WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Hisamaru Aida


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Hisamaru Aida

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hisamaru Aida

avatar
Info
» Posts : 63
Character

Character sheet
» Age: 15
» Class: Middle class
» Love interest: Guess it can't be helped nowBerichtOnderwerp: Hisamaru Aida   wo 26 jun 2013 - 0:53Got out alive but with scars I can't forget


Last name: Aida
First name: Hisamaru

Age: 15

Gender: Male
Sexual Orientation: Homosexual

Parents: Tsubaki †
Siblings: Yotaka †, Tsubame

Species: Human

Birthday: May 21st

--

Haircolor: Dark brown / black
Eye color: Blue / Green
Skin color: Blank

Hair Lenght: Short
Lenght: 170 cm (5'6")

Body build: Skinny

--

Friends
Omschrijven wat voor soort vrienden Hisa in geïnteresseerd is? Dat is vrijwel onmogelijk. De jongen hecht vrijwel geen waarde aan sociale contacten en laat alles lopen zoals het gaat, het maakt hem toch niets uit wat andere over hem denken. Tenminste, dat is wat hij aan de buitenwereld laat zien. Stiekem is hij wel geïnteresseerd in een paar goede vrienden, maar zijn interesse ook laten blijken? Hoo maar. Daarbij vindt hij 9/10 mensen toch niet aardig.

--

Love
Liefde is een moeilijk verhaal voor Hisa. Out of the closet is hij nog niet, maar sinds jonge leeftijd is hij er al zeker van dat hij gay is. Dit probeert hij te onderdrukken, maar natuurlijk is dat niet mogelijk. Inplaats van naar mooie meiden staart hij naar mooie dudes. Het vrouwelijk geslacht is voor hem gewoon niet interessant. Het is voor hem dus moeilijk om een mannelijke roommate te hebben. Dit is ook de rede dat hij zo ver mogelijk mij jongens vandaan blijft. De angst dat hij verliefd wordt op de andere persoon is voor hem gewoon te groot. Waar hij in zoekt bij iemand? Niets eigenlijk. Een mooi uiterlijk en een aardig karakter. Niet dat hij ooit met een jongen zou daten, hij zou zichzelf er teveel voor verachten.

--

History
Hisamaru is op acht jarige leeftijd verkocht als slaaf door zijn ouders. Hij werd op een slavenschip gezet waar hij, omdat hij de kleinste was, vaak werd "gepest" en op neergekeken werd. Tweemaal per dag werd zijn maal afgepakt door andere kinderen. Echter werd er raar spul in het voedsel en drinken gestopt, een middel waarmee je een mens in een Varuga kon veranderen. Doordat zijn maal werd afgepakt door zijn mede slaven kreeg hij niets van dit middel binnen. Na een paar dagen ging het schip ten onder, met Hisa als enige overlevende. De kleine jongen strandde op een vrijwel onbewoond strand en werd gevonden door een jonge vrouw genaamd Tsubaki, wie hem meenam naar haar kleine dorp.

Hisa woonde een tijdlang bij zijn nieuwe familie bestaande uit Tsubaki, haar grootvader en haar broertje en zusje Tsubami en Yotaka. Hij wilde op een of andere manier zijn pleeggezin terugbetalen voor hun liefdevolle daden, legaal of niet legaal. Zo is hij begonnen met stelen. Toen Tsubaki's grootvader in het ziekenhuis terecht kwam en daar de rest van zijn leven moest blijven, besloot Hisa voor het geld voor de rekeningen te zorgen. De familie had daar immers geen geld voor. Het stelen werd erger, maar niemand wist er iets van. Op 11 jarige leeftijd werd Tsubaki vermoord, vermoedelijk door haar broertje Yotaka wie ook Varuga middelen was toegediend. Even later overleed ook Yotaka en verdween Tsubami. Spoorloos. Hisamaru had geen woonplaats meer, en moest gedwongen naar deze academy verhuizen. Vaak rooft hij nog geld van onschuldige mensen om de ziekenhuis rekeningen van Tsubaki's grootvader te kunnen blijven betalen.

template by fedora of sds and atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Hisamaru Aida

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-