WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Youko Mizushima


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Youko Mizushima

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Youko Mizushima

avatar
Info
» Posts : 39
Character

Character sheet
» Age: »16 Jaar«
» Class: »Middle Class«
» Love interest: »N-No«BerichtOnderwerp: Youko Mizushima   vr 21 jun 2013 - 11:21Youko Mizushima
living in this endless nightmare.:: gєηєяαℓ ::.

Name: Youko Mizushima
Nickname: Youko | Youk | Youkii
Parents; Unknown
Age: 16 Jaar
Species: Water Mage
Magic: Water and a bit of Dark
Rank; Student
Likes: Gezelschap, vriendelijke mensen, een goed boek, buiten lucht, regen, goed weer, sneeuw.
Dislikes: Bedreigd worden, te veel zon, mensen die haar niet respecteren.
Fear: Verdwaald raken, geliefden verliezen.
Nature: Unknown
Animal Form; Snow Owl
Pet; Dwerguiltje Sisu
Partner: Not at the moment.
Other: Youko is een echt buiten mens en zal daarom ook niet graag in een lokaal zitten, ze heeft een lichte vorm vna claustrofobie en kan hier moeilijk over praten.

.:: αρρєαяαηcє ::.

Heigth: Ommenabij 1.75m
Weigth: Ongeveer 60 kilo
Built: Youko is slank en rank, maar niet echt de juiste rondingen, ook is ze bijna geen voorgeving.
Hair Color: Heel licht roze
Hair style: Ze heeft langhaar tot op haar achterwerk. Ze draagt het in verschillende stijlen, zowel los als met staarten of een vlecht erin. .
Eyes: Bluawig.

.:: ιɴѕιde ::.

Personality: Youko is een schattig en iets wat verlegen meisje. Ze is een echt buiten persoon en vind het heerlijk om lekker wild buiten te "spelen". Veel mensen vinden haar te kinderachtig voor haar leeftijd, omdat ze graag in bomen klimt en schijn gevechten houd met stokken. Dit komt allemaal voor de vrijheid die ze had op Cassia en de cultuur waarin ze is opgegroeid. Ze is hierdoor wel erg goed in zichzelf verdedigen en heeft zeer snelle reflexen. Daarnaast is ze erg lenig en krijg je d'r bijna niet te pakken. Daarnaast beschikt ze over een grote hoeveelheid sarcasme.
Characteristics; Nice || Curious || Clever || Sometimes rude || Sarcasm

.:: нιѕтσяу ::.

Youko is geboren en getogen op Cassia. Haar ouders, beide van dezelfde planeet, leerde haar op vroege leeftijd al kennis maken met de cultuur waarin ze leefde. In tegenstelling tot de rest van de water planeet, leefde haar familie midden in het bos en kreeg ze te leren hoe het was in de oudere tijden. Ze speelde een spel, tenminste zo werd het haar aangeleerd, zo kreeg ze de term LARP vaker te horen. Doordat ze is opgegroeid zonder technische snufjes, werd haar magie al snel ontwikkeld en bleek ze een gedreven water magiër te zijn. Ze leerde zichzelf al snel trucjes aan en bundelde dit samen met haar andere sterke punten, haar lenigheid, snelheid en het goed om kunnen gaan met zwaarden en daggers.
Maar het noodlot sloeg toe, toen de bliksem insloeg midden in het kamp van het genootschap. In blinden paniek vluchten iedereen weg, waardoor Youko haar ouders uit het oog verloor. Ze probeerde het vuur te blussen, maar door de paniek die zich steeds verder opborrelde kon ze niet bij haar magie komen en besloot ze te vluchten.
Toen het vuur eindelijk gedoofd was, had het meisje, toen een jaar of 9, nog steeds niets gehoord van haar ouders. Ze was ze gaan zoeken en vond ze later die dag, geplet onder een van de huifkarren met verse sporen van hoeven. Waarschijnlijk waren ze ondersteboven gelopen door de paarden toen ze deze los maakte en zijn daarna onder de huifkar terecht gekomen. Youko heeft daarna een dag of drie bij haar overleden ouders gezeten, gewoon gezeten. Af en toe pikte ze een traantje weg, maar echt huilen kwam er niet van. Daarna heeft ze haar ouders begraven, een houten zwaard in de grond geslagen voor de graven en is vertrokken.

Youko was te jong om op zichzelf te leven, maar wilde geen begeleider hebben, daarom trok ze zich terug in de bossen en wist haar eigen maaltje bij elkaar te scharrelen. Ze leefde niet wild, dat niet, maar ze vermeed contact met mensen. Sowieso vond ze de buiten wereld was eng en vreemd, omdat ze het niet was gewend, maar ze kwam nog wel eens in de steden en pikte daarom wel dingen op. Toch vond ze haar eigen leventje wel goed zo.
Jammer genoeg vonden andere mensen dat niet en werd ze op haar elfde uit het bos geplukt en in een pleeggezin geplaatst. Ze kon zich hier maar moeilijk aanpassen, maar omdat ze wist dat niet terug kon, gaf Youko zich maar over aan haar nieuwe omgeving. Haar pleegouders waren allebei magiërs, waarvan ze weer andere dingen leerde dan binnen haar gezelschap. Hierdoor combineerde ze alles wat ze tot nu toe wist tot een volledig eigen stijl.
Wel mistte ze het vrije leven van het LARP en wilde eigenlijk weer het bos in. Maar haar pleegouders hadden daar andere plannen mee en stuurde haar naar St.Montgomery om haar magie beter te leren beheersen. Daarom zit ze nu op St.Montgomery en probeert hier haar leventje te lijden.  ©Chi

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Youko Mizushima

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing-