieskeurig was hij toch niet, het maakte niet uit wat hij at, zolang hij maar iets door zijn keel duwde. Hisa at om te leven, niet meer en niets minder. Natuurlijk deed hij dat niet omdat hij zogenaamd op zijn gewicht wilde letten. Hij was er gewoon mee opgegroeid. Eet alleen wat je op kan en wat je lichaam nodig heeft, verspil geen eten en zodoende dus ook geen geld. Hij schudde zijn hoofd en liep naar een van de nog onbezette tafels, zette zijn bord neer en begon op een rustig tempo met eten. Hij proefde niets van de smaken die door zijn mond vlogen, at gewoon. Hij zei niets tegen andere studenten, maar zat gewoon levenloos aan de tafel met zijn mes en vork. Hij had expres die ene tafel uitgezocht die altijd onbezet was. Hij zat daar altijd, zonder sociaal contact. Alleen. Niet dat het hem uitmaakte, voor zijn gevoel was het beter zo. Niemand anders kwam normaal gesproken aan de tafel zitten. Hisa stond bekend om zijn agressieve gedrag en dat hij nog wel eens vaak in gevechten met andere belandden. Je hoefde maar het kleinste woord verkeerd te zeggen en hij flipte. Waren mensen bang voor hem, of vonden ze hem gewoon niet aardig? Het was nou ook niet dat hij elk gevocht won namelijk, ondanks dat hij best atletisch was. Hij was helaas niet onoverwinnelijk. Wat leek hem dat fijn, onoverwinnelijk zijn.

Jake Patreus en Kyouko Matsuya

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Jake Patreus

Jake Patreus
Info
» Posts : 43
Character

Character sheet
» Age: 19
» Class: Upperclass
» Love interest: Hmpf...love is a emotion..Emotions can be turned off..BerichtOnderwerp: Re: Dark Clouds Broke A Promise   wo 26 jun 2013 - 22:10

Met statige passen een gebruikelijk boek onder zijn arm, liep Jake door de gangen van de school. De meeste leerlingen die voorbij liepen keurde hij geen blik waardig. Hmpf. Leerlingen..lawaaierige nietsnutten bedoel je.. Waar was de tijd gebleven, waarin iedereen op z'n minst goedendag tegen een wild vreemde zei..Zolang niemand dat fatsoen op on brengen, hoefde ze ook geen begroeting terug van hem te verwachten..Hij keek op zijn zakhorloge. Ah..lunchtijd. Hij liep na deze openbaring richting de kantine. Eenmaal daar aangekomen keek hij ietwat minachtend naar de leerlingen die aan tafels zaten, en zocht daarna naar een lege tafel. Geen lege tafel..Wel zag hij een tafel waaraan 1 iemand zat. Een jongen met zwart haar en blauwe ogen. Ah well...dan daar maar...dan ging ie maar desnoods zover mogelijk van de jongen zitten. Deze jongen zag er namelijk precies zo uit als al de andere leerlingen. Maar hij wou eerlijk gezegd vantevoren nog geen vooroordelen trekken. Misschien was zijn tafelgenoot wel iemand waarmee een behoorlijk gesprek te voeren was..Hij liep richting het eten, pakte een bordje en bestek, en daarna een broodje tonijnsalade, en liep richting de tafel waar de jongen aanzat. Hij knikte even. "Een goedemiddag." Zei hij kortaf, en ging toen aan de andere kant van de tafel zitten, legde zijn boek voor zich neer, en begon erin te lezen.

_________________

I'm not lying..I'm simply telling the truth according to me...

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Dark Clouds Broke A Promise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School :: Lunchroom-