WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
So..Hi! [ Gilbert]


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 So..Hi! [ Gilbert]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elveria Down

Elveria Down
Info
» Posts : 16
Character

Character sheet
» Age: 16 Years
» Class: Middle Class
» Love interest: Not into, on the moment.BerichtOnderwerp: So..Hi! [ Gilbert]   di 25 jun 2013 - 23:07


Stand tall for the beast of America.
Lay down like a naked dead body,
keep it real for the people workin' overtime,
they can't stay living off the governments dime.

Dus...Dit was de school. Elveria bekeek het gebouw. Niet heel erg indrukwekkend. Waarom hadden haar ouders haar ook al weer hiernaar toe gestuurd? Oh ja, omdat ze wel gestudeerd moest hebben voor ze zou trouwen. Haar ouders waren ziek. Echt gewoon ziek. Ze zag echt niets in die rijke jongen. Waarom zagen zij dat niet? Haar rode ogen vestigden zich op de grote deur. Het was duidelijk dat je daar naar binnen moest. Met haar rugzak over haar schouders en haar koffer in haar hand liep ze in die richting. Blegh, wat keek ze er naar uit, bedacht Elveria zich sterk sarcastisch.
Met haar voet trapte ze de deur open en nieuwsgierig liep ze naar binnen. Het was anders dan ze had gedacht. De gang waar ze in keek was lang, aan beide kanten lange kluisjes. Ze vroeg zich af welke van haar zou zijn. Ze zuchtte en sleepte alles voort. Ze was waarschijnlijk aangekomen midden dat de lessen waren begonnen want er was totaal niemand. De lucht was fris en ze voelde zich eigenlijk niet veilig. Maar Elveria hield haar hoofd hoog en begon gewoon met door lopen, ze had eigenlijk geen idee waar ze heen moest. Doelloos sloeg ze een hoek op, en nog een, en nog een. Een trap op, een trap af, zo verkende je de school wel.
Na een tijd van ongeveer tien minuten was ze gestopt, bedenkend dat dit totaal zinloos was. Ze was zo te zien ook nog eens verdwaald. En ze was ook geen enkele leraar of lerares tegen gekomen. Laat staan iemand. Ze zuchtte en zette nog een paar snelle passen om een hoek om te slaan, dat wilde ze doen om te kijken waar ze dan uitkwam. Maar in plaats van een een lege gang te zien, botste ze vol tegen iemand op. 'Oh, sorry.' Zei Elveria kort en ze raapte haar koffer op die ze had laten vallen. Eindelijk, iemand! Ze grijnsde. 'Sorry, weet jij toevallig waar het kantoor van jullie directrice is? Ik heb geen zin om nog eens doelloos rond te lopen,' stay cool, ging het in haar gedachten rond. Maak een goede indruk, geen nerderige indruk. Ze glimlachte flauwtjes en keek de jongen recht aan.

[Sorry, hij is niet zo heel geweldig -.-'']

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

So..Hi! [ Gilbert]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School-