WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Leya Windpace


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Leya Windpace

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Leya Windpace

avatar
Info
» Posts : 102
Character

Character sheet
» Age: 20
» Class: Upper
» Love interest: //BerichtOnderwerp: Leya Windpace   zo 23 jun 2013 - 6:20Naam: Leya Windpace
Leeftijd: 20
Geslacht: Vrouwelijk
Ras: MensOogkleur: Zeer lichtblauw
Haarkleur: Middenbruin
Lengte: 1.70
Postuur: licht gespierd en vrij tenger. Ectomorfisch lichaam. Dit wil zeggen dat ze iemand is die niet snel aankomt of afvalt, een snelle spijsvertering heeft en spieren die, ook wanneer ze in aanzienlijk in kracht toenemen, niet snel veel groter worden. Ter verduidelijking; Leya zou pas echt grote spiergroepen krijgen als ze steroids zou gaan slikken, maar ondanks die dus niet erg grote omvang zit er wel degelijk kracht in haar spieren. 
Bij dit lichaamstype horen ook kleine borsten en relatief lange ledematen.
Kleding: Eenvoudige kledingstukken en simpele kleuren. Leya kiest voor kleding die goed op haar lichaam aansluit, omdat ze in te grote kleding al snel helemaal vormeloos lijkt.
Vaak is dit kleding die bescherming, stevigheid en warmte biedt.Krachten: 
- Ze kan een pony summonen, Lucky
- Ze kan elektrische bollen wegschietenPersoonlijkheid:
+ Dapper
+ Onzelfzuchtig
+ Avontuurlijk

- Zwart gevoel voor humor
- Sociaal niet altijd even tactisch
- Ongeduldig

Leya is iemand met lef. Natuurlijk is dit niet alleen maar een goede eigenschap en heeft dit als keerzijde dat ze niet zelden te roekeloos handelt. Echt spijt van haar acties heeft ze dan niet, dat heeft ze eigenlijk alleen als ze iemand kwetst - die het in haar ogen niet verdient -, pijn doet of teleurstelt.
Ze is bereid een hoop voor mensen te doen en verliest zichzelf daar soms bij uit het oog. Toch is ze geen pleaser; als iemand hulp nodig heeft staat ze klaar, maar je doet er niet verstandig aan haar te proberen voor je karretje te spannen, want ze is niet erg geduldig zal zich niet lang laten testen. 
Ze heeft een zekere drang naar nieuwe dingen, naar spanning en naar afleiding en is daarom door vrienden vaak redelijk makkelijk over te halen dingen uit te halen, ondanks het feit dat ze niet echt uitgesproken speels is. Deze karaktereigenschap resulteert er ook in dat Leya iemand is die zich makkelijk verveelt als ze niets te doen heeft of als ze teveel in een routine terecht komt.
Haar idee van humor is nogal donker; ze kan enorm om groffe grappen lachen die eigenlijk niet kunnen in de ogen van veel anderen (wat is rood, slijmerig en kruipt tegen het been van een vrouw op? Een abortie met heimwee) en dat in combinatie met het feit dat ze sociaal niet altijd even diplomatiek is zorgt er nog wel eens voor dat ze iemand onbedoeld kan beledigen met iets wat ze zegt.
Buiten dat is ze wel iemand die redelijk makkelijk vrienden maakt; ze is assertief en durft op mensen af te stappen. 
Je zal haar niet snel in een grote groep vrienden vinden; het is voor haar makkelijker om met een of twee mensen op te trekken, zodat ze daar volledig op kan focussen.
Ze is ook nog vrij snel afgeleid, zeker op de lange termijn, waardoor ze lang lopende taken vrij makkelijk vergeet.Verleden:
Leya is geboren op een klein boerderijtje vlak buiten het stadje Falkreath. Hier groeide ze op met een mengeling van hard boerderijwerk en veel ontdekken in haar vrije tijd, door de ongerepte omgeving die hen omsloot.
Op haar veertiende werden hun boerderij en een paar nabijgelegen boerderijen overvallen en haar vader overleefde het niet. Leya en haar moeder wisten ongedeerd weg te komen en in Falkreath een nieuw bestaan op te bouwen. Haar moeder kreeg werk in Gray Pine Goods, de lokale van-alles-en-nog-wat winkel en haar Leya zelf kreeg de opmerkelijke baan als assistente van een wapensmid. Ze leerde hier met ouderwetse wapens omgaan en zelf dingen te smeden. 
Naast helpen in de smederij was het ook aan haar om gemaakte waar te verkopen, waardoor bleek dat ze wel een aardige handelsgeest had.
Op haar achttiende vertrok Leya om rond te trekken en uiteindelijk via een flinke omweg bij deze school terecht te komen. Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.

Familie:
Moeder: Beth Nordeast
Vader: Connor Windpace - overleden
Oom: Edgar Windpace
Tante: Ellis PreacherExtra: Leya kan goed mikken, heeft een goede conditie en houdt van sport. Ze is een goede ruiter en vrij behendig. Ze is beter in exacte vakken dan in talen en is niet echt het creatieve soort, al weet ze wel inventieve oplossingen te bedenken in moeilijke situaties.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Leya Windpace

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-