WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
"Lightning, it flashes bright, then fades away. It can't protect, it only destroys."


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

  "Lightning, it flashes bright, then fades away. It can't protect, it only destroys."

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lightning Farron
Class President
Lightning Farron
Info
» Posts : 176
Character

Character sheet
» Age: 20 Years
» Class: Upper Class [President]
» Love interest: Focus on your ultimate Goal and shut out everything Else!BerichtOnderwerp: "Lightning, it flashes bright, then fades away. It can't protect, it only destroys."   za 11 mei 2013 - 0:57


{"It's not a question of can or can't, there are some things in life you just do."}

“This solitary young woman speaks little of herself - even her true name is a mystery. She is known to others simply as ‘Lightning’. Although harsh on herself and others, Lightning is filled with determination and stands by her beliefs.”
» Name: Lightning Farron
» Nicknames: Light, Soldier girl
» Gender: Female
» Age: 20 Years Old
» Orientation: Heterosexual
» Voice: Klik!
» Class: Upper Class (President)
» Room: 002
» Occupation: Sergeant, Guardian Corps, Bodhum Security Regiment
» Weapon: Gunblade ~ Blazefire saber
» Place of Birth: Bodhum, Cocoon
» More About Lightning: Klik!

{"This l'Cie curse, it took everything. My future. My dreams. I didn't want to think. So I fought."}
» Parents: Died a long time ago..
» Sister: Serah Farron
» Others: None
» Boyfriend: Focus on your ultimate goal, and shut out everything else!
» Crush: None
» Friends: None
» Hates: Snow..
» Roommate: Serah Farron

{"Focus on your ultimate goal and shut out everything else. Still your mind. Move on instinct."}
» Length: 1.71 m
» Hair color: Light Pink
» Eye color: Aqua-blue
» Clothes: Klik!
» General description: Lightning is van gemiddelde hoogte en erg licht gebouwd. Van een afstandje ziet ze er niet meteen uit als iemand die erg sterk is, maar daar kan je nog flink verrast worden. Ze is snel, behendig en wel degelijk sterk. Ze wordt vaak herkend door haar kleding en haar roze haar. Verder heeft ze buiten school altijd haar gunblade langs haar benen hangen. Haar normale outfit heeft daarbij een klein antizwaartekracht veld, die haar kort van haar zwaartekracht kan ontnemen, zodat ze van grote hoogtes kan springen en zacht kan landen, of stunts uithalen als over een muur lopen. Haar kleding buiten haar Guardian Corps outfit is meestal redelijk simpel, jeans en een shirt.

{"Don't touch anything. Control your emotions. If you want to survive, you forget about sympathy."}
» Likes: Fighting, battle training, being alone, taking care of her sister, ...
» Dislikes: Stupid arguments, failing/losing, losing loved ones, large groups, ...
» Strong points: Fighting, controlling her emotions, smart, swift, sticks to her goal, ...
» Weak points: A bit agressive, not very social, ...
» Character traits: Calm, collected, calculating, blunt, bold, shut-off & proud.
» Personality: Lightning focust zich op haar doel en negeert de rest. Op deze manier creëert ze een illusie waarin ze alle controle heeft, zodat ze alle nare emoties en gebeurtenissen weg kan wuiven. Wanneer er iets ergs in haar leven gebeurd, zoekt ze onmiddellijk een doel op om de zaak onder controle te krijgen. Wat de situatie ook is, ze weet zich kalm te houden, haar emoties veilig binnen. Light denkt altijd vooruit. Heeft een plan voor iets voor ze het uitvoert. Ze denkt logisch na in plaats van haar hart te volgen. Daarnaast zal ze nooit om iets heendraaien als ze iets wil zeggen. Of het nu is om de boodschap wat te verzachten, of om een belediging tegen te gaan. Als ze een probleem heeft, zegt ze dat ook, of dit nu iemands hart breekt of niet. Lightning is dapper en volhoudend. Ze neemt de leiding wanneer dit nodig is. Als ze iets probeert te bereiken behaald ze dat doel, of sterft, wetende dat ze haar uiterste best heeft gedaan. Hoewel Light op het strijdveld niet zo veel zwakheden kent, heeft ze deze toch. Haar grootste gevecht vind plaats binnenin. Ze lijkt dan wel een koud persoon die enkel logische beslissingen neemt, Light heeft elke pijnlijke herinnering weg gestopt in het diepste hoekje van haar gedachten(plus haar momentele frustraties). Zeer zelden loopt deze dam aan emoties over, met een redelijke uitbarsting in emoties als gevolg (vooral als het om Serah gaat). Lightning doet dingen zelf, lost problemen zelf op en luistert zelden naar anderen als ze al iets besloten heeft. Is er iets dat haar dwars zit of pijn doet, houdt ze dit voor zichzelf om haar imago te behouden. Ze komt soms wat arrogant over, maar is ook een overlever. Light laat een koude indruk achter op anderen. Iemand die zich niet snel open stelt voor een ander persoon en zich ook niet al te veel bezig houdt met anderen. Light is enorm snel volwassen geworden om voor haar jongere zusje te zorgen. Hierdoor handelt ze ook nu ouder dan ze werkelijk is. Ze is prima in staat om voor zichzelf en voor anderen te zorgen en goed in bijna alles wat ze doet. Ze is zeer beschermend tegenover haar zusje en zal dus ook alles doen om ervoor te zorgen dat alles goed met haar gaat. Iets dat ze al vanaf jongs af aan doet. Wanneer ze zich openstelt voor iemand, zie je dat ze toch ergens wel kwetsbaar is, hoewel ze dit nooit de overhand laat nemen en niet toe geeft aan haar angsten en onzekerheden. Gezien ze haar emoties onderdrukt houdt, kan ze wel eens moeite hebben met het ontcijferen van bepaalde gevoelens, hoewel ze ook dit voor zichzelf houdt en enkel naar Serah toe zou stappen voor eventuele hulp.
Want to know more? Klik! & Klik!

{"I had to be strong for Serah, so I thought I needed to forget my past. And I became Lightning."}

» Current Position: Class President
» Current State: Fine
» History Part 1 ~ Claire Farron: Lightning, of beter gezegd, Claire, werd geboren op een mooie winterdag. De eerste jaren van haar leven waren zoals ieder kind zich zou kunnen wensen. Haar ouders hielden veel van haar, hadden tijd voor haar en behandelde haar als een klein prinsesje. Ze bleef echter niet voor eeuwig enigs kind. Toen ze drie jaar was, kreeg Claire er een zusje bij. Hoewel je zou denken dat ze het moeilijk zou hebben, omdat de aandacht nu verdeeld zou worden, was ze zeer blij met haar jongere zusje, Serah. Haar leven was er verder niet veel op veranderd en vooral door haar vader werd ze nog altijd vreselijk verwend. Hij had een goede baan bij de Guardian Corps en Claire hield zielsveel van hem. Hij was haar voorbeeld, degene waarnaar ze met grote bewondering op keek. Helaas maakte hij deel uit van de eerste tragedie die de familie trof. Claire was 9 toen ze thuis kwam en haar moeder in tranen aantrof. Het team van Claire's vader was overvallen door een plotselinge aanval van enkele monsters van Pulse, die een weg naar Cocoon hadden weten te vinden. PSICOM was te laat ter plaatse geweest en er konden maar 3 soldiers gered worden. Haar vader zat daar niet bij. Na zijn dood werd de stemming in huize Farron grimmiger. Haar moeder had het moeilijk en vooral Serah leidde hieronder. Claire begon wat meer voor haar te zorgen, om haar moeder wat rust te geven. Hun eens zo mooie familie was uiteengerukt door het verlies, maar er stond hen nog meer te wachten. Vlak na Claire's 15e verjaardag, werd haar moeder ziek. Na enkele weken ging ze steeds sneller achteruit, waardoor ze uiteindelijk in het ziekenhuis belandde. Ongeveer twee weken laten, kwam de dag dat Claire bij haar geroepen werd. Haar moeder zei haar dat ze het niet alleen hoefde te doen, dat Serah haar prima kon helpen. Maar Claire luisterde hier niet naar. Dit was vaarwel en dat wist ze maar al te goed. Haar moeder stierf de volgende dag. Tot groot verdriet van Serah.

» History Part 2 ~ I became Lightning: In plaats van het verdriet en de tranen, die gebruikelijk waren in zo'n situatie, liet Claire niets los. Ze hield zich sterk, haar gezicht strak, zonder enig teken van zwakte. Al haar emoties zorgvuldig wegstoppend in het donkerste hoekje van haar gedachten. Waarom? Om Serah te beschermen. Haar jongere zusje was enorm van slag en ondanks de woorden van haar moeder, wist Claire dat zij nu voor haar moest gaan zorgen. Ze weigerde een wees te worden, in een daarvoor bestemd huis. Enkel door een wonder konden ze samen blijven leven. Op de tweede nacht na het overlijden van haar moeder, zat Claire in Serah's kamer en keek naar het onweer buiten. Lightning.. It flashes bright, then fades away, it can't protect, it only destroys.. Zo sterk moest ze zijn. Vanaf die dag veranderde ze haar naam in Lightning, in een poging om te veranderen wie ze was. Om haar zwakke zelf in te wisselen voor een sterkere persoonlijkheid. Sinds dien heeft ze er alles aan gedaan om Serah veilig te houden en hen beide te onderhouden. Op haar 16e verjaardag meldde ze zich aan bij de Guardian Corps, om in de voetsporen van haar vader te treden en zo de kost te verdienen. Ondanks de, in het begin nog wat sceptische, reacties op haar aanmelding, klom ze al snel in rang en respect.

{"This is it. A lot of dreams died to get us here, and we can't let it be for nothing."}
TRIVIA ;;
* Lightning loves sweet food (But doesn’t eat much of it “because she’ll get fat”).
* Lightning is not good at cooking, at all.
* Lightning's real name is Claire, but only her sister knows this.
RELATIONS ;;
Serah ;; Sweet little sister, just know I'll always be there to protect you, okay? You mean the world to me.
Snow ;; Yeah... You can't protect my sister and I don't like you at all. Oh, and stop calling me 'sis'!
Hope ;; You really need to toughen up and look after yourself, you know..
QUOTES ;;
"It's not a question of can or can't, there are some things in life you just do."
- Lightning to Hope
"Don't touch anything. Control your emotions. If you want to survive, you forget about sympathy. Focus on your ultimate goal and shut out everything else. Still your mind. Move on instinct. Let doubt take over, and despair will cripple you."
- Lightning to Hope
"I had to be strong for Serah, so I thought I needed to forget my past. And I became Lightning. I thought by changing my name, I could change who I was. I was just a kid. Lightning. It flashes bright, then fades away.It can't protect. It only destroys."
- Lightning to Hope
"Fighting without hope is no way to live. It's just a way to die."
- Lightning to Fang
"This is it. A lot of dreams died to get us here, and we can't let it be for nothing."
- Before the final battle
"This l'Cie curse, it took everything. My future. My dreams. I didn't want to think. So I fought instead. As long as I was fighting, nothing else was real I was running away. And you, Hope..You got swept along with me."
- Lightning to Hope
"You don't believe in anything. You gave up on life before you were even born. Sat poisoning Cocoon from the inside, waiting for someone to come and destroy you. Sure, you think the end of the world is salvation. All you care about is death's release. So take it, and leave the rest of us alone. We don't think like that. When we think ther's no hope left, we keep looking until we find some. Maybe Cocoon is past saving, but it's our home. And we'll protect it or die trying! We live to make the impossible possible! That is our Focus!"
- Lightning to Orphan

Terug naar boven Ga naar beneden
 

"Lightning, it flashes bright, then fades away. It can't protect, it only destroys."

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing :: School Management-